Vec godinama me pere zelja za dobrim RPG-om
povremeno izadje naslov poput Dragon age: Origins koji me totalno zadovolji, medjutim evo, zadnjih par godina nekako susno razdoblje, sve nekako vise lici na action rpg ili fps sa elementima RPG-a
Sto ste igrali, a da je izislo u zadnje 2 godine (dakle novija grafika - ovo je cak manje bitno, ali da ima podrzano 1920*1200, radi po vistom 64, nije fps/action-rpg poput borderlandsa, mass effecta, diabla, gothic 3 itd)?
Evo bas razmisljam, ne znam sto nabavit da opet malo udjem u fantasy RPG svijet (da, preferirao bih da je fantasy RPG)
Ako se ne mozete sjetiti nekog novijeg naslova, (napomena odigrao sam neverwinter nights skoro sve, ID, BG itd tako da mi taj serijal trenutno nije interesantan) takvog tipa, moze i nesto tipa Gothic/Oblivion serijala
EDIT:
Ok, mozda bi bilo lakse da nabrojim igre koje jesam igro pa da mi ne predlazete njih (racunajte ko da sam igro sve addonove jer uglavnom jesam):
Bg, Bg2, IWD, IWD2, NWN, NWN2,
Diablo, Diablo 2
Fable
The Witcher EE
Planescape Torment
Arcanum: Of Steamworks and Magick Obscura
Lionheart
Gothic 3
Risen
Two Worlds
Oblivion
Divinity, Beyond Divinity, Divinity 2: Eco Draconis
Titan Quest
Fallout 1, 2, tactics, 3
Mass Effect 1, 2
Dragon age: Origins
Torchlite (zali Boze truda i vremena da ju dobijem... dosadila mi u 2 sata :( )
Nox
Hellgate: London
KOTOR velim probo sam, nije mi bas radilo, pokusat cu ih upogonit, ono sto sam vidio je bilo odlicno, ali me zivciralo sto mi nije railo normalno
siguran sam da popis nije potpun, dodavat cu stvari na njega kako netko predlozi a nisam igro
Neisprobani prijedlozi (koje planiram probat):
Morrowind
Drakensang: the Dark Eye - dobivam vjerojatno ovaj tjedan, ima jedan frend 
Rise of Argonauts
P.S. vidim da ste poceli predlagat i MMORPG igre, ako to radite molim vas da predlazete samo 100% free igre, dakle bez itemmall-a gdje se (sa pravim novcem) kupuju neke stvari koje se drugacije ne mogu u igri nabavit, ili gdje bez placanja nije moguce pristupit odredjenim djelovima igre
P.P.S. hvala svima koji pomazete, da se ne zahvaljujem svakom posebno, nadam se da ce jos nekome pomoci ovaj popis