Race Driver: GRID 2

poruka: 336
|
čitano: 74.697
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

WTF??? neko od vas je kupio ovaj shit... {#} nevjerovatno!!!

7 8 hvala 0
15 godina

Mene ubija ova fizika i ponasanje auta. Kao da stalno driftam. Sjecam se davno kad su najavili nastavak samo sam se nadao da smanje to driftanje, a gle ono drift fest na svakom segmentu.

Iritira me sto kada udem u zavoj sa driftanjem jos bolje prodem nego da pratim fino putanju {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Re: Race Driver: GRID 2
thechosenfreak kaže...

Mene ubija ova fizika i ponasanje auta. Kao da stalno driftam. Sjecam se davno kad su najavili nastavak samo sam se nadao da smanje to driftanje, a gle ono drift fest na svakom segmentu.

Iritira me sto kada udem u zavoj sa driftanjem jos bolje prodem nego da pratim fino putanju {#}

to ti je klincima cool

http://revohd.blogspot.com/
12 godina

Moje postove niko ne dozivljava?

1 0 hvala 0
15 godina

Kako povećat colažu felgi? Odvratno izgledaju ovako male.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

jel nasao tko saturation, sensitivity i deadzone za volane?

ne, dva dana tražio, danas opet potrošio pola sata, nisam uspio... šteta, al barem na 360 gamepadu ide kako treba

Ke?!
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Kako povećat colažu felgi? Odvratno izgledaju ovako male.

F3-F4, našo sam...dok ti je složeno na gamepad ti ne piše to...sad sam imo na Keybord i onda ti piše...

15 godina

Već mi na qurac ide ovo. Cijela trka se svodi na moje hvatanje nekog pedera koji je kao poznat ostlai su tu samo da mi smetaju.

Nema uopće one trke da se probijaš da te napadaju, yebemu :(

btw. hvala za postavke za felge budem pogledao :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
thechosenfreak kaže...

Iritira me sto kada udem u zavoj sa driftanjem jos bolje prodem nego da pratim fino putanju  {#}

Namjesti si na very easy tad se auti ponašaju normalno, ja sam sebi tako namjestio i mozak na pašu :) nema smisla se nervirati u igri treba uživati a ne osječati frustraciju i nemoć.. sto se tiče driftanja sad skoro pa svaka igra takvog tipa mora imati driftanje teska debilana..

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.5.2013 18:23 (draw).
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Već mi na qurac ide ovo. Cijela trka se svodi na moje hvatanje nekog pedera koji je kao poznat ostlai su tu samo da mi smetaju.

To je ono sta sam ja govorio i za GRID 1..ravenwest je jedini "pravi" izazov, ostali su smetnja na stazi...tako i u GRID 2, te kao "Poznate" face su jedini koji znaju vozit,m ovo ostalo samo sluze za zaobilazenje..i da ne bude GRID prazan :D

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
15 godina
TheDarkSide kaže...
fila2208 kaže...

To je ono sta sam ja govorio i za GRID 1..ravenwest je jedini "pravi" izazov, ostali su smetnja na stazi...tako i u GRID 2, te kao "Poznate" face su jedini koji znaju vozit,m ovo ostalo samo sluze za zaobilazenje..i da ne bude GRID prazan :D

Krajnje retardirano, uopće ne osjećam ''utrku'' ono nadmetanje, kad jedan drugog prelzaite pa te cijeli pack stisne...samo hvataš onog koji prvi krene i to je to.

Blesavo, msilim sve me više to iritirat počelo.

Nema da se desi da on faila pa zavšri 4-5 ne, on stalno prvi i ja ga hvatam, ostali koče i po ravnici.

13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
TheDarkSide kaže...
fila2208 kaže...

Krajnje retardirano, uopće ne osjećam ''utrku'' ono nadmetanje, kad jedan drugog prelzaite pa te cijeli pack stisne...samo hvataš onog koji prvi krene i to je to.

Blesavo, msilim sve me više to iritirat počelo.

Nema da se desi da on faila pa zavšri 4-5 ne, on stalno prvi i ja ga hvatam, ostali koče i po ravnici.

U pocetku ti je to sta ti govoris..da ganjas prvog...al kad dodje su 4-5 sezonu i kasnije..kad imas oko 10-15 "najboljih" vozaca, tj klonove ravenwesta...onda pocinje ozbiljnija zabava :D Ovako napocetku, prvih par sezona je istina, ganja se jednog vozaca vecinom i to je to...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
17 godina

Meni je na žalost već dosadio. Na pola puta između drift voznog modela i retardiranih eventa gdje muhe bez glave voze 'murrican pick-up vozila. Samo sam čekao da mi počnu bacati hamburgere iz ekrana. Šteta. Imao sam velika očekivanja od nastavka.

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

Ne vjerujem!

Dakle na gamepadu sam sve tipke sredio i to, kad idem mjenjat colažu felgi, nemam tipke za to.

Kad prebacim na tipkovnicu pokaže da su tipke za to f3 i f4. Tipke ne rade dok imam gamepad uštekan.

Jel to neki bug ili šta?

bezveze

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

GRID 2 - Launch Trailer

0 7 hvala 0
12 godina
neaktivan

Napraviti pravu smulaciju je nemoguće, jer tko bi uopće stigao kodirati svako auto, stazu , ai vozača, utjecaje prašine ,ulja i kiše na svaki dio vozila i svaki dio gume koja se u tom trenu nalazi na tom položaju, trošenje vratila{#}itd... do najsitnijih detalja. Ne bi ni da ih radi milijarda. Ali eto neko razmno simuliranje je moguće ako pogledate gt ili forzu iako su i te igre arkada.

Ne znam dobra arkada je meni bila nfs hot pursuit 2 iz tamo neke 2002 ili '03, nije igra lagana, auta se neponašaju debilno. Ovaj grid me podsjeća na novije nfs igre, s tim da auta nisu troma kao tamo i općenito se bolje ponašaju.

Ono što mi nije jasno je i nemaštovitost staza. Zašto ne izmišljaju  luđe i bolesnije staze kad već paradiraju, a ne ove neke kvazi trkaće koje su poprilično dosadne i lagane a i kratke.

Nemogu više, stvarno, ne mogu....

Grid 2 - you're terminated f.....

0 7 hvala 0
14 godina
suspendiran

stisno alt f4 u pol igre i uninstall, hebali ih oni fanovi,10 000, pa nevjerojatno 11 000, pa 12 000, ma mrš, nikak da se maknu sa ekrana.

Moj PC  
1 2 hvala 0
12 godina
neaktivan

Dva sata sam izdržao igrat, više ne mogu, vraćam se na GRID1.

Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
maligad kaže...

Napraviti pravu smulaciju je nemoguće, jer tko bi uopće stigao kodirati svako auto, stazu , ai vozača, utjecaje prašine ,ulja i kiše na svaki dio vozila i svaki dio gume koja se u tom trenu nalazi na tom položaju, trošenje vratila{#}itd... do najsitnijih detalja. Ne bi ni da ih radi milijarda. Ali eto neko razmno simuliranje je moguće ako pogledate gt ili forzu iako su i te igre arkada.

Šta ga ti trubiš čovjče... Stabiliziraj se.

GamModdok - http://doktor1.blog.hr/
15 godina
neaktivan
maligad kaže...

Ne znam dobra arkada je meni bila nfs hot pursuit 2 iz tamo neke 2002 ili '03, nije igra lagana, auta se neponašaju debilno. Ovaj grid me podsjeća na novije nfs igre, s tim da auta nisu troma kao tamo i općenito se bolje ponašaju.

Ono što mi nije jasno je i nemaštovitost staza. Zašto ne izmišljaju  luđe i bolesnije staze kad već paradiraju, a ne ove neke kvazi trkaće koje su poprilično dosadne i lagane a i kratke.

Nemogu više, stvarno, ne mogu....

Grid 2 - you're terminated f.....

Ti baš i nisi igrao puno igara tipa arkade/simulacije? Tipa Dirt 2,F1 2012,ha? 

Optimizam je nedostatak iskustva.
15 godina

Meni je upravo gušt provozat neke od pila.

Bmw kockica, mečkica 190, charger, focus, alfica...ajme ne znam kojeg bi rađe.

Jedino me colaža felgi živcira lol :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
RuskeGTT kaže...

ja sam sad na gamepadu i dobro mi se ponasa, ali na volanu ima ogorman deadzone i nigdje da se stela...

radi mi igra na 35fps, s obzirom na grafiku ja sam prezadovoljan

Ja imam unsupported wheel, Genius Speed Wheel 5 Pro, ako se to može nazvati wheel uopće, no to je druga priča.

Uglavnom, imao sam isti taj problem, da imam ogroman deadzone od 30-40%. No onda sam skužio da mi krivo mapira left i right na Direct Input presetu, baš tako napiše, Left i Right.

Pa sam skontao da dok konfiguriram bindove, ako odem u lijevo (on napiše left) i onda tako držim i opet pokrenem konfiguriranje i pomaknem u desno - onda mi pokaže X axis kako i treba. I onda nemam deadzone. Totalna glupost.

Prije toga sam se zajebavao i sa onim ini fileovima u input folderu, al nije pomoglo. Štogod tamo napisao ništa se nije mijenjalo dok applyam taj preset. Tamo ima i taj sensitivity/saturation, al ništa ne reagira.

16 godina
neaktivan

Igra je bila odlicna do trenutka kad nisam pocea vozit auto. Prvo skretanje u neki zavoj i auto pocne driftati ko da vozi zadnji rally u zivotu. To nema nikakvog smisla, pogotovo ako se uzme u obzir da se svako auto ponasa isto. Znaci vozio ja Renault 4 ili Porsche svaki auto reagira isto, svi driftaju ko ludi. I dok je jos takav model i igriv na tipkovnici sa svim tim silnim driftanjem, na gamepadu je jednostavno nemoguce ostat na stazi duze od 10 sekundi.. Neznam zasto ali svaka promjena smjera auto pretjerano reagira i nemoguce je odrzavat balans,jednostavno preosjetljiva su auta kad se igra na gamepadu i to je uzasno frustrirajuce.. Fiziku igre necu spominjati jer to je prica za sebe, ali mislim je cak i u Need for speedu fizika auta bila bolja kolko god je igra arkadna. Auta jednostavno nemaju tezinu i ponasaju se prelose.
Zasto jednostavno nemogu napravit bar donekle igrivu simulaciju, i zasto zadnjih 10 naslova codemastersa moraju biti tipicni Americki preseransi puni kicavosti i nepotrebnih reklama i stvari u igri... Pa pogledajte kako su Colin Mcrae 1,2,3 i 4 rulali... sve do ove komedije od Dirta koju su s*ebali do kraja... pocevsi od toga da to vise uopce nije rally igra, da su je natrpali sa eventima poput Gymcane (mislim koji k...), da jedna rally staza traje krace od 3 min, da je svaka utrka najavljena ko UFC borba godine itd..itd.. GRID 2 je slobodno mogu reci kopija Dirta 3 sa izbacenim rally stazama (iako su rally elementi i dalje itekako prisutni)... i dalje cekam normalnu i igrivu simulaciju za pc :/ Ovo je jednostavno lose....

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.5.2013 13:26 (nemesis777).
Moj PC  
2 3 hvala 0
15 godina
Bitanga kaže...

No onda sam skužio da mi krivo mapira left i right na Direct Input presetu, baš tako napiše, Left i Right.

Pa sam skontao da dok konfiguriram bindove, ako odem u lijevo (on napiše left) i onda tako držim i opet pokrenem konfiguriranje i pomaknem u desno - onda mi pokaže X axis kako i treba. I onda nemam deadzone. Totalna glupost.

nisam skuzio, mi mozes malo bolje objasniti sta i gdje i kako si isao konfigurirati?

15 godina
nemesis777 kaže...

I dok je jos takav model i igriv na tipkovnici sa svim tim silnim driftanjem, na gamepadu je jednostavno nemoguce ostat na stazi duze od 10 sekundi.. Neznam zasto ali svaka promjena smjera auto pretjerano reagira i nemoguce je odrzavat balans,jednostavno preosjetljiva su auta kad se igra na gamepadu i to je uzasno frustrirajuce.. 

Ne vidim di je problem, imam gamepad od 78kn i sa njime igram bez problema, zapravo prilično je lakše kontrolat auto sa gamepadom nego tipkama, barem meni.

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
nemesis777 kaže...

I dok je jos takav model i igriv na tipkovnici sa svim tim silnim driftanjem, na gamepadu je jednostavno nemoguce ostat na stazi duze od 10 sekundi.. Neznam zasto ali svaka promjena smjera auto pretjerano reagira i nemoguce je odrzavat balans,jednostavno preosjetljiva su auta kad se igra na gamepadu i to je uzasno frustrirajuce.. 

Ne vidim di je problem, imam gamepad od 78kn i sa njime igram bez problema, zapravo prilično je lakše kontrolat auto sa gamepadom nego tipkama, barem meni.

nema to veze sa gamepadom to je do platforme jer jedino na ps3 kontrolerima možeš dozirati gas ,na pc-u kad stisneš gas on je stisnut "do kraja" nema pola gasa,malo gasa itd. to je problem

ja sam je jučer kupio na tpb i danas ću je instalirat da vidim na što to liči...sudeći po komentarima ovih iskusnjara vidim da je smeće kao što sam i očekivao :)

Battlelog CRO_ZeNGe
16 godina
RuskeGTT kaže...
Bitanga kaže...

No onda sam skužio da mi krivo mapira left i right na Direct Input presetu, baš tako napiše, Left i Right.

nisam skuzio, mi mozes malo bolje objasniti sta i gdje i kako si isao konfigurirati?

Dakle, dok pokreneš konfiguraciju npr skretanja u lijevo, ako volan okrenem iz sredine u lijevo, on mi napiše da je podesio LEFT... što nije ok, jer to ima ogromni deadzone, ne znam zašt. Uglavnom ne prepozna mi da je riječ o X axisu volana.

I ostavim držati volan u tom položaju ulijevo do kud sam ga zaokrenuo, npr pod 45 stupnjeva u lijevo. Onda opet pokrenem konfiguraciju istog skretanja u lijevo s te pozicije kako držim volan već u lijevo. I onda ga okrenem u DESNO!! (inače mi reversa komande iz nekog razloga ako ne napravim točno ovako). Tada ga dobro prepozna kao X axis (a ne više kao RIGHT)

Gle znam da je glupo za objasnit i skužit, al ne mogu jednostavnije, jer sam jučer 3 sata izgubio da složim taj volan.

Ovo reversanje x osi me uništilo. Ofc da volan radi kako spada u 10 drugih igara, al šta sad da radim.

Uglavnom, čini mi se da ako iz neutralnog položaja pomičeš volan krivo skonta komandu. Ako ga pomičeš iz nekog drugog položaja, onda ok prepozna axis X.

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.5.2013 13:26 (Bitanga).
15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
fila2208 kaže...
nemesis777 kaže...

nema to veze sa gamepadom to je do platforme jer jedino na ps3 kontrolerima možeš dozirati gas ,na pc-u kad stisneš gas on je stisnut "do kraja" nema pola gasa,malo gasa itd. to je problem

ja sam je jučer kupio na tpb i danas ću je instalirat da vidim na što to liči...sudeći po komentarima ovih iskusnjara vidim da je smeće kao što sam i očekivao :)

Pa assignaš na desni analog gas...ne vidim problem, i daješ ga polako koliko ti treba.

Btw. darkside, daj neki savjet za cotte di azure, nemoguća staza za preticati a sad sam se našao između vrele, harrisona, kirkwooda, i silve, i nikako da ih dobijem. Svaki zavoj prođem bolje od njih, ali nemrem ih dobit ni na ravnici iako imam bržu mašinu :(

15 godina
Bitanga kaže...
RuskeGTT kaže...
Bitanga kaže...

Dakle, dok pokreneš konfiguraciju npr skretanja u lijevo, ako volan okrenem iz sredine u lijevo, on mi napiše da je podesio LEFT... što nije ok, jer to ima ogromni deadzone, ne znam zašt. Uglavnom ne prepozna mi da je riječ o X axisu volana.

I ostavim držati volan u tom položaju ulijevo do kud sam ga zaokrenuo, npr pod 45 stupnjeva u lijevo. Onda opet pokrenem konfiguraciju istog skretanja u lijevo s te pozicije kako držim volan već u lijevo. I onda ga okrenem u DESNO!! (inače mi reversa komande iz nekog razloga ako ne napravim točno ovako). Tada ga dobro prepozna kao X axis (a ne više kao RIGHT)

Gle znam da je glupo za objasnit i skužit, al ne mogu jednostavnije, jer sam jučer 3 sata izgubio da složim taj volan.

Ovo reversanje x osi me uništilo. Ofc da volan radi kako spada u 10 drugih igara, al šta sad da radim.

Uglavnom, čini mi se da ako iz neutralnog položaja pomičeš volan krivo skonta komandu. Ako ga pomičeš iz nekog drugog položaja, onda ok prepozna axis X.

dakle ako sam skuzio prije nego ides dodati komadu skrenes u suprotnu stranu od one koje zelis da ti doda...

za DESNO drzis volan blago ulijevo i onda kad kliknes da ti doda kontrolu skrenes desno i onda ti prepozna ok? bez deadzona? donekle ima logike, jer tih ~45° je cirka deadzone, pa onda on prepozna desno u biti od nule prema desno, a tih 45° sta si okrenuo prema lijevo je taj deadzone...

ili opet nisam skuzio xD?

kako god, kasnije cu isprobati to pa javim...

16 godina
RuskeGTT kaže...

dakle ako sam skuzio prije nego ides dodati komadu skrenes u suprotnu stranu od one koje zelis da ti doda...

za DESNO drzis volan blago ulijevo i onda kad kliknes da ti doda kontrolu skrenes desno i onda ti prepozna ok? bez deadzona? donekle ima logike, jer tih ~45° je cirka deadzone, pa onda on prepozna desno u biti od nule prema desno, a tih 45° sta si okrenuo prema lijevo je taj deadzone...

ili opet nisam skuzio xD?

kako god, kasnije cu isprobati to pa javim...

Ma nema nikakve logike :-)

Samo isprobaj tako, bitno je da ti prepozna kao "X axis" i "Inverted X axis" umjesto Left i Right.

To uspiješ dobiti ako ne pomičeš iz sredine nego iz neke druge nulte točke.

Probaj prvo to dobiti, pa ak ti je nakon toga i invertirano onda izvodi ovo što sam ja.

Ma katastrofa. Nešto su gadno tu zeznuli.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice