RPG manija

poruka: 41
|
čitano: 6.208
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RPG manija

Teško je naći danas dobar i kvalitetan rpg po starom receptu. Ne znam jel si igrao Wizardry 8 meni dost dobar rpg.

Većinu si već prešao i odigrao tako da čeka duga sušna sezona.

Sometime the best defense is to attack!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: RPG manija
skank666 kaže...

da se i ja malo uvalim, naime mene bi zanimale neke preporuke rpg-a a da nisu fantasy, macevi, orci itd. znaci nesto "moderno",puske, laseri i tako to, a da nije bas prestaro (5-6 g max).

unaprijed hvala

vampires : bloodlines sam odigrao i odlicna mi je

STALKER: Call of Prypat (dx11 ima)

Mass Effect 1 i 2

Fallout 3

Bioshock 1 i 2 (iako to nisu čisti rpg-evi nego samo imaju neke njihove elemente)

Kad se sjetim još nečeg javit ću ti

17 godina
odjavljen
RPG manija

stalkere i mas efecte odigrao, fallout3 i bioshock me nikako ne zanimaju, ne mogu to igrat, bezveze su mi igre. nego mislio sam na neki punokrvni rpg s gun-ovima (izometrija FTW)

valjda ima neki za koji nisam nikad cuo a da je dobar

JESUS SAVES!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RPG manija

Bard's Tale serial (istina da je to jako staro, ali ima neka novija verzija koju sam probao(pred par godina), bila je dosta solidna)

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski

1 0 hvala 0
17 godina
RPG manija

kako uopce mozete igre poput stalkera svrstavat u rpg?! ima valjda veze sa rpg-om utoliko kaj se mogu armori mijenjat, ali to je onak cistokrvni fps...

jedini razlog zakaj sam borderlands uopce i naveo ovdje je zato kaj se kakti levelaju skilovi neki, ali opet, prije bi borderlands, cak i mass effect 2 stavio u neki hybrid koji vise naginju fps-a

bioshock isto, li-la, nisam bas igro, ali koliko sam vidio fps

fallout 3 je ok, malo je drugaciji engine i wepon skill utjece na preciznost, dosta vise poveznica ima s RPG-om

od takvih rpg-ova mozes teoretski igrat starije igre poput fallout tactics, syndicate wars, jagged alliance 1 & 2 iako su to vise takticke igre, ali imaju dosta elemenata RPG-a, pogotovo fallout tactics

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Rhodin kaže...

kako uopce mozete igre poput stalkera svrstavat u rpg?! ima valjda veze sa rpg-om utoliko kaj se mogu armori mijenjat, ali to je onak cistokrvni fps...

jedini razlog zakaj sam borderlands uopce i naveo ovdje je zato kaj se kakti levelaju skilovi neki, ali opet, prije bi borderlands, cak i mass effect 2 stavio u neki hybrid koji vise naginju fps-a

bioshock isto, li-la, nisam bas igro, ali koliko sam vidio fps

fallout 3 je ok, malo je drugaciji engine i wepon skill utjece na preciznost, dosta vise poveznica ima s RPG-om

od takvih rpg-ova mozes teoretski igrat starije igre poput fallout tactics, syndicate wars, jagged alliance 1 & 2 iako su to vise takticke igre, ali imaju dosta elemenata RPG-a, pogotovo fallout tactics

Nisam rekao da su rpg-ovi nego da imaju neke elemente rpg-ova. Fallout 3 je čistokrvni moderni rpg, prešao sam ga cijelog.

16 godina
neaktivan

Pa svaka igra ima svoj wiki , znaći stranica sadm svem o igri , znači svaki item, svaki quest .

Preporuka je da ak ćeš igrat Morrowind nemoj koristit UESP wiki jer ćeš doznat previše toga, jednostavno uništiš gameplay jednog remek djela od igre.

16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

da se i ja malo uvalim, naime mene bi zanimale neke preporuke rpg-a a da nisu fantasy, macevi, orci itd. znaci nesto "moderno",puske, laseri i tako to, a da nije bas prestaro (5-6 g max).

unaprijed hvala

vampires : bloodlines sam odigrao i odlicna mi je

Restricted Area

Deus-Ex

System Shock 1, 2

Hellgate: London

Gorky 17 - nije bas tipican rpg, ali meni osobno, jedna od boljih igara (malo podsjeca na Fallout, jer je na poteze)

ima jos jedna ruska, ali ne mogu se trenutno sjetit naziva

EDIT:

@Rodin

sjetio sam se jos nekolicine;

Summoner

Nox

Pool of Radiance

Soulbringer

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.3.2010 9:52 (urizen).
16 godina
RPG manija

Ja sam se zakačio na Regnum Online. Jest da je MMORPG, ali je izvrsna.

Igra je potpuno besplatna, neke neesencijalne stvari se mogu kupiti, ali one ne utječu na mogućnost igranja / pobjeđivanja.

Igru je napravio mali argentinski tim - NGD studios.

Ispočetka, upoznavanje sa svijetom odvija se kroz questove, a s vremenom, kako vaš lik bude levelirao, izvrsnu zabavu pronaći ćete u War Zone-i.

Naime, u Regnumu postoje 3 carstva, koja su u neprestanom međusobnom ratu, tako da akcija traje 24 sata. 

Naglasak je na grupnom igranju, ali se može i solirati.

Maksimalni level je 50 i ostvariv je u roku od 3 mjeseca, lik se može reskillati prema potrebi, tako da se ne morate bojati da je njegov razvoj otišao u pogrešnom pravcu.

Nema velike ekonomije, craftinga i sl. , glavni cilj je bitka, a ratovanje u ratnoj zoni je moguće već od levela 30 (ja sam išao sa 25, jer mi je prvi alt bio conjurer - nešto poput bijelog maga - doktora).

Ako se odlučite za Regnum, odaberite server Horus i realm Syrtis, javite nam se na realm chatu i biti će nam drago pomoći vam opremom i savjetima, jer imamo prilično razvijenu zajednicu igrača.

Eh, da, ima i Linux client.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.3.2010 10:03 (Punti).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

onda bolje isprobaj Dungeons & Dragons online iliti DDO, koji je sad free (placaju se eventualno neki extrasi i par pojacanih rasa)

meni osobno, uz Age of Conan, najbolje osmisljen i napravljen Fantasy MMO

17 godina
RPG manija

Nox sam prešo sa war i sa magom, odlična igra, Hellgate: London je još jedna Diablo wannabee igra, va se ćak ne trudi to sakrit, početak je i dosta sličan, pogotovo referenca na Wirt's legg - nisam bio impresioniran, brzo mi je dosadila

Skidam sada D&D online, nisam ju htio isprobat dok se plačala jer eto, nisam baš čuo pohvale od frendova a i bili smo na WoW-u

Age of Connan je prvo imao klavijature, a onda se pretvorio u standardni MMORPG kad su to nerfali

Vanguard je propo

Tabula Rasa propala

Eve:online nisam htio započinjat, nikad me baš nije privuko

iako sam fan serija i filmskog serijala, ni LOTR:O me nikako nije uspio privuč, pogotovo ne njegov PvP segment

Guild Wars sam dugo igro, imam sve nastavke (kupio sam onu verziju za 300kn all included) - zabavno, ali nekako ne može parirati svemu što je u međuvremenu izašlo... koliko god je nevažan za igru, skok je ipak skok, uvode ga čak i u Witcher 2, s razlogom ako mogu dodat, ipak naslov koji nije preskup, nudi sate i sate zabave, jedan od najboljih PvP ikustava ako mogu dodat (za razliku od WoW PvP-a za koji nemam gotovo nikakve pohvale iako, u teoriji, zvuci olicno, previse se temelji na gearu - ako ga nemate ispocetka, mozete zaboravit, osim uz puno sreće i dobar odabir klase, te asistenciju gearanih igraca, bilo kakvo kasnije napredovanje, dobar arena rating, sa time unlockanje boljeg geara i slicno, iako, koliko shvacam, to i druge stvari su takodjer dosta nerfali u zanje vrijeme)

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice