Star Trek Online (STO)

poruka: 1.523
|
čitano: 277.151
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Star Trek Online (STO)
mislav_01 kaže...

Nakraju sam onu misiju ispocetka napravio. Dobio sam promotion Captain lvl 1. Pokupio i novi brod Smijeh

Čestitam!

Ja ću večeras valjda do Commandera...

mislav_01 kaže...
naxeem kaže...

Izazito sam protiv bilo kakve podjele servera (a i neće se dogodit doduše). Globalni server je OK, treba im samo snage još i to je to.

I ja također. Svidja mi se ideja jednog servera di svi igraju. I nadam se da ce ubrzo to popravit. Igra je odlicna, stabilna, lag free ali u satima kada nema gore igraca puno. Trebaju prosirit kapacitet. Kazu da rade na tome al nema neki ETA.

Nisam mislio da nas podjele, nego da fizički imamo servere u EU (Frankfurt, recimo) koji su u syncu sa glavnim serverima u Americi, no nama bi smanjilo lag i one "Server is not Responding" poruke...

Inače, primijetio sam da se dešava da ne možeš pričati s NPC-em, ili pristupiti banci/exchange-u. Uspio sam to riještiti samo da promijenim instancu, nisam morao raditi log-off/log-on. Nadam se da sam nekome pomogao s tim.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.2.2010 10:52 (TomoR).
17 godina
neaktivan

Server je cluster, a ne grid i grid arhitektura bila bi prevelika promjena.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
naxeem kaže...

Server je cluster, a ne grid i grid arhitektura bila bi prevelika promjena.

Hvala na objašnjenju.

Inače, vidim da podebljavaju servere svaki dan i da ima sve manje problema sa spajanjem, pa valjda će se to smiriti s vremenom.

Možda već nakon što većina ljudi ode nakon mjesec dana.

16 godina
neaktivan
Star Trek Online (STO)

Zašto svi mislite i spominjete da će većina otić nakon mjesec dana???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LOTROwannabe kaže...

Zato što je tolki besplatni period, pa će dosta njih to iskoristiti, a onda prestat igrat.

Promijenio sam potpis, nisam htio otvarat novu temu pa evo link ovdje - http://www.100mb.nl/
17 godina
Star Trek Online (STO)

I ja najvjerovatnije prestajem igrati kad mi istekne pretplata Neodlučan

Potpis:
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LOTROwannabe kaže...

Obožavam ove glupave zaključke "svi"...

Necto kaže...

S obzirom da imaš "lifetime", to je kad umreš?

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
neaktivan
LOTROwannabe kaže...

Zato što svaki MMO lansiran nakon WoWa ima otprilike takav razvoj događaja: Početnih milijunček, onda nagli pad na oko četvrt toga pa poslje ili propast ili stabilizacija na nekoj konstatnoj brojki značajno manjoj od milijuna.

Većina kupaca prvi mjesec tretira kao demo za igru i tek nakon toga kreće prava odluka o kupnji (pretplate), ali mislim da STO ima dosad najbolju šansu da održi veći dio pretplatnika jer je dovoljno različit od WoWa da igračima WoWa nije prvi instinkt "ovo je kao WoW ali lošije" a i da privuče određenu masu ljudi nezainteresiranih za orkove i elfove kojima je ovo možda prvi MMO. MMO živi ili umire od sadržaja, kakva će budućnost STO biti saznat ćemo za par mjeseci kada dosta ljudi dođe do endgamea. Crypticovci imaju odličnu startnu poziciju i ako uspiju promptno osvježavati i dodavati sadržaj imaju šasnu da budu MMO no.2 na (zapadnom) tržištu (bar do SW:ToR).

15 godina
neaktivan
Star Trek Online (STO)

Vazna Arklenium Fleet obavijest:

http://forums.startrekonline.com/showthread.php?t=99018

Nas thread na official STO forumu je updatean sa gro linkova koji ce pomoci kako n00bovima tako i iskusnim igracima. Ubuduce, pratite taj thread (najbolje se pretplatiti na njega - klik na Forum Tools -> Subscribe to This Forum) jer ce biti updatean sa dodatnim vaznim informacijama, FAQovima, uputama & stuff.

http://forums.startrekonline.com/showthread.php?t=99018

The eternal mistake of mankind is to set an attainable ideals
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Star Trek Online (STO)

fala k...u na udarcu, evo aktivirao ključ i gamecard sad sam miran 3 mjeseca , i to sve za 315 kn! 155 kn digital download edition i 160 kn gamecard :)  woot

Jedino što sad moram čekat 10 godina da se skine klijent

0 0 hvala 0
17 godina
Robert-Je-Glup kaže...

fala k...u na udarcu, evo aktivirao ključ i gamecard sad sam miran 3 mjeseca , i to sve za 315 kn! 155 kn digital download edition i 160 kn gamecard :)  woot

Dobrodošao!

Znači večeras te vidimo online!!!

16 godina
neaktivan
Necto kaže...

:)

prije bi rekao da ćeš prestati igrati kad više nećeš moći držati miša

Google is your friend
17 godina
Zura kaže...
Necto kaže...

Kad više neće moći držati miša, onda će već biti razvijen neki brain-to-STO controller. Djeca i unuci će tražiti da oporuči Game-Account na njih! Nevinašce

BTW, upravo igra...

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.2.2010 14:45 (TomoR).
15 godina
protjeran
TomoR kaže...
Robert-Je-Glup kaže...

Dobrodošao!

Znači večeras te vidimo online!!!

hvala! naravno da se vidimo večeras  :))  a možda i ne , razmišljam da počnem igrat tek za uskrs, sad će još malo korizma jel tako? treba se odreći nečeg hahahaha, naravno da nema šanse da čekam :))

btw za STO mogu zahvaliti Barci i Realu što im je na utakmicama bilo preko 2 gola :)))

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.2.2010 14:55 (Robert-Je-Glup).
15 godina
protjeran
TomoR kaže...
Zura kaže...
Necto kaže...

Kad više neće moći držati miša, onda će već biti razvijen neki brain-to-STO controller. Djeca i unuci će tražiti da oporuči Game-Account na njih! Nevinašce

BTW, upravo igra...

hahahahaaha

evo najnovije nVidijine drivere instalirao i klijent lijepo najbrže moguće se skida  sa rapidsharea :))), al svejedno će potrajati skidanje, a još i patch.....ajoooooj neću ja skoro....al nema veze, isplati se

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.2.2010 14:51 (Robert-Je-Glup).
17 godina

Gdje to ? Za te pare cu i ja "probati" mada mi se beta nije previse svidila.

Na steamu je igra 60 eura... , 30ak eura za igru i 3 mjeseca nije nesto puno.

Danas kada postajem pionir ...
15 godina
protjeran
zeleni kaže...

Gdje to ? Za te pare cu i ja "probati" mada mi se beta nije previse svidila.

Na steamu je igra 60 eura... , 30ak eura za igru i 3 mjeseca nije nesto puno.

http://www.g2play.net/store/Star-Trek-Online/      >IGRA

http://www.gamecards.eu/games/good/293          >GAMECARD

17 godina
neaktivan
dekstroza kaže...
LOTROwannabe kaže...

Zato što svaki MMO lansiran nakon WoWa ima otprilike takav razvoj događaja: Početnih milijunček, onda nagli pad na oko četvrt toga pa poslje ili propast ili stabilizacija na nekoj konstatnoj brojki značajno manjoj od milijuna.

Većina kupaca prvi mjesec tretira kao demo za igru i tek nakon toga kreće prava odluka o kupnji (pretplate), ali mislim da STO ima dosad najbolju šansu da održi veći dio pretplatnika jer je dovoljno različit od WoWa da igračima WoWa nije prvi instinkt "ovo je kao WoW ali lošije" a i da privuče određenu masu ljudi nezainteresiranih za orkove i elfove kojima je ovo možda prvi MMO. MMO živi ili umire od sadržaja, kakva će budućnost STO biti saznat ćemo za par mjeseci kada dosta ljudi dođe do endgamea. Crypticovci imaju odličnu startnu poziciju i ako uspiju promptno osvježavati i dodavati sadržaj imaju šasnu da budu MMO no.2 na (zapadnom) tržištu (bar do SW:ToR).

Ali to nije loše. Mislim da većina ne kuži da WoW nije mjerilo i da je WoW ekstrem i iznimka prema kojoj se ne može ravnati nitko i koja se nikada više neće ponoviti, niti s Blizzardom.

Moje predviđanje je ~250,000 igrača STO-a i to je itekako fina brojka.

I ne, WoW nije bolji od STO-a. STO je u mnogim segmentima bolji (u nekima i lošiji), a tehničku dovršenost odnosno ispoliranost, ne možemo uopće spominjati, kao ni sadržaj. STO je mladi MMO koji ne može ni teoretski biti blizak WoW-u.

16 godina
Star Trek Online (STO)

Pozdrav ekipa! Evo ovom prilikom bi zamolio sve koji igraju ili su igrali STO ako mi mogu dati par razloga zašto DA a zašto NE igri. Razmišljam o novom MMO-u  a pošto sam Trek fan rado bi probao, no malo me obeshrabruju recenzije i neka razmišljanja na inozemnim siteovima. Do sada sam igrao WOW, AOC, Warhammer, LOTRO i City Of Heroes/Villians pa me interesira kojem je najsličniji.

Hvala svima!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Star Trek Online (STO)

Pojavio mi se jedan problem, kupio sam STO, te instalirao ga na komp, aktivirao sam svoj račun na stranicama, ali neznam zašto mi nedaje pristup igri, pomoć bi mi bila potrebna, unaprijed zahvalan

0 0 hvala 0
17 godina
jerrycro kaže...

Pozdrav ekipa! Evo ovom prilikom bi zamolio sve koji igraju ili su igrali STO ako mi mogu dati par razloga zašto DA a zašto NE igri. Razmišljam o novom MMO-u  a pošto sam Trek fan rado bi probao, no malo me obeshrabruju recenzije i neka razmišljanja na inozemnim siteovima. Do sada sam igrao WOW, AOC, Warhammer, LOTRO i City Of Heroes/Villians pa me interesira kojem je najsličniji.

Hvala svima!

Nisam glavni da kažem nešt o tome jer druge nisam igrao, ali je igra od Cryptica, kreatora City of Heroes/Villains. Struktura servera/instanci je navodno slični odrađena. Meni je igra dobra, i iako vidim puno nedovršenosti (koje se praktički svakodnevno patchiraju i proširuju serveri) igra naprosto vuče da se igra dalje. Story misije su jako zabavne, pogotovo ako Trekkie!!!

kaleX5 kaže...

Pojavio mi se jedan problem, kupio sam STO, te instalirao ga na komp, aktivirao sam svoj račun na stranicama, ali neznam zašto mi nedaje pristup igri, pomoć bi mi bila potrebna, unaprijed zahvalan

Koju poruku o grešci ti javlja?

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Ali to nije loše. Mislim da većina ne kuži da WoW nije mjerilo i da je WoW ekstrem i iznimka prema kojoj se ne može ravnati nitko i koja se nikada više neće ponoviti, niti s Blizzardom.

Moje predviđanje je ~250,000 igrača STO-a i to je itekako fina brojka.

Ne mislim da je to loše, loše je jedino kada izdavači sami sebi postave takva nerealna očekivanja pa opale ogromne budžete koji realno ne mogu vratiti, požure igru i onda se događaju katastrofe poput Tabule Rase. Mislim da je većina izdavača sad već naučila da je i parsto tisuća pretplatnika dobra stvar. No onu u čemu i dalje nerazumljivo grješe je marketing, svaki MMO se spominje kao "WoW killer" i kada izađe se odmah izbacuju objave o milijunima članova, a onda kad se spusti na neku normalniju brojku u javnosti ostaje percepcija promašaja i propale igre koju svi napuštaju iako to realno nije slučaj(AoC recimo).

naxeem kaže...

STO je mladi MMO koji ne može ni teoretski biti blizak WoW-u.

I zato mislim da ima šanse za MMO broj 2 na zapadu. Može privući ST (i generalno SF) fanove koje fantasy ne zanima, jer ne postoji neki svemirski MMO pristupačan širim masama(EVE to sigurno nije). A igrači WoWa koji kod prelaska na druge (gotovo sve) fantasy MMOove često rano odustaju jer očekuju bolji WoW također možda zastanu malo, jer od igre ne očekuju novi WoW.

17 godina
protjeran

Ma i ja sam zainteresiran za STO kao ST  i Sci Fi fan.

Meni najveci minus je totalna instanciranost,ne volim takve mmo-ve.STO mozes igrati bez ikakve interakcije sa drugim igracima,tako da sam stekao dojam da ovo nije mmorpg vec single player online rpg.

Samo cekam da cryptic ponudi  kupovinu romulanaca kao igrive rase.

STO vrijedi probati mozda me ugodno iznenadi.

Ah,da i kao da nema onog osjecaja ogromnosti svemira kao u Eve-u(koji ce izgleda jos dugo ostati jedini vrijedan placanja sci fi mmorpg)

15 godina
protjeran
Van_Blaster kaže...

Ma i ja sam zainteresiran za STO kao ST  i Sci Fi fan.

Meni najveci minus je totalna instanciranost,ne volim takve mmo-ve.STO mozes igrati bez ikakve interakcije sa drugim igracima,tako da sam stekao dojam da ovo nije mmorpg vec single player online rpg.

Samo cekam da cryptic ponudi  kupovinu romulanaca kao igrive rase.

STO vrijedi probati mozda me ugodno iznenadi.

Ah,da i kao da nema onog osjecaja ogromnosti svemira kao u Eve-u(koji ce izgleda jos dugo ostati jedini vrijedan placanja sci fi mmorpg)

jbt što me živciraju ovakvi ljudi koji daju zaključke i usporedbe  koje nemaju temelja! igra je započela tek, tko kaže da neće nadmašiti EVE, i to za svjetlosnu godinu nadmašiti! Možda postane najveći MMO ikada, nemožeš takve zaključke donosit kad igru ne igraš ni mjesec dana!

15 godina
protjeran
Star Trek Online (STO)

može netko reći još nisam skužio posve, za što služe ova mineral sample, radiation sample, alien artefakt i sl.?  i što sve stavljam u banku?

0 0 hvala 0
17 godina
Robert-Je-Glup kaže...

može netko reći još nisam skužio posve, za što služe ova mineral sample, radiation sample, alien artefakt i sl.?  i što sve stavljam u banku?

U sredini earth stationa si mogao kombinirat te sample-a i od recimo od standard photon torpedo launchera si mogao napravit neki posebni photon torpedo launcher mkII, po meni je to bilo beskorisno.

Stavljaš u banku šta hoćeš predlažem minerale da samo staviš, ostalo sve prodavaj što ti netreba samo si skupljaj para da možeš imat više brodova iste klase (ne samo 1) ili kupit neko uber oružje.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
17 godina
neaktivan
Van_Blaster kaže...

...

A koji MMO nije instanciran?

17 godina
neaktivan

Ovo je instancirano do razine da si 90% vremena solo ili u manjem partiju. Ne mozes naletit u sistemu na random covjeka nikako. Sve se svodi na chat u system spaceu. Tu jedino mozes srest druge ljude. Nema recimo da naletim na 3 klingonca kako okolo lete. 

Nemam osjecaj MMO igre baš. Za razliku od NPR WoWa di sam dozivio random gankanja, raidove na sela / gradove, slucajno naletiš na nekoga i tome slicno. Ovdje tog slucajnog susreta nema.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2010 2:12 (mislav_01).
17 godina
neaktivan

Ja sam usred misije i borbe s Borgom odjednom vidio nešto malo i crveno... pogledam bolje, a ono Klingonac, u Vor'Cha klasi puca po meni - naravno, okrenulo se nas 3 i na njega... lov...

Da, radi se o Neutral Zone području i moguće je sretati druge igrače i na sektor mapi i unutar sistema.

Problem je što je ovo PvE igra i PvP je tek usputna aktivnost, pa je broj Klingonaca iznimno malen, u odnosu na, primjerice WoW, koji je PvP igra (na PvP serverima).

U WoW-u već godinama nema nikakvih raidova na gradove i nikakvih random susreta i PvP-a. To je Blizzard vrlo brutalno ubio još prije prve ekspanzije uvodeći ono smeće od "civila",a  potom zaklao u Burning Crusade ekspanziji, a dokrajčio i world-PvP-u krv isisao u Lich Kingu.

Stoga ne vidim kako očekuješ neko preveliko "susretanje" u STO? - Možda si pogriješio igru, jer STO nije PvP igra: PvP je dostupan kao battlegroundsi u WoW- u i kao 'susreti' u NZ i tu priča završava.

Ako želiš fantasy MMO s world PvP-om, igraj Dark Age of Camelot, Age of Conan ili Warhammer Online.

Ako ti nedostaje svemirski PvP, savjetujem ti da se ostaviš STO-a dok ne platiš idući mjesec i fino nabaviš EVE koji je PvP igra, dok je STO PvE igra.

Osjećaj MMO igre? Huh.... Da, možda da malo više toga učitaju odjednom, da smanje lodanja i recimo puno veći sektor prostor dopuste (npr. po dvije sadašnje regije), ali evo, upravo igram i gledam hrpu brodića po sektor mapi, hrpu chata u zone chatu... prilično slično hrpi pješaka u Ironforgeu i chatu u Ironforgeu.... osim što, za razliku od WoW-a, ovdje mogu ići na realm koji želim i kada to želim, dok mi Blizzard istu stvar naplati 20 eura.

IMHO +1 za Cryptic i 20 eura više u mom džepu svaki put kad u STO-u promijenim realm - besplatno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2010 2:35 (naxeem).
15 godina
protjeran
naxeem kaže...

Ja sam usred misije i borbe s Borgom odjednom vidio nešto malo i crveno... pogledam bolje, a ono Klingonac, u Vor'Cha klasi puca po meni - naravno, okrenulo se nas 3 i na njega... lov...

Da, radi se o Neutral Zone području i moguće je sretati druge igrače i na sektor mapi i unutar sistema.

Problem je što je ovo PvE igra i PvP je tek usputna aktivnost, pa je broj Klingonaca iznimno malen, u odnosu na, primjerice WoW, koji je PvP igra (na PvP serverima).

U WoW-u već godinama nema nikakvih raidova na gradove i nikakvih random susreta i PvP-a. To je Blizzard vrlo brutalno ubio još prije prve ekspanzije uvodeći ono smeće od "civila",a  potom zaklao u Burning Crusade ekspanziji, a dokrajčio i world-PvP-u krv isisao u Lich Kingu.

Stoga ne vidim kako očekuješ neko preveliko "susretanje" u STO? - Možda si pogriješio igru, jer STO nije PvP igra: PvP je dostupan kao battlegroundsi u WoW- u i kao 'susreti' u NZ i tu priča završava.

Ako želiš fantasy MMO s world PvP-om, igraj Dark Age of Camelot, Age of Conan ili Warhammer Online.

Ako ti nedostaje svemirski PvP, savjetujem ti da se ostaviš STO-a dok ne platiš idući mjesec i fino nabaviš EVE koji je PvP igra, dok je STO PvE igra.

Osjećaj MMO igre? Huh.... Da, možda da malo više toga učitaju odjednom, da smanje lodanja i recimo puno veći sektor prostor dopuste (npr. po dvije sadašnje regije), ali evo, upravo igram i gledam hrpu brodića po sektor mapi, hrpu chata u zone chatu... prilično slično hrpi pješaka u Ironforgeu i chatu u Ironforgeu.... osim što, za razliku od WoW-a, ovdje mogu ići na realm koji želim i kada to želim, dok mi Blizzard istu stvar naplati 20 eura.

IMHO +1 za Cryptic i 20 eura više u mom džepu svaki put kad u STO-u promijenim realm - besplatno.

e sad lupaš gluposti! STO nije PvP?! pa nebi bio onda MMO krute j...o! osim toga moguće je "slučajno" naletanje, ako npr zaletiš se u klingonsko područje i vidjet ćeš ih kako letuckaju okolo

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice