Pro Evolution Soccer 2015

poruka: 1.902
|
čitano: 276.308
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Radilo se na serverima. Navodno sada rade.

Ali ako uopće ti ne radi, trebao bi otvoriti portove UDP 5730-5739 , TCP 4000-4200 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

e hvala rade trenutno

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

IGN Naglasio da je PES ovogodisnji pobjednik najbolje simulacije nogometa s svojom ocjenom 9.0 DALI SE SLAZETE S OVOM OCJENOM ??

25 DA
12 NE
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2015
Gameplayom da... Ostalo je nula bodova.
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Gameplay je definitivno dobro odradjen i sto ga vise igras sve ti bolje i izgleda. Jedino sto je graficki dosta slabiji od FIFE mislim na ovu PC verziju, osim tih replay a koji fenomenalno izgledaju. Komentatori, staticni menu i tako te sitnice idu na ruku FIFI posto se ona vec razvija duze vrijeme tj FUT tako da myclub ne moze izaci na vidjelo s prvim pravim izdanjem. Ali od gameplaya ono sto sam uspio vidjeti mislim da ide na stranu PES u pogotovo taj takticki dio pass igre. Mislim da je pogresno reci da je PES odmah s novim izdanjom u prvoj godini bolji od igre koja svoju ponudu razvija vec par godina, ali da se moze ocekivati iduce godine prava bitka za postolje to definitivno, pod tim mislim da i KONAMI nesto vise zaradi povodom PES a da ne odu svi silni milijuni u ruke EA kao sto je dosad bio slucaj. 

17 godina
L1nNk kaže...

Gameplay je definitivno dobro odradjen i sto ga vise igras sve ti bolje i izgleda. Jedino sto je graficki dosta slabiji od FIFE mislim na ovu PC verziju, osim tih replay a koji fenomenalno izgledaju. Komentatori, staticni menu i tako te sitnice idu na ruku FIFI posto se ona vec razvija duze vrijeme tj FUT tako da myclub ne moze izaci na vidjelo s prvim pravim izdanjem. Ali od gameplaya ono sto sam uspio vidjeti mislim da ide na stranu PES u pogotovo taj takticki dio pass igre. Mislim da je pogresno reci da je PES odmah s novim izdanjom u prvoj godini bolji od igre koja svoju ponudu razvija vec par godina, ali da se moze ocekivati iduce godine prava bitka za postolje to definitivno, pod tim mislim da i KONAMI nesto vise zaradi povodom PES a da ne odu svi silni milijuni u ruke EA kao sto je dosad bio slucaj. 

U prvih 5 dana prodano je na svim platformamam oko 350k kopija igre. Izgleda da su pirati opet odredili sudbinu igre jer igra bez prodajnih rezultata nema budućnost.. vidjet ćemo kako će stvari stajati nakon prvih 30 dana prodaje..

13 godina
L1nNk kaže...
SimeKZ kaže...

Tako se prica od PES 2012... nema nikad meda, sljedece godine ako EA popravi vecinu major bugova u FIFAi, PES opet nema sta trazit... PES se opet jako lose prodaje i ja neznam kako oni to sve placaju, nije mi jasno... Da barem oce licencu prodati 2k pa da oni naprave posten nogomet i popisaju sve od reda. 

Jos kad bi napravili fluidne pokrete igraca u PESu gdje bi im bio kraj...

10 godina
neaktivan

oce biti neki patch za bundesligu, i imena klubova, i stadiona u engleskoj????

miki12345

1 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
miki12345 kaže...

oce biti neki patch za bundesligu, i imena klubova, i stadiona u engleskoj????

http://www.pes-patch.com/

11 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
L1nNk kaže...
SimeKZ kaže...

Tako se prica od PES 2012... nema nikad meda, sljedece godine ako EA popravi vecinu major bugova u FIFAi, PES opet nema sta trazit... PES se opet jako lose prodaje i ja neznam kako oni to sve placaju, nije mi jasno... Da barem oce licencu prodati 2k pa da oni naprave posten nogomet i popisaju sve od reda. 

Jos kad bi napravili fluidne pokrete igraca u PESu gdje bi im bio kraj...

Evo da se i ja ubacim u PES raspravu. Bio sam jedan od onih zagriženih fanova PES-a do 2011-ce. Od tada sam počeo FIFU igrati, nakon mukotrpnih nagovora brata haha i do 15-ice sam imao sve originale FIFE i igrao sam ko blesav.

No pošto imam slabu konfu za 15-icu, odlučio sam dati priliku PES-u ove godine i moram priznat da sam nakon 3 godine ponovo zadovoljan PES-om. Gameplay mi se zaista sviđa ove godine, svakako mi se sviđa taj kontrast od FIFE što se tiče taktiziranja. U FIFI se može jako puno solirati i ne mora se puno taktizirati, pogotovo ako se zna brutalno skillat kao u mojem slučaju. Najviše me zadivio upravo taj dio, što se mora dosta taktički igrat, puno passova, mora se jednostavno imat nekakva igra. Jedini minus u gameplayu su mi fauli, a vjerujem i svima, tu vjerujem FIFA bar do 14-ice je puno bolja bila. Primjetio sam da je jako teško 'čisto' uklizati, za razliku od FIFE, gdje se uz malo više znanja može znati točno u kojoj situaciji se može izvuč čisti tackle, nažalost to nije situacija u ovogodišnjem. Sve u svemu, moram priznat da sam jako zadovoljan i mogu reći da ću nastaviti igrat PES ove godine. Stvorili su jedan dobar temelj za bolji napredak, a sad koliko čitam, je*e im se živo za PC igrače, što znači da nećemo mi PC igrači moči puno očekivati u (barem bližoj) budućnosti.

Što se tiče grafičkog djela, nije nešto specijalno, a vidim da i nije nešto truda uloženo u grafiku na PC, tako da je to jedan veliki minus KONAMI-ju, mislim da je žalosno tako postupati prema igračima ove platforme, ali njihov gubitak svakako.

To bi bilo to od mene, ostati ću aktivan u ovoj temi, pošto sam se 'navukao' sad malo na PES. 

13 godina
neaktivan

Znaš "skillat", a ne znaš uklizati...  ko da igraš mali nogomet i kažeš da znaš "rainbow flick" ali ne znaš dupli pas odigrati s čovjekom.. primi se treninga i osnova i naučit ćeš uklizavati..

Ne razumijem zašto je svima takav gušt igrati napad a nula bodova obrana.. pa meni je najljepše dok igram s nekim bogcima tipa VVV Venlo i onda mi lik s barcom/realom nebre dati gol jer ga defanzivno ubijem {#}

1 1 hvala 0
14 godina

Uklizavanje mi je skroz čudno u PES-u u odnosu na FIFU. Ovdje nikad ne znam što točno će se dogoditi kad stisnem uklizavanje. Manje je to stvar vježbanja koliko čiste sreće da igrač pokupi laganu loptu umjesto da ubije protivnika.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pa zar nije tak i u rela life? DOk uklizavaš nikad ne znaš dal bude protivnik stavil nogu ispred lopte ili ne... po meni je to odlićno odrađeno! a i koliko puta u real life profići krivo ukližu, npr. jućer, u pesu uzmeš Benatiu i očekival bi da bude uvjek savršeno uklizal, ipak je on vrsni stoper, a gle jućer, lik zezne klizeču, strga Aguera, dobi crveni i penal za City..

1 1 hvala 0
14 godina

Taj "to je realno" argument je glup. Ovo je igra i u prvom redu mora biti zabavna. Ako neka tipka radi svaki put neku drugu divlju stvar onda se tu radi o lošem gameplay elementu. Kad se trebaš pomoliti svaki put prije uklizavanja znaš da nešto ne štima.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
2 5 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nije glup, meni to igru čini zanimljivom, kad znam kaj se bude dogodilo mi postaje dosadno i monotono.. velim to je moje osobno subjektivno mišljenje..

U real life kad igram nogač isto neznam kaj se bude dogodilo dok pucam, dodajem ili bilo kaj drugo.. da znam unaprijed da budem zabil gol ili da bude golman obranil, pa to nebi smisla imalo..  to me podsjeća na CS 1.6, kad si uzel onaj sniper za 4,6k (il itu negde) i pogodil ga u nožni prst on je krepal.. i to nije bilo zabavno meni osobno...

1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Taj "to je realno" argument je glup. Ovo je igra i u prvom redu mora biti zabavna. Ako neka tipka radi svaki put neku drugu divlju stvar onda se tu radi o lošem gameplay elementu. Kad se trebaš pomoliti svaki put prije uklizavanja znaš da nešto ne štima.

kakva napisana glupost...

pa upravo realnost u igrama je zabava! cim nema realnosti nema ni zabave

14 godina
Mortiis kaže...

Ovoga... ne, naravno da ne lol. Nitko živ ne bi igrao nogomet na konzoli/PC-u da je realan.

14 godina
Hexfire kaže...
Mortiis kaže...

Ovoga... ne, naravno da ne lol. Nitko živ ne bi igrao nogomet na konzoli/PC-u da je realan.

Mislim da ti jedini nebi igrao

13 godina

Jednostavno nitko nebi igrao. Klizeci u PESu nisu realni koliko god si vi to htjeli dokazat... ako su ovi klizeci realni onda nitko ziv u RL nezna uklizat. Previse uzimate sve k srcu, nazalost nam je PES opet pun smjesnih situacija i bugova, a sve sta su napravili su na stari engine naljepili nove face i srozali grafiku da bi oni i sa commodorcima mogli igrati, jer hej, ajmo pruziti oni koji nam svake godine piratiziraju igru da jos malo igraju... ipak smo mi ko WinRAR ekipa, plati ako hoces... ako ne... nema veze.

Moj PC  
4 6 hvala 2
17 godina
Hazar kaže...
Hexfire kaže...
Mortiis kaže...

Pa morat ću se složiti s hexfireom. Nogomet prije svega mora biti zabavan a realan toliko da ne uništi zabavu... gledajući realno, oba nogometa nemaju previše veze s realnošću. Dok god iz okreta kontra zakona fizike pogodiš idealno svog napadača u for ili dok god odigraš nekoliko peta iz prve i zabiješ gol ne možemo pričati o nekoj realnosti. Upravo zato zabava bi trebala biti na prvom mjestu..

13 godina
neaktivan
movie kaže...
Hazar kaže...
Hexfire kaže...
Mortiis kaže...

Pa morat ću se složiti s hexfireom. Nogomet prije svega mora biti zabavan a realan toliko da ne uništi zabavu... gledajući realno, oba nogometa nemaju previše veze s realnošću. Dok god iz okreta kontra zakona fizike pogodiš idealno svog napadača u for ili dok god odigraš nekoliko peta iz prve i zabiješ gol ne možemo pričati o nekoj realnosti. Upravo zato zabava bi trebala biti na prvom mjestu..

pa ti onda govoris vamo iskljucivo o FIFA-i u kojoj ove stvari spadaju pod normalno...

uostalom zbog takvih koji razmisljaju kao ti da nogometna igrica mora biti napravljena u stilu zabave a ne prave nogometne simulacije,upravo i dobijamo ovakva zapakirana sranja koja nemaju veze s nogometom(sto se tice gameplaya...i tu ponajvise mislim na FIFA-u)

11 godina

ja osobno sam prije pes igrao tamo 2010 dok mi je valjao(meni osobno) i presao sam na fifu sve do 2015.Nigi veze je,unistili su je ne igram je nikako,a pes 2015 me iznenadio,stvarno su napravili dobar posao za razliku od proslih god.

LoL: SirHectorDeMaris , Origin: cohr23
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Mortiis kaže...

pa ti onda govoris vamo iskljucivo o FIFA-i u kojoj ove stvari spadaju pod normalno...

uostalom zbog takvih koji razmisljaju kao ti da nogometna igrica mora biti napravljena u stilu zabave a ne prave nogometne simulacije,upravo i dobijamo ovakva zapakirana sranja koja nemaju veze s nogometom(sto se tice gameplaya...i tu ponajvise mislim na FIFA-u)

Ne, govorim o oba nogometa. Zar je tebi realno da u pesu dodam pas kroz šumu nogu gotovo uvijek idealno svom napadaču? Pogle samo kako ta lopta ide nerealno. Govorim iz iskustva igranja pes2015 demoa na PS4.

I daj više prestani spominjati igrice. Igrica je tetris. Možeš ti sada misliti kaj hoćeš i isticati fifu u bilo kakvom kontekstu ali isto tako bih sada ja mogao nabrojati koliko hoćeš primjera iz kojih se vidi da niti pes nema previše veze sa stvarnim životom. No koga briga ako se dobro zabavlja...

13 godina
neaktivan
movie kaže...
Mortiis kaže...

Ne, govorim o oba nogometa. Zar je tebi realno da u pesu dodam pas kroz šumu nogu gotovo uvijek idealno svom napadaču? Pogle samo kako ta lopta ide nerealno. Govorim iz iskustva igranja pes2015 demoa na PS4.

I daj više prestani spominjati igrice. Igrica je tetris. Možeš ti sada misliti kaj hoćeš i isticati fifu u bilo kakvom kontekstu ali isto tako bih sada ja mogao nabrojati koliko hoćeš primjera iz kojih se vidi da niti pes nema previše veze sa stvarnim životom. No koga briga ako se dobro zabavlja...

a sta je fifa i pes nego igrica? jel to mozda molitva ili nesto za jest? sta se sve moze vamo procitat u pm....

inace meni ti takvi passevi kroz sumu nogu nikad neprolaze u pesu....pogotovo ne po podu!

16 godina

EA empire strikes back {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
movie kaže...

Ma pusti. Ljudi ovdje iz nekog razloga misle da je realno savršeno, a nerealno je katastrofa, a ustvari je ona zlatna sredina baš kako bi virtualni nogomet trebao izgledati. Ne možeš s takvima diskutirati koliko god si truda dao.

11 godina
neaktivan

niš od pesedita ove godine...

ima kakva alternativa?

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mortiis kaže...

a sta je fifa i pes nego igrica? jel to mozda molitva ili nesto za jest?

Pa rekao sam ti u prošlom postu. Igrica je tetris a igra recimo pes ili fifa ili... ne kužim kako vidiš razliku između arkade i simulacije kad ne vidiš razliku između igrice kao što je tetris i igre kao što je pes?

13 godina
neaktivan
movie kaže...
Mortiis kaže...

a sta je fifa i pes nego igrica? jel to mozda molitva ili nesto za jest?

Pa rekao sam ti u prošlom postu. Igrica je tetris a igra recimo pes ili fifa ili... ne kužim kako vidiš razliku između arkade i simulacije kad ne vidiš razliku između igrice kao što je tetris i igre kao što je pes?

sad cemo pricat o tome da su igra i igrica razlicite stvari...ajme majko za kakve stvari se ti kačiš...strava

ode radit nešto pametnije od baljezganja

13 godina
neaktivan

Zbilja ima razlika između riječi IGRICA i IGRA?

Moj PC  
3 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice