...isto su u određenom trenutku imali problem sa memory leak na GPU i igra je isto padala na 10-20% frame-ova
kak ti memory leakovi i krešanja uopće ferceraju, nekima se igrica kreša svako malo, zapunjava se vram, a meni i nakon 20 sati igre niti jednom se igra nije srušila, a vram i nakon 4-5 sati igre u komadu ne prelazi 60 i par posto
kak to nekima radi normalno, a nekima jad i muka... o čemu ovisi
ovisi koju karticu imaš ( što više memorije to manje problema ) i koliko daleko guraš grafiku - naročito dlss, sad igram na balanced pa mi dugo traje gotovo skoro da ne osjetim a dok sam igrao na DLAA me hebao svako malo - ono maltene neigrivo !!
Mislim da ima problema sa nekim meshevima npc-a pa sad pitaj boga kaj može biti nešto kaj ni ne vidiš a to puni memoriju x10 i meni konkretno kad napuni prek 11.500 znam da bu palo - sad na balanced može durat svašta..
sad zašto sam igrao na DLAA - zato jer igra izgleda osjetno bolje a fps mi je cca 80-85 normalno i 60-68 u bazama a meni je to ok fps za single player
Ne valja to ništa čim pada na 60 to je za moje oko neigrivo naučio na 144 koliko sam capao.Upali FG radi on skroz ok.Imaš sve jače od mene ali ja sam jači izgleda x3d rastura ovde. Kad mi je uključen dlss quality+fg pada naprezanje cijelog sistema ide sve glatko, čila gpu do 150W max i cpu. Sve mi je undervoltano +oc gpu.