Prodajem Guild Wars 2 BOX Edition (Digital Deluxe)

poruka: 3
|
čitano: 665
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan

Prodajem Box Edition Guild Wars 2 nadograđen na Digital Deluxe Edition. Dolazi sa original kutijom,serial keyom i pripadajućim accountom (znači nije ova besplatna verzija gdi je pola toga nedostupno,pogledajte link za razliku)
https://help.guildwars2.com/hc/en-us/articles/230165307-Account-types-Free-Core-HoT

Na accountu se nalazi:
-1000+ golda, 12000+ achievement pointova,350+ laurelsa i 2518992 karme koja je jako vazno za legendary iteme
-6 charactera lvl 80 sa full exotic/ascendend gearom (Elementalist,Warrior,Mesmer,Thief,Necromancer i Guardian)

-Dodatni bank slotovi i Bag slotovi
-Craft skillovi na full
-Ascended ringovi i amuleti za Fractals Dungeon
-Popunjen Bank Vault i collectibles sa razlicitim materijalima,boosterima za nove charactere,te ostale boostere,154 razlicitih boja,kitove za promjenu izgleda charactera,special tournament skinovi za wvw.

Igra se nalazi u Koprivnici, te za kupce i iz obližnjih gradova moguće je dogovoriti se i pogledati ju i napraviti transfer accounta na licu mjesta.

Osnovne slike su stavljene,a ostale informacije dajem na upit. Cijena je 750kn,a za ozbiljnog kupca moguće je korigirati cijenu.

Malthael
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.3.2023 19:39 (Malthaa).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

Jako lijepi account za započet igru, i dosta toga što si naveo vrijedi dosta, posebice gold koji imaš, neki skinovi i ascended chesta 2 što vidim u inventoryu.

Na žalost ne vidi se što sve od ascended opreme imaš, legendary ništa, materijale koje si pokazao ugl. ne vrijede ništa, bolje da si linkao koliko imaš t6 materijala i svega onoga što nešto vrijedi, kakve su ti crafting profesije itd.

Ljudi koji bi ovo kupili moraju imati na umu da i dalje moraju kupiti HoT, koji je usput rečeno ovih dana na 50% popusta i sa njim dobiju kompletnu igru i boost jednog charactera na 80. level.

Tvoja account vrijedi ljudima koji su spremni kupiti to (trenutno dosta jeftino) + ipak veliki boost na početku GW2 karijere.

Ovo što se na prvu vidi na njegovom accountu je teško procijenit, za to vam treba između nekoliko tjedana i nekoliko mjeseci farmanja, ovisno koliko vremena imate/voljni ste farmat. Gold se casual (2-3 sata dnevno) može zaraditi između 20 i 50 golda, hard farm i do 200njak golda, ali to stvarno morate stalno farmat koristeći guidove, i imat malo sreće sa dropovima. Početnici obično zarade 2golda od dailya i nešto sitno od igranja, recimo 3-5 golda dnevno dok ne skuže što i kako, utoliko je ovih 1000g JAKO dobar početak.

Ascended chestovi dropaju... 1 u mjesec, jedan u 2 mjeseca za malo žešće igrače, casual i manje, a 1 ascended weapon (mislim da je to soldier ascended chest) košta oko 300njak golda... cca - također fini boost.

Sve u svemu ovisi o cijeni, ali dogovorite brzo da možete appliat HoT dok traje akcija 50% popusta, tko ne planira kupit HoT ni ovo mu ne treba. Akcija 50% popusta traje do 8. veljače, pa predlažem da se sa kolegom brzo dogovorite i odmah uspočite u igru.

EDIT:

crafting profesije na max, ako su sve, je isto u stotinama golda vrijednosti, + čini mi se i 2 armor ascended armor chesta da su tamo, tako da može se pristojno opremit lika za početak.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.2.2017 23:44 (Rhodin).
Moj PC  
1 0 hvala 1
8 godina
neaktivan

Hvala na opsirnom odgovoru. Prodajem ga jer sam ga prestao igrati prije izlaska HoT zbog posla i nedostatka vremena,to je i razlog zasto nisam kupio HoT. Zato samo i napravio nekoliko osnovnih screenshotova. Kazem,ko je zainteresiran lako se da napraviti jos screenshotova i dogovorit o cijeni. Meni samo stoji doma i slucajno sam naisao na njega,pa reko zasto ne stavit u prodaju posto ne mislim igrat. Sve sto ste naveli stoji i slazem se. LP

Malthael
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice