Steam zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 1.893
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Steam

Ovako kupio sam preko njega Warhammer Drak Crusade i napravio backup preko Steam-a (back-up alat ugrađen u Steam-u).Zanima me kako mogu te podatke instalirati kad jedanput obrišem Dark Crusade (pitam zato jer se radi o SID file-ovima,a nema nigdje exe. file)?Inače back-up mi je na slobodnoj particiji.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Steam

Nisam to dugo radio pa ne znam da li se dobro sjećam. Igra koju si backupirao ti se još uvijek nalazi na popisu kupljenih igara. Klikneš desnom tipkom miša i nađeš opciju "restore" ili tako nešto, nakon toga pokažeš programu gdje se backup nalazi i igra će ti biti ponovno instalirana. Sad ne mogu to potvrditi jer mi Steam već neko vrijeme neće raditi, dok se pokušava logirati smrzne mi cijeli komp.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Steam

Mora postojati datotetka steambackup.exe. Ja sam napravio backup na dvd i čim stavim dvd u čitač automatski se starta program i ide instalacija igre. Ako nemaš program možeš ga skinuti sa njihovih stranica ili evo link http://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=8794-YPHV-2033. Pogledaj pod "Missing steambackup.exe".

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Steam
Perica kaže...

Mora postojati datotetka steambackup.exe. Ja sam napravio backup na dvd i čim stavim dvd u čitač automatski se starta program i ide instalacija igre. Ako nemaš program možeš ga skinuti sa njihovih stranica ili evo link http://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=8794-YPHV-2033. Pogledaj pod "Missing steambackup.exe".

To je to,hvala.

17 godina
neaktivan
Steam

Zanima me koliko dugo treba vremena, da se skine igra preko steam-a i kako se to plaća. Bogataš

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Steam

Ovisi o brzini veze koju imaš,a plaća se preko mastercarda,visa,amex-a,paypal-a i još par načina koje ne znam napamet.Mene Daw of War Platinum  Edition (tu se nalazi Dawn of War,Winter Assault i Dark Cusade) izašlo 30 dolara što je daleko jeftinije nega da sam igru naručio/kupio u CroVortex-u ili ne daj Bože Algoritmu.BogatašBogataš

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.3.2008 17:35 (MegaMass 2000).
17 godina
neaktivan
Steam

Ne koristim se steamom .

A sada je Portal besplatan pa zašto ne .

Kako u opcijama steama staviti da mi igru skida  na Local disk  d a ne na  c ?

Ne znam kaj da napišem !
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice