Odigrao demo Snip. Elite V2 i nije loše , težina igre ovisi o odabira profila igraća ali dobro. Ne znam kako bi bila igra u Multiju ili co-op jer nisam se odlućio da li da kupijem ili ne.
Sve u svemu za mene 5/5 ocijena.
Odigrao demo Snip. Elite V2 i nije loše , težina igre ovisi o odabira profila igraća ali dobro. Ne znam kako bi bila igra u Multiju ili co-op jer nisam se odlućio da li da kupijem ili ne.
Sve u svemu za mene 5/5 ocijena.
jucer sam proba mp i nimi je nesto nada sam se da ce bit lvl ki u coda 4 ili cod waw a nista
To je najveci + za mene kod MP djela igre, dobro staro MP iskustvo bez dodataka i strajkova kai i iskacucih poena.
skinuo sam demo i zaljubio sam se u igricu,samo imam jedan problem,mama mi ne zeli kupit jer ne zeli dati 35 eura za igricu jel moguce nabaviti ovo jeftinije??
skinuo sam demo i zaljubio sam se u igricu,samo imam jedan problem,mama mi ne zeli kupit jer ne zeli dati 35 eura za igricu jel moguce nabaviti ovo jeftinije??
evo ti ovdje key za 25 eura.
evo ti ovdje key za 25 eura.
koliko je to sigurno? kaj skinem igru i samo upisem key?
koliko je to sigurno? kaj skinem igru i samo upisem key?
sigurno 100%. Naručio sam već od njih bar 5 keyeva i uvijek je prošlo sve u redu. Naručiš key sa te stranice i kad dobiješ key, igru aktiviraš i skidaš sa Steama.
Pozdrav,
Kupio sam igrun na steam-u ali nemam s kim igrat Co-op, ako netko ima igru i želi igrati Co-op neka se javi tu ili me doda na Steam , nick: ivanvuglec
svi vi igrate, večina su završili, no ja imam problem....naime lik od samog početka se odbija kretati....wsad ne reagiraju.....miš reagira, b za binokularse radi no kretnje ne, zna li tko rješenje?
Si probao namjestit druge tipke za kretanje npr. strelice ? Mozdac da probas s drugom tipkarom ( iako sumnjam da je to rijesenje ) !
Danas opet prelazio igru samo da nabijem što veći score. I sad dođem do onog dijela kad treba uzet dokumente za lokaciju Wolfa, pokupim to i idem van kad ono kamion pun vojnika, ja se sjetih da mogu raznijet kamion pogotkom u poklopac i uradih....nakon toga sam imao šta vidjet
jucer sam proba mp i nimi je nesto nada sam se da ce bit lvl ki u coda 4 ili cod waw a nista
Još da su stavili kakav helikopter ili neuklearnu kao kill striek gdje bi ti bio kraj. :D
Nije ovo takva vrsta igre, a to je kako kolega kaže, baš jedan od njenih najvećih pluseva glede MPa.
pa netribaju stavit hel nego samo lvl nemora bit ki u coda a vako je dosadno nemos napredovat nista sta se tice sniper elite i sniper elite v2 napretka nema u mp tdm
I mene je to mučilo kojih par min :)
Uključi dalekozor i zumiraj, tj koristi kotačić (malo gore, dolje). U biti moraš pratiti one komande koje pišu s lijeve strane.
Što raditi na početku kada ubijem onoga generala? sve pobijem, dođem dole i tenk mi zagradi vrata i nemogu nista, sto radit?
Što raditi na početku kada ubijem onoga generala? sve pobijem, dođem dole i tenk mi zagradi vrata i nemogu nista, sto radit?
Opali ga u čep rezervoara goriva.
evo prije nego sto si rekao nasao sam neku pukotinu u zidu i izasao kroz nju. Igra mi je super, samo po meni ima 1 nedostatak, a taj je što nikad neznaš kad će ti doći iza leđa ili sa strane npr ušao sam u zgradu, vračam se nazad kad 1 dolazi do mene usro sam se^^, idem kroz vrata kad njih 5-6 ulazi 1 po 1.
Ako ništa, igra je zbog toga napetija, što je u jednu ruku dobro.
Di si skinuo demo?
Na Steamu imaš DEMO.
Di si skinuo demo?
imaš na Steamu.
Zna tko nekog producenta ali bilo koga tko radi u 2K Czech
Zna tko nekog producenta ali bilo koga tko radi u 2K Czech
Ja ih znam desetak, što treba?
pošalji mi njihove e-mailove na privatnu poruku
tko bi htjeo da sljedeći sniper elite bude u stalingradu
Ja bi Irak ili Vijetnam.
da stave bolju grafiku, efekte ufff nezanima me što je samo da izbace nastavak :p
Ljudi oprostite na smetnji, ali nisam nigde naišao da je neko igrao na PCu ali sa džojsticima, mada ima opcija da se igra sa njima, ali koje god sam džojstike prikopčao, neće da ih registruje, ostale sivim slovima napisano bez da možeš kliknuti na tu opciju, dok džojstici sasvim nomalno rade i na PESu i na Ridge Racer Unbounded, ali na SEv2 neće. E sad ako neko zna kakav je problem u pitanju i kako ga rešiti bio bih vam jako zahvalan. Nada se da ova poruka neće nikome smetati :-) ili da nekog naljuti :-) .
Sve najbolje želim i veliki pozdravi Iz Šipova grada (tj selendre).
jagana je na easy ali na svaku drugu težinu i ne baš