Rust- MMO

poruka: 1.268
|
čitano: 159.304
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Rust- MMO
xXZoMbIeHaCkErXx kaže...
Tko?
Novi sam ode pa...

Forumas NEW_MAN 

Samo reci da te Bastardo poslao.

Freak Show Inc.
8 godina
neaktivan
Si ozbiljan ili zezas?

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
A kako cu mu pare dat

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
xXZoMbIeHaCkErXx kaže...
A kako cu mu pare dat

Stavis u kovertu i posaljes covjeku u Austriju jbt. I nemoj bit pi*da, ubaci litru neke domace rakije, to ti je 20-30 kuna, taman da se zahvalis covjeku.

Kad rijesis financijski aspekt i skines igru, javi se kolegi sale_ds. On drzi skolu za dizajniranje baza. Nece ti puno izac semestar s obzirom da si sa foruma.

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.8.2016 19:30 (Bastardo).
17 godina
Bastardo saljivac :)
14 godina
neaktivan
Rust- MMO

Sat obuke 100kn. Akcija do 15og...

------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
xXZoMbIeHaCkErXx kaže...
A kako cu mu pare dat

Jesi uspio rijesiti sta s njumenom? Obicno je vrlo susretljiv.

8 godina
neaktivan
Cini se da nije bas dobre volje danas :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
xXZoMbIeHaCkErXx kaže...
Cini se da nije bas dobre volje danas :)

A gle ... nadji nekog blizu tebe sa paypalom i problem rijesen ... Nije istina da bas nitko koga znas nema niti paypal niti kreditnu karticu. Potrudi se malo.

12 godina
neaktivan
Rust- MMO

Treba biti oprezan kad pises ekipi na serveru da ti nakrafta vrecu ... ima svakakvih manijaka :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Bastardo kaže...

Treba biti oprezan kad pises ekipi na serveru da ti nakrafta vrecu ... ima svakakvih manijaka :)

Ahahahahahaha, ti nisi jebeno normalan

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
Friday kaže...
Bastardo kaže...

Jos kaze frajer hoce biti slave, ajd damo mu alate i nesto da pojede i ode u 3 pm tip. Mi cackamo oko baze kad eto njega za 20min ... pun ko brod, jedno 9k drveta, 3k kamena, 1.5k metalne rude ... 

Dofurao je jos jednu rundu poslje ... :)

17 godina
Bastardo kaže...
Friday kaže...
Bastardo kaže...

Jos kaze frajer hoce biti slave, ajd damo mu alate i nesto da pojede i ode u 3 pm tip. Mi cackamo oko baze kad eto njega za 20min ... pun ko brod, jedno 9k drveta, 3k kamena, 1.5k metalne rude ... 

Dofurao je jos jednu rundu poslje ... :)

Epic

12 godina
neaktivan
Evo za Roka ...
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Bastardo kaže...
Evo za Roka ...

Ne razumijem... Zašto je to za mene? Nadam se da ne izjednačavaš researchanje sa blueprintovima. To bi bilo baš nestašno i vrckavo od tebe

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.8.2016 23:41 (Roko567).
15 godina
Rust- MMO

Inače uopće nisam pobornik RNG sustava u igrama, gdje je sreća važnija od iskustva/truda tako da mi je BP sustav bio užasan. Nadam se da se nikada neće vratiti ni u bilo kakvom obliku :)

live and let live
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Roko567 kaže...
Bastardo kaže...
Evo za Roka ...

Ne razumijem... Zašto je to za mene?

Zato sto bastardo sada gaji posebne osjecaje za tebe. I dobit ces jos hrpu sranja i isto tako neces znati zasto...

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
smiglcro kaže...

Inače uopće nisam pobornik RNG sustava u igrama, gdje je sreća važnija od iskustva/truda tako da mi je BP sustav bio užasan. Nadam se da se nikada neće vratiti ni u bilo kakvom obliku :)

Treba naci balas izmedju obje varijante. Bas aktivno igram, recimo u prosjeku 3h dnevno, kraftam, farmam, udaram burad, ubijam zivotinje. Nakon par tjedana sam na lvl 22 ili 23. Bolt ni blizu. C4 svjetlosnim godinama daleko. E sad, nakon par tjedana igranja po par sati dnevno gdje sam? Mogu praviti bone armor i semi auto gun ... Jos uvijek ne mogu kraftati c4 i ici okolo raidati iako sam nagrindao kamenja za usrat se. E tu mi nesto fali, nekakav most da lakse dodjem do onog sto mi treba - bolt/ak47 i eksplozivi da mogu igru dici na visi nivo - raidanje utvrdjenijih baza. Mislim da nakon toliko utrosenog vremena na serveru od zadnjeg XP wipea bi trebalo uroditi necim boljim od semi auto pistolja ...

Naravno da je BP sustav isto bio neadekvatn jer je netko na lvl 7 mogao nauciti kraftati ak47 dok je netko manje sretan na levelu 17 jos zudio za takvom igrackicom ...

14 godina
neaktivan
Xp nikako ne paše uz rust. Pa ne igram skyrim..

Kada si ubio nekoga i uzeo mu Bolt imao si šansu naučit craftat taj Bolt. Sad ga možeš spremiti u bazu i svaki dan ga čistit, polirat i tepat mu..
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sale_ds kaže...
Xp nikako ne paše uz rust. Pa ne igram skyrim..

Kada si ubio nekoga i uzeo mu Bolt imao si šansu naučit craftat taj Bolt. Sad ga možeš spremiti u bazu i svaki dan ga čistit, polirat i tepat mu..

Zato vjerujem da je kod spominjanja research sustava se upravo na to mislilo. Da i dalje ako nešto osvojiš imaš šansu za researchat :) To je bila pozitivna strana i def bi bilo super da se taj dio igre vrati.

live and let live
14 godina
neaktivan
To se mora vratiti jer ovo sad nema smisla. Veći je grind nego za bp fragmente. Znači ja se u preko soma sati nisam osjećao da nešto moram napraviti dok nije došao xp..
A i dok su bili fragmenti nikada ih nisam išao namjerno farmati. Koristio sam ono što se usput našlo i čuvao sam ih dok nisu zatrebali ili sam pokušavao naučiti bp bez njih..
17 godina
odjavljen
Rust- MMO

Treba pronaci neki odgovarajuci omjer XP-a i srece...

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
12 godina
Friday kaže...

Treba pronaci neki odgovarajuci omjer XP-a i srece...

zvuči kao komunizam u izvornom obliku....

16 godina
Rust- MMO

ode baza u 3mp. Napkon su je srusili. Popizdili valjda jer sam im ubio jednog 😁

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Bastardo kaže...

E tu mi nesto fali, nekakav most da lakse dodjem do onog sto mi treba - bolt/ak47 i eksplozivi da mogu igru dici na visi nivo - raidanje utvrdjenijih baza.

Most koji tražiš su moddani serveri. Ali opet će netko bit 100 puta razvijeniji od tebe zato što je igra trenutno dizajnirana za ljude koji nemaju ni posla ni škole ni nikakvih drugih obaveza. 3 sati je ništa ako ekipa od 5 ljudi od jutra do mraka igra. I onda uz to još i offline raidaju. 
Jebote u legacyju si mogao nakon par sati farmanja skupit za kućicu i p250 i ubijat noobove. Nije bilo bitno jesu oni imali m4 i kevlar ako si puno bolji od njih. I tako treba bit. U fajtu deblji kraj treba izvuć onaj koji je lošiji igrač, a ne onaj koji nije nolajfao 15 sati dnevno da bude 3 tiera ispred svih. 

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
12 godina
neaktivan
Roko567 kaže...
Bastardo kaže...

E tu mi nesto fali, nekakav most da lakse dodjem do onog sto mi treba - bolt/ak47 i eksplozivi da mogu igru dici na visi nivo - raidanje utvrdjenijih baza.

Most koji tražiš su moddani serveri. Ali opet će netko bit 100 puta razvijeniji od tebe zato što je igra trenutno dizajnirana za ljude koji nemaju ni posla ni škole ni nikakvih drugih obaveza. 3 sati je ništa ako ekipa od 5 ljudi od jutra do mraka igra. I onda uz to još i offline raidaju. 
Jebote u legacyju si mogao nakon par sati farmanja skupit za kućicu i p250 i ubijat noobove. Nije bilo bitno jesu oni imali m4 i kevlar ako si puno bolji od njih. I tako treba bit. U fajtu deblji kraj treba izvuć onaj koji je lošiji igrač, a ne onaj koji nije nolajfao 15 sati dnevno da bude 3 tiera ispred svih. 

Roko za re si u necemu slazemo? O sretnog li trenutka :)

Moddani server je workaround a ne rjesenje. Official server treba pruziti sansu za prezivljavanje koju zapravo nemas. 

13 godina
Rust- MMO

U ovu igru treba obavezno ubacit "težinu" armora. Ako ti imas željezni armor, recimo one željezne znakove, onda bi bilo super da si malo sporiji od nekoga koji je gol i obavezno(!) napravit da ako nosiš armor da si glasniji. Tako kad se krećeš onda proizvodiš nekakvu buku, pa recimo kad cijeli klan sa full opremljen i sa željeznim armorom i oružjem šprintaju preko polja to se treba čuti ko u ovom

. Pa kad nema pravog sistema da se oteža velikim klanovima, ovo bi pomoglo solo igračima, a nebi bio neki veliki nerf. Usput bi bio gušt gol hodati okolo sa bowon kao ninja, silent and deadly xD

A ne ovako tip koji nosi pola karoserije od golf duje ti se može prišuljati na metar a hoda kao pauk u travi, dok se šulja sa armorom nek se malo čuje. A kad ga čuješ možeš i pobjeći, kad te hvata da ti imaš prednost tako da nakon 150 metara već napraviš pristojnu distancu. I uz ovo bi bilo dobro da naprave da nemožeš instanto skidat i stavljat armor, da to traje, barem 10 sekundi.

I onda nek ubace vrstu kamuflaže, tako da ako radiš mali shitshack, da ga možeš djelomično sakrit, što bi uvelike pomoglo igračima koji igraju solo/duo.

Ove dvije stvari bi uvelike pomogle igračima koji nemaju klan. A nisu ništa nerazumno, nego dapače.

Ubi bene, ibi patria.
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.8.2016 4:52 (Et_Tu_Brute?).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...

U ovu igru treba obavezno ubacit "težinu" armora. Ako ti imas željezni armor, recimo one željezne znakove, onda bi bilo super da si malo sporiji od nekoga koji je gol i obavezno(!) napravit da ako nosiš armor da si glasniji. Tako kad se krećeš onda proizvodiš nekakvu buku, pa recimo kad cijeli klan sa full opremljen i sa željeznim armorom i oružjem šprintaju preko polja to se treba čuti ko u ovom

. Pa kad nema pravog sistema da se oteža velikim klanovima, ovo bi pomoglo solo igračima, a nebi bio neki veliki nerf. Usput bi bio gušt gol hodati okolo sa bowon kao ninja, silent and deadly xD

A ne ovako tip koji nosi pola karoserije od golf duje ti se može prišuljati na metar a hoda kao pauk u travi, dok se šulja sa armorom nek se malo čuje. A kad ga čuješ možeš i pobjeći, kad te hvata da ti imaš prednost tako da nakon 150 metara već napraviš pristojnu distancu. I uz ovo bi bilo dobro da naprave da nemožeš instanto skidat i stavljat armor, da to traje, barem 10 sekundi.

I onda nek ubace vrstu kamuflaže, tako da ako radiš mali shitshack, da ga možeš djelomično sakrit, što bi uvelike pomoglo igračima koji igraju solo/duo.

Ove dvije stvari bi uvelike pomogle igračima koji nemaju klan. A nisu ništa nerazumno, nego dapače.

Meni je isto palo na pamet da bi lower tier igraci trebali imat neku vrstu kamuflaze ... tipa ako nemas armor da se mozes namazat blatom da te nije lako naci, kao kad se uvuces u zbun ... recimo tako nesto kao prednost nenosenja oklopa.

14 godina
neaktivan
Kakve ti pak fetise imas. Da nebi jos dodali da te i drugi player mora namazat a?
12 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...
Kakve ti pak fetise imas. Da nebi jos dodali da te i drugi player mora namazat a?

Ocem da me nauljis po celo telo bejbe!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice