Zna li netko kako dugo bude beta trajala?
Do 12.10
Beta je sutra od 16:00h.
Kad upalite Origin odmah gore na vrhu ima tajmer koji pokazuje jos 21:36h do bete.
Ne znam, izgleda da smo u različitim vremenskim zonama onda
Nismo, nego su oni zaboravili napisati 4:00 PM
Idi u settingse origina i promjeni si sa english US na English GB i imat ćeš normalno vrijeme. Isto je bilo sa BF4 na kojem mi je pisalo kad starta igra u američkoj zoni, a kad sam promijenio na GB pisalo mi je točno kakvo je trebalo biti za europsu zonu.
Idi u settingse origina i promjeni si sa english US na English GB i imat ćeš normalno vrijeme. Isto je bilo sa BF4 na kojem mi je pisalo kad starta igra u američkoj zoni, a kad sam promijenio na GB pisalo mi je točno kakvo je trebalo biti za europsu zonu.
Pa i podešeno mi je na English GB, ali i dalje piše 16:00.
Pa i podešeno mi je na English GB, ali i dalje piše 16:00.
Pa njemu sam pisao radi ovog PM što mu piše. Inaće beta počinje u 16 cet dakle dobro ti kaže, kao i njima očito. Ali bilo bi poželjno da stave na english GB jer znalo je pokazivati krivo vrijeme ;)
Haha tek sam sad skonto, zanemari moj debilizam
Ahaa, sutra u 16:00. Ja vec nastimao budilicu za 4:00 ujutro. Iako, zbog uzbudenja ne bi ni zaspao do 4:00
Ja se jutros probudim i osjetim mokre mi gaće.
Koji kurac?
Pa prestar sam za to, više mi se skoro niti ne diže ujutro.
I onda se sjetim da sam sanjao kako igram baterfild star vors kao dart vejder i sve mi se kockice poslože.
Kakva vijagra, kakva afrička šljiva - nema do baterfilda!
Ja se jutros probudim i osjetim mokre mi gaće.
...Sila je jaka u tebi :)
Prije uz večernju. Može se igrati od 16h.
Prije uz večernju. Može se igrati od 16h.
Uz večernju pivu ili popodnevnog talja ;) Da kad sam skinuo igru sam skuzio da mogu tek od 16:00 igrat a bas htio sad malo probat i nabacit stream ;) jebiga bit ce navecer .
Jos 3 sata...
jel se može ikako još gdje upasti u betu?
Pa da, free je za SVE.
Pocetna stranica Origina, gore ti je reklama, i samo kliknes download.
Pa da, free je za SVE.
Pocetna stranica Origina, gore ti je reklama, i samo kliknes download.
O pa super....ja imao dojam da se mora nabaviti key za betu. Odlično, hvala.
Jos 3 sata...
Do velikog razocaranja
Jos 3 sata...
Do velikog razocaranja
Hehe, nije vazno! Hype, hype, hype! :D
Prvo padnu serveri, pa se ispricaju, pa poprave, pa nesto drugo useru, pa produlje betu da se ispricaju... i tako... :)
Za sada koliko sam pratio par jutubera, kažu da je sasvim u redu.
Igra dobro optimizirana, hitbox je solidan i mape su dobrih proporcija tako da očekujem stalnu akciju.
igra se vec od 11 vpn na japan i gg :D
A bas si mogao prije javiti!! :P
Ja sam bio uvjeren da su rekli da svuda krece u isto vrijeme :(
Sve do sada vidjeno,procitano,twitchano me nije zainteresiralo ni uzbudilo ni najmanje,iako sam obozavatelj Star Wars filmova vec skoro 20 godina,a isto tako i KOTR RPG igara,ali dobro skinemo taj demo pardon betu danas pa da i poigram.
igra se vec od 11 vpn na japan i gg :D
I? Valja li to išta? .
Kakve su šanse da im se serveri razlete ko Yugić na autoputu?
Koliko vidim na Twetchu, svi hipfajeraju ko veliki.... Ko da igraju CS bez recoila.
Koliko vidim na Twetchu, svi hipfajeraju ko veliki.... Ko da igraju CS bez recoila.
Ovo ti je jako daleko od BF i star wars mixa.
Igra ima potpuno svoju mehaniku i večinom je TPS iako se može prebaciti u FPS mod, ali onda gubiš pogled iza kuteva i covera, kao i veći FOV. Hipfire je jednostavno dobar i ne isplati se uopće amiati, osim sa sniperom.
Ammo je beskonačan jedino što se puške pregrijavaju nakon dužeg pucanja.
Po onome što sam vidio je da će igra biti jedan zabavan TPS, ali očekujem da neće trajati duže od 3 mjeseca kao ni MOH:Warfighter, a niti Hardline. Tu mislim na samo na PC.