Star Citizen izdvojena tema

poruka: 4.785
|
čitano: 873.757
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
16 godina
odjavljen
Re: Star Citizen
zhUPer_C18 kaže...
Tonči kaže...

Talaxy, idućeg sam tjedna u Stockportu i vjerojatno svratim do Manchestera pa popijemo pivo kod vas? :)

nemoj ti tonči ni blizu njih, molim te ako boga znaš, propast će projekt {#}

Ako im pivo donesem? :) To su Englezi, navikli su. A projekt je ugrožen i bez piva, ambicijama. :)

TalaxY kaže...

radim online :-D

M'da. Dakle, izmislio si? :)

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.1.2014 11:05 (Tonči).
16 godina
neaktivan
Star Citizen

https://robertsspaceindustries.com/orgs/CNEX/

Prva Hrvatska korporacija je otvorena! Svi igraci su dobrodosli :)

Cnexus je stara korporacija osnovana 2008 u igri EVE online u kojoj su se oduvijek okupljali igraci sa podrucja Hrvatske ali i šire. Osnovno pravilo korporacije je oduvijek bilo da je bitna igra, zabava ali ponajviše druženje. U novoj igri nastavljamo sa pozitivnom i kreativnom atmosferom.

4 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Tonči kaže...
zhUPer_C18 kaže...
Tonči kaže...

Talaxy, idućeg sam tjedna u Stockportu i vjerojatno svratim do Manchestera pa popijemo pivo kod vas? :)

nemoj ti tonči ni blizu njih, molim te ako boga znaš, propast će projekt {#}

Ako im pivo donesem? :) To su Englezi, navikli su. A projekt je ugrožen i bez piva, ambicijama. :)

TalaxY kaže...

radim online :-D

M'da. Dakle, izmislio si? :)

Pravi izmišljen posal, sidim kuci i radim hehe... Inače radim i za novi football menager '14... sve ikonice, zastavice, grbove, embleme...

15 godina
neaktivan
Star Citizen

Croatian Bad Company....

....  samo za vas.. Pridružite se i budite korak ispred svih.. {#}

https://robertsspaceindustries.com/orgs/CBC

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.1.2014 9:16 (TalaxY).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Star Citizen

Nemojte sad 50 guildova/korporacija/organizacija otvarat, mali nas je broj s balkana pa da se nađemo u istoj guildi/korporaciji/organizaciji.

Moj PC  
3 0 hvala 1
11 godina
Vakaka kaže...

Nemojte sad 50 guildova/korporacija/organizacija otvarat, mali nas je broj s balkana pa da se nađemo u istoj guildi/korporaciji/organizaciji.

Ah ne, upravo zato jer smo na balkanu svako selo treba imat svoju korporaciju

MPLAB C18
14 godina
zhUPer_C18 kaže...
Vakaka kaže...

zadrugu*

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
11 godina
sudy_freak kaže...
zhUPer_C18 kaže...
Vakaka kaže...

zadrugu*

fala ti kulega kaj si me ispravil, imaš ti praF

MPLAB C18
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Treba tu još podosta opcija i peglanja dok to bude ličilo na nešto..  ali eto - izdali su i organizacije {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Iduća izdavanja bit će:

2014.

- mijenjanje boja odjeće

- veliki izbor cipela i čizama, ovisno o uvjetima šetnje

- sprej za bojanje broda prvo u 16, zatim 256 boja

2015.

- kafić odmah do hangara u kojem se može sjediti (sam, nema multiplaya)

- mogućnost točenja pića u kafiću

- juke box u kafiću sa svim sound trackovima SC-a

DFM stiže početkom 2016. ili krajem iste godine, ali za početak samo protiv AI-a.

16 godina
neaktivan
Star Citizen

Ironicno, sad kad se cini da razocaranje na temi prevladava - snazno osjecam da zelim punom parom podrzavati projekt, da povratim balans u blazeno stanje True Neutral.

Cini se da patim od ozbiljnih emotivno/kognitivnih problema.

So all hail the new flesh - 'cause it suits me fine...

7 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Tonči kaže...

Iduća izdavanja bit će:

- sprej za bojanje broda prvo u 16, zatim 256 boja

9,99$ za backere 2 komada

16 godina
odjavljen
Deus ex machina kaže...

Ironicno, sad kad se cini da razocaranje na temi prevladava - snazno osjecam da zelim punom parom podrzavati projekt, da povratim balans u blazeno stanje True Neutral.

Cini se da patim od ozbiljnih emotivno/kognitivnih problema.

Ja sam ga backao, ali sam cinik po pitanju projekta, jer im ne vjerujem. :)

16 godina
neaktivan
Star Citizen

tek sam danas vidio natjecanje za izradu broda....

30K za pobjednika 10K drugo mjesto 5K trece + dodattci

50K minimalno....

nebi mi bilo zao da to nisu novci od pledgera...

raspistoljili su se dobro....

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.1.2014 17:46 (Abomb).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Vraćaju backerima ono što ionako masno plate. Čini se okej.

12 godina
Star Citizen

ma bit ce sve ok. mislim da ce kasnit eventualno mjesec - dva s objavom. trenutno traze puno developera i koje kakvih drugih artista itd. Valjda ce s tim novim ljudima sve stic na vrijeme.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Treba tu još podosta opcija i peglanja dok to bude ličilo na nešto..  ali eto - izdali su i organizacije {#}

Znaš da su ga otegli kada i dado nije zadovoljan. {#}

16 godina
odjavljen
spajk1 kaže...

ma bit ce sve ok. mislim da ce kasnit eventualno mjesec - dva s objavom. trenutno traze puno developera i koje kakvih drugih artista itd. Valjda ce s tim novim ljudima sve stic na vrijeme.

Uvijek kažem: u razvoju softvera dodavanje ljudi ne samo da ne pomaže nakon nekog broja, nego zna biti kontraproduktivno ako se pretjera.

17 godina
Tonči kaže...

Uvijek kažem: u razvoju softvera dodavanje ljudi ne samo da ne pomaže nakon nekog broja, nego zna biti kontraproduktivno ako se pretjera.

Project manageri u mojoj firmi se nebi slozili, po njima devet trudnica rodi dijete za mjesec dana :)

16 godina
odjavljen
Svinja kaže...
Tonči kaže...

Project manageri u mojoj firmi se nebi slozili, po njima devet trudnica rodi dijete za mjesec dana :)

Koja je firma u pitanju? {#}

17 godina
neaktivan
Star Citizen

Noćas u ponoć po našem vremenu kreće početak The Next Great Starship natječaja za community designed brod koji će biti u igri.

Moglo bi biti zanimljivo, a bit će i nekih novosti nadajmo se vezanih za DFM module.

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Stvarno sam iznenađen što DFM nije stigao ni do veljače. Bitno da imaju natječaje za nove epske brodove... {#}

17 godina
neaktivan
Star Citizen

Ništa od zanimljivosti..  počeli su sa dizajnom i prezentacijom oružja a ne čitavih brodova.

Timovi imaju zanimljive koncepte i neki su zaista kreativni, no sam 'show' je dosta dosadan i ne nudi ama baš nikakvih novosti o samoj igri {#}

Prošlu godinu sam pratio sve što se događalo u CIG-u i bilo je zbilja zabavno, no zadnjih mjesec i pol (od Božića i odgode DFM-a) sam se nekako ohladio i sad laganini čekam dok se ne udostoje nešto pokazati.. 

Nadam se samo da će Elite Dangerous biti na vrijeme.

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

....

Nadam se samo da će Elite Dangerous biti na vrijeme.

Cisto sumnjam. Mislim da je team pre-kreativan i nedostaje im kvalitetan producent/manager koji ce znati reci "dosta" i odsjeci feature da bi dostavio na vrijeme.

Unatoc tome, cini se da imaju kvalitetno postavljene prioritete; uvjetno receno, naravno, jer je sasvim moguce da videi koje smo vidjeli su, kako bih rekao, McGyver demoi.

Skrpano zbrda-zdola, samo da radi.

So all hail the new flesh - 'cause it suits me fine...
11 godina
Star Citizen

kako mi sad sve to izgleda po riječima Deusa, teško da ćemo u dogledno vrijeme dobiti kvalitetni MMO (ili bilokakav) space sim kakav očekujemo... EVE Valkyrie mi izgleda kao da jedini ima glavu i rep, al neće biti MMO. 

offtopic: kako oni misle implementirat Valkyrie u EVE svijet? Ili će biti stand alone space shooter?

MPLAB C18
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Star Citizen

evo drugi mjesec, gdje je DFM? :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Fanu kaže...

Ispod kamena si bio? Svi ga igraju još od prosinca. A oni koji ne igraju, to je zato što nisu u F&F grupi pa ga nisu dobili. Tough luck! - Šalu na stranu, ali što bi ti? Dogfight u svemiru u samo nekoliko godina rada i samo 40.000.000 dolara? Daj ne buncaj. Zasad su uspjeli jedva sagraditi MOCAP studio da piloti imaju savršeno prirodne kretnje jaja ispod suknje u hodu (njutonska fizika!) i prirodne pokrete dok češkaju jaja ispod skafandera dok šetaju do broda. To je trenutno bitno, kao i stvaranje guildova u zamišljenom svemiru. A ove gluposti poput borbe brodova, leta brodova i općenito same igre, to je planirano za kraj 2013., vjerojatno prosinac. Pardon, početak 2014, vjerojatno siječanj... a čekaj, prošlo je to? Aha, da! Onda za početak veljač... uh... ožujka. Kad ekipa pošmrče svu funding lovu u obliku kokaina.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.2.2014 16:38 (Tonči).
14 godina
Tonči kaže...
Fanu kaže...

Ispod kamena si bio? Svi ga igraju još od prosinca. A oni koji ne igraju, to je zato što nisu u F&F grupi pa ga nisu dobili. Tough luck! - Šalu na stranu, ali što bi ti? Dogfight u svemiru u samo nekoliko godina rada i samo 40.000.000 dolara? Daj ne buncaj. Zasad su uspjeli jedva sagraditi MOCAP studio da piloti imaju savršeno prirodne kretnje jaja ispod suknje u hodu (njutonska fizika!) i prirodne pokrete dok češkaju jaja ispod skafandera dok šetaju do broda. To je trenutno bitno, kao i stvaranje guildova u zamišljenom svemiru. A ove gluposti poput borbe brodova, leta brodova i općenito same igre, to je planirano za kraj 2013., vjerojatno prosinac. Pardon, početak 2014, vjerojatno siječanj... a čekaj, prošlo je to? Aha, da! Onda za početak veljač... uh... ožujka. Kad ekipa pošmrče svu funding lovu u obliku kokaina.

Ne volim tvoje postove i često nam se mišljenja razilaze, ali čovječe.
Ovo je post desetljeća! {#} {#} 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
16 godina
odjavljen

Hvala, ali sad mene brine zašto ih ne voliš? :) Možda sam malo ciničan u postovima, ali iz aviona se vidi da više troše više na drogu, nego na igru. Doduše i inače sam sarkastičan, rijetko ozbiljan pa... možda razumijem. {#}

14 godina
Tonči kaže...

Hvala, ali sad mene brine zašto ih ne voliš? :) Možda sam malo ciničan u postovima, ali iz aviona se vidi da više troše više na drogu, nego na igru. Doduše i inače sam sarkastičan, rijetko ozbiljan pa... možda razumijem. {#}

Zašli bismo u debeli off kad bih se raspisao zašto ne volim.
Nisam konkretno mislio na ovu temu, u ovoj temi, gotovo svaki tvoj post sam podržao s TU.

Jesi, ciničan i sarkastičan, ali to odražava tvoje mišljenje, koje je u ovom slučaju, jako blisko istini.
Činjenica je da razvlače i da su se malo pogubili na kalendaru. 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice