Rainbow Six Siege

poruka: 1.653
|
čitano: 274.148
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Rainbow Six Siege - vaši nickovi
14 godina
neaktivan
Rainbow Six Siege

Dobio sam trial keyeve za 19. i 20. prosinac (sutra i prekosutra), pa ako nekog zanima kakva je igrica, neka ukuca key u Uplay i skine igricu.

FMVH-LHRX-EAGM-37KC

A484-GJMG-YD9P-4J4B

EDIT: evo još 2 komada

AE7W-LQHD-JHC4-BKYH

LC8U-XMED-L68P-YFXW

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.12.2015 18:11 (Rasho).
Moj PC  
3 0 hvala 4
14 godina
Rainbow Six Siege

Y9J7-WPK7-KGRG-6T3L

XJCV-QA6A-CY7L-EH6C
B38G-JCC3-78BX-P487

probajte igru

ubiti lika s shock droneom, ili ubiti lika c4 chargeom kroz zid dok kampa...neprocjenivo haha

svakako probati :)

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.12.2015 16:28 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
Re: Rainbow Six Siege
Trazi ko ekipu? Ima nas ali nikad dosta i dobro bi nam doslo jos par ljudi koji znaju kaj rade.
Ako je ko zainteresiran za smijalicu i zafrkanciju s glupanima od 20 do skoro 40 godina nek se javi na PM.
16 godina
odjavljen
NEW_MAN kaže...
Trazi ko ekipu? Ima nas ali nikad dosta i dobro bi nam doslo jos par ljudi koji znaju kaj rade.
Ako je ko zainteresiran za smijalicu i zafrkanciju s glupanima od 20 do skoro 40 godina nek se javi na PM.

Da. :)

14 godina
Rainbow Six Siege

znači dečko siluje

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Rainbow Six Siege

ok,dečko siluje ali meni jedna stvar nije jasna....

kako to njemu dobro igra radi?

meni npr ako se idem nadgledavat s nekim obavezno padnem od jednog metka, jer uvijek meni prikaz slike kasni sa stvarnim stanjem, i ja nisam jedini koji je to skužio.

stvar je u tome da su serveri u k/rcu i daju ti da se ekipa spaja sa pingom 200 i zato dolazi do kašnjenja slike.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Pa baš i ne. Meni je ping oko 40-70 ms, ovisno kako kada. Ne postoje servisi, nego su igrači host. Ja doduše imam optiku 200/100, ali i dalje ne vidim razlog za velike probleme, ne troši igra puno.

Što se tiče padanja od jednog metka, to je normalno. U R6S se pada od jednog metka. Preživjeti metak možeš ako nije u vitalan dio, dakle, ruka, noga, oklop i sl... metak u prsa, leđa, glavu na meko mjesto ubija. U prsa s oklopom te sruši na pod ili kod jače oklopljenih možeš primiti dva metka.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.12.2015 14:41 (Tonči).
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Pa baš i ne. Meni je ping oko 40-70 ms, ovisno kako kada. Ne postoje servisi, nego su igrači host. Ja doduše imam optiku 200/100, ali i dalje ne vidim razlog za velike probleme, ne troši igra puno.

Što se tiče padanja od jednog metka, to je normalno. U R6S se pada od jednog metka. Preživjeti metak možeš ako nije u vitalan dio, dakle, ruka, noga, oklop i sl... metak u prsa, leđa, glavu na meko mjesto ubija. U prsa s oklopom te sruši na pod ili kod jače oklopljenih možeš primiti dva metka.

da ali u mom slučaju padam instantno u roku milisekunde, s time da na svojoj slici npr ja gledam prolaz i tip mi izviri i ja mu dam tri-četiri hita i nakon toga u milistotinki ja padam mrtav, i onda na njegovom killcamu se vidi kako zapravo ja njemu nisam dao niti jedan hit i da je on mene ciljao primjer dvije sekunde, šta u stvarnom prikazu nije tako.

neznam shebali su nešto i ne radi sve kako bi zapravo trebalo ,a to su i iz moje ekipe ljudi skužili, nisam samo ja.

14 godina
Rainbow Six Siege

Netcode je u gorem stanju od bf4 trenutno. Nešto su radili, ali i dalje ljudi krvare kad ih pogodiš i imaju 100hp itd.

beta je nešto bolje radila, ovo je sad čudno. Veći ping, ti znači i bolji peek advantage. Dakle ako čekaš nekog, on te peeka i ubije jer tebi slika kasni.

Jedan metak ubija u glavu uvijek i iz svega, čak i pištolja.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
P2P za FPS je fail i to se manifestira tak da me lik ubije u milisekundi a na killcamu ispada da sam mu bio valjda dvije sekunde na nisanu.
Igra je kriminalno lose napravljena s te strane, zato nikad ne gledat u vrata tak da stojite u ravnini s njima nego se morate stati sa strane. Svaki dan decki puse i puse jer se nalukavaju ili guraju nos negdi. Stani se kraj vrata i cekaj da ude u sobu pa ga s boka.
Meni je igra genijalna a kad srede netcode onda bude do jaja. BF4 necode je los ali ovo je kriminalno, imam osjecaj ko da igram Quake 2 prek US servera protiv amerikanaca pa me guze.
16 godina
odjavljen

P2P je dobro radio za MW2, ali da, brža veza = manje problema.

12 godina
Tonči kaže...

P2P je dobro radio za MW2, ali da, brža veza = manje problema.

Pa nije baš tako.

Mi kad smo warove igrali uvijek je bila borba tko će biti host.

Prednost hosta je bila više nego očita.

I s tim da smo igrali protiv Engleza, Nijemaca, Portugalaca - ne Amerikanaca ili Rusa pa da je razlika u pingu ogromna.

[19xx] 4ntraks
16 godina
odjavljen
Zapravo, host nema neku veliku prednost; prednost ima onaj tko ima visoki ping do neke granice, najčešće 150-200ms.
14 godina
Rainbow Six Siege

COD 6 MW2 je meni radio puno bolje nego ovo. Ima igra problema, ali već sam naviknuo na polu-proizvode od Dice i EA tako da neke stvari opraštam. Tako je zarazna i prepuna adrenalina da stvarno nemrem prestat igrat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Problema s netcodeom je malo, nisu baš breaking problem. Ja sam već level 55+...  Sve drugo je zato super riješeno. 

11 godina
neaktivan

ma super je igra zabavna ali i treba koristi mozak a ne kao u cod-u

Chill Now And Forever
16 godina
neaktivan
Rainbow Six Siege

Hehe, još se niste dogovorili oko servera...

Dev je napisao na njihovom forumu da igra za gameplay koristi dedicated servere a P2P samo za glasovnu komunikaciju. Koliko sam vidio, bar u Australiji, koriste Azure data centre za hosting. Također u zadnjem patch notes-u piše da se od sad i "custom matches" sa 10 igrača hostaju na dedicated serverima.

Pa budući da sam ja samo čitao o igri, koji je na kraju slučaj, serveri ili ne?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
keky911 kaže...

ma super je igra zabavna ali i treba koristi mozak a ne kao u cod-u

vjerovao ili ne, ali i u CoD-u se treba koristiti mozak.

Ili si ti jedan od onih koji ne koriste, pa jedino sto znaju je pisati CHEATER?!

BTW, govorim o CoD2 i CoD4...

HAKOSUKA
16 godina
odjavljen
Rainbow Six Siege

Stigao netcode patch; mnogo bolje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Tonči kaže...

Stigao netcode patch; mnogo bolje.

Drugi ili onaj od nekidan? 

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
16 godina
odjavljen

Danas popodne.

14 godina
Rainbow Six Siege

38mb patch? to je to jel? budem probao, super je što rade odmah patcheve, trude se oko igre...nisu kao neki....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Vjerujem da nije isti tim kao za AC, recimo, iako se i za AC trude, ali R6S je od starta dobar i ovo je već 4. patch od izlaska s osjetnim promjenama.

13 godina
protjeran
Rainbow Six Siege

Ima li ova igra singleplayer?

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Stjepanj kaže...

Samo trening misije s botovima. (teške trening misije).

13 godina
protjeran
Tonči kaže...
Stjepanj kaže...

Ma sad sam zguglo i skuzio! jbte sad prodaju igre po 70$ bez ikakve kampanje, divota! i to mi je njihovo vracanje korijenima...

14 godina
Tonči kaže...
Stjepanj kaže...

na realistic jedino, ostale težine su bot stane-čeka-headshotaš ga i ideš dalje

Stjepanj kaže...
Tonči kaže...
Stjepanj kaže...

Ma sad sam zguglo i skuzio! jbte sad prodaju igre po 70$ bez ikakve kampanje, divota! i to mi je njihovo vracanje korijenima...

Imaš po 30 eura igru, i toliko vrijedi.

Sate i sate će ti dati uz dobru ekipu

13 godina
protjeran
Rainbow Six Siege

prosao sam prve dvije misije i sto me najvise odusevilo to je zvuk!level design je poprilicno siromasan..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Stjepanj kaže...

Ima i manje, gdje si našao tako skupu?

Vraćanje korijenima se ne odnosi na cijene (iz 1990.-tih), nego sadržaju/gameplayu.

fila2208 kaže...

na realistic jedino, ostale težine su bot stane-čeka-headshotaš ga i ideš dalje

Imaš po 30 eura igru, i toliko vrijedi.

Sate i sate će ti dati uz dobru ekipu

Zašto bi i igrao na manjem od "realistic". Niže težine su za djecu i starce (iako mogu biti teške).

Vrijedi i više.

Stjepanj kaže...

prosao sam prve dvije misije i sto me najvise odusevilo to je zvuk!level design je poprilicno siromasan..

Level dizajn je dosta dobar. Ili misliš na količinu pitara s biljem? 

Zvuk je vrlo važan u igri. :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.12.2015 18:02 (Tonči).
13 godina
protjeran
Rainbow Six Siege

mislim na kolicinu objekata u ovim kakti "sp" misijama(barem u prve dvije), moram priznati podsjeca me ni manje ni vise nego na prastari cs-source!

a sto se tice sadrzaja nisam mislio nista vezano uz cijenu vec naravno cijelokupni sadrzaj, pobogu ako si igrao iti jedan RS onda znas o cemu pricam...ovo je pomalo razocaravajuce prodavati samo mp dio! jbte bf4 premium je 20$! uglavnom ja sam razokaran trenutno...mislim da mp dio to nemoze popraviti no ovo je tek moj osobni osvrt na 1h provedenih u igri!

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.12.2015 18:07 (Stjepanj).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Rainbow Six Siege - vaši nickovi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice