Starcraft 2

poruka: 4.260
|
čitano: 725.054
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Dobio sam jucer pozivnicu..

Sinoc zaigrao dvije partije, jednu pobjedio, jednu izgubio.

I jutros odigrao jednu partiju od sat vremena i pobjedio.

Kroz ove tri partije svidio mi se nacin kako mi battle.net bira protivnika. Ovaj jutros nije bio jednostavan orah.

I da, igra imam kompletno drugaciji feeling kada se igra online nego proti AI-a. Ai je predvidljiv, a protivnik od krvi i mesa i nije bas.

edit: zaboravio sam napisati da je igra nadnaravno dobra. :)

Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded. http://www.pixelatem.croshare.com/
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.4.2010 10:01 (pixelatem).

0 0 hvala 0
15 godina
Starcraft i Starcraft 2

do keya nije lako? moze netko reci kako?!

BC2 nick: herro Ray
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Starcraft i Starcraft 2
null kaže...

do keya nije lako? moze netko reci kako?!

kada je krenio prvi val pozivnica, ja sam napravio battle.net racun.

dodao world of warcraft trial i starcraft II beta u 'kolekciju' igara.

Dakle ne posjedujem ni jedan origigi proizvod od blizzarda.

Mislim da sam se registrirao 26.02. a pozivnica je dosla jucer. Eto, malo vise od mjesec dana sam cekao.

Ili uzicaj od nekoga pozivnicu. Ja ne mogu pozivati nikoga, ali mislim da je prvi val korisnika dobio mogucnost pozivati prijatelje..

Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded. http://www.pixelatem.croshare.com/
15 godina
Starcraft i Starcraft 2

moze invate ako tko ima?! na pp.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Odigral sam desetak partija i sve u svemu ok igra.
Problem je to kaj me svaki put sparilo s nekim ko faila pa smo failali u paru ^^
Napišem rush a lik kopa nos onak totalno.
Za sad razmišljam o kupnji ali ne znam gdi da nađem vrijeme za sve te igre koje igram.
Moram pod hitno dobit na lotu, dat otkaz i mozak na pašu.
16 godina
Adisuki kaže...
Quantum kaže...

Vidim li ja to dobro - 30 single-player misija u Wings of Liberty? Znači li to da će ih biti tridesetak po svakom dijelu?!

Divotica!!

Yep, dobro vidiš :)

Ne samo to, pored single playera i multi igranja imat ćeš i challange modeove koji će ti pružiti XX sati dodatnog igranja :D

Jao, jao! :)

Pa opet ću izgubiti i ove minimalne natruhe socijalnog života kad ovo izađe....

16 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Odigral sam desetak partija i sve u svemu ok igra.
Problem je to kaj me svaki put sparilo s nekim ko faila pa smo failali u paru ^^
Napišem rush a lik kopa nos onak totalno.
Za sad razmišljam o kupnji ali ne znam gdi da nađem vrijeme za sve te igre koje igram.
Moram pod hitno dobit na lotu, dat otkaz i mozak na pašu.

Igras 1v1 i nemas takvih problema.

17 godina
neaktivan
pixelatem kaže...

dodao world of warcraft trial i starcraft II beta u 'kolekciju' igara.

Ja imam WoW WOTLK već u kolekciji igara mjesecima, a za beta setttings sam si stavio da sam zainteresiran za Cataclysm, Diablo III i SC II svjetove u beta settings-ima, no nisam skužio da se može dodavati SC II beta na 'games' listu prije nego se dobije mail od Blizzarda?!?

Kako se to napravi?

Lijep pozdrav ;)
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Kako se to napravi?

pronjuskaj malo tamo, davno sam to napravio pa nisam siguran.

uglavnom isao sam dodati igru i dolje je ispod bila ponuda da ubacim SCII, onda mi je rekao da moram posjedovati jos jednu igru prije nego mogu sebi dodati betu.. onda sam dodao WOW trial i sistem mi je dopustio da ubacim betu.. :D eto.

nego, moram ponovno pohvaliti njihov sustav biranja protivnika. U prosjeku jednom pobjedim, jednom izgubim.

Ladder je odlicno smisljen... ma sve pohvale.

no opet.. kada izgubim tako se izivciram i izadzem iz igre, dok pobjede skoro prolaze nezapazeno od mog zivcanog sustava! :)

17 godina
neaktivan
pixelatem kaže...

uglavnom isao sam dodati igru i dolje je ispod bila ponuda da ubacim SCII, onda mi je rekao da moram posjedovati jos jednu igru prije nego mogu sebi dodati betu.. onda sam dodao WOW trial i sistem mi je dopustio da ubacim betu.. :D eto.

Na žalost nema nikakve ponude nego oni prvo moraju poslati key putem maila..   ah nema veze, ionak nisam veliki fan RTS-ova, nego sam samo htio zadovoljiti znatiželju Namigiva

Lijep pozdrav ;)
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...
pixelatem kaže...

Na žalost nema nikakve ponude nego oni prvo moraju poslati key putem maila..   ah nema veze, ionak nisam veliki fan RTS-ova, nego sam samo htio zadovoljiti znatiželju Namigiva

ma kakav key mejlom? ja nisam dobio nikakav key!

samo naputak da svoj battle.net racun mogu poceti koristiti uz starcraft II

17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Nije istina. Na mail ti dođe samo obavijest da ti je key sjeo na battle.net account. Većina ljudi nije nikad ni pogledala mail nego samo F5 stiskala na battle.net računu dok im se dotična igra nije pojavil :)

Ah, ako baš nisi velik fan mislim da ti je dovoljno skinuti crackanu verziju da vidiš o čemu se radi, a baš betu prepusti fanovima koji će pomoći da konačni produkt bude bolji (ipak je ovo beta za balansiranje a ne besplatno igranje).

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
15 godina
Starcraft i Starcraft 2

dali ja i frend mozemo igrati na istom acc-u( battle net)? normalno ak je jedan na njemu a drugi je off.!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Starcraft i Starcraft 2

Hoće li biti igra jeftinija budući da će biti iz 3 djela?

Veliki sam fan warcrafta 3 i ovo ću stvarno gledat nabavit jer sam fan blizzardovih strategija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

Hoće li biti igra jeftinija budući da će biti iz 3 djela?

Veliki sam fan warcrafta 3 i ovo ću stvarno gledat nabavit jer sam fan blizzardovih strategija.

30kn svaki nastavak.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
neaktivan
Adisuki kaže...

Ah, ako baš nisi velik fan mislim da ti je dovoljno skinuti crackanu verziju da vidiš o čemu se radi, a baš betu prepusti fanovima koji će pomoći da konačni produkt bude bolji (ipak je ovo beta za balansiranje a ne besplatno igranje).

S*rem se na njihovo balansiranje. Ovo što su napravili sa zadnjim patch-om je katastrofa. Marauder-ov slow abilitiy se sada istražuje posebno ali u zamjenu za to su smanjili build time tenkovima i thorovima koji su ionako jadni ( dovoljno govori to da nema igrača koji igra čisti mech). Mech jedinice se kreću sporo po mapama (koje su pune uskih prolaza) i sve što toss treba napraviti je spamat par Force Field-ova, razdvojit vojsku na manje djelove i to je gg. Thorov 250mm cannon abilitiy je apsolutna sprdnja jer je single target (500 dmg + stun u 6 sec na single target?!?!) a k tome zauzima 6 supply-a.

Bio (marinci,marauderi) taktika redovito završava spamanjem stormova i FF-a, a vojsku izvući iz toga je crna magija.

Na kakvim su drogama blizz-ovi testeri i gdje to mogu nabaviti da si olakšam betu ?!?

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.4.2010 23:04 (PROTECTOR).
15 godina
odjavljen

Rushaj bc-ove i ravene :P

17 godina
neaktivan
PROTECTOR kaže...

Na kakvim su drogama blizz-ovi testeri i gdje to mogu nabaviti da si olakšam betu ?!?

Blizzardovi testeri? Jesi svjestan da pričaš o sebi :)

Ako ti nešto ne odgovara postaj to u beta forumu, šalji supportu mail ili štoveć. To je cilj bete zaboga. Promjene u patchovima nisu uvijek da sve bude bolje, nego se i igra sa hardcore modifikacijama da se vidi kako to igrači zloupotrijebe. Beta će trajati još 2 mjeseca, a svaki tjedan je patch ^^

Nije mi jasno zašto ne učiniš nešto da igra bude bolja kad si već u beti, a ne samo jadaš se. Nađi način da to gore spriječiš. Hell, iskoristi to gore pa očisti cijeli ladder ako je tako moćno :)

On another notice: Rusija će dobiti pretplatu na Battle.net - konrektno za SC2 XD

Model će vrijediti samo za Rusiju zbog jako niskog dohotka ili čega već. Poznato je da su tamo igre sve cijenom dosta niže od ostatka europe i svijeta (ako se ikako izdaju). Uglavnom, ako kupe igru od $60 imat će beskonačno igranje kao i svi ostali, međutim imat će i verziju od $30 kojom će moći igrati multiplayer na limitiranim ruskim serverima (i neće moći europskim pristupiti). Dotična verzija nakon godinu dana ističe i onda mogu plaćati mjesečnu pretplatu od $4. Prije nego što neko počne srati sa "ah, znao sam, glupi Blizzard" imajte na umu da je to s jedne strane dobra volja jer niko ne brani rusima da kupe verziju od $60 i igraju doživotno. S druge strane ispada i kao prisiljenje da se kupi ovaj klasična verzija. Kako god, zanimaju me konstruktivna mišljenja, a ne lajanje :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.4.2010 4:20 (Adisuki).
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Jeeeeeeeee.
Dođem na mail danas i vidim da su mi dali beta pozivnicu Poljubac

Ne znam kaj da napišem !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Adisuki kaže...

Blizzardovi testeri? Jesi svjestan da pričaš o sebi :)

Ako ti nešto ne odgovara postaj to u beta forumu, šalji supportu mail ili štoveć. To je cilj bete zaboga. Promjene u patchovima nisu uvijek da sve bude bolje, nego se i igra sa hardcore modifikacijama da se vidi kako to igrači zloupotrijebe. Beta će trajati još 2 mjeseca, a svaki tjedan je patch ^^

Prema informacijama koje imam Blizz ima interni team (na njih sam mislio) koji radi na balansu igre (plus ostatak beta testera).

Zašto nešto ne učinim?

Post koji sam gore napisao napisan je na Blizz-ovim i TL-ovim forumima xy puta ne vidim razlog da postam istu stvar po ne znam koji put jer opet ispada da kukamo (kao što si i sam napisao). Kada top EU Terran kao što je DeMuslim otvori TvP topic na TL.netu (link) i žali se, onda očigledno nešto nije u redu.

Adisuki kaže...

Nije mi jasno zašto ne učiniš nešto da igra bude bolja kad si već u beti, a ne samo jadaš se. Nađi način da to gore spriječiš. Hell, iskoristi to gore pa očisti cijeli ladder ako je tako moćno :)

Ako se sada prebacim na tossa nema teorije da se uspijem progurat u top 20 gold lige (s Terranom se jedva držim u top 50) jer će mi trebati vremena da se naviknem i uvježbam. Želim prvo solidno ovladati jednom rasom.

Adisuki kaže...

On another notice: Rusija će dobiti pretplatu na Battle.net - konrektno za SC2 XD

Model će vrijediti samo za Rusiju zbog jako niskog dohotka ili čega već. Poznato je da su tamo igre sve cijenom dosta niže od ostatka europe i svijeta (ako se ikako izdaju). Uglavnom, ako kupe igru od $60 imat će beskonačno igranje kao i svi ostali, međutim imat će i verziju od $30 kojom će moći igrati multiplayer na limitiranim ruskim serverima (i neće moći europskim pristupiti). Dotična verzija nakon godinu dana ističe i onda mogu plaćati mjesečnu pretplatu od $4. Prije nego što neko počne srati sa "ah, znao sam, glupi Blizzard" imajte na umu da je to s jedne strane dobra volja jer niko ne brani rusima da kupe verziju od $60 i igraju doživotno. S druge strane ispada i kao prisiljenje da se kupi ovaj klasična verzija. Kako god, zanimaju me konstruktivna mišljenja, a ne lajanje :)

Teško da će netko kupiti verziju od $30 i kasnije plaćati $4 mjesečno jer će kroz određeno vrijeme prešišati vrijednost skuplje verzije. Zar je problem uštediti pa uživati kako spada?

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.4.2010 15:26 (PROTECTOR).
15 godina
Starcraft i Starcraft 2

malo sam gledao videove i tako, i igrica mi sviđa, nabavio betu, nisam jos odigrao ni meč, ali sam totalno full novi, nikad igrao jedinicu, pa imam pitanje dali je teško pohvatatati osnove( znam da treba vremena), ali za ono za jednu strategiju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
null kaže...

malo sam gledao videove i tako, i igrica mi sviđa, nabavio betu, nisam jos odigrao ni meč, ali sam totalno full novi, nikad igrao jedinicu, pa imam pitanje dali je teško pohvatatati osnove( znam da treba vremena), ali za ono za jednu strategiju?

U biti, za pohvatati osnove ti neće trebati puno vremena, no za otkrivanje slabosti svake jedinice, dobre upotrebe spellova ili nekih strategija ćeš već morati malo više vježbati.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
15 godina
Starcraft i Starcraft 2

hocu vidjet u beti, dal ce mi se igrica svidjet , te ju mozdai kupit :)

EDIT*: navecer cu odigrati jednu-dvije partije, pa tko oce nekakav savjet ili neku dobru tvar za rec u vezi toga neka me doda na xfire: mypet, ili netko win Cool

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.4.2010 9:21 (null).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

treba vam strategija za rush?

zerg: odmah na pocetku sve radilice poslati na minerale i ne raditi novog dronea, tih 50minerala dobro dodze.

skuputi 200M i napraviti spawning pool. Dok se spawning pool radi napraviti samo dvije radilice.

Nakon sto je spawning pool gotov, odmah napraviti 3(x2) zerlinga. To ove tocke mi treba 1:39 ravno.

Zerlinge saljem odmah u napad neprijateljovih radilica.

Jedini problem na koji nailazim je terran na uskim mapama s uskim prolazima. Stave suply depot na ulaz i barake, ali vecina to ne uspije napraviti dok im ja posaljem zerlinge.

U slucaju da je prvi val zerlingova izginuo, recimo dosta ekipe me napada s radilicama.. ja im svejedno nanesem ogromnu stetu.

Dok su zerlinzi setali do njegove baze, ja sam vec napravio queen i jos jednog overlorda.

S queenom sam napravio jos larve, i sljedecih minutu-dvije mu saljem jos jedan val zarlinga koje vecina ne uspije prezivjeti.

Prepostavljam da je beta upravu tu zbog ovoga.. postoji jos par exploita u igri, ali osobno mislim da igra nece imati na nikakvoj vrijednosti ako ne rjese rush-exploitove.

i da.. SCII razvaljuje! :) odo sad popit pivu. 7 streak win je dovoljno za veceras.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Dobio ja prije par dana key i skidam igru ko da ima 7 gb .

Pa nikako da skinem.

I sve super stavim ja  2vs2.

Prvih  10 min ja radim ko lud, gledam kako sam dobar.

Napravim 3 najjača vozila i  3 naj letjelice u jebate prva  borba i već sam pobjednik :) .

I ono u većini strategija bi to bilo i previše pogotovo u Supereme Commanderu.

Ali imam ja i one za obranu lanchere .

Onih kaj rade imal sam  20 tako da neznam nisam mogao napraviti više jedinica .

Letjelice i vozila mi su na 2 lvu  ( snage i helta).

Tip dođe u roku 2 sek do mene (nekako se stvorio) i pobije mi  s nekim bubama koje nemaju ni 80 hpa ( moji imaju jedan 400) i uništimi mi sve u roku od 5 sek.

Ineće mi je ovo prvi puta da igram nešto iz starcraft seriala .

Kako funkcionira ta strategija , u kratkim crtama ?

Ne znam kaj da napišem !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WItcher kaže...

Pa nikako da skinem.

Napravim 3 najjača vozila i  3 naj letjelice u jebate prva  borba i već sam pobjednik :) .

Tip dođe u roku 2 sek do mene (nekako se stvorio) i pobije mi  s nekim bubama koje nemaju ni 80 hpa ( moji imaju jedan 400) i uništimi mi sve u roku od 5 sek.

Bez uvrede, ali: http://3.bp.blogspot.com/_9xzhrPA6veI/SmA9QH6QdXI/AAAAAAAACB0/Udl0LMNtTn0/s400/wtf+is+this+shit+piccard.jpg

Žalosno je kako si ti dobio key, a neki puno bolji igrači i poznavaoci igre nisu. Predviđam da gubiš 99/100 ukoliko ne počneš googlati o kakvoj se igri radi.

17 godina
neaktivan
Adisuki kaže...

Bez uvrede, ali: http://3.bp.blogspot.com/_9xzhrPA6veI/SmA9QH6QdXI/AAAAAAAACB0/Udl0LMNtTn0/s400/wtf+is+this+shit+piccard.jpg

Žalosno je kako si ti dobio key, a neki puno bolji igrači i poznavaoci igre nisu. Predviđam da gubiš 99/100 ukoliko ne počneš googlati o kakvoj se igri radi.

Strašno, smak svijeta, suze mi liju po tipkvonici.

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
17 godina
WItcher kaže...

Pa nikako da skinem.

Inače ja imam invite već dulji period, te bube su roachevi i to je mozda najjaci early game rusherski unit. Pa ako ti mislis da mozes dobijati gameove na bunkerisanje i rushanje maticnih jedinica neces daleko dogurati. Rijetko tko ide early game ekspanziju, nego vecina boljih igraca proba rushati sa nekim tipom unita (zealoti + imortali, roachevi ili reaperi/marauderi) i razvija se dok tebe unazađava. Previše sc 2 gameova sam proplako na gluposti, dominiram početak igre i onog trena kad se krenem širiti ako na jedan tren prekinem štancati vojsku pregaze me ko idiota.

Starcraft II jednostavno nije lagana igra, jer ima jako puno igrača koji su igrali stari SC i relativno lagano se prilagođavaju na novi engine i njegove blagodati.

Mnogi su ovdje napisali ali slažem se da je igra genijalna.

ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati - Flegma
17 godina
neaktivan
nCh! kaže...
WItcher kaže...

Pa nikako da skinem.

Inače ja imam invite već dulji period, te bube su roachevi i to je mozda najjaci early game rusherski unit. Pa ako ti mislis da mozes dobijati gameove na bunkerisanje i rushanje maticnih jedinica neces daleko dogurati. Rijetko tko ide early game ekspanziju, nego vecina boljih igraca proba rushati sa nekim tipom unita (zealoti + imortali, roachevi ili reaperi/marauderi) i razvija se dok tebe unazađava. Previše sc 2 gameova sam proplako na gluposti, dominiram početak igre i onog trena kad se krenem širiti ako na jedan tren prekinem štancati vojsku pregaze me ko idiota.

Starcraft II jednostavno nije lagana igra, jer ima jako puno igrača koji su igrali stari SC i relativno lagano se prilagođavaju na novi engine i njegove blagodati.

Mnogi su ovdje napisali ali slažem se da je igra genijalna.

E ovako se odgovara newbieu, a ne sa gledanjem s visoka. Svak čast!

Btw, Witcheru ovdje imaš tonu gameplay repriza sa komentarima, pa ako želiš biti bolji gledaj i uči.

https://www.youtube.com/user/HuskyStarcraft

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.4.2010 22:27 (MegaMass 2000).
17 godina
neaktivan

Adisuki :

A čuj ko je dugo član blizzarda ima pravo , šta ne ?

Al fakat si ti čudan pa nemogu biti svi pro ko ti , od nekud si i ti počeo .

Hvala na pomoći.

Ne znam kaj da napišem !
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.4.2010 22:46 (WItcher).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice