prvi demo samostalno isprogramirao sam Roberts i da je jedini CEO za kojeg je ikada radio koji aktivno sudjeluje u programiranju (radi na fizikalnoj mreži brodova i planeta).
Da, vidi se. :)
Kada pogledaš kamo su otišli ljudi koji su napustili CIG, puno toga ti postane jasnije. CIG ne nudi niti približno iste uvjete (jedan od bivših Crytekovaca je napisao da ima 25% manju plaću nego bilo gdje drugdje) kao Sony, Amazon, Blizzard i slične kompanije za koje sada ti ljudi rade, a čiji mjesečni prihodi su veći od zarade CIGa u 5 godina. Razlog zašto ipak imaju preko 320 zaposlenih i zašto i dalje neki od najvećih ljudi u industriji rade za njih je upravo prilika za isticanje, pomicanje granica i inovacije u tehnologiji. Npr. Christopher Bolte, senior software ingeneer u CIGu i nekadašnji R&D u Cryteku je napisao magistarski rad na temu "Server job sytems", temeljen djelomično na radu na Star Citizenu. Danas postoji jako malo razvojnih timova koji rade na toj razini problematike, čisto zato što gotovo nitko više ne djeluje na marginama poznate tehnologije u razvoju igara..
Što je uopće "magistarski rad"? LOL? Kako rekoh, ne mislim da ima smisla raspravljati. CCP je firma koja je najviše inovirala na području serverske tehnologije. Njihova igra radi. Čak i ova nova, VR igra ima dogfight koji radi. SC to nema.
Inače su ti priče da nitko ništa ne radi smiješne, ali ako te vesele i održavaju ti visok moral, dobro, nemam volju razbijati snove nekome o igri koju i ja želim. Svakako, savjetujem ti da ne kupuješ dodatne brodove barem dok ne vidiš SQ42 kao objavljenju igru.