Dokle ste dogurali,ja evo igram 3. sezonu dosao do Japana i onog driftinga :S
Zna li tko koliko uopće ima sve ukupno sezona za igrati se??
Dokle ste dogurali,ja evo igram 3. sezonu dosao do Japana i onog driftinga :S
Zna li tko koliko uopće ima sve ukupno sezona za igrati se??
dakle ako sam skuzio prije nego ides dodati komadu skrenes u suprotnu stranu od one koje zelis da ti doda...
za DESNO drzis volan blago ulijevo i onda kad kliknes da ti doda kontrolu skrenes desno i onda ti prepozna ok? bez deadzona? donekle ima logike, jer tih ~45° je cirka deadzone, pa onda on prepozna desno u biti od nule prema desno, a tih 45° sta si okrenuo prema lijevo je taj deadzone...
ili opet nisam skuzio xD?
kako god, kasnije cu isprobati to pa javim...
Ma nema nikakve logike :-)
Samo isprobaj tako, bitno je da ti prepozna kao "X axis" i "Inverted X axis" umjesto Left i Right.
To uspiješ dobiti ako ne pomičeš iz sredine nego iz neke druge nulte točke.
Probaj prvo to dobiti, pa ak ti je nakon toga i invertirano onda izvodi ovo što sam ja.
Ma katastrofa. Nešto su gadno tu zeznuli.
HVALA TI KO KUCA!
sve radi kako treba, X i inverted X mi je prepoznao!
idemo dalje vidjeti kakva je igra :)
Moram priznati da sam razočaran ovom igricom.
Grafika je poboljšana, ali su nekako uništili vožnju, koja me sada više podsjeća na NFS serijale.
Jednostavno da se izrazim, prelagano je voziti.
Da ne pričam o driftu, stisnem kočnicu, skrenem i dodam gas i to je već savršen drift.
Igrica je i dalje solidna, ali to nije onaj dobri stari Grid.
Ako nekog zanima, evo i jedan moj FaceOff na California Coast.
HVALA TI KO KUCA!
sve radi kako treba, X i inverted X mi je prepoznao!
idemo dalje vidjeti kakva je igra :)
Ajde super, drago mi je da je i tebi pomoglo.
Ja sam jučer izgubio masu vremena da složim volan dok nisam ovo slučajno skužio.
I dok je jos takav model i igriv na tipkovnici sa svim tim silnim driftanjem, na gamepadu je jednostavno nemoguce ostat na stazi duze od 10 sekundi.. Neznam zasto ali svaka promjena smjera auto pretjerano reagira i nemoguce je odrzavat balans,jednostavno preosjetljiva su auta kad se igra na gamepadu i to je uzasno frustrirajuce..
Ne vidim di je problem, imam gamepad od 78kn i sa njime igram bez problema, zapravo prilično je lakše kontrolat auto sa gamepadom nego tipkama, barem meni.
nema to veze sa gamepadom to je do platforme jer jedino na ps3 kontrolerima možeš dozirati gas ,na pc-u kad stisneš gas on je stisnut "do kraja" nema pola gasa,malo gasa itd. to je problem
ja sam je jučer kupio na tpb i danas ću je instalirat da vidim na što to liči...sudeći po komentarima ovih iskusnjara vidim da je smeće kao što sam i očekivao :)
Pa assignaš na desni analog gas...ne vidim problem, i daješ ga polako koliko ti treba.
Btw. darkside, daj neki savjet za cotte di azure, nemoguća staza za preticati a sad sam se našao između vrele, harrisona, kirkwooda, i silve, i nikako da ih dobijem. Svaki zavoj prođem bolje od njih, ali nemrem ih dobit ni na ravnici iako imam bržu mašinu :(
TO jeona uska coastalna staza zar ne? Uske ceste sa jednom trakom...sjecam se da...tamo jednostavno u samom pocetku igre proguraj se sto vise napred...ako nema mjesta napravi ga sam...guraj se izguravaj ako treba jer drugacije nemozes..jednostavno nemas vremena da vozis "cistu" trku...kikwood ce ti vecinom bit prvi, on ili harrison, a zna i silva nekad otic napred...jednostavno nauci stazu, i pokusavaj je prolazit bez jacim kocenja( naravno di treba kocit koci) al neke djelove mozes proc sa pustenim gasom a neke cak i sa punim gasom samo treba pod pravim kutem i linijom ulazit u zavoje...sjecam se da sam i ja malo trebao da se priviknem...za te staze su najbolji auti sa grip i da nisu teski bas...tako da mozes lakse prolazit brte trase staze...
TO jeona uska coastalna staza zar ne? Uske ceste sa jednom trakom...sjecam se da...tamo jednostavno u samom pocetku igre proguraj se sto vise napred...ako nema mjesta napravi ga sam...guraj se izguravaj ako treba jer drugacije nemozes..jednostavno nemas vremena da vozis "cistu" trku...kikwood ce ti vecinom bit prvi, on ili harrison, a zna i silva nekad otic napred...jednostavno nauci stazu, i pokusavaj je prolazit bez jacim kocenja( naravno di treba kocit koci) al neke djelove mozes proc sa pustenim gasom a neke cak i sa punim gasom samo treba pod pravim kutem i linijom ulazit u zavoje...sjecam se da sam i ja malo trebao da se priviknem...za te staze su najbolji auti sa grip i da nisu teski bas...tako da mozes lakse prolazit brte trase staze...
Ma mutavo da, ako se ne gurneš u prva 2-3 zavoja gotovo je. Skužio sam da golfić jako lijepo drži takve staze. Bmw kockica mi je odličan za gradske, dok mi je za prave staze one touring odličan bmw m1 coupe. Chargera isto forsiram ali ne razumijem. Imam monster accelartion i opet me svi jedu na startu. Statsi auta nisu pravedni što mi je blesavo, kad me jedna silvia jede koja ima puno manji top speed onda ne znam što reći.
Iritantno je koliko su enemy auti teški i svaki dvoboj mene baca van, dakle teško ih je izbaciti iz takta, jer su kao teži od mog,a ja tenk od chargera vozim lol
hvala na tips.
tko se sjeća TOCA-e ,sa Mondeo-om ulićanje na krivinama Bathursta,ili Vancouver?
tko se sjeća TOCA-e ,sa Mondeo-om ulićanje na krivinama Bathursta,ili Vancouver?
A surfers paradise i one staze po australiji di sam uvijek polupao Ford Falcona. Ah good old times.
ako postoji ikoja mogucnost za instalirati to i da radi na 7x64 bio bi zahvalan...nemogu preboliti tu igru
ili kad otpadne branik od drugog auta pa ga ti "pokupiš" ,to samo rezultira sporom vožnjom(stajalo me 1. mjesta u ukupnom poretku)
P.S.najdraža auta su 1. Alfa Romeo 156 crveno-bijeli
2.Chrysler 300M
3.Lincoln LS
Ma mutavo da, ako se ne gurneš u prva 2-3 zavoja gotovo je. Skužio sam da golfić jako lijepo drži takve staze. Bmw kockica mi je odličan za gradske, dok mi je za prave staze one touring odličan bmw m1 coupe. Chargera isto forsiram ali ne razumijem. Imam monster accelartion i opet me svi jedu na startu. Statsi auta nisu pravedni što mi je blesavo, kad me jedna silvia jede koja ima puno manji top speed onda ne znam što reći.
Iritantno je koliko su enemy auti teški i svaki dvoboj mene baca van, dakle teško ih je izbaciti iz takta, jer su kao teži od mog,a ja tenk od chargera vozim lol
hvala na tips.
Ja sam tu stazu presao sa Golfom :)) Jednostavno vozi agresivno, al u isto vrijeme i precizno, znaci kad treba prec guraj se, al kad trebas nekog stic skoncentriraj se jako na cestu...jer jedno krivo skretanje ti zavrsava sa zidom, to znas i sam :) Takve staze su pravi test za preciznost, i na takvim stazama se vidi koji auto valja a koji ne :))
TAkođer. Inače Golf mi je jedan od boljih Auta do sad, nema prokletog "drifta" u svakom zavoju. Upravo sam vozio prvi put sa Audijem, možda ima nade i za njega
TAkođer. Inače Golf mi je jedan od boljih Auta do sad, nema prokletog "drifta" u svakom zavoju. Upravo sam vozio prvi put sa Audijem, možda ima nade i za njega
Audi onaj, nije los ne...nije los ni onaj BMW, noviji model, al ga malo "hebe" tezina...treba ga iz nekih đira cupat van na kontru jer ga ta tezina bas odvuce......golf, audi, bmw noviji...cak mi je dobro sjela i S2000 iako dosta drifta..al nekako se taj drift moze jako dobro kontrolirat...
Nezelim vam spojlat ostatak igre..al kasnije dolaze prebrutalni auti..u smislu da su mi ti auti nepotrebni u jednoj igri kao GRID 2..mislim imao ih je i GRID al tamo su se jos i mogli prozvakat..al opet pretjerivanje...mislim pagani auti, i tako ti neki mclareni u igri...pointless..radje da su slabiji auti...tipa kao napocetku audi, bmw, golfici i tako to...nekako je "natjeravanje" realnije..a ne kad sjednes u pagania i vozis 300 na sat kao neke "legalne trke"...
Dobar je golfić, ali sad sam probao audija, predobar je, lako ga je kontrolirat.
Ali nema mi do voznog modela za nissana, onaj drift sa 4wd, uživancija.
Dobar je golfić, ali sad sam probao audija, predobar je, lako ga je kontrolirat.
Ali nema mi do voznog modela za nissana, onaj drift sa 4wd, uživancija.
Audi mi nije dobro sjedao po onim pariskim I BARCELONSKIM cestama..nekako uvijek bi mi zadji dio proklizio bas kad netreba..al zato golfic...bas ide onako kako zelim :D...BTW..AKO VAM SE OTVORI WSR, a ostalo vam je trka kod onih timova, odradite sve dokraja a onda idite na WSR...dobit ce te vise fanova, i ustedit si vremena kasnije vjerujte mi :)
Slažem se, žulijeta je odlična. :D
Nisi jedini, to je ono sta ja i pricam...jedan mclaren SLR, pagani su po meni nepotrebni auti u GRID-u...sjetite se stare toce..bili su dobri i pravi auti, nije bilo mrcina od po 800-1000 konja i tako tako rec...
Ispričavam se ako je netko ovo već pitao, zanima me je li kako moguće uključiti one dvije opcije grafičke opcije na dnu koje su rezervirane za Intel? Ja imam AMD CPU i GPU, a htio bih uključiti te efekte...
Ispričavam se ako je netko ovo već pitao, zanima me je li kako moguće uključiti one dvije opcije grafičke opcije na dnu koje su rezervirane za Intel? Ja imam AMD CPU i GPU, a htio bih uključiti te efekte...
Nemozes, one su "rezervirane" samo za intelove procesore sa avx setom instrukcija..u prevodu najnovijim intelovim procesorima :)
I da zab sam...neki AMD-ovi procovi, tj bulltozer serija imaju avx...al nije podrzana u GRIDU 2 koji iskljucivo trazi Intel CPU-ove...
Audi mi nije dobro sjedao po onim pariskim I BARCELONSKIM cestama..nekako uvijek bi mi zadji dio proklizio bas kad netreba..al zato golfic...bas ide onako kako zelim :D...BTW..AKO VAM SE OTVORI WSR, a ostalo vam je trka kod onih timova, odradite sve dokraja a onda idite na WSR...dobit ce te vise fanova, i ustedit si vremena kasnije vjerujte mi :)
Ma ima dobrih auta, meni je kockica lijepo sjela isto. Znao sam i dalje vući chargera po europi, masivan je kao tenk, obožavao sam snjim slajdati.
Tako i igram prvo sve trke, promo i to, pa onda eventualno wsr :)
Zanimljivije su mi trke od wsr-a lol :)
Ona bembara iz WTCC-a mi je odlicno sjela, i skyline :)...jest da te aute vise ne vozim nego one najvace bjesnoce...koje sa ovakvim svojstvima fizike i sveopce voznje je kontrolirat prava muka...
Nemozes, one su "rezervirane" samo za intelove procesore sa avx setom instrukcija..u prevodu najnovijim intelovim procesorima :)
I da zab sam...neki AMD-ovi procovi, tj bulltozer serija imaju avx...al nije podrzana u GRIDU 2 koji iskljucivo trazi Intel CPU-ove...
ja na i5 3570k nemogu uključit te opcije, a taj proc ima avx, da ne misle valjda na grafički čip?
ja na i5 3570k nemogu uključit te opcije, a taj proc ima avx, da ne misle valjda na grafički čip?
To su intelovi procoi koji imaju da u sebi i tako rec graficki chip..cpu i "mali gpu" u jednom......nisam rekao da svi koji imaju avx instrukcije da i mogu...idi na intel i pogledaj pod cpu support list..pa ces vise znat :)
Cita san vase komentare na igru i iskreno nada san se da nisu istina. Ipak to nadanje nije dugo potrajalo jer cim nakon pokretanja igre i prve voznje san skuzia da ste nazalost u pravu.
Auti nemaju veze sa fizikon, ako je GRID 1 ima vise manje dobru fiziku jesu je mogli samo malo unaprijedit mozda i to je to a ne zasrat sve? U svakoj voznji mi se cini da igran drift challenge i to je dosta iritantno..
Dalje necu nista govorit jer je sve vec spomenuto u temi
Nadam se da ce vrlo brzo izdat jedan malo veci patch koji ce ispravit igru koliko god se to moze, ali ujedno me strah da ce se ovakav stil igre svidit ovim danasnjim klincima i da na kraju se nece nista promjenit.
Zasad se vracam na prvi GRID koji je neusporedivo bolji sa ovim novim nastavkom koji po mom misljenju uopce ne zasluzuje nosit ime GRID
To su intelovi procoi koji imaju da u sebi i tako rec graficki chip..cpu i "mali gpu" u jednom......nisam rekao da svi koji imaju avx instrukcije da i mogu...idi na intel i pogledaj pod cpu support list..pa ces vise znat :)
Pa on ima takav procesor, kao i ja, i gotovo svatko sa sandy/ivy bridge procesorom. Neki kažu da su te zadnje opcije isključive za Haswell i njihovu grafiku - uglavnom, koga zanima nek proba igru pokrenuti preko grid2_avx.exe koji se nalazi u glavnom direktoriju igre. Mislim da za te opcije trebaš igrati preko intelove grafike, što bi bilo smiješno jer onda trebaš smanjiti/isključiti sve druge opcije.
Hmmm tek sam počeo igru i pobijedio u svim utrkama tamo pod events al mi ne da dalje, nije mi onaj zadnji otključan, što sad?
Nvm, nisam odmah vidio da ima još utrka kod svakog onog eventa.
Može li se kako popraviti grafika da nema tu žutu nijansu?