Star Wars: The Old Republic MMO

poruka: 2.133
|
čitano: 508.265
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozdrav narode.

Guild bi nosia naziv CroRebels, Light side, 18+ na pvp serveru naravno.

Ne bi gurali neku masovnu regrutaciju ka balkan force da se mozemo upoznat i krenit s nekim casual igranjem, uzivat u prici, pomoc jedni drugima a raidovi po zeljama ekipe.

Forum za pocetak bi bia kao site/forum na enjin.com ili guildhosting.org

Teamspeak3 na public serveru dok ne vidimo kako ide, ako je sve ok plan je rentat nesto pristupacno.

Glavni cilj je zabava i druzenje, upoznavanje ... nikakvo forsanje.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2011 16:41 (krty).

0 0 hvala 0
15 godina

Al ne kužim šta svi forsaju te pvp servere?Taman mi fali dok questam da me tamo neki no life ganka 3 dana,mislim ono.

Primjer:radim daily quest i naravno nađe se neki sroljo koji nema šta radit nego dr*at po slabijima od sebe...

Ja zato od sad prakticiram PvE.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Star Wars: The Old Republic MMO

zato sta to pruza dodatnu zabavu kao endgame content :)

13 godina
neaktivan

dobra ideja s guildom, ali i ja idem radije na pve server :) ponekad mi čak više leži klasični rpg :D pogotovo nakon živciranja na faxu da me još frustriraju neki noobovi koji mi ne daju da u miru igram ;)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sideswipe & mmspace, imate li obojica early access? Mogli bi nas tri počet na istom english pve serveru...

0 0 hvala 0
15 godina
Jesse kaže...

Sideswipe & mmspace, imate li obojica early access? Mogli bi nas tri počet na istom english pve serveru...

Nemam early.Kad sam otišao uzet kod early je već bio rasprodan.Ti slobodno odi na neki engleski PvE pa ću ja doć kad dobijem kod sigurno {#}

13 godina
neaktivan
Jesse kaže...

imam early acces, al sam ga redeemao dosta kasno (tek 7.12.) tak da ak dobijem 2 dana ranije igrat, bit ću sretan :P

javim se kad dobijem kad mogu počet igrat, ak dobiješ ranije, javi na koji ćeš server, pa se ja priključim :)

17 godina
neaktivan

Nisam ni ja bolji, kupio tek jučer (09.12). Vidit ćemo što će na kraju biti od toga.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sideswipe kaže...

Al ne kužim šta svi forsaju te pvp servere?Taman mi fali dok questam da me tamo neki no life ganka 3 dana,mislim ono.

Primjer:radim daily quest i naravno nađe se neki sroljo koji nema šta radit nego dr*at po slabijima od sebe...

Zato jer dodaje potencijalnu opasnost i time zanimljivost. Ako misliš da opasno nije zanimljivo, reci to svima koji se bave ekstremnim sportovima, voze na vlaku smrt (ili HŽ-u) i sl. :) A ako te i netko krene gankati toliko da ne možeš odigrati.... log offaš se i radiš nešto drugo :) 

17 godina
neaktivan

Ako kreneš igrati odmah čim uzmogneš, vjerojatno neko vrijeme neće biti opasno ni na pvp serverima, jer će svi biti zauzeti dizanjem svog lika. Tek kasnije će pvpaši počet vrebat njubare... ;)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ma ekipa kakav pve server? sve to na pve serverima ima na pvp + sta se mozes van war zona peglat protiv neprijatelja.

Osim toga zasto postoji guild?

Neko te ganka, pitas pomoc odma se nacrta par ljudi i sad vi gankate njega i jos ti pomognu quest zavrsit.

Osim toga na pocetku servera nece bit toliko gankanja, a kad levelas alt lika ako te gankaju odes po main pa im das papra :))..

P.S. ako je ko igra wow od vas zna kako ganking nekad zavrsi u masovnu bitku kad svak nekog pozove i svi se nacrtaju na jedno misto.. to bude kaos >.<

P.P.S. jeste skuzili da ovo ima instance dok questate?... ako te previse ganka promjenis instancu i cao >.<

P.P.P.S. ako neko stvarno zeli early acces mozemo se dogovorit za kod :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.12.2011 10:06 (krty).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

SWTOR ima najagresivniji sustav protiv genkanja koji sam ikad vidio:

1. Planeti su totalno odvojeni negdje do lvl 30 i uopće nemreš naići na suprotnu frakciju

2. Ubije li te netko, resetira ti se "revive" sustav i čini mi se čak neki cooldown

3. Nakon ressa postoji par trenutaka neranjivosti iako nisam siguran kolko to pomaže

4. Nema corpse runa već se bez penalty možeš oživiti u med centru koji su strateški raspoređeni po mapi

(iako nisam siguran jel ih moguće kampati i da li te sustav baci samo na najbliži)

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.12.2011 11:03 (NightShadow).
13 godina
protjeran
NightShadow kaže...

1. Planeti su totalno odvojeni negdje do lvl 30 i uopće nemreš naići na suprotnu frakciju

nadam se da ce to biti potpuno drukcije na PvP serverima, s obzirom kako se ekipa zali na PvP sustav..

igra ima mogucnosti za to i ne vidim razloga da to ne rijese.

upravo kako je kolega gore rekao, pvp je zakon...ne smeta me gankanje jer ono potice da budes bolji, bolji bolji...za sve ostalo tu je single player..

BMK za BTK XD
17 godina
NightShadow kaže...

2. Ubije li te netko, resetira ti se "revive" sustav i čini mi se čak neki cooldown

3. Nakon ressa postoji par trenutaka neranjivosti iako nisam siguran kolko to pomaže

4. Nema corpse runa već se bez penalty možeš oživiti u med centru koji su strateški raspoređeni po mapi

(iako nisam siguran jel ih moguće kampati i da li te sustav baci samo na najbliži)

nije to neranjivost, nego si u stealthu. to kad se ozivi direktno di si izginija, pa imas 8 sec vrimena da uteknes izvan mob range-a. ako ides na med center ress onda te spawna do prvog najblizeg na toj lokaciji

penalty postoji u toj mjeri da moras armor popravljat. nema ress sickness kao u wowu.

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
Dojo kaže...
Sideswipe kaže...

Zato jer dodaje potencijalnu opasnost i time zanimljivost. Ako misliš da opasno nije zanimljivo, reci to svima koji se bave ekstremnim sportovima, voze na vlaku smrt (ili HŽ-u) i sl. :) A ako te i netko krene gankati toliko da ne možeš odigrati.... log offaš se i radiš nešto drugo :) 

Hm,potecijalna opasnost me ne zanima,a da se zbog njubare logam a igru sam platio nepada mi napamet.Neće mi tamo neki sroljo diktirat kad ću questat il ne znam šta.Dosta mi je gankanja u stvarnosti i na poslu...

Igra mi treba služit za opuštanje a ne da mi diže perje dodatno,ko voli PVP nek peva do mile volje,a ja ći da pivam na PVE {#}

13 godina
protjeran
Sideswipe kaže...

Hm,potecijalna opasnost me ne zanima,a da se zbog njubare logam a igru sam platio nepada mi napamet.Neće mi tamo neki sroljo diktirat kad ću questat il ne znam šta.Dosta mi je gankanja u stvarnosti i na poslu...

Igra mi treba služit za opuštanje a ne da mi diže perje dodatno,ko voli PVP nek peva do mile volje,a ja ći da pivam na PVE {#}

nije valjda da si toliki luzer? 

hehehehe

BMK za BTK XD
15 godina
Oberstleutnant kaže...

nije valjda da si toliki luzer? 

hehehehe

Da

I hebem se sa potrganom nogom treću godinu pa sad ono...

Ma hoć reć da mi je WoW zgadio taj pvp,al ako bude bilo ekipe na PvP možd i odem.Kažem najrađe bi sa ekipom prakticiro PvE.

13 godina
protjeran
Sideswipe kaže...

Da

I hebem se sa potrganom nogom treću godinu pa sad ono...

Ma hoć reć da mi je WoW zgadio taj pvp,al ako bude bilo ekipe na PvP možd i odem.Kažem najrađe bi sa ekipom prakticiro PvE.

kad "namirises" krv razmisljat ces drukcije :D

btw, hebes Star Wars ako nemas "WARS"

BMK za BTK XD
13 godina
neaktivan

ka sta san ti reka, promini instancu i to je to :)

osim toga ako ima domacih ljudi uvik ce ti neko pomoc pa onda ti gankas a ne tebe.

mi cemo u CroRebels bit koncentrirani na story line i flashpointove ALI na pvp serveru do endgamea a dalje pvp je ono sta te drzi u igri.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2011 16:42 (krty).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Beta je definitivno gotova i par frendova koja su igrali swtor betu a i druge mmo-e hoče tako nastavit i dalje.

Napravit ćemo Casual Empire Guild, na PvE serveru i kad za to dođe vrijeme planiramo pasivnije pvp-at ali prije svega raidat. Ovisno koliko se skupimo, par puta tjedno ali svakako u kasnijim satima nakon RL stvari (kave/pive, djece, cura, žena, posla itd), preko voice chata. Npr. od 21:00;22:00 do 23:00;24:00. Nitko nema više volje ni vremena HC ili polu HC raidat po 4-5 sati.
Ekipa je malo starija (ne nema panzionera, kasne 20-te, rane 30-te) ali se voli i želi igrat i namjerava raidat.

Pa ono ako je netko zainteresiran za takav stil igranja neka se javi ili na PM ili direktno na stranici.

Blackout - Casual Empire Guild

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

mi smo takodjer digli stranicu na enjin danas.

ako ima zainteresiranih za navedeno dodjite slobodno da se upoznamo i zaigramo malo :)

http://crorebels.enjin.com/home

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2011 16:42 (krty).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Scena se zahuktava, gildovi niču ko gljive poslije kiše, a igra još nije ni startala ... ;)

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Jesse kaže...

Scena se zahuktava, gildovi niču ko gljive poslije kiše, a igra još nije ni startala ... ;)

i ne samo to. pojavila se ovdje "nova" ekipa...ocito su do sad samo lurkali pa izasli u javnost :D

BMK za BTK XD
17 godina
neaktivan

Malo me brinu ove priče koje hvatam okolo da će early access varirati ovisno od toga kada ste redeemali code. Ako je to istina, onda ću ja imati samo dan ili 2 early accessa jer sam unesao kod jučer :(

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

To se zna otkad su najavili Early Access,ali tko zna,mozda nas puste oko 16. s obzirom da su sada dali jos dva dana vise early accessa.

13 godina
protjeran

ja taj early access, kao sto sam vec napisal prije par straana mislim iskoristit za kreiranje likova, odabir servera i ttak dalje...to je cisto ono psiholoska igra s tim ranijim pristupom..nista drugo. ne bute zakinuti u odnosu na nas kaj cemo prije vas pocet..kaj se tice neke prednosti..na PvP mislim.

BMK za BTK XD
17 godina
neaktivan

U tih 7 dana prednosti može se stić vrlo daleko sa leveliranjem lika. Ja sam u 2 dana vikenda (beta) stigao od početka do 13tog levela, a sve mi je bilo totalno novo i nepoznato...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jesse kaže...

U tih 7 dana prednosti može se stić vrlo daleko sa leveliranjem lika. Ja sam u 2 dana vikenda (beta) stigao od početka do 13tog levela, a sve mi je bilo totalno novo i nepoznato...

Nije to nista. Ima igraca koji su tokom 3 dana bete dosli do 50. Isto tako, oni u closed/family beti kazu da se uzasno brzo levela ako skipas cutscene, a posto nakon 20tog nivoa broj side-questova naspram story questa se pocne exponencijalno povecavat.. konstantno iste cutscene postanu VRLO brzo dosadne. Barem 25% SwTor-a se bazira na cutscenama i voiceoverima.. oduzmi to.. i imas 50-75% Wow-a.

Nego, evo bas dobih potvrdu od ShopTo-a da je pre-order naplacen. Navodno, igra ce biti poslana u utorak, sto je prva liga jer ce izbjec bozicnu shoping-maniju i doc do 20tog. Obavjeste te SMS-om kad posalju.

17 godina
Jesse kaže...

los si... ja sam dosao do 22...

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
neaktivan
Grimlocke kaže...

Nego, evo bas dobih potvrdu od ShopTo-a da je pre-order naplacen. Navodno, igra ce biti poslana u utorak, sto je prva liga jer ce izbjec bozicnu shoping-maniju i doc do 20tog. Obavjeste te SMS-om kad posalju.

samo riječi hvale za ShopTo... meni su isto danas javili da je igra naplaćena i poslali mi račun, nadam se da će poslat igru što prije :) prijmijetio sam da i cijena igre raste što je bliže izlazak, ja sam ju platio 37 funti, a sad je već skoro 40 :D

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice