Sniper Elite V2

poruka: 190
|
čitano: 41.354
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Sniper Elite V2

Odigrao demo Snip. Elite V2 i nije loše , težina igre ovisi o odabira profila igraća ali dobro. Ne znam kako bi bila igra u Multiju ili co-op jer nisam se odlućio da li da kupijem ili ne.

Sve u svemu za mene 5/5 ocijena.

Stisni Hvala ili Palac gore ako sam pomogao.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sniper Elite V2

jucer sam proba mp i nimi je nesto  nada sam se da ce bit lvl ki u coda 4 ili cod waw a nista {#}

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sniper Elite V2

To je najveci + za mene kod MP djela igre, dobro staro MP iskustvo bez dodataka i strajkova kai i iskacucih poena. 

http://vgm.tv/
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Sniper Elite V2

skinuo sam demo i zaljubio sam se u igricu,samo imam jedan problem,mama mi ne zeli kupit jer ne zeli dati 35 eura za igricu {#} jel moguce nabaviti ovo jeftinije??

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Sniper Elite V2
NoDiggity kaže...

skinuo sam demo i zaljubio sam se u igricu,samo imam jedan problem,mama mi ne zeli kupit jer ne zeli dati 35 eura za igricu {#} jel moguce nabaviti ovo jeftinije??

evo ti ovdje key za 25 eura.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.5.2012 1:10 (antimadridista).
14 godina
protjeran
antimadridista kaže...
NoDiggity kaže...

evo ti ovdje key za 25 eura.

koliko je to sigurno? kaj skinem igru i samo upisem key?

15 godina
NoDiggity kaže...

koliko je to sigurno? kaj skinem igru i samo upisem key?

sigurno 100%. Naručio sam već od njih bar 5 keyeva i uvijek je prošlo sve u redu. Naručiš key sa te stranice i kad dobiješ key, igru aktiviraš i skidaš sa Steama.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.5.2012 1:14 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
Sniper Elite V2

Pozdrav,

Kupio sam igrun na steam-u ali nemam s kim igrat Co-op, ako netko ima igru i želi igrati Co-op  neka se javi tu ili me doda na Steam , nick: ivanvuglec

0 0 hvala 0
17 godina
Sniper Elite V2

svi vi igrate, večina su završili, no ja imam problem....naime lik od samog početka se odbija kretati....wsad ne reagiraju.....miš reagira, b za binokularse radi no kretnje ne, zna li tko rješenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sniper Elite V2

Si probao namjestit druge tipke za kretanje npr. strelice ? Mozdac da probas s drugom tipkarom ( iako sumnjam da je to rijesenje ) !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sniper Elite V2

Danas opet prelazio igru samo da nabijem što veći score. I sad dođem do onog dijela kad treba uzet dokumente za lokaciju Wolfa, pokupim to i idem van kad ono kamion pun vojnika, ja se sjetih da mogu raznijet kamion pogotkom u poklopac i uradih....nakon toga sam imao šta vidjet {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
qwertzuiopšđ kaže...

jucer sam proba mp i nimi je nesto  nada sam se da ce bit lvl ki u coda 4 ili cod waw a nista {#}

Još da su stavili kakav helikopter ili neuklearnu kao kill striek gdje bi ti bio kraj. :D

Nije ovo takva vrsta igre, a to je kako kolega kaže, baš jedan od njenih najvećih pluseva glede MPa.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
13 godina
neaktivan

pa netribaju stavit hel  nego samo lvl nemora bit ki u coda  a vako je dosadno nemos napredovat nista  sta se  tice sniper elite i sniper elite v2 napretka nema u mp tdm

14 godina
neaktivan

I mene je to mučilo kojih par min :)

Uključi dalekozor i zumiraj, tj koristi kotačić (malo gore, dolje). U biti moraš pratiti one komande koje pišu s lijeve strane.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.5.2012 19:16 (Baraba).
13 godina
protjeran

Što raditi na početku kada ubijem onoga generala? sve pobijem, dođem dole i tenk mi zagradi vrata i nemogu nista, sto radit?

15 godina
DisplayGuy kaže...

Što raditi na početku kada ubijem onoga generala? sve pobijem, dođem dole i tenk mi zagradi vrata i nemogu nista, sto radit?

Opali ga u čep rezervoara goriva.

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
13 godina
protjeran

evo prije nego sto si rekao nasao sam neku pukotinu u zidu i izasao kroz nju. Igra mi je super, samo po meni ima 1 nedostatak, a taj je što nikad neznaš kad će ti doći iza leđa ili sa strane npr ušao sam u zgradu, vračam se nazad kad 1 dolazi do mene usro sam se^^, idem kroz vrata kad njih 5-6 ulazi 1 po 1.

16 godina
neaktivan
Sniper Elite V2

Ako ništa, igra je zbog toga napetija, što je u jednu ruku dobro.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
NoDiggity kaže...

Di si skinuo demo?

14 godina
neaktivan
gamer34 kaže...

Na Steamu imaš DEMO.

Tupac Amaru Shakur Rest in Peace
15 godina
gamer34 kaže...
NoDiggity kaže...

Di si skinuo demo?

imaš na Steamu.

14 godina
Upravo prešo demo odlična igra stvarno,šteta sto mi je malo preskupa,da je oko 100kn odmah ni uzeo
13 godina
neaktivan
2K Czech

Zna tko nekog producenta ali bilo koga tko radi u 2K Czech

BOOM!!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: 2K Czech
IvarMaštruko kaže...

Zna tko nekog producenta ali bilo koga tko radi u 2K Czech

Ja ih znam desetak, što treba?

13 godina
neaktivan
Re: 2K Czech

pošalji mi njihove e-mailove na privatnu poruku

BOOM!!!
13 godina
neaktivan
Sniper Elite V2

tko bi htjeo da sljedeći sniper elite bude u stalingradu

BOOM!!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sniper Elite V2

Ja bi Irak ili Vijetnam.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran

da stave bolju grafiku, efekte ufff nezanima me što je samo da izbace nastavak :p

13 godina
neaktivan
Sniper Elite V2

Ljudi oprostite na smetnji, ali nisam nigde naišao da je neko igrao na PCu ali sa džojsticima, mada ima opcija da se igra sa njima, ali koje god sam džojstike prikopčao, neće da ih registruje, ostale sivim slovima napisano bez da možeš kliknuti na tu opciju, dok džojstici sasvim nomalno rade i na PESu i na Ridge Racer Unbounded, ali na SEv2 neće. E sad ako neko zna kakav je problem u pitanju i kako ga rešiti bio bih vam jako zahvalan. Nada se da ova poruka neće nikome smetati :-) ili da nekog naljuti :-) .

Sve najbolje želim i veliki pozdravi Iz Šipova grada (tj selendre).

grof_Jandric
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

jagana je na easy ali na svaku drugu težinu i ne baš

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice