Star Wars: The Old Republic MMO

poruka: 2.133
|
čitano: 508.275
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

jel ima neki hrvatski guild na republic strani na serveru tomb of freedon nadd?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Star Wars: The Old Republic MMO

nemoj previše tražit hrv. gilde, neslavno su prošle na wow -u....

inače bilokoja gilda sastavljena isključivo od jedne nacije je osuđena na propast, previše zle krvi...

uostalom  u međunarodnoj guildi usavršit ćeš engleski........

ja sam na dxun battle circle u jedi avengersima, mislim da je guilda finska, al ima nas odsvakud....i sve pet

Keep this frequency clear...
17 godina
neaktivan

inače, highlight swtor su mi space misije, grafika prelijepa, laka upravljivost, sve pet odigro sam svaku gzilion puta, zato što sam freak...kuiš????

dođe mi ko odmor od planeta.....

joda farts......

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Meni su spejs misije skroz repetitivne. U početku su zanimljive, ali kasnije ih možeš odvozit žmireći. Totalno su prelagane.

Najveći mi je smijeh vidjet ove iz guilda kako p!zde da su teške, da gdje ima još apgrejda za kupit i kako da si craftaju ljubičaste apgrejde. Ono, nemojte me j3bat da je teško...

TD za ne kuženje sarkazma i ironije.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ma znam... ovo je bilo samo pitanje jer me zanimalo ima li kojeg hrvatskog guilda na ovom serveru na kojem igra.... inače već sam dugo u jednom stranom guildu i svaki dan vježbam engleski prek ventrilla :D tak da niti nemam namjere uključivati se u neki naš jer znam iz iskustva kak to na kraju završava. :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

jel mi može onda tko poslat taj inv za free trial od 7 dana??? hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Treba igru probati odigrati do kraja i onda je popljuvati ako ti se ne sviđa,što su mnogi na ovom forumu učinili..hehe..igra nije laka ,osobito PVP i tu su pali..Primjer dajem za svoju klasu a to je Sith warior(marauder),ako nisi u stanju koristiti bar 12-16 tipki + miša da ga možeš odigrati donekle kvalitetno onda je bolje ni ne pokušavati,što je mnogima veliki problem.Jedini problem koji je ostao vidljiv U PVp-u je resolve sistem koji malo kada radi kako treba..a za ostalo ako hoćeš biti solidan igrač trebaš se vraški pomučiti i to se ne sviđa mnogima koji su naučili igrati klase na 2 (dvije) tipke i zato im igra ne valja..Najbolji story line od svih Mmo-a koje sam odigrao ikada..o Endgame se može raspravljati ali to je boljka svih MMo-a...nijedan nije savršen..ja sam negdje na 92 lew PVp rang Warlorda i sve mi je zanimljivije..vjerovatno se dežurni pljuvači neće složiti sa mnome ali kako ih volja..za mjesec dana će isto tako popljuvati i Dijablo 3 kao i ostale MMo-e koji trebaju uskoro izići..jer im smeta neka sitnica..svako magare ima svoje veselje..za imperiju do kraja..

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran

PvP ne da nije lak, nego je smijurija i karikatura PvP-a. Warzone ima četiri mape u koje te trpa sa sedam drugih, nasumičnih, likova. Skill je apsolutno nepotreban jer bolji gear znači pobjedu. Kaos u borbi je takav da ne znaš tko pije, tko plaća. Sam "pvp" nagrađuje camping, što je pljuska u lice pojmu PvP. Imaš 30 skillova na barovima, a sinergija im je nikakva. Sve u svemu - pvp u SWTOR se pvp-om može nazivati samo ako nikada nisi igrao protiv igrača, već uvijek protiv geara.

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Langsdorff kaže...

PvP ne da nije lak, nego je smijurija i karikatura PvP-a. Warzone ima četiri mape u koje te trpa sa sedam drugih, nasumičnih, likova. Skill je apsolutno nepotreban jer bolji gear znači pobjedu. Kaos u borbi je takav da ne znaš tko pije, tko plaća. Sam "pvp" nagrađuje camping, što je pljuska u lice pojmu PvP. Imaš 30 skillova na barovima, a sinergija im je nikakva. Sve u svemu - pvp u SWTOR se pvp-om može nazivati samo ako nikada nisi igrao protiv igrača, već uvijek protiv geara.

da pvp je sjeban, republic igrači mogu naduvat kesu impovima, totalni disbalans među klasama, a o kampanju da ne pričam, frajeri zauzmu dva tureta uključe stealth i čekaju....katastrofa, podhitno novi patch i to ispravit.....

još kad imaš odličnu ekipu koja zauzme jedan turet i stoji pored i mirno gleda kako im pada health jer impovi imaju 2, a ne bi napali u grupi i probali osvojit još koju.....

ridikulus......

17 godina
protjeran

pvp je ok samo je problem u  igracima,previse pi$z%i koji su glasni i devsi ih nazalost slusaju.Ovo je rpg a ne shooter

sve WZ mape su capture & hold ,dva dobra tima obicno  zavrse na kraju sa 1-5% razlike,pobjedjuje koordinacija i kad svaka klasa radi ono za sto je spec.

Looseri obicno igraju... svi kao dps,1vs1,....i bez medjusobne komunikacije

open world PvP je smijurija,priznajem....bez BF objekata i borbe za zauzimanje teritorija zaista nema nikakvog smisla....nema zabave u ubijanju random likova(najvise bih volio da je TOR WAR klon)

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Čuj, ima RPG naslova gdje ti je za PvP potreban itekakav skill iako se ne radi o shooteru. U usporedbi s GW PvP-om, SWTOR PvP je kao program za djecu s posebnim potrebama.

2 0 hvala 0
17 godina
protjeran

hebiga TOR  je gear based ,volio bih i ja da je skill na prvom mjestu , a i nije problem nabaviti dobru pvp opremu ,narocito ako si u aktivnom guildu , tako da je u lvl 50 WZ,kljucna komunikacija,mutavom teamu nece pomoci ni full war hero gear.

GW2 me ne zanima kao ni ostali fantazijski mmo-i(izuzetak je bio samo WAR ) , tako da necu ulaziti u raspravu o vasem GW2 fenomenu i idealnom mmo.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Na mom serveru kroničan nedostatak igrača, na putu prema dole????

0 0 hvala 0
17 godina
Tiberius kaže...

Na mom serveru kroničan nedostatak igrača, na putu prema dole????

cini se da polako ali sigurno odumiru neki serveri

jedini spas je smanjiti njihov broj i pribaciti igrace na servere koji su bolje popunjeni...

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan

Igra nakon 5 mjeseci kosta 15 eur a na g2play u ...

To je sve sto mogu reci o jednom MMo naslovu, u ovome slučaju zalosnije je još zato jer je SW naslov...

Igra je R.I.P. , nažalost.

15 eur a nakon 5 mjeseci, kao da bi to Blizz ikada napravio pa radje bi propali .... Da su samo mergali servere igra bi bila još danas sa stabilnim brojem igrača a hvalili su se kako je to od dana 1 na raspolaganju samo da stisnu switch na "ON".. Pa kaj niste? Imate artritis??? Igra je umrla dok ste vi trazili switch ...

Hebeno prezalosno da SW igra tako brzo umre,jako zalosno, nesposobni EA upropastiti će sve što stignu ...

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Crotiger kaže...

Igra nakon 5 mjeseci kosta 15 eur a na g2play u ...

To je sve sto mogu reci o jednom MMo naslovu, u ovome slučaju zalosnije je još zato jer je SW naslov...

Igra je R.I.P. , nažalost.

15 eur a nakon 5 mjeseci, kao da bi to Blizz ikada napravio pa radje bi propali .... Da su samo mergali servere igra bi bila još danas sa stabilnim brojem igrača a hvalili su se kako je to od dana 1 na raspolaganju samo da stisnu switch na "ON".. Pa kaj niste? Imate artritis??? Igra je umrla dok ste vi trazili switch ...

Hebeno prezalosno da SW igra tako brzo umre,jako zalosno, nesposobni EA upropastiti će sve što stignu ...

ma brijes. tek je izasla

p.s. bilo bi bolje da su te pare ulozili u usavrsavanje Star Wars Galaxies. Kladim se da bi veci player base imala nego ovaj pos da je nisu srezali.

SWTOR=Fail of The Year
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 20:51 (Oberstleutnant).
17 godina
neaktivan

jel netko zna kako funkcioniraju ove guild banke, na carrick stationu su ali ne mogu im pristupit, još nešto za ove bound iteme koji dosta vrijede a ne mogu se prodati na galactic marketu nego samo kod vendora što mi je bezveze, utopio bih ih u guildu ali kako???

Osim toga kako nabrijat expertise koji nosi jačinu u warzonovima, jel to dolazi samo po sebi ili kako???

0 0 hvala 0
17 godina
Tiberius kaže...

jel netko zna kako funkcioniraju ove guild banke, na carrick stationu su ali ne mogu im pristupit, još nešto za ove bound iteme koji dosta vrijede a ne mogu se prodati na galactic marketu nego samo kod vendora što mi je bezveze, utopio bih ih u guildu ali kako???

Osim toga kako nabrijat expertise koji nosi jačinu u warzonovima, jel to dolazi samo po sebi ili kako???

Za guild banku treba kupiti onaj cargo bay, kao na brodu. Mislim da to radi guildmaster, ali ne znam gdje.

A expertise dobijes sa pvp opremom koju kupujes kod vendora na fleetu. Ali samo lvl 50 gear ima experzise, ako nisi dosao do 50 ne zamaraj se tim. I ako nisi 50, cim dodjes na 50 kupi recruit gear, to je najslabiji pvp gear, koji kupujes za lovu, bez tog si topovsko meso.

13 godina
neaktivan

Ha ha..kaže neko da gear odlučuje u swtor pvp-u..zanimljivo,jedino u slučaju da dostigneš lew 50 a do tada nisi radio pvp pa moraš startat sa regruit pvp gearom a većina pvp-ra ima već warhero gear ..u tom slučaju da..batlemaster pvp gear nije uopće problem nabavit ako imalo radiš pvp prije lew 50,čak neke statuse ima bolje nego warhero gear,pojedine djelove battlemaster geara koristim i sam, problem je tzv. pvp "igračima" što u swtoru nema macro,moraš sve radit ručno i ako nisi u stanju koristit 12-15 tipki u par sekundi padaš ko zrela kruška pa ti ne valja klasa ,pa ti nevaljaju skilovi jer nisi naučio kako tvoja klasa funkcionira,pa treba nerfat neku klasu jer je prejaka. Na mom serweru ima igrača koji su igrali WOW,GW,RIFT kao što sam igrao i sam...jedini pvp koji je možda bolje napravljen je WOW oko čega smo se složili,ali ako ne koristiš macro i tamo si nula..u svim klasama ima jako dobrih PVP-ra koji poznaju svoju klasu i nikad ne traže da se neka klasa nerfa jer ih je bolji igrač pobjedio,mala greška u rotaciji, prekasno korištenje stuna,disruptiona ili neke sitnice i gubiš borbu ili možda zato jer si jednostavno naletio na BOLJEG igrača a ne bolji gear koji nosi, bez obzira koju klasu igra dobar igrač je uvijek dobar ako poznaje mogućnosti  i nedostatke svoje klase..force charge,deadly saber,batering asault,rupture,anihilate,ravage,vicious slash,force choke,throw saber=Dead

uz korištenje u istom trenu power relic,deff spella ,bleading spella,stun spella i qwick spella...

1 4 hvala 0
13 godina
protjeran

Kak si ti zamislio koristit 12 tipki u par sekundi kada 90% skillova ima global cooldown i možeš samo gledat i čekat dok to smeće završi da bi okinut sljedeći skill? I da, gear pobjeđuje. I da, PvP je smijurija, a ne PvP. Katastrofalno loše je sve to napravljeno.

2 2 hvala 0
13 godina
protjeran

iskreno..jos uvijek se ne mogu otet dojmu da nikad nisam igrao vece smece od ovog. sagledano u kompletnom kontekstu! honest.

SWTOR=Fail of The Year
13 godina
neaktivan

Pa moraš naučit game menagment i CD za svaki skill..i posložit te skilove da ti Cd nema nikakvog utjecaja na njihovo korištenje..zatim što znači alacrity u enchatmentima i augmentima (ubrzava korištenje i učitavanje skillova do 50%).Ja sa svojim Caracter u igri nemam uopće praznog hoda i jedva uspijevam koristit sve njegove mogućnosti,a koristim ih nekih 85% sa tih 12-14 tipki i to u 4-6 sec .Dok su skilovi za ubijanje na Cd koristiš stunowe i disruptione i instant skilove koji nemaju CD i onda opet repeat. Vrhunski igrači u swtoru koriste i do 95% mogućnosti svog caractera.Druga stvar koja ti utječe na brzinu korištenja je koliko si razvio svoje companione.Svaki od njih na max 10 000 bodova ti daje dodatni skil ili zdravlje(healing) ili accuracy ili brzinu itd...tu su još i razni stimovi koji ti pomažu u brzini,snazi, jačini udarca itd..ja ih ne koristim jer su jako skupi a možeš ih raditi i sam razvojem određene grane craftinga.Veliki utjecaj ima i jačina PC-a ,osobito memorije pa je neka optimala 8 gb za win 7 može i 6 gb i jako dobra grafička kartica bar radeon HD 6870..to je otprilike ugrubo to..

15 godina

Mal sam cito postove i u nekim se stvarima slazem,ali nakon 3mj. igre sam odustao jer namam volje se natjerivat samo po WZu za te poene da bi kupio gear.Da su popravili Ilum i da je pvp isao u boljem smjeru igrao bi i dalje usprkos retardiranom jednosatnom skupljanju ekipe za instance....

Zatoh se vratih malo na WoW,barem do pandica pa dalje sto bu bu(barem mu je pvp na mjestu)....

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Gdje je najeftinija igra za kupiti? Dosada nikada nisam igrao niti jedan MMO, a ovaj ionako kupujem zbog brata(makar ću i ja probati, ipak je to Star Wars). Zanima jel se isplati dati pare za igru, pošto su iskustva različita.

0 0 hvala 0
17 godina
BF3:crna_bandera
17 godina
Đapa club kaže...

Gdje je najeftinija igra za kupiti? Dosada nikada nisam igrao niti jedan MMO, a ovaj ionako kupujem zbog brata(makar ću i ja probati, ipak je to Star Wars). Zanima jel se isplati dati pare za igru, pošto su iskustva različita.

ne

13 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
Đapa club kaže...

ne

Kratko i jasno a? ahahahah

14 godina
neaktivan
Đapa club kaže...

... Zanima jel se isplati dati pare za igru, pošto su iskustva različita.

Jok

17 godina
neaktivan

ma dajte, ne morate ga odma ubit u pojam, nije igrao mmo pa će mu bit zanimljivo, a i fan si star warsa pretpostavljam pa možeš probat.....

imaš na infomarku igru za kupit u boxu i bonove za 2 mjeseca, sad im je pala cijena pa su 129 kn ja mislim

17 godina
Tiberius kaže...

ma dajte, ne morate ga odma ubit u pojam, nije igrao mmo pa će mu bit zanimljivo, a i fan si star warsa pretpostavljam pa možeš probat.....

imaš na infomarku igru za kupit u boxu i bonove za 2 mjeseca, sad im je pala cijena pa su 129 kn ja mislim

nema sta ga ubijat u pojam

ako oce bacat lovu moze.

on je pitao jel se isplati dat pare za igru. odgovor je ne.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice