meni nista nije bilo tesko i nisam niti jednom u igri poginuo, doduse na najlakse sam igrao ali opet.
'nough said
Ahaha i onda takvi odu u multi u igrama, cod, bf itd. pa čak i sniper elite i onda dobivaju rejp konstantno pa plaču za chit. Klasika.
meni nista nije bilo tesko i nisam niti jednom u igri poginuo, doduse na najlakse sam igrao ali opet.
'nough said
Ahaha i onda takvi odu u multi u igrama, cod, bf itd. pa čak i sniper elite i onda dobivaju rejp konstantno pa plaču za chit. Klasika.
Mislim igra na easy i kaže da igra nije teška...
Mislim igra na easy i kaže da igra nije teška...
Pa kad je on pro...mi debili igramo na teško i mučimo se. Ah da zaboravio sam da je cilj igre samo preći je...ai bitno da će meni srati da kupim igru. Ako je on kupio igru i prešao je na easy onda stvarno....
Ja igram na normal(ono srednje) nije baš lako na easy je svaka igra lagana koda igraš poligon na normal nije baš.
Evo onaj video koji sam snimio, malo previše me prcao editing program pa je potrajalo -.-
Igrao sam na custom težini: veteran sniper, moderate assistance
Anyway, click to play
kako znate da nisam ponovno prelazio na tezoj razini? ja obicno igru pređem na svim razinama koje postoje, tako sam i ovu i hocu rec da je na easy prelako. a o multy-u nemoj pricat jer neznas kako igram, pazi da se nebi zahebo. a fila po tebi je svatko tko kupi orginal igre kreten i glup a ti si pametan jer si ju skinuo? skidaj ali nemoj govorit da je to ispravno i da tako treba.
Meni osobno najbolje od svih dijelova su mi oni "Vasilij Zajcev momenti" kad trebate skinut nekoga kad npr. padne granata ili opali grom da prekrije zvuk puške. A ovi AI svejedno je glup ko točak, možda malo pametniji od Crysis 2 AI xD
kako znate da nisam ponovno prelazio na tezoj razini? ja obicno igru pređem na svim razinama koje postoje, tako sam i ovu i hocu rec da je na easy prelako. a o multy-u nemoj pricat jer neznas kako igram, pazi da se nebi zahebo. a fila po tebi je svatko tko kupi orginal igre kreten i glup a ti si pametan jer si ju skinuo? skidaj ali nemoj govorit da je to ispravno i da tako treba.
Ajde mi slikaj kopiju igre i ispod stavi današnji datum. Ne izvlači iz konteksta. Nigdje nisam napisao da si glup ili tako što, a ja pametan. Samo sam konstantirao da netko tko će easayt igru jednom nema smisla kupovat je...barem ja tako mislim. Znaš smijemo i mi drugi imati mišljene ne samo ti :)
Meni osobno najbolje od svih dijelova su mi oni "Vasilij Zajcev momenti" kad trebate skinut nekoga kad npr. padne granata ili opali grom da prekrije zvuk puške. A ovi AI svejedno je glup ko točak, možda malo pametniji od Crysis 2 AI xD
AI je smiješno glup. Događalo mi se da ga gađam na blizu sa velrodom i lik samo čuči i gleda me, a ja nemrem nikako headhsotat :)
aLi dobra je igra u globalu, zabavna je :) Šteta što nema više stealtha.
Ajde mi slikaj kopiju igre i ispod stavi današnji datum. Ne izvlači iz konteksta. Nigdje nisam napisao da si glup ili tako što, a ja pametan. Samo sam konstantirao da netko tko će easayt igru jednom nema smisla kupovat je...barem ja tako mislim. Znaš smijemo i mi drugi imati mišljene ne samo ti :)
AI je smiješno glup. Događalo mi se da ga gađam na blizu sa velrodom i lik samo čuči i gleda me, a ja nemrem nikako headhsotat :)
aLi dobra je igra u globalu, zabavna je :) Šteta što nema više stealtha.
nisam reko da ne smijete imat misljenje ali ste poceli pisat nesto o meni sto nije istina, kao sto sam rekao igru pređem uvijek na svim razinama i nigdje do ove igre easy razina nije toliko lagana bila, ovdje mi nitko nista nije mogao, ja sam ko rambo uletio sniperom među njih 5 i sve ih pobio dok su oni resetali po meni.
ono sto meni smeta u igri je to da se nemoze uvijek izbjec konflikt i moras pobit njih sve, kao u cod-u. i respawn je ocajan, ja stojim a ljudi se samo stvaraju tocno ispred mene.
Stigla HD5670 1 gb i idem pokrenut i kaže da trebam jedan fajl instalirat a neće mi an visti instalirat updat eza dx11 :(
Koja minimum konfiguracija treba, jel moze Ati 4670 1gb ddr3 i athlon 64 x2 dual core 5400 i 3gb ddr2 rama.
Hvala i Lp !!!
Koja minimum konfiguracija treba, jel moze Ati 4670 1gb ddr3 i athlon 64 x2 dual core 5400 i 3gb ddr2 rama.
Hvala i Lp !!!
Može.
nisam reko da ne smijete imat misljenje ali ste poceli pisat nesto o meni sto nije istina, kao sto sam rekao igru pređem uvijek na svim razinama i nigdje do ove igre easy razina nije toliko lagana bila, ovdje mi nitko nista nije mogao, ja sam ko rambo uletio sniperom među njih 5 i sve ih pobio dok su oni resetali po meni.
ono sto meni smeta u igri je to da se nemoze uvijek izbjec konflikt i moras pobit njih sve, kao u cod-u. i respawn je ocajan, ja stojim a ljudi se samo stvaraju tocno ispred mene.
napisao si da si igrao na najlakšoj i da ti je bilo lako. Onda napišeš, prvo sam igrao na najlakšoj pa idem sad na teže. Ko rambo si uletio, da to je bit igre, sniper elite se temelji na tome d auzmeš thiompson i ubiješ sve sam. Može se izbjeć konflikt jako puno puta, samo moraš znati.
Jesi mi slikao kopiju igre i stavio današnji datum, kad si već rekao da si kupio.
ne, ja sam vec odigrao na svim razinama igru, samo sam se osvrnuo da je na easy prelako. i ne nisam uletavao ali kazem da ako se hoce moze se uletit i to ne s thompsonom nego sa sniperom sto je jos gorje.
sto hoces da ti slikam? kutiju?
valjal šta ta igra?
valjal šta ta igra?
za odigrat i zaboravit.
valjal šta ta igra?
za odigrat i zaboravit.
Imam je sk*nutu na kompu pa zato pitam:)
Ma do diabla će poslužit:)
Da li se demo skine na komp i instala ili ide preko steama jer skinuo sam demo ali otvara mi samo Steam. Da li se igra može pokrenuti bez interneta i igrati sam jer mi nije nešto ispalo tako nego mi se instalirao samo Steam. Oprostite zbog opširnosti.
Hvala.
ne, ja sam vec odigrao na svim razinama igru, samo sam se osvrnuo da je na easy prelako. i ne nisam uletavao ali kazem da ako se hoce moze se uletit i to ne s thompsonom nego sa sniperom sto je jos gorje.
sto hoces da ti slikam? kutiju?
Da, da mi dokažeš da si kupio igru.
valjal šta ta igra?
za odigrat i zaboravit.
sad? sad necu nista, imat cu igru. ne zalim sto sam ju kupio, ne kazem da je igra losa ali nije igra za pamcenje. a i nisam ju platio bog zna sto pa onda.
Kakav vam je DLC s Hitlerom, ja sam ga prešo dobar mi je.
Da li se demo skine na komp i instala ili ide preko steama jer skinuo sam demo ali otvara mi samo Steam. Da li se igra može pokrenuti bez interneta i igrati sam jer mi nije nešto ispalo tako nego mi se instalirao samo Steam. Oprostite zbog opširnosti.
Hvala.
Demo se skida putem Steama i igra se putom istoga, mislim da se može igrati i dok si offline, ali nisam siguran.
ma bezveze, ocekivo sam nesto tipa prisuljat se na poziciju i cekat da on dođe na clear shot i to je to, a ne ovo napucavanje bezvezno.
Jel mogu igrati više od 2 igrača u coopu s "verzijom 3"? I kako riješiti problem neprihvaćanja savea? hvala
Jel mogu igrati više od 2 igrača u coopu s "verzijom 3"? I kako riješiti problem neprihvaćanja savea? hvala
Mislim da ne. Zasad za save nema fixa, tj. ima fix ali će ti sejvat sp, ali onda ne radi coop ni multi više. Tako da pričekat ako to riješe, i kad riješe :)
ma bezveze, ocekivo sam nesto tipa prisuljat se na poziciju i cekat da on dođe na clear shot i to je to, a ne ovo napucavanje bezvezno.
Ne znam di si ti tamo vidio napucavanje, meni je nivo odličan, steath maksimalni i vantage point. Pa sam gađao hitlera hrpu puta samo da umre na što luđi način.
BTw. ovim putem se zahvaljuem LEGENDIC-u 1911 na poslanom sejv gejm fajl. Ipak ima dobrih ljudi, hvala asu.
sad? sad necu nista, imat cu igru. ne zalim sto sam ju kupio, ne kazem da je igra losa ali nije igra za pamcenje. a i nisam ju platio bog zna sto pa onda.
Pa u čemu je problem? Zašto onda ne pokažeš nekako da si je kupio, ne ovako pametovat meni koji sam kao crackao a ti si kupio ti si car. Zapravo si i ti crakao, acijelo vrijeme se praviš pametnim i ko god nešto posta pljuješ igru. Da nisam u pravu već bi screenshotao da si igru kupio i cijela rasprava bi prestala. Ovako si smiješan i svi to vide.
vidio sam napucavanje kad dođes na tocku na kojoj lezis, izlazi hrpa nacista koje treba ubijat da bi se hitler pomaknuo.
slikat cu kasnije, imam pametnija posla.
ja nisam nigdje rekao da sam nesto vise od tebe koji si igru skinuo, ne meci mi rijeci u usta.
vidio sam napucavanje kad dođes na tocku na kojoj lezis, izlazi hrpa nacista koje treba ubijat da bi se hitler pomaknuo.
slikat cu kasnije, imam pametnija posla.
ja nisam nigdje rekao da sam nesto vise od tebe koji si igru skinuo, ne meci mi rijeci u usta.
Ok kid, have it your way.
pa on se namjerio na mene jer sam ja igru kupio a on ne, ja njemu ne zamjeram sto je skinuo igru, bas me briga. u prvom postu namjenjenom njemu sam reko da su mu se save-ovi izgubili jer nije normlano htio igrat single sa piratom nego je iso mrdat da igra i multy.
E boli i mene briga, al smeta ovima što nas kamerama gledaju lol