RESIDENT EVIL 5 Japanski jezik

poruka: 7
|
čitano: 5.846
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran

Znaci skinuo sam navedenu igru da vidim jel valja kad ono na japanskom. Nije sve, glavni izbornik je naengleskom al cim yadjem dublje je Japanski. Jel se moye to kako promijenit ili skinut neki engleski patch. Molim pomoc HITNO

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: RESIDENT EVIL 5 Japanski jezik

Ako ti je main na japanskom vjerojatnost da postoji patch za to je vrlo VRLO mala, jer ti igre najcesce imaju razlicite mainove (glavne datoteke i fileove) a patchevi se samo izdaju na drugim jezicima za te mainove, tako da ne mozes prec s japanskog na engleski niti obrnuto, barem ne uz pomoc patcha, ali lako je moguce da igra ima opcije za vise jezika iako se to u zadnje vrijeme ne radi, od 2004. ili tak negdje (eee di su oni dani kad je to bilo uobicajeno, danas za novi jezik samo novih 5 gb cijelu igru naprave i eto ti ga na, pa ti kupuj)

17 godina
neaktivan

Ma kakav patch majke ti, imaš jednostavno rješenje. Znači startaš igru i kad se pojavi onaj Launcher sa Shevom i onim likom idi Language u gornji lijevi tab, te izaberi English, drugi po redu...

Eto ga!! Namigiva

Filip
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
AlienWare1 kaže...

Ma kakav patch majke ti, imaš jednostavno rješenje. Znači startaš igru i kad se pojavi onaj Launcher sa Shevom i onim likom idi Language u gornji lijevi tab, te izaberi English, drugi po redu...

Eto ga!! Namigiva

Ja bi sutio nek se pati kad skida igre ima fino kupis piratske igre.Al ajde kad nije mucno glavom nek si mu reko.

Za volanom guja a u krevetu oluja!
17 godina
protjeran

Rijesio sam problem. Ja nisam imao izbor jezika, vec sam morao promijenit u setup.ini sa default japanskog na engleski.

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
17 godina
odjavljen
CAPETAN PRICE kaže...
AlienWare1 kaže...

Eto ga!! Namigiva

Ja bi sutio nek se pati kad skida igre ima fino kupis piratske igre.Al ajde kad nije mucno glavom nek si mu reko.

a ti sve igre i software kao kupujes!?

JESUS SAVES!!!
16 godina
neaktivan

kako da promjenim jezik na engleski ja sam nabavio neku verziju sa poljskim jezikom probao sam ono na launcheru promijenit jezik neide pise fatal eror kako drugacije da promjenim ikojim patchem

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice