Star Citizen izdvojena tema

poruka: 4.785
|
čitano: 873.575
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
17 godina
neaktivan
Re: Star Citizen
Dala kaže...

Ako je to istina, svi će bit po korporacijama... Sad koliko će zabavno bit kopilot, inženjer ili nešto treće-u tom grmu leži zec.

Da, to je sve stvar igrivosti i kako će ti koncepti ispasti u igri.

Za sada im interface izgleda jako estetski ugodno i vrlo funcionalno - kao što se vidi u linku koji sam stavio gore (Letter from the Chairman), no koliko dugo će nekom članu posade biti zanimljivo biti na nekoj stanici to ostaje za vidjeti (zato će uvijek biti NPC-i kao opcija).

Lijep pozdrav ;)
16 godina
Dado_ZG78 kaže...
sudy_freak kaže...

po cijeni Starter paketa, 50$ za 2 sata 4 NPC-a.

Da

Nope, SC nema pretplate niti p2w transakcija.

NPCeve ćeš unajmljivat sa ingame valutom i cifre sigurno neće biti astronomske.

(naravno bit će opcija da se kupi umjeren iznos te valute tjedno - za ekipu koja nema vremena 'grindati', što je po meni sasvim OK - to postoji u svim MMO-ima, bilo kao legalan shop ili black market..)

Znao sam da nema pretplate, nadao sam se da je ovo sudyevo neistina, tko će naplačivat NPC-ove RL lovom?!

Ingame valutom ok...

14 godina
Dala kaže...
Dado_ZG78 kaže...
sudy_freak kaže...

Da

(naravno bit će opcija da se kupi umjeren iznos te valute tjedno - za ekipu koja nema vremena 'grindati', što je po meni sasvim OK - to postoji u svim MMO-ima, bilo kao legalan shop ili black market..)

Znao sam da nema pretplate, nadao sam se da je ovo sudyevo neistina, tko će naplačivat NPC-ove RL lovom?!

Ingame valutom ok...

Dobar čovjek više ni za sarkazam ne zna.
Nakon svih ovih pay-to- 3,14zdarija, ništa me ne bi iznenadilo. 

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
16 godina
Dado_ZG78 kaže...
Dala kaže...

Ako je to istina, svi će bit po korporacijama... Sad koliko će zabavno bit kopilot, inženjer ili nešto treće-u tom grmu leži zec.

Da, to je sve stvar igrivosti i kako će ti koncepti ispasti u igri.

Za sada im interface izgleda jako estetski ugodno i vrlo funcionalno - kao što se vidi u linku koji sam stavio gore (Letter from the Chairman), no koliko dugo će nekom članu posade biti zanimljivo biti na nekoj stanici to ostaje za vidjeti (zato će uvijek biti NPC-i kao opcija).

A možda će bit podjela dužnosti unutar copr. tipa svatko mora mjesečno čistit zahode na stanici cca 3h. Ili platiš ingame valutom da netko to odradi za tebe (unutar copra ofc).

17 godina
neaktivan
Dala kaže...

A možda će bit podjela dužnosti unutar copr. tipa svatko mora mjesečno čistit zahode na stanici cca 3h. Ili platiš ingame valutom da netko to odradi za tebe (unutar copra ofc).

Hahaha...  dadadada!  {#}

Lijep pozdrav ;)
17 godina
neaktivan
Dala kaže...
naxeem kaže...
Soldier977 kaže...

Ekipa, koji brod prepuručujete da kupim. Iskreno, veze nemam ni šta je šta tamo, a ne bi volio promašti. Vidim da ima poseblo klase za exploration, teretni, fighter.....  Koje su preporuke? Hvala.

Iskreno, ja bih uzeo ovoga: https://robertsspaceindustries.com/pledge/Combos/War-Pack

Ja sam jako zadovoljan paketom, a kapitalac u njemu je odličan. Nažalost, nestalo im je nekih brodova zasad, piše "out of stock". Vjerojatno su potrošili sve materijale za izgradnju i čeka se novi novac za kopače.

Ali s ovim paketom si pokrio i istraživanje, lov na glave, trgovinu i svakako prijateljima možeš pružiti i podršku ako složiš dobru posadu za IDRIS-P.

Pošto je tako jeftin paket, prava prilika reklo bi se, uzet ću si odmah 5 komada!

Sa svojom aurorom doć do toga... pa ako mi to uspije znači da je igra dobra i da me uspjela zadržat ;).

Pa i jest jeftin! Za 5 keka dobiješ hrpu brodova. Ovo je epska igra, revolucija. Ne može koštati kao svaka glupa igra na tržištu koja nema ni pola onoga što ima Star Citizen. Tebi je jasno da ćeš do ovih brodova teško doći na drugi način, pogotovo zato jer su zalihe ograničene. Znam ja ponešto o tome i zašto: tko ima koji brod se sprema u bazu podataka koja je 32-bitna. Kad prodaju 32-bitni broj brodova, više ne mogu povećavati broj i to ti je limit 32767. Gotovo. Tko je jamio, jamio je.

Svima nama je teško, nemamo baš love kao bogati zapad, ali dolar više nije kao prije. Nisam ti predložio 15 ili 10 tisuća pakete (koji svakako imaju svoju vrijednost!!!!111) nego ovaj od 5000, što je jedva preko 30.000 kuna. Ionako ćeš toliko potrošiti na računalo za SC pa kad već dižeš kredit, svejedno je li još 30 ili ne na ratu od 500-1000 mjesečno.

Svi se sprdaju, ali zamjenski život koji SC pruža nešto je što svijet još nije vidio.

16 godina

I sprdnja je epska također.

17 godina
neaktivan
Star Citizen

Tko se sprda, sprda se..  (iz nekih svojih niskih pobuda, ljubomore ili nečeg trečeg, ne znam..)

Generalno je igra jako dobro prihvaćena i masa ljudi podržava projekt, a što je više stvari vani, interes samo raste..  {#}

Prije ili kasnije 90% onih koji se sprdaju će itekako gubit dane/noći u svemiru Star Citizena - resistence is futile!  {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
2 7 hvala 1
17 godina
neaktivan

Pusti ih, kratkovidni su. Takvi su uvijek kao guske u magli. Bilo bi super kad bi nakon izlaska sve ovo bilo puno skuplje za kupiti nego sada, recimo duplo. A svega će bit, al' prijatelja neće... svega će bit... al neće biti sreće... :) Tko kupi sad, neće morati provesti sate i sate samo da dobije taj jedan brod!

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.12.2014 10:49 (naxeem).
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Ma ono kaj ja ne kužim su ljudi koji dolaze u ovu temu samo da pljuju po njoj.

Koliko samo ima tema koje mene ne zanimaju ili mislim da su glupe i besmislene pa niti ne kliknem na njih nego se bavim stvarima koje me zanimaju.

Kakav je smisao visit na temi koja te ne zanima ili ti ide na živce? Samo da možeš trolat ili izbacivat negativu iz sebe? Ne kužim..

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dosadnjakovići. Nego, nije mi jasna jedna stvar: u hangaru više ne vidim sve brodove, ali ih imam u simulatoru? To je poznati bug?

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Dosadnjakovići. Nego, nije mi jasna jedna stvar: u hangaru više ne vidim sve brodove, ali ih imam u simulatoru? To je poznati bug?

Vjerojatno nisi namjestio hangar layout.

my rsi - my hangar..   i tu si štelaš koji hangar želiš i kako će ti brodovi biti raspoređeni po prostorijama  (na RSI web stranicama).

Lijep pozdrav ;)
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.12.2014 11:15 (Dado_ZG78).
11 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Dala kaže...
naxeem kaže...
Soldier977 kaže...

Ekipa, koji brod prepuručujete da kupim. Iskreno, veze nemam ni šta je šta tamo, a ne bi volio promašti. Vidim da ima poseblo klase za exploration, teretni, fighter.....  Koje su preporuke? Hvala.

Iskreno, ja bih uzeo ovoga: https://robertsspaceindustries.com/pledge/Combos/War-Pack

Ja sam jako zadovoljan paketom, a kapitalac u njemu je odličan. Nažalost, nestalo im je nekih brodova zasad, piše "out of stock". Vjerojatno su potrošili sve materijale za izgradnju i čeka se novi novac za kopače.

Ali s ovim paketom si pokrio i istraživanje, lov na glave, trgovinu i svakako prijateljima možeš pružiti i podršku ako složiš dobru posadu za IDRIS-P.

Pošto je tako jeftin paket, prava prilika reklo bi se, uzet ću si odmah 5 komada!

Sa svojom aurorom doć do toga... pa ako mi to uspije znači da je igra dobra i da me uspjela zadržat ;).

Pa i jest jeftin! Za 5 keka dobiješ hrpu brodova. Ovo je epska igra, revolucija. Ne može koštati kao svaka glupa igra na tržištu koja nema ni pola onoga što ima Star Citizen. Tebi je jasno da ćeš do ovih brodova teško doći na drugi način, pogotovo zato jer su zalihe ograničene. Znam ja ponešto o tome i zašto: tko ima koji brod se sprema u bazu podataka koja je 32-bitna. Kad prodaju 32-bitni broj brodova, više ne mogu povećavati broj i to ti je limit 32767. Gotovo. Tko je jamio, jamio je.

Svima nama je teško, nemamo baš love kao bogati zapad, ali dolar više nije kao prije. Nisam ti predložio 15 ili 10 tisuća pakete (koji svakako imaju svoju vrijednost!!!!111) nego ovaj od 5000, što je jedva preko 30.000 kuna. Ionako ćeš toliko potrošiti na računalo za SC pa kad već dižeš kredit, svejedno je li još 30 ili ne na ratu od 500-1000 mjesečno.

Svi se sprdaju, ali zamjenski život koji SC pruža nešto je što svijet još nije vidio.

Zamjenski život? Pao si u startu......niti jedna igra nikada ne smije biti "zamjenski život", nedaj bože, samo hobby, zanimacija. Takvi ljudi izgube percepciju stvarnog života i takvo nešto, bome, nikome ne želim. A svatko tko ulaže u ovu igru prije njenog releasea je ovca.

13 godina
Dado_ZG78 kaže...
sudy_freak kaže...

Da

Nope, didn''t see that... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina

Naxeemu se moze oprostit i sudjelovanje u Second Life-u jer ima zivopisan avatar.

A nije ni Roberta imuna.

11 godina
protjeran

Nisam se logirao odkad je onaj hanger izasao, skinem patch i onda mi dode unable to load metafile, idem retry nece, idem redownload ALL patches nece. hebo ti ovo

www.mmo-balkan.com
17 godina
TheThing kaže...

Nisam se logirao odkad je onaj hanger izasao, skinem patch i onda mi dode unable to load metafile, idem retry nece, idem redownload ALL patches nece. hebo ti ovo

Probaj Settings(gore desno)-> enable patch repair. Ja sam morao ponvno skinit mislim 20GB.

11 godina
protjeran

Ma već sam našao kao neki "fix" treba se izbrisati svi fajlovi s .version  i naravno opet skida 20gb i to je kao fix.. pa mogao sam sam uninstall i install opet.

www.mmo-balkan.com
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Taj patcher/installer im je u banani i već su rekli da će promijeniti način na koji se klijent nadograđuje (da se ne skida svaki puta sve živo..).

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Dado_ZG78 kaže...

Taj patcher/installer im je u banani i već su rekli da će promijeniti način na koji se klijent nadograđuje (da se ne skida svaki puta sve živo..).

tako je i s igrom.

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
17 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

tako je i s igrom.

Da, nevjerojatno da nije 100% ispolirana pošto je već u Alphi i kroz godinu, dvije bi trebala biti spremna za 'Prime Time'.

Uostalom kako se samo usuđuju imati tako glatku Alphu bez večih bugova, pa na što će im onda ličiti Beta?

Koliko si ti igrao Alpha verzija igara i koje do sada?

Lijep pozdrav ;)
17 godina
neaktivan
Ronky kaže..

Zamjenski život? Pao si u startu......niti jedna igra nikada ne smije biti "zamjenski život", nedaj bože, samo hobby, zanimacija. Takvi ljudi izgube percepciju stvarnog života i takvo nešto, bome, nikome ne želim. A svatko tko ulaže u ovu igru prije njenog releasea je ovca.

Tko ti je kriv kad si ne znaš posložiti prioritete. Ja ću letjeti kapitalca, a ti ćeš biti u fighteru. Puno bolje od stvarnog života. Što možeš u stvarnom životu? Cijeli dan slagati police u Konzumu. Uzbuđenje nula, osim ako ti padne tegla nutele na pod pa se bojiš otkaza.

11 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Ronky kaže..

Tko ti je kriv kad si ne znaš posložiti prioritete. Ja ću letjeti kapitalca, a ti ćeš biti u fighteru. Puno bolje od stvarnog života. Što možeš u stvarnom životu? Cijeli dan slagati police u Konzumu. Uzbuđenje nula, osim ako ti padne tegla nutele na pod pa se bojiš otkaza.

Bahahahah i prioritet bi po tebi trebala biti virtualna stvarnost? Zreo si za psihijatriju..........usput, zar ti nisi prije bio moderator? Nije ni čudo što više nisi....{#}

14 godina
Ronky kaže...

usput, zar ti nisi prije bio moderator? Nije ni čudo što više nisi....{#}

17 godina
neaktivan
Ronky kaže...
naxeem kaže...

Bahahahah i prioritet bi po tebi trebala biti virtualna stvarnost? Zreo si za psihijatriju..........usput, zar ti nisi prije bio moderator? Nije ni čudo što više nisi....{#}

Ne razumiješ! Ovo nije igra, nego nada! Roberts nam je mnogima mesija, samo teško je uvijek braniti se od naleta "razuma", kako neki sebi vole tepati. Netko uzme kredit za stan, netko za biti građanin svemira. Meni je ovo drugo mnogo draže.

Psihijatrija. Tebi i sličnima je sve različito razlog za govor mržnje. Ja odradim obaveze na ušljivom stvarnom poslu, dođem doma, stavim slušalice, zamračim sobu i utopim se u svijetu kakav želim. Zašto bih bio rob nečega samo zato što je "stvarno"?

Stvarnost je samo oblik percepcije mozga. Mali test: probaj Oculus Rift - vidjet ćeš da tvoj mozak ne razlikuje stvarnost od "stvarnosti" kakvu mu nudi OR.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.12.2014 18:51 (naxeem).
16 godina
neaktivan

Meni je ovo sa pozicijama u brodu savršeno logićno..

Freelancer ili Cutlass ili Gladiator su dovoljno maleni brodovi da ih se može igrati solo ili sa npcem na turretu ili sa frendom.

Kao solo igrač gubiš preglednost nad oružjem, tako da će recimo biti bolje staviti na rotacijski turret (class 5) npca nego letjeti i ciljati iza istovremeno, a recimo na Lancerovim prednjim topovima možeš više manje upravljati sam.

Međutim nabavi frenda ili 2 i zabava počinje. Dok u Gladiatoru ima samo 1 dodatno mjesto (turret) u Lanceru i Cutlassu možeš staviti još frendova i zaposliti ih na dodatnim funkcijama.

Ti pilotiraš, jedan frend na turretu, jedan na topovima i senzorima.

Na prvi pogled se čini dosadno za neke, ali ne mora biti.

Kao prvo ako igraš frendovima vjerrojatno ćete ići tražiti neku akciju, a pod time se nadam da će biti osim same borbe uključene i druge aktivonosti kao recimo navigiranje jump pointovima.

Prijevoz tereta ili rudarenje će većinom biti solo misije. I to je ok.

S druge strane zašto ne bi uzeli nečiji Starfarer ili HullC i zajedno odletjeli misiju pa podijelili dobit. Ako prođe bez borbe, nije frka. Ako questanje u tipičnom MMO u dvoje može biti relativno ok zbog društva, zašto ne bi i prijevoz tereta kroz opasno područje bio.

Kao drugo, raid u tipičnom MMO-u nije tako nešto različit. Hrpa ljudi koji idu istim putem i bore se protiv istog neprijatelja. Uloga ti se svodi na kretanje (izbjegavanje), nekoliko glavnih spellova i nekoliko barova koje pratiš (aggro, zdravlje, mana/energija). Tu naravno imamo i tenka koji mora privuću pozornost beštije koju tučete.

Ovo nije toliko različito: pilot je zapravo tenk koji određuje gdje će pozicionirati u odnosu na metu, dok drugi članovi posade prate svoje hudove sa stanjem trupa / štitova / energije / municije ili čega već i imaju nekoliko aktivnosti umjesto spellova: alati za popravljanje i dijagnostiku (healer), nišanjenje i pucanje (dps), upravljanje energijom ili recimo skeniranje trupa neprijatelja kako bi se pronašla već oštećena mjesta (support).

Pri tome je brod kao Carrack, Redeemer ili Retaliator mali party dok je Javelin već kao raid.

S druge strane NPC na skeneru ili štitovima nije ništa posebno o odnosu na standardni brodski AI.

Tak je svejedno kroz gameplay da li brod sam može recimo usmjeriti energiju u prednje štitove ako tu prima najviše štete ili postoji neki NPC za nekom stanicom koji će to napraviti jer mu je njegov AI to rekao.

Posebno je pitanje bitno kako će osmisliti navigaciju.

Što će točno biti navigatorova uloga i kako će moći sudjelovati ili preokrenuti tijek misije / bitke.

Zapamtite da se radi o PU (multiplayer) gdje navigacija nije otići afk na 5 minuta i prestati pilotirati dok se podigne mapa bilo ingame bilo na webu i odluči kamo će se ići. Npr skeniranje svemira kako bi se možda pronašao asteroid field ili neka nebula gdje bi se mogli poigrati skrivača sa neprijateljem.

Naravno, vrlo je osjetljivo kako će se ovo napraviti.

Na manjim brodovima sa 3-5 mjesta još kako tako, ali posebna priča će biti ovi capital brodovi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.12.2014 20:12 (NightShadow).
11 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

A eto, zajeb, nije mi palo na pamet kliknuti na njegov profil.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.12.2014 19:46 (Ronky).
17 godina
neaktivan
Star Citizen

@NightShadow:

Istina, no treba pričekati da se vidi u AC-u 2.0 kako će sve to poprimiti oblik.

Za početak jedva čekam AC 1.0 i novi live stream 19.12. {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Ronky kaže...
Soldier977 kaže...

Jao još jedan navučen od strane ovih Jehovinih svjedoka iz RSIa......

Čuj, sama ideja rada igre za PC bez bolesti zvane konzolitis mi se sviđa, a i stvar što su počeli raditi i rade bez izdavačke kuće koja bi im diktirala kako-gdje-kada-šta. Igra nije ni blizu beta testiranja a već radi bolje od 90% AAA naslova. I zašto onda ne podržati developere? 

edit: Zvuk je za 10: 

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.12.2014 9:10 (Soldier977).
13 godina
naxeem kaže...
Soldier977 kaže...

Naravno. To ću parkirati uz novi Ferari koji mi trenutno kisne jer nemam garažu.

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice