Mislim da nije problem samo koliko ljudi ima na serveru, vec i kvaliteta istog i jezik. Kao sto ste i sami rekli admini su u k.... na tom serveru, a jezik je Francuski. Dakle ti ces farmat danima da nesto napravis, a on moze pogurat sebe i svoju ekipu kako god zeli. Igraci komuniciraju na Francuskom pa ti preostaje samo KOS i nisi upocen sto se oko tebe dogada. Volio bi da HR ekipa izabere neki bolje server za sljedeci vipe, pa da ga malo izdominiramo ;)... Ne moram s vama u bazu jer volim gradit svoju, ali bilo bi fino ici skupa u rajdove kad dodemo do tog levela.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mislim da nije problem samo koliko ljudi ima na serveru, vec i kvaliteta istog i jezik. Kao sto ste i sami rekli admini su u k.... na tom serveru, a jezik je Francuski. Dakle ti ces farmat danima da nesto napravis, a on moze pogurat sebe i svoju ekipu kako god zeli. Igraci komuniciraju na Francuskom pa ti preostaje samo KOS i nisi upocen sto se oko tebe dogada. Volio bi da HR ekipa izabere neki bolje server za sljedeci vipe, pa da ga malo izdominiramo ;)... Ne moram s vama u bazu jer volim gradit svoju, ali bilo bi fino ici skupa u rajdove kad dodemo do tog levela.
Ne igramo vise na francuskom ;)
aj mi javite na kojem ste serveru na pm
Danas u jutro sam skocil iz baze u bazu da bi kraj ruske baze osvanula jos jedna ali velika, izgleda da rusi rade upgrade i to neki opasni.
Danas u jutro sam skocil iz baze u bazu da bi kraj ruske baze osvanula jos jedna ali velika, izgleda da rusi rade upgrade i to neki opasni.
Pa ona njihova trenutna baza je manja i jadnija nego nas shitshack! Al su sinoc dobili po repu. pa to je strasno ... frajer cuci u zbunju i puca ... kad ste krenuli na njega on se poceo povlaciti. Ja na vrhu nase baze, vas 2 trcite na njega ali ste jedno 200m od njega ... a od njega do mene bar 300m. Pogledam u kom smjeru vjetar ljulja stjegove na bojnom polju, procjenim udaljenost i uracunam otklon strijele. Poljubim strijelu, nanisanim u ekstrapolirano predvidjeno mjesto, pomislim na sve one jadne kineze u foxconnovim tvornicama i odapnem! Odapnem za sve jadne i napacene, za sve kojima je ucinjena nepravda, za sve nas! HEADSHOT! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA .... odmah sam si isao siljiti bradavice ledom!
Nek neko ko je doma pogleda na kaj to lici i stavi screenshot s krova nase kuce da vidite o cemu pricam.
Kad se spojim prek teamviewera doma na komp i startam igru prestane mi radit mis kontrola misa u teamvieweru.

Pa o tom ja nonstop pricam. Moramo se bolje organizirati. Svatko ima ideje i ode i rjesava neke svoje stvari u pola timske igre. Svi u shit shacku, svi level veci od mog a ne bi nitko nakrafto sjekiru, ma nema sanse! Purgi i ja trcimo ko blesani i stone hatchetom skupljamo drvo a ekipa se napucava sa rusima ... mi strijele oni boltove ... pa jbt ... Farmat i kraftat! Jebo posao ako nemam nakraftan luk, strijele, 2 sjekire i 2 krampa i 2 sprice za van. Meso prijesno, u santuku oznacenom obleka i suknje stoje one zute rukavice ...
Pa kru vam jebem, nemojte da ozivim preki sud!
Odaberite teamleadera gradnje i teamleadera za akvizicije. Svaki nek si uzme par ljudi i podjelit zadatke. Inace ce nas opet sjebat ekipa pa onda bolje da svi kraftamo fakin vazelin da nas manje boli!
odaberete tipku u ovom slucaju Q otvorite kozolu sa F1 i utipkate
bind q forward;sprint
za stalni cucanj na C
F1
bind c duck
Isprobajte pa javite ako radi.
mene ubi ono skakanje do ulaza - doslovno - ubili me jer nisam uspio doskocit. Pa nisam olimpijac da imam takav skok, pf nadam se boljem skakanju, vidimo se jos kroz dan
mene ubi ono skakanje do ulaza - doslovno - ubili me jer nisam uspio doskocit. Pa nisam olimpijac da imam takav skok, pf nadam se boljem skakanju, vidimo se jos kroz dan
Ono je nist ... kad je Sale slozio prvu bazu kod francuza, do krova se moralo kombinacijom skakanja, plesanja, cucanja ...

Ja ne mogu zidati na toj lokaciji ...
Nego ... trebamo se skupit grupno i odstraniti ruse sto je prije moguce ... jbg ako treba 20 pickeaxova po osobi i udri ... prije nego zavrse bazu. Nasa jacina je brojnost i to treba iskoristiti prije nego se gamad ukorjeni.
da ulaz,nikak skocit na onu prvu - ne znam jel to takticki namjesteno ili se jednostavno zaboravili niza razina dodat?
sto se tice rusenja- moze ....uskoro upadam pa ako nista farmat materijale
da ulaz,nikak skocit na onu prvu - ne znam jel to takticki namjesteno ili se jednostavno zaboravili niza razina dodat?
sto se tice rusenja- moze ....uskoro upadam pa ako nista farmat materijale
Samo ti pripremi hrpu drveta, kamenja i metalne rude. Dici ce ti level a i dobro ce doci za navecer. Treba nakraftat hrpu pickaxeova (al onih kao kramp, ne onu mulavu sjekiricu) i navecer spektakl!
ma najmanji problem nabavit xD
samo sredit onaj ulaz ako je moguce - da ne poginem opet od rusa a puna torba matsa
edit
vec puskaraju pokraj nas, i mene su dohvatili dok sam cjepkao - fino sa puskom
ma najmanji problem nabavit xD
samo sredit onaj ulaz ako je moguce - da ne poginem opet od rusa a puna torba matsa
Mozes ti skupljati i u shitshack, ne moras ici u glavnu bazu ... pusti ruse tamo da misle da je sve ok i da nas nema ... nek spuste gard ...
30 katova je limit, ali urusavanjem temelja ode sve u materinu, ne?
Prizemlje sam ostavio kako je da vam ne bude pakao ulaziti izlaziti po sobama jer bi bio kaos dok se skuzi gdje je sto :)
I furnace vani je definitivno weakspot jer negira dvostruki prazan kat kada preko furnace dodju do 2 kata :(
Nisam ja imao kamena to uvrditi pa je ekipa birala gdje je ostalo drvo i probila unutra, uzeli su sve sto je bilo u vanjskom furnaceu i stigli su do samo jedne kutije unutra u kojoj nije bilo nista :)
To je samo baza za raidanje sfere i vodotornja da se imas gdje sakriti i spremiti stvari.
Sinoc sam skrafto sav gunpoweder sto sam mogao, imamo sada od vatrenih oruzja pipe pumpericu, pistolj i semi pusku. Kada dodjem online skraftati cu 30 pickaxa da razbijemo taj ormar pokraj baze i semi pusaka da se mozemo braniti. Bitno je da je furnace 100% u akciji pogotovo s metalom kada je bilo tko u bazi. A ovo s rusima mi se svidja, biti ce redovito akcije pa nek pobjedi bolji :)
Ukoliko se stvari nisu mijenjale pickaxe radi 1.2dmg zidu od kamena i moze lupiti 60 puta prije nego pukne.
Za 500hp.a zidu treba 417 udaraca ili 7 pickaxeova. Nista strasno samo treba vremena da se odradi 417 udaraca. Ali to bi trebao biti imperativ.

rusi su aktivni, em trckaraju po bazi em okolo - za sad se drzim u maloj bazi,tam je kolko tolko sigurno
Onda pravim 75 komada :) lol al će biti teškog krampanja danas :)
Imamo jednu u kutiji kraj vrata ako se ne varam pa nek mu neko digne i prebaci kad bude online.
Treba staru manju kucicu podebljat kad preselimo u zgradurinu. Nutra u prizemlju dici jos jedan zid da bude duplo kaj nam nebi unistili kucu koja nam je omogucila sve kaj imamo. Villa Bastardo mora ostat obranjena do wajpa. To budem danas sredil i gore budem stavil jos jedna vrata da bude do jaja.
Btw citam i studiram Rust pa vidim da svi imaju recimo ulazna vrata u zgradu jednu lozinku a nutra drugu ili trecu. Rado bi da napravimo isto, vanjska vrata jednu lozinku a unutarnja drugu i po katovima ako treba trecu. Definitivno minimalno dvije lozinke, pogotovo jer su nam prvi susjedi chitercine rusi. Rusija je valjda no1 nacija po broju varalica i exploatera.