Pozdrav svima! Odlučio sam pokrenuti možda malo(!) drugačiji youtube kanal od trenutno aktualnih na našem jeziku - Steam Abeceda! Link
Imam par pitanja vezana za kvalitetu i kvantitetu, pa bi Vam za trud podijelio dupliće ključeva igara za Steam! A i možda neće biti loša referenca za buduće početke YT kanala.
Ukratko, pošto sam uspio skupiti velik broj igara na steam-u, sa premalo vremena, skužio sam da 90% nikad neću ni instalirati. Zato sada idem redom i svaku igru isprobavam na pola sata-sat. Budući da mi je obrada videa zanimljiva, zašto ne snimiti to sve!
E sad, radim ja aktivno na tome skoro mjesec dana ali pošto je većina igara manje poznata i još su uz to sve starije od pola godine- ne moguće me je pronaći i tako ne dobivam ni bar nekakvu povratnu informaciju o materijalu. (od trenutnih 7 subscribe-a, 6 su prijatelji i cura). Trenutno mi je prezanimljivo to raditi pa nije problem pričati u prazno, ali reko bar da malo proširim.
Primjeri videa:
Konstrukcija kanala:
- Steam Abeceda– svaki drugi dan nova igra abecednim redom
- Od A do Ž– potpuno prelaženje igre (svaki dan jedan video - trenutno Dark Souls)
- + za popunjavanje rupa koristim Rocket League, Isaac i Golf !
Tako da eto- minimalno dva videa dnevno!
Što se tiče pitanja:
Kao prvo, mislite li da ima publike za ovako ne određeni kanal?
Hvala Vam unaprijed!
| 5 | Da |
|---|---|
| 2 | Da, ali ne dovoljno |
| 2 | Nisam siguran |
| 20 | Ne, odustani i uči za faks |

Kod nas ćeš teško uspjeti (što se tiče prave mjesečne zarade), ali super je ovak radiš neš za svoj gušt, ak niš drugi poboljšaš svoju osobnu komunikaciju, tremu itd. Pohvale na trudu. Imaš neki smisleni komentar i nije dosadno, samo kao što sam već gore napisao, obavezno sa kamerom ubuduće. Super bi ti stvar bila da streamaš na twitch-u ako imaš dobar upload. Tu bi možda mogao koji euro zaraditi od donacija pa usput snimiš tj. izrežeš klik sa broadcasting-a snimljenog (twitch ima opciju da ti omogućih da ti snimi sav video materijal od početka pa do kraja streama za u sesiju streamanja, pa to izrežeš u ubaciš na youtube). Ja sam se mislio baviti streamanjem, ali mislim nisam baš tako hiperaktivan i ful zanimljiv