Steam Abeceda (Youtube početak)

poruka: 41
|
čitano: 7.396
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Sretan ti Božić i svima ostalima, uspio sam ugrabit Stardew Valley, meni dosta :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina

Bio sam tu, ali sve što sam pokušao aktivirat je pisalo da je duplicate, tj. očito je otišlo brzinom vjetra... Šteta... Hvala u svakom slučaju.

Sretan Božić svima koji slave :)

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Steam Abeceda (Youtube početak)
Rhodin kaže...

Sretan ti Božić i svima ostalima, uspio sam ugrabit Stardew Valley, meni dosta :D

Hvala! Uuu, odličan :D Čini mi se da znaš otprilike šta te ćeka! Uživaj

RaskoIjnikov kaže...

Bio sam tu, ali sve što sam pokušao aktivirat je pisalo da je duplicate, tj. očito je otišlo brzinom vjetra... Šteta... Hvala u svakom slučaju.

Sretan Božić svima koji slave :)

Žao mi je baš.. ali eto, u 22:00 ću podijeliti još, pa probaj uhvatiti koji onda! Sretno! 

12 godina
neaktivan

Guacamelee! Gold Edition
BKXZD-XCEBC-IL5QJ

The Binding of Isaac + Wrath of the Lamb DLC
JTN0R-JCRDF-M5W8B

Terraria
7WWKY-763VP-QH935

Monaco: What's Yours Is Mine
IWT3F-ET7K6-DJTIF

FTL: Faster Than Light
ANVF6-HZGRA-MBWTD

Mark of the Ninja
L4ZZW-EAAPQ-Q34KJ

Orcs Must Die! GOTY
V83WN-3M95K-TQBY0

Orcs Must Die! 2: Complete Pack
A4HRQ-VEITR-JRITF

Magicka + 2 DLC
M9HEX-HA20M-CDERI

Garry's Mod
FACDD-03XVQ-CR3GT

Goat Simulator

FP873-V02XH-YT6QV

Kholat

DAQQD-RGZT4-24Z36

Sretno!

4 0 hvala 5
16 godina

Wow, minuta zakasnjenja i nis :D

Nema veze, i vise nego dovoljno sam dobio u ovom giveawayu, svaka čast na naslovima!

Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina

Opet ista stvar 

Stvarno su neke ninje na forumu jer sam u minut bio tu. Hvala još jednom i čestitam onima koji su nešto uspjeli uzet.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Uspio sam uzeti Orcs must die 2,hvala ;)

12 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Wow, minuta zakasnjenja i nis :D

Nema veze, i vise nego dovoljno sam dobio u ovom giveawayu, svaka čast na naslovima!

Hahaha, nisam mislio da će tom brzinom biti pokupljeno :P Ali dobro, bitno da si uspio nešto bar do sad dobiti. Hvala, uglavnom su sve indie, ali ne i manje kvalitetne :D Pozdrav ! 

RaskoIjnikov kaže...

Opet ista stvar 

Stvarno su neke ninje na forumu jer sam u minut bio tu. Hvala još jednom i čestitam onima koji su nešto uspjeli uzet.

Pa iskreno sad već počinjem sumnjati u kodove. Mislim, ja ih ne mogu provjeriti bez da ih potrošim, ali dobivao sam često 'hvala' na postovima pa sam računao kao da je sve u redu. Nadam se da su svi u redu bili 

9 godina

Mislim da ključevi rade, ja sam sinoć ugrabio Isaac-a na čemu se ovim putem zahvaljujem. Zaboravljate da ovaj forum ima puno korisnika i kada kažeš da ćeš staviti 10 ključeva u 22:00 naravno da će svi čekati. Tema je čitana više od 1500 puta tako da...

0 0 hvala 0
16 godina

Ma brine ga, i to je normalno, što se tek nekolicina ljudi zahvali kad uzme ključ i više ljudi u biti piše kako nisu uspjeli ništa uhvatit, od onih koji u se zahvalili. Čast iznimkama.

Znam da se "dijele" ključevi, ali čovjek ih dijeli kako bi promovirao svoj kanal i filmove u koje ulaže trud i vrijeme svoje - pa onda ako već ne pogledate film, a uzmete ključ, barem lupite hvala, ko ništa pristojno je.

Ja sam uzeo 2 ključa, lupio mu "hvala", dao koji TU doddatni za trud i pogledao 4 filmića. Mislim da je to najmanje što mu mogu napravit kao hvala za to što je uradio ovdje - nabrojite mi još 5 drugih koji su ovako masivno dijelili ključeve na ovom forumu? Svi koji bi htjeli više ovakvih događaja, uzeli su ključeve, a nisu ni a rekli ili minimalno stisnuli "hvala" ili nešto, da ne kažem pogledali koji filmić, su smiješni, da ne kažem nešto drugo. Pa nije ovo Agrokor da se dijele na 5 mjesta kanapeići ili jogurtići pa je nebitno jel kažeš nekom hvala ili ne jer ionako netko na tome diže milione. Čovjek svoje pare daje i trud i vrjeme za sve ovo, nitko mu nije kriv, al barem ono - "hvala"

Moj PC  
7 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Hahaha, Rhodin borac za moja prava  Hvala puno! Mislim da nemam šta ni dodati.. Drago mi je da je dobro prošlo i da očito ključevi rade ! I hvala Vam svima još jednom na potpori! Neću sad više gnjaviti ovdje, tako da odma i Sretna nova godina ! 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice