Hvala!
Tak nesto sam i mislio, al sam 5 puta preslusaval i uopce ne kuzim sto ovaj kaze na pocetku videa :)
It looks like we just might get our first proper look at the new Star Wars Battlefront game next month as EA is going to be attending the Star Wars Celebration event from the 16th to the 19th of April as an exhibitor for the show.
Nema me doma vjerojatno :(
Ali bit će snimka na YT-u valjda...
Prvi screenshot, in game.
60 eura preorder na Originu
EDIT: Deluxe Edition 70 eura
Ce bit single player?
60 eura preorder na Originu
EDIT: Deluxe Edition 70 eura
Na mexickom 40 i 45 $ :D
Ce bit single player?
Nažalost ne.
Meni je fakat drago da nema SP.
Svaki battlefield je imao dosta crappy SP,radije da svu paru iskoriste za MP koja je meat ove franšize i ne gube pare na blesave gluposti poput SP-a.
Nema ni Battleloga u Battlefrontu.
Kompletno je u znaku PS4 konzole i spominje se dual screen coop..
Ovaj puta se barem ne skrivaju busanjem u prsa da je PC primarna platforma!
Al štaj jest jest....odlično zgleda!
Dual screen i na PC-u??
Uuuu, to sam zadnji put isprobao s Need for speedom 2 i Settlersima :)
Dual screen i na PC-u??
Uuuu, to sam zadnji put isprobao s Need for speedom 2 i Settlersima :)
Ne znam, nigdje se ne spominje na kojoj će platformi biti koji fičri.
Zanimljivo je da su novinari koji su bili na zatvorenoj gameplay prezentaciji rekli da igra na PS4 zbilja izgleda tako dobro kao na traileru, što je meni teško povjerovati, ali me jako veseli. Tim više, što je najavljeno 60 FPS-a na konzolama. Možda činjenica da igra nije razvijana za last gen ima veze s tim.
Evo sve što znamo o igri (preuzeto s Reddita):
- November 17th release date / 20th for EU
- PS4 / Xbox One / Origin
- It will be connected with Episode 7
- FREE dlc "Battle of Jaku" December 8th release date (I'm pretty sure they said this DLC will explain the downed star destroyer shown in the actual movie teaser released yesterday)
- Pre-order gets "Battle of Jaku" DLC one week early
- Playstation looks to have marketing rights, perhaps a special edition shown at the panel
- in-engine actual gameplay footage is running on ps4
- No space battles
- You can switch between 1st and 3rd person on the go
- Power-ups allow you to play as hero classes as well as pilot vehicles
- Between 8 - 40 players
- Split-screen co-op
- No campaign
- 4 planets have been confirmed (Endor's forest moon, Hoth, Tatooine and the new planet Sullust)
- Rumored actual gameplay being shown behind closed doors, different sources are saying everyone at the event can see the actual gameplay video
- Playable characters include Darth Vader and Boba Fett
- Players can traverse the game on foot or speeder bikes, or even an AT-AT
- You can even fly TIE Fighters, X-Wings, or the Millennium Falcon
- "Partner up with a friend in online multiplayer, share unlocks and have each other's backs on the battlefront."
- "Fight for the Empire or Republic offline, solo or with a friend, in carefully crafted missions."
- said:
- 60fps on PS4 ( No surprise 60fps on Battlefield 4 / Hardline )
- 3 primary weapons with 1 secondary
- no "spotting" like in Battlefield series
- firing gives away position on mini map
opet pusite EA hype (ovdje dodatno dolazi do izrazaja zbog grafike - btw modeli mi ni ne izgledaju kao da su puni poligona - i tematike, tj star wars licence) i samo cete se razocarati jednom kad igra izadje..
opet pusite EA hype (ovdje dodatno dolazi do izrazaja zbog grafike - btw modeli mi ni ne izgledaju kao da su puni poligona - i tematike, tj star wars licence) i samo cete se razocarati jednom kad igra izadje..
Nema veze. Volim njihov hype. Lijepo izgledaju videji.
Al ovaj put neće vidjeti moj preorder.
Meni je fakat drago da nema SP.
Svaki battlefield je imao dosta crappy SP,radije da svu paru iskoriste za MP koja je meat ove franšize i ne gube pare na blesave gluposti poput SP-a.
Battlefront nije battlefield.
Jest.
Igrao sam svaki BF dosad.
Slicni game modovi,skoro indentican gameplay ( stim da battlefront ima 3rd person),al nebitno. Velike mape su u pitanju,kombinirani kombat (i zracni i land based u isto vrijeme) itd...
Po svakom pogledu Battlefront jest BF,samo u drugom ruhu.
A pogotovo sad kad ga radi DICE.
Jest.
Igrao sam svaki BF dosad.
Slicni game modovi,skoro indentican gameplay ( stim da battlefront ima 3rd person),al nebitno. Velike mape su u pitanju,kombinirani kombat (i zracni i land based u isto vrijeme) itd...
Po svakom pogledu Battlefront jest BF,samo u drugom ruhu.
A pogotovo sad kad ga radi DICE.
Sto vecu razliku naprave izmedu Battlefronta i Battlefielda to bolje.
Developer Diary #1
Split Screen screenshot na 1:56
Edit: Iako gameplay snimka od prije par dana grafički izgleda odlično i djeluje nevjerojatno da bi igra tako mogla izgledati na "normalnom" PC-u ili konzolama, sve više sam uvjeren da će tako i izgledati (kao što su novinari koji su bili na zatvorenoj sesijji i potvrdili). Jer, primjerice, niti Battlefield 4 ne izgleda ništa lošije, ako se napravi dobar game-engine filmić.