Resident evil 5

poruka: 411
|
čitano: 107.099
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Resident evil 5
16 godina
protjeran
Resident evil 5

Kod mene isto leti odlicno i to na slabijem racunaru sam je testirao mogu misliti kako bi letila na drugom racunaru koji je barem tri puta jaci od ovog na kojem sam igru testirao...

Evo sad slike sa prvog a kada testiram na drugom stavit cu i njih

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Resident evil 5

Izgleda da će biti samo pogled iz trećeg lica, nadajmo se da nebude problema sa kamerom...

0 0 hvala 0
16 godina
Resident evil 5

Potvrdeno!Igra ce izaci 18.rujna!

KLIK

Batman je zakon!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Resident evil 5

O ne brini neće biti apsolutno nikakvih problema sa kamerom ja sam je prošao igru deset puta i doista problema sa kamerom ti biti nećeNamigiva.

Aldex

0 0 hvala 0
16 godina
Resident evil 5

Aldex daj mi molim te kazi kolko otprilike igra traje.Za kolko si je ti presao?

Batman je zakon!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Resident evil 5

Eto odlično šteta što nije pod ljetnim praznicima ali nema veze.

Nedajte da vas dohvati chainsaw majiniNamigiva.

Aldex

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Resident evil 5

Pa ja sam je prošao za 11 sati i 24 minute a sada kada sam igrao zadnji put sam je prošo za 3 sata 19 minuta.

Aldex

0 0 hvala 1
16 godina
Resident evil 5

Samo se nadam da ce ponesto produzit igru jer mi se 12 sati cini premalo.Inace,cetvorka mi je bila fenomenalna a i sam mi se koncept igre jako svida.

Batman je zakon!
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Resident evil 5

Što više puta igraš to češ brže proći igru.

No ja sam je prelazio tjedan dana zbog škole nisam baš imao puno vremena za igranjePlač.

Aldex

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Resident evil 5

Da i meni isto kada sam je prvi put prelazio tako sam se prepao dr.salvadoraŠutim.

Aldex

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Resident evil 5

Što se tiče produživanja sumnjam igra je identična onoj na konzolama.

Aldex
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.7.2009 20:14 (Aldex).

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Resident evil 5
Aldex kaže...

Što se tiče produživanja sumnjam igra je identična onoj na konzolama.

A bas stetaMršti seNo neka...Samo da dobro sloze kontrole jer sam 4-orku igrao na tastaturi samo.Podrska za mis je bila katastrofa tako da je nisam uspio zaigrati na misu.

Batman je zakon!
16 godina
neaktivan
Resident evil 5

I dajte pokušajte uvijek probati pronaći oružje kroz neki chapter i pogoditi sve BSAA memblems jer će vam dati nagrade.

Ako ikada zapnete s nekim oružjem samo me pitajte puno ga je bolje naći kroz chapter i dobiti besplatno i još se potrudite proći igru unutar 5 sati zato što će te otključati beskonačni rocket luncherNamigiva.

Aldex
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.7.2009 20:25 (Aldex).

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Da znam to i ja imam četvorku na kompu i kontrole su baš užasne.

No ne brini zato što je Capcom to odlučio ispraviti na petici zato su stalno odgađala datume.

Igra je pesebno rađena za PC a kontrole če biti odlične.

Aldex
16 godina
Aldex kaže...

Da znam to i ja imam četvorku na kompu i kontrole su baš užasne.

No ne brini zato što je Capcom to odlučio ispraviti na petici zato su stalno odgađala datume.

Igra je pesebno rađena za PC a kontrole če biti odlične.

Samo da kontrole ne budu onakve kao na konzolama jer znam neke igre kad su prebacene sa konzola onda je pisalo npr.X=pucanje,kocka=nisanenje ,krug=udaranje itd.

tu si se trebao dugo snalaziti da bi sve to pohvatao kako treba.valjda znate na kaj mislim.vjerojatno ste se s time vec susreli.

Batman je zakon!
16 godina
neaktivan
Resident evil 5

Pa recimo u igri na konzolama imate 4 vrste kontrola A,B,C i D.

Pa da skratim A i B su vrlo slični: R1 ciljanje kocka pucanje, L1 nož kocka zamah,O pozivanje,pomaganje partneru,x trčanje,L2 lociraj partnera,Gore,dolje lijevo desno(ako oružja u inventoryu stavite na gornje,donje,lijevo,desno tako ih vadite sa strelicama)Trokut inventory,R1+X Reload.

C i D L1 ciljanje R1 pucanje, L1 nož R1 zamah,Sve drugo je isto.

A sad vi odlučite.Ja imam kontrole A kao iz Resident evila 4.

Aldex

0 0 hvala 0
16 godina
Resident evil 5

ma nisam na to mislio.evo jednog primjera kojeg sam se uspio sjetiti.PES 2008 kada bude loading nactran je xbox kontoler i na njemu pisu kontole za PC.lol

to me jako zivcira.ili npr u re4 za PC pise u onim animacijama kada trebate stisnuti odredenu tipku da biste ucinili nesto.pisalo bi vam 5+6 u re4 i sada ko bi se tu snasao.Mršti se

trebalo je proci 10 mukotrpnih minuta da bi ja skuzio da je tipka 5 shift a tipka 6 enter.eto to me samo brine da ne fulaju u tom segmentu

Batman je zakon!
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.7.2009 23:18 (luckyluke).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Resident evil 5

U redu.No mislim da neće biti takvih problema igra je posebno rađena za PC i nebi trebalo biti nakakvih problema sa kontrolama

Aldex
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.7.2009 16:46 (Aldex).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Resident evil 5

Pitam se koju ćemo grafičku trebati za igru?

Aldex
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.7.2009 17:41 (Aldex).

0 0 hvala 0
16 godina
Resident evil 5

ma nece trebati imati nekakvu jaku.mislim da ce 8800 gt-ejka bit sasvim dovoljna za ugodno pokretanje.uostalom to je CAPCOM znas da oni nikad ne naprave sranje oko optimizacije.sve njihovo mogu pokrenuti u preko 50 fpsa u high postvakama danas bas igrao Bionic Commando(CAPCOM-ova igra)i radi sve super a grafika divna

Batman je zakon!
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
protjeran
Resident evil 5

Evo odvrtio sam oba bencha; 1680*1050 dx10 4XAA sve na high, ide jako dobro, prosjek preko 50 fps-a, ono sto je bitno bez ikakvih usporavanja u bilo kojem dijelu. Izgleda odlicno, jedino me malo kolje pozicija lika na ekranu, isto kao i u ostalim nastavcima smjesten je s lijeve strane ekrana sto meni osobno cini kameru malo nespretnom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

ma nece trebati imati nekakvu jaku.mislim da ce 8800 gt-ejka bit sasvim dovoljna za ugodno pokretanje.uostalom to je CAPCOM znas da oni nikad ne naprave sranje oko optimizacije.sve njihovo mogu pokrenuti u preko 50 fpsa u high postvakama danas bas igrao Bionic Commando(CAPCOM-ova igra)i radi sve super a grafika divna

A onda superNamigiva.To će si svi moći instaliratiSmijeh.

Aldex
16 godina
Resident evil 5

Dajte ljudi malo ozivite ovu temu o tako superiornoj igri!

Batman je zakon!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

Dajte ljudi malo ozivite ovu temu o tako superiornoj igri!

Pa evo.Igram mercenaris u igri i na svakoj stazi sam osvojio nekog karaktera.

Evo sad sam došao do Ship deck i boss je chainsaw majini,ubijem prvog i on se meni digne i počne ludovat(uđe u crazy mode).

Evo ubijem njega dođu mi još dvojica KRASNO!!!.Ubijem njih i neko vrijeme se čini da ih nema a onda opet još jedan i napokon mi istekne vrijeme HVALA BOGU!!!Smijeh.

Aldex
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.7.2009 15:59 (Aldex).
16 godina
Resident evil 5

evo dosli su sluzbeni sistemski zahtjevi za igru.KLIK

Komentirajte...

Ja osobno mislim da su ove preporucene 4 jezgre previse ostalo je sve vise nego OK.Cudi me kako ce 1 GB rama biti dovoljno za ugodno igranje igre.Osmijeh

preporucena serija graficke je bas ona koju ja imam.Cool

Bit ce veselja najesen!

Batman je zakon!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
luckyluke kaže...

evo dosli su sluzbeni sistemski zahtjevi za igru.KLIK

Komentirajte...

Ja osobno mislim da su ove preporucene 4 jezgre previse ostalo je sve vise nego OK.Cudi me kako ce 1 GB rama biti dovoljno za ugodno igranje igre.Osmijeh

preporucena serija graficke je bas ona koju ja imam.Cool

Bit ce veselja najesen!

ma to preuvelicavaju ako je po benchmaku onda je dualac i ova moja grafa skroz dosta 

da nema NIKOLE TESLE mi bi danas televizor gledali u MRAKU
16 godina
neaktivan

to su morske gluposti.. upišu tu 4 - jezgreni procesor a onda stave ne baš najvrhunskije grafičke.. seru gluposti ako se tako možem izrazit.. a i imali smo prilike isprobati benchmark koji mi radi sve na very high i to na 2 - jezgrenom procesoru pa ne zašteka niti na sekundu kad se ispred mene stvori potpuni kaos sa cca 30 neprijatelja ..Cool

16 godina
Figo kaže...

to su morske gluposti.. upišu tu 4 - jezgreni procesor a onda stave ne baš najvrhunskije grafičke.. seru gluposti ako se tako možem izrazit.. a i imali smo prilike isprobati benchmark koji mi radi sve na very high i to na 2 - jezgrenom procesoru pa ne zašteka niti na sekundu kad se ispred mene stvori potpuni kaos sa cca 30 neprijatelja ..Cool

Zbog ovog bi ti se moglo posreciti da dobis OVO Cool

Batman je zakon!
16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...
Figo kaže...

Zbog ovog bi ti se moglo posreciti da dobis OVO Cool

ma neću valjda..   nisam ništa loše mislio Nevinašce

16 godina
Resident evil 5

Meni na mojoj konfi na benchmarku ide na rezi 1920x1080, dx10, sve high, osim aa i verical sync,te dere na 40fps. Zato mislim da su malo preuveličali zahtjeve!

@figo nebuš dobio žuti ako te luckyluke ili neko drugi ne prijave, ili ako baš ne vidi moderator

Brod mi je sparkiran na obalama Drave, gdje i pržim sve što mi dođe pod ruku.xD
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.7.2009 19:44 (Jack Sparrow).
Moj PC  
2 0 hvala 2
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Resident evil 5
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice