Pro Evolution Soccer 2015

poruka: 1.902
|
čitano: 276.232
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2015
SimeKZ kaže...
Ma vidi se guzica a ne identitet igraca... Kako se u onom mlataranju ruku vidi identitet... Sta pricate koji bog, da su napisali kako svaka vlat trave je zasebno radena i to bi vidjeli... Aj...

O ovom pričam troleru:

Obrati pozornost na uklizavanje odmah na početku clipa (0:14), i vidjet ćeš da istu stvar Lahm ima običaj raditi u PESu ( http://i.gyazo.com/166e7d4196a84b3405bd390f406571f9.png ), jer je isto to uklizavanje po malo karakteristično za njega.

I još jedno:

Ovo je samo jedan od primjera...

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.11.2014 14:14 (billyevo).
14 godina
billyevo kaže...

Jbt., tvoj limt je kada  je u pitanju taktika pomjeranje pojedinih igrača po koji mm lijevo/desno i gore/dole. Evo, ako misliš da me možeš pobjediti tako što ćeš izabrati formaciju i stisnitu kick off, ja ti sljedeće godine poklonim i FIFU i PES za Božić.

Poanta je da ljudi pretjeruju i pre*eravaju se sa tom "taktičkom dubinom" koje uopće nema. Kao što je rečeno, FM je za takve stvari i tko god ga igra zna da je ovo u PES-u i FIFI ništa. Stoga, nemojte više, molim lijepo.

Pa naravno da te mogu pobijediti, isto ko i svakoga drugoga od koga sam bolji (pretpostavka naravno). Znači, ako igrač X bolje zna igrati, onda igraču Y neće pomoći makar 2 tjedna proveo u slaganju savršene taktike i bog te pitaj kakve ne gluposti jer sve ovisi o skillu na kraju dana. AI je preglup da stvarno provede neke taktičke opcije u djelo, pa se nema ni potrebe sa time zamarati. Bolje da utrošiš to vrijeme da naučiš igrati. Mislim da si baš ti napisao da ti je super što sad imaš 5 minuta vremena gluparati se po izborniku. Lol, ma da. Odigram cijelu tekmu u tom vremenu. Baš mi treba čekati po 5 minuta dok se neki lumen odlučuje da li će mu Messi biti SS ili CF jer to radi ogromnu razliku. 

Spustite se malo na zemlju i shvatite da te neke stvari koje vidite kao predosti PES-a, zapravo uopće ne postoje. Od taktičke dubine do kompleksnosti kontrola i nadalje. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
igor1311 kaže...

frend mi se žali kad doda  loptu u for igracu sa trokutom da mu uvijek previse nabiju

e sad ima li to kakve veze sa basic/advanced opcijama kad namjestas

pass suport mu je na 3 kockice po defaultu ko i meni

kak da da ljepu loptu u for iliti u prostor igracu.

btw igra na pc ima xbox360gamepad za pc

Ako je through ball type na ADVANCED onda su 2 parametra koja se gledaju za željeni smjer i jačinu lopte u for:

1. Jačina koliko napuniš trokut

2. LS (lijeva gljiva) => ovisi u kojem smjeru te kolko dugo, jako ju držiš u određenom smjeru će ić lopta

Prboaj na treningu, i pazi na jedno i drugo {#}

Evo pogledaj video, bit će ti jasnije na što točno mislim:

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.11.2014 15:06 (soja).
13 godina
billyevo kaže...
movie kaže...

Što je u tom golu toliko spektakularno da bih uživao? Iz priloženog je vidljivo da zabija svake 4 godine što bi vrlo vjerojatno i tebi pošlo za nogom da se profi baviš ovim sportom. Po tom rasporedu sljedeći gol bi trebao zabiti do kraja ove godine i šteta je što je ozlijeđen pa neće nastaviti niz... Inače, ako se ne varam jednako si bio oduševljen fifom u 9 i 10 mjesecu i nizao hvalospjeve. Nema smisla da sada citiram iste kad se mogu pročitati u fifa temi...

Kakve veze ima što sam bio oduševljen FIFOM u 9/10 mj.? PES je sada tu i meni osobno je gameplay za klasu bolji od fifinog i šta sada...

To što ti ne vidiš ništa spektakularno u Lahm-ovim golovima je tvoj problem...

@Sime,

po meni si ti odavno smiješan i svoj frustraciju što ne možeš igrati FIFU na laptopu idi liječiti negdje drugo.

@Hex,

ti bi trebao malo više slušati tog frenda jer čovjek zna što govori... Tvoj post je krajnje trolerski i nisam znao da si troler. Čuje, taktičke postavke se ne vide na terenu... {#}

Općenito, sve trojica ste u zadnja tri posta smiješni i nema smisla ulaziti u dublju raspravu.

Necemo se vrijedat... jesam ja tebe vrijedo ? Nisam, ja sam sebi novi laptop kupio i igram FIFAu bez problema isto kao i PES.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
10 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Poanta je da ljudi pretjeruju i pre*eravaju se sa tom "taktičkom dubinom" koje uopće nema. Kao što je rečeno, FM je za takve stvari i tko god ga igra zna da je ovo u PES-u i FIFI ništa. Stoga, nemojte više, molim lijepo.

Pa naravno da te mogu pobijediti, isto ko i svakoga drugoga od koga sam bolji (pretpostavka naravno). Znači, ako igrač X bolje zna igrati, onda igraču Y neće pomoći makar 2 tjedna proveo u slaganju savršene taktike i bog te pitaj kakve ne gluposti jer sve ovisi o skillu na kraju dana. AI je preglup da stvarno provede neke taktičke opcije u djelo, pa se nema ni potrebe sa time zamarati. Bolje da utrošiš to vrijeme da naučiš igrati. Mislim da si baš ti napisao da ti je super što sad imaš 5 minuta vremena gluparati se po izborniku. Lol, ma da. Odigram cijelu tekmu u tom vremenu. Baš mi treba čekati po 5 minuta dok se neki lumen odlučuje da li će mu Messi biti SS ili CF jer to radi ogromnu razliku. 

Spustite se malo na zemlju i shvatite da te neke stvari koje vidite kao predosti PES-a, zapravo uopće ne postoje. Od taktičke dubine do kompleksnosti kontrola i nadalje. 

{#}

Ovo "nemojte više" slobodno primjeni na sebi, jer toneš sve dublje i dublje...

U novom PES-u imaš tri opcije koje možeš vrtiti u bilo kojem trenutku na terenu, a to su defanziva, ofanziva i custom. Unutar svake od ove 3 opcije imaš po dvije podopcije koje se odnose kada imaš loptu u svom posjedu i kada je nemaš. Zavisno od toga imaš li loptu u posjedu ili nemaš, data ti je mogućnost da unutar ove dvije podopcije naštimaš instrukcije koje utječu kako će se ekipa ponašati na terenu.

Isto tako postoji fluid formation sa kojom dodatno možeš začiniti sve. Tu je još dosta sitnih finesa koje utječu jedna na drugu, ali trebalo bi mi sat vremena da objasnim sve.

U čitavoj priči ti si se našao beljezgati da je sve ovo prividno i da ništa nije bitno...Provaljivaš se bez veze jer neznaš. Ispada da je nebitno da li ekipa napada po krilima ili će se napadi koncentrati kroz sredinu? Hoće li ekipa kada nema loptu igrati presing ili će se zbiti na svoju polovicu? Zatim hoće li svi jurcati naprijed ili samo njih nekoliko, hoće li to biti igra kratkih passova ili duga lopta, itd...

Konami je omogućio da svatko postavi igru onako kako on želi i kako mu odgovara i ako to nema utjecaja onda neznam o čemu pričamo. Jesi li ti gledao okršaj između Reala i Bayerna u CL na Allianz Areni? Si vidio kako je Don Carlo postavio taktiku i razvalio Pepa i njegovu TikiTaku?

Ajde Realovac, kaži nam kako se Real ponašao kada je imao loptu u svom posjedu i onda kada je nije imao???

Smiješan si sa ovim oko FM i molim te da prestaneš trolat jer očito da nemaš pojma.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.11.2014 15:14 (billyevo).
16 godina
billyevo kaže...

Isto tako postoji fluid formation sa kojom dodatno možeš začiniti sve.

Fluid formations odlična novost u taktici {#}

17 godina
billyevo kaže...

Konami je omogućio da svatko postavi igru onako kako on želi i kako mu odgovara i ako to nema utjecaja onda neznam o čemu pričamo. Jesi li ti gledao okršaj između Reala i Bayerna u CL na Allianz Areni? Si vidio kako je Don Carlo postavio taktiku i razvalio Pepa i njegovu TikiTaku?

Ajde Realovac, kaži nam kako se Real ponašao kada je imao loptu u svom posjedu i onda kada je nije imao???

Prvo, pep nije igrao tiki taku kakvu je igrao u barci. Drugo, utakmicu su usmjerila prva dva krumpira zabijena glavom iz ničega i onda se real mogao posvetiti onome što najbolje zna a to je svi otraga i dva brzanca naprijed koji će pretrčati dva vidno sporija stopera protivnika na širokom prostoru. Ovo ti je poznato iz neke igre? Treće, nikad mi se nije sviđao taj realov stil koji je budimo realni uspješan s obzirom na profil igrača. Svi otraga i duga na balea i ronalda pa tko ih može stići.. takva igra je u fifi po većini igrača dno dna a u stvarnosti vidimo genijalna taktika koju je postavio don carlo... sva sreća pa toga u pesu nema.

15 godina

Koje kmečanje FIFA fanboya, ovo je prestrašno.

Moj PC  
8 4 hvala 0
10 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Necemo se vrijedat... jesam ja tebe vrijedo ? Nisam, ja sam sebi novi laptop kupio i igram FIFAu bez problema isto kao i PES.

Nitko tebe ne vrijeđa, samo ti želim staviti do znanja da nije uredi pisati neistine.

Vratimo se na Lahma... Maloprije sam na treningu testirao ono što sam u jednom od svojih prethodnih postova pokušao objasniti:

http://i.gyazo.com/9b29b3300e3aa5a5312eb41234f34dcf.png

http://i.gyazo.com/8885f3148f519546d53eb401421224f2.png

http://i.gyazo.com/baf0098c362c2f6b65ad84ab4668d81c.png

http://i.gyazo.com/1a26ef41dd322518e9f0661e6da7f397.png

http://i.gyazo.com/304816d28cd88aa4510c879bd745b107.png

I ti se nađeš tu praviti i pisati kako osobni identitet igrača nije udahnut u samu igru. Ti nas vrijeđaš sinko i ovo je samo jedan od primjera.

Real life:

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.11.2014 15:57 (billyevo).
13 godina
Pa tako svaki igrac uklizava kad ima prostora i znanje... Nemoj molim te.
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
neaktivan

Kako vi igrate obranu? Igram sad trening meč, Barcelona - Atletico i oni imaju 80% loptu u 75oj minuti..

Ja sam taj koji voli tiki-taku (razlog zaš igram s Barcom kad probavam taktike) i ja sam taj koji bi trebao imat 80% loptu, al jednostavno NEMOGU, oni mi presjeku svako moje dodavanje, a ja njima nemogu uzet loptu da igram sa 10 ruku..

Užasno me nervira to što nemogu uzet loptu, igro ja s Realom protiv nekoj žnj tima iz 77 lige ili igro protiv nekog A klase..

EDIT: i one animacije, tipa kad idem sa X na igrača i on me odbije, to taako duuugo traaaajeeee.. isto tako i kad primam loptu, dok ju on primi, dok se okrene, dok on krene malo potrčat, dok on doda, evo već 5 protivničkih igrača oko mene..

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.11.2014 17:02 (Hrvek1909).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Hrvek1909 kaže...

Kako vi igrate obranu? Igram sad trening meč, Barcelona - Atletico i oni imaju 80% loptu u 75oj minuti..

Ja sam taj koji voli tiki-taku (razlog zaš igram s Barcom kad probavam taktike) i ja sam taj koji bi trebao imat 80% loptu, al jednostavno NEMOGU, oni mi presjeku svako moje dodavanje, a ja njima nemogu uzet loptu da igram sa 10 ruku..

Užasno me nervira to što nemogu uzet loptu, igro ja s Realom protiv nekoj žnj tima iz 77 lige ili igro protiv nekog A klase..

EDIT: i one animacije, tipa kad idem sa X na igrača i on me odbije, to taako duuugo traaaajeeee.. isto tako i kad primam loptu, dok ju on primi, dok se okrene, dok on krene malo potrčat, dok on doda, evo već 5 protivničkih igrača oko mene..

I meni je dosta tesko uzet loptu protivniku,klizanje nedolazi uobzir jer mi odma faul sudi i odma karton,jedino sto sam probo napravit je da nedrzim tipku za brzo trcanje nego samo da lagano krenem na njega i drzim tipku S i u vecini slucajeva uspije uzet loptu

17 godina
ertuzio kaže...

Ja koristim ovaj patch jer je do sada najbolji!

PESGalaxy.com Patch 2015

jedini minus je sto nisu dobri dresovi za talijasnku serie B ligu i upitne su postave, to nisam provjeravao...samo znam da su grbovi dobri za serie B....sve ostalo je odrađeno kak treba

evo i par slika:

http://img4.imagetitan.com/img.php?image=10_pes20152014-11-2620-07-54-87.jpg

http://img4.imagetitan.com/img.php?image=10_pes20152014-11-2620-08-18-41.jpg

http://img4.imagetitan.com/img.php?image=10_pes20152014-11-2620-19-05-19.jpg

http://img4.imagetitan.com/img.php?image=10_pes20152014-11-2621-27-08-61.jpg

http://img4.imagetitan.com/img.php?image=10_pes20152014-11-2621-27-15-94.jpg

http://img4.imagetitan.com/img.php?image=10_pes20152014-11-2621-29-03-46.jpg

Jel može pomoć? Instalirao sam patch i sad mi baca neki error 0x0000142. Ne pomaže mi njihov forum jer neznam njemački.... :/

10 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

{#}

Nađi mi te znalce od igrača u najmanje 4 situacije u kojim isti uklizavaju na navedeni način... Lahm-a možeš odamh u startu naći na nekoliko clipova gdje se može vidjeti karakteristično uklizavanje koje sam provukao kroz par postova.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.11.2014 17:56 (billyevo).
10 godina
neaktivan
billyevo kaže...
SimeKZ kaže...

{#}

Nađi mi te znalce od igrača u najmanje 4 situacije u kojim isti uklizavaju na navedeni način... Lahm-a možeš odamh u startu naći na nekoliko clipova gdje se može vidjeti karakteristično uklizavanje koje sam provukao kroz par postova.

nemoj se dzaba raspravljati nekim ljudima je dzabe neke stvari objasnjavati, to sam i ja primjetio karakteristicno uklizavanje lahma 

16 godina

Evo jedan review  sa FIFA kanala {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.11.2014 18:34 (plavi08).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
SimeKZ kaže...

Neki ljudi misle da je dovoljno da neki igrač jednom napravi neku stvar i to mu postane karakteristični potez. Baš me zanima koliko od 100 ljudi bi reklo da im je Lahm poznat zbog karakterističnog uklizavanja lol.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
Hexfire kaže...
SimeKZ kaže...

Neki ljudi misle da je dovoljno da neki igrač jednom napravi neku stvar i to mu postane karakteristični potez. Baš me zanima koliko od 100 ljudi bi reklo da im je Lahm poznat zbog karakterističnog uklizavanja lol.

Pa nrmalno da i nije tak poznat kad je mali.

14 godina
plavi08 kaže...

Pa nrmalno da i nije tak poznat kad je mali.

A šta bi mu ja, nisam ga ja pravil.

10 godina
neaktivan
izgleda da je online igranje popravljeno

1 2 hvala 0
14 godina
neaktivan

kak se puca po podu

i iz slobodnjaka i u situacijama 1vs1 sa golmanom

a i u normalnom napadu

imam xbox360 gamepad za PC

~^iGoR~
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
igor1311 kaže...

kak se puca po podu

a i u normalnom napadu

Prekjucer smo frendovi i ja igrali pes.Njih dvojica uzmu Bayern a ja Partizan(2vs1).Slobodnjak oko 20 metara za mene,Lazovic izvodi,sutne i lopta ulazi tocno u 90 i onako silazi niz mrez.Ja kako sam skontao da sam dao gol od srece krevet propadne i tu naste smijeh.Zbog ovakvih situcaija volim Pes 

HHAHAHAH

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
12 godina
neaktivan

Najbolje urađen Patch za PES15? Šta da skinem?

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
igor1311 kaže...

kak se puca po podu

a i u normalnom napadu

Kod slobodnjaka LS drzis prema dolje i ciljaj u golmanov kut od 16 do 23 -24 metra ulazi po podu..
13 godina
neaktivan
movie kaže...
billyevo kaže...

Dojma sam, da u PES-u mogu zabiti na bilo koji način i to onako kako je moguće i u RL. Baš kada pomislim da ne može dalje, igra me razuvjeri.Recimo, ja sam sa Lahm-om uhvatio takav volley da ga i sam protivnik nije htio prekidati, već smo pustili da se ponavlja koliko god može i obavezno sam ga snimio. Nevjerovatno nešto i  trenutno sam mišljenja da ne mogu postići još spektakularniji gol, ali sezona je mlada i tko zna što će se još desiti, tako da...

Inače Lahm je poznat kao igrač koji zabija spektakularne golove u pravom nogometu pa je i ovaj tvoj u tom stilu, kako bi rekli realan i dokaz kako je u pesu moguće zabiti na bilo koji način, realno naravno.. Lahm je upravo dokaz toj tvrdnji. Bio bočni, stoper, vezni ili napadač, svi zabijaju spektakularno.. to je ono što ljudi vole... zato i skidaju igru s torrenta...

pitam se jesi ti ikad u zivotu pogleda nogometnu utakmicu

svakom moze sjest lopta i moze zabit svjetski gol koji ce se vrtiti godinama po raznim najavama...

sjeti se samo prije 15ak godina kako ga je krstulović sa 45m spakovao bombetinom dinamu u rašlje i to iz slobodnjaka....

12 godina

da ok svakome može sjest, ali kad meni iz odbijanca u korneru sjedne juanfranu 3 puta u jednoj utakmici sa 30 metara onda to baš i nije realno, zar ne?

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
Del_Boy97 kaže...

da ok svakome može sjest, ali kad meni iz odbijanca u korneru sjedne juanfranu 3 puta u jednoj utakmici sa 30 metara onda to baš i nije realno, zar ne?

Si siguran? Da nije možda 5 puta?{#}

15 godina
neaktivan

Jel ovako sjedne???

6 0 hvala 1
15 godina
protjeran

Jel ima tko problema od zadnjeg maintenca koji je bio danas?

Meni neće ući u myclub, vrti 10 min please wait, na kraju dobijem poruku, lost connection with server.

I da imam orginal verziju preko steama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mortiis kaže...

pitam se jesi ti ikad u zivotu pogleda nogometnu utakmicu

svakom moze sjest lopta i moze zabit svjetski gol koji ce se vrtiti godinama po raznim najavama...

sjeti se samo prije 15ak godina kako ga je krstulović sa 45m spakovao bombetinom dinamu u rašlje i to iz slobodnjaka....

Jesam, gledao sam mnogo tekmi i zato se sprdam golgeterskim sposobnostima navedenog igrača. Žao mi je što nisi prepoznao sarkazam u mome postu već ga shvatio doslovno.. Inače, u gotovo 500 utakmica zabio je 18 golova igrajući na više pozicija u ponajboljoj repki i klubu svijeta pa nije nikakvo čudo da zabije poneki nazovimo ga spektakularan gol... Evo, virtouz brehme igrajući s kontra strane lahma u 600 tekmi zabio je 75 golova. Ne sumnjam da je i on zabijao spektakularne golove bez obzira što sam ga gledajući imao dojam da će u svakom trenu pasti preko lopte..

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice