ajde neka netko napravi server i idemo
ajde neka netko napravi server i idemo
Znači danas ili sutra?
Moram monitor prenest iz moje sobe u domaću sobu gdje mi je comp (gledao sam filmove, samo ga spojim na laptop...)
Mogu bit spreman za nekih 20-30min to uključuje i clean install BC-a.
Ja sad imam samo obicni commander, ali ne i KM.
Ako imas i ti, zasto ne.
Ok onda počinjem premještat monitor.
1. Star Trek Bridge Commander - DONE
2. Patch 1.1 - DONE
3. Kobayashi Maru 1.0 - DONE
Ok tko igra?
Ak me uputis na bridge commander patch 1.1?!
http://bridgecommander.filefront.com/file/Bridge_Commander_Patch;2374
Stisnem na Start Query i pojavi se samo jedan server i to sa najnovijim KM-om tj. onaj beta 2009 nešto...
Ja se zovem BUG_Hyperion
Gdje ste svi???
http://bridgecommander.filefront.com/file/Bridge_Commander_Patch;2374
Stisnem na Start Query i pojavi se samo jedan server i to sa najnovijim KM-om tj. onaj beta 2009 nešto...
Ja se zovem BUG_Hyperion
I meni isto
Evo netko otvorio KM1.0 server, upadajte makar smo mogli i sami napraviti u tren oka, stvarno je jednostavno.
Evo ja napravio server, ime Bug, pass bug...
Sad kolko ce valjat...
hm, izgleda da ne mozemo napravit "internet" server jer se ne prikazuje na listi, ali mozemo napravit lan server i spajat se preko hamachi ili tunngle..
hm, izgleda da ne mozemo napravit "internet" server jer se ne prikazuje na listi, ali mozemo napravit lan server i spajat se preko hamachi ili tunngle..
Možeš napravit server samo ne dedicated, ajd vidi jel se vidi moj server sada?
Možeš napravit server samo ne dedicated, ajd vidi jel se vidi moj server sada?
Kak se zove?
Nego da mi skinemo hamachi i igramo prek njega?
ne vidi se, cekaj idem provjerit portove..mozda ih treba otvorit da bi drugi vidjeli tvoj srvr
Mislim ono skineš i jedno i drugo za manje od 1h tak da meni svejedno,a ionako već imam obadvoje na hardu i cca 35-40 dodatnih modova.
hehe, lako je tebi kad imas flat. Ja tek od ovog mjeseca imam 10GB, za razliku od proslih 1GB, pa sam stoga ovaj mjesec odlucio "malo" uzivat!
I znas li mozda ili netko drugi, kolika je tarifa potrosnje po satu igranja tako tih igrica multi online?
Šta nije da je T-Cum digao na 15 GB tih 10 GB? 
Gdje ste svi???
Nemam KM
Meni izbacuje ovu gresku kad se spajam na server mismacth.sripts.autoexec.pyc
ne
ja vidim samo ovaj drugi.
Sad i ja vidim
Ja vidim...
Svi trebate ovako imati instalirano:
1. Bridge Commander
2. patch 1.1
3. KM 1.0
To je to više ništa dirat inače od kompatibilnosti neće biti ništa.
Ajmo se naći na msn messengeru ili negdje ovdje na forumu bezveze poruke nabijamo.
Sad je samo jedan server -> "resistance is futile"
Imam sve osim pacth-a,nece da ga skine,svaki put kad pokusam skinut pise datoteka slomljena.
xfire: hsminda
Imam sve osim pacth-a,nece da ga skine,svaki put kad pokusam skinut pise datoteka slomljena.
Probaj odnekud drugdje skinut
Bum ti ja poslo...
MSN: strongrts@hotmail.com
Xf: strongtoni
Dodajte me....
Nisam igrao MP ali igra je bila odlična.
Svi se trpajte u servere fed vs non fed mislim da je jedini tamo zasada.
EDIT: nakon ponovnog igranja velim "go to hell" lagga kao i prije, neghvar je okretniji od intrepida itd. Vraćam se ja na dobri stari SP.
Meni izbacuje ovu gresku kad se spajam na server mismacth.sripts.autoexec.pyc
Kao sto jedan momak kaze na drugom forumu: "Yeah, in order to play in multiplayer, you must have the same files as the other players"
Sto u prijevodu znaci, ako si naknadno nakon instalacije bc-a ubacivao neke brodove, neces imat iste fileove kao ostali te neces moci igrati u multiplayeru.
Kao npr. ja