Pro Evolution Soccer 2015

poruka: 1.902
|
čitano: 276.121
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Na kraju dana gameplay je jako bitan i PES i ovako loš još uvijek radi neke stvari bolje od FIFE. Ali meni osobno su i modovi te dodatni sadržaj jednako bitni. Meni ovo nije igra koju igram 3 puta na mjesec sa frendovima za gajbu pive nego praktički jedina online igra koju igram. Zato ako već Konami želi moje novce onda mi moraju dati barem dio sadržaja koji nudi EA. Makar da i PES na kraju i bio bolja igra, malo mi to znači ako će online modovi biti siromašni ili jednostavno traljavo odrađeni. Lag, cheateri, problemi s konekcijom...

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2015
Spacecraft kaže...

Manite se pesa jer pes nije za svakog.uijek je bilo casual i pro igara.

Ovo jednostavno nije istina, prije 2008. PES je bio jedina kvalitetna nogometna igra na tržištu i igrali su je više manje svi kojima je bilo do dobrog i zabavnog nogometa.

Kasnije je dobar dio njih prešao na FIFU, predpostavljam zato jer im se mozak svima iz čista mira downgradeao na razinu dječijeg ili pretvorio u kašu pa više nisu kvalificirani za PES koji je igra krojena samo za testosteronom nabijene muškarčine.

Ili je možda kvaliteta PES-a drastično opala jer je Konami potpuno izgubio kompas, pitam se..

Kako god, dokle god je stanje s PES-om ovakvo kakvo je, prepuštam ga alfa mužjacima. Ako ikad i dođe do promijene na bolje, morat ću i ja opet ponosno pustit dlake na jajima koje su mi otpale od tolikog igranja FIFE za djecu i ignoriranja i blaćenja jedinog izbora za odraslog muškarca.

Disregard the constabulary.
11 godina
nontryer kaže...
Spacecraft kaže...

Ovo jednostavno nije istina, prije 2008. PES je bio jedina kvalitetna nogometna igra na tržištu i igrali su je više manje svi kojima je bilo do dobrog i zabavnog nogometa.

Kasnije je dobar dio njih prešao na FIFU, predpostavljam zato jer im se mozak svima iz čista mira downgradeao na razinu dječijeg ili pretvorio u kašu pa više nisu kvalificirani za PES koji je igra krojena samo za testosteronom nabijene muškarčine.

Ili je možda kvaliteta PES-a drastično opala jer je Konami potpuno izgubio kompas, pitam se..

Kako god, dokle god je stanje s PES-om ovakvo kakvo je, prepuštam ga alfa mužjacima. Ako ikad i dođe do promijene na bolje, morat ću i ja opet ponosno pustit dlake na jajima koje su mi otpale od tolikog igranja FIFE za djecu i ignoriranja i blaćenja jedinog izbora za odraslog muškarca.

Opala kvalieta u animacijama mozda ili je igra mozda za one koje se vole pomucit za gol.

I dobro si rekao fifa je za casual igrace jer je svatko more igrat od 5 do 55. Sto ti mislis da se prodala u tolko primjeraka jer je graficki superiornija i tehnicki... ne sinko zato sto se malom Ivici neda stiskat previse botuna,jer voli opaliti loptu kako god samo da momentum napravi svoje. Pes 14 je kompliciran i valja onima koji zele takav gameplay ostali nek igraju fifu. Jedini razlog zasto pes 14 nije po volji ljudima jest tezina i nemogucnost zabijanja u prosjeku 8 golova po tekmi.

Vidi ostale igre tipa cod i bf..noobfriendly... za razliku od quake i unreal isto tako lol i dota za razliku od sc2

13 godina
Spacecraft kaže...
nontryer kaže...
Spacecraft kaže...

Opala kvalieta u animacijama mozda ili je igra mozda za one koje se vole pomucit za gol.

I dobro si rekao fifa je za casual igrace jer je svatko more igrat od 5 do 55. Sto ti mislis da se prodala u tolko primjeraka jer je graficki superiornija i tehnicki... ne sinko zato sto se malom Ivici neda stiskat previse botuna,jer voli opaliti loptu kako god samo da momentum napravi svoje. Pes 14 je kompliciran i valja onima koji zele takav gameplay ostali nek igraju fifu. Jedini razlog zasto pes 14 nije po volji ljudima jest tezina i nemogucnost zabijanja u prosjeku 8 golova po tekmi.

Vidi ostale igre tipa cod i bf..noobfriendly... za razliku od quake i unreal isto tako lol i dota za razliku od sc2

Daj ne trkeljaj gluposti molim te ko Boga. Ako je PES 14 kompliciran onda hebem tebe kao igraca istog. Da, sigurno nitko ne igra PES jer je tezak {#} Ja ne znam jel vi svi imate 12godina pa lupate takve komentare ili je nesto drugo problem ? 
U svakoj igri, slabijem igracu ces zavaljat 5+ golova. Inace je velika muka zabit gol u PESu, to je znanstvena fantastika. 
Igra ti se prodala u toliko primjeraka jer nitko ne kupuje poluproizvode, ljudi nisu glupi. Ljudi zele igrati multi, zele se natjecat, stvarati svoje ekipe itd, itd. Uostalom, pa koliko je vas tu kupilo igru ? Osim Tommya nitko ziv ovdje nije igru kupio, zato ne pricaj gluposti molim te.
Momentum ima veze sa udarcem na gol isto koliko je PES kompliciran, nikakve !

A FIFA nikad nije bila Noob Friendly niti ce bit.

Igra za one koji se vole pomucit za gol {#}{#} 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.8.2014 12:32 (SimeKZ).
11 godina

Kao sto rekoh noob friendly i ljudi nisu glupi nego im se igra fifa zato sto je laksa...

Meni si odi nasao prodavat price. Fifa u kojoj je bit igre sto vise paketa  otvorit i sto kvalitetnijih igraca. Mod koji je zasjenio srz igre..pffff...

I momentum ne da ima veze nego odlucuje o tekmi kao casual tako i pro igracu. Uostalom sto ti igras pes ili fifu?

Moj PC  
1 3 hvala 1
12 godina
neaktivan

ne znam sta ste krenuli s ovim flejmovanjem. ja sam pes prestao igrati kad sam probao malo dulje fifu 11. od onda svake godine probam pes i ni jednom se ne zadrzim dulje od sat,dva. ne sumnjam da bi ga igrao da se malo dulje pozabavim demom i da bi nasao zabavne stvari u njemu, ali je usprkos svemu meni fifa nakon sat dva igre svake godine bolja od pesa. uopce ne igram fut niti me interesira, jednostavno mi je kvalitetniji nogomet i to je sve. 

ne razumijem zasto bi nekome kome je pes kvalitetniji imao potrebu objasnjavati. pa to je kao da mu objasnjavam da mora navijati za hajduk umjesto za dinamo. dakle, ljudi, igrajte sta ocete ali ostavite u ovoj temi fifu po strani i raspravljajmo o pesu.

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina

PES > fifa

https://www.youtube.com/user/007strmi

2 5 hvala 0
13 godina
jovial kaže...

ne znam sta ste krenuli s ovim flejmovanjem. ja sam pes prestao igrati kad sam probao malo dulje fifu 11. od onda svake godine probam pes i ni jednom se ne zadrzim dulje od sat,dva. ne sumnjam da bi ga igrao da se malo dulje pozabavim demom i da bi nasao zabavne stvari u njemu, ali je usprkos svemu meni fifa nakon sat dva igre svake godine bolja od pesa. uopce ne igram fut niti me interesira, jednostavno mi je kvalitetniji nogomet i to je sve. 

ne razumijem zasto bi nekome kome je pes kvalitetniji imao potrebu objasnjavati. pa to je kao da mu objasnjavam da mora navijati za hajduk umjesto za dinamo. dakle, ljudi, igrajte sta ocete ali ostavite u ovoj temi fifu po strani i raspravljajmo o pesu.

Najveci je problem sta se ovi likovi zapale na svaki losi komentar koda si im napao obitelj a ne hebenu igru. Pljujem po FIFAi na sva usta jer su neke stvari nelogicne, ali kolko je PES nelogican trebo bi šmrk imat. 

Flame nastaje kada ovi neznaju smisleno odgovorit nego se krece sa vrijedanjem u stilu ovog sta je mene prozvao malim i uhvatio se roditelja. 

Samo corav covjek ne vidi da Neymar klizi i da su udarci doslovno nemoguci za izvest. Pa onda krene komentar kako se to samo vidi na replayu ?! :D 

Boli me briga, PES se igra sa ekipom i za zahebanciju. Za neku normalnu igru i kvalitetniji multiplayer i kompetativni mod tu je FIFA i tu joj nema ravnog, barem za sada.  

EDIT: Evo ti ovog sstrmia, nije napisao smislen post od kad je ove teme. Samo pere ovakve.

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.8.2014 14:49 (SimeKZ).
13 godina
SimeKZ kaže...

EDIT: Evo ti ovog sstrmia, nije napisao smislen post od kad je ove teme. Samo pere ovakve.

zato što je puno postova gluposti,pa onda moram i ja napisati tako nešto fanboysko,kužiš?

i eto da se složim s tobom,ja PES i igram samo s frendovima kad igramo 1vs1 i to je to,drugačije nikako

evo sad sam provjerio na xf koliko imam sati odigrano PES14 i imam 140h i to je sve igrano 1vs1 s frendovima,i onaj DLC World Challange pošto xf nemože otkriti,toga imam nekih još 20-30h

13 godina

Ako pomnije citas ovdje nitko nije fanboy nicega. Osim vas par tu koji svim silama branite PES na vidljive gluposti. To bi vam do sada trebalo biti jasno. TDovi se djele iz frustracija, izmisljaju se gluposti tipa FIFA za djecu i takve stvari. Nitko da bi napisao nesto konkretno. 

Sad ti nabrojim 100 stvari koji nevaljaju u FIFAi i koje treba ispravit to odmah znaci da sam fanboy PESa jer sam napiso nesto lose za FIFAu ? 

Dodu novi videi od PESa koji su katastrofalni nasuprot konkurencije pa se nadi ovaj jedan koji vidi da je neki igrac udario loptu kako treba i da ima pravilnu putanju, mada ostalih 10 vidi da putanja nema veze s mozgom kao niti udarac. I to nije fanboy ?  

EDIT: Vidim netko nema zivot pa lupa TD na svaki post, cak i na onaj koji nema veze s PESom. Bravo spodobo. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.8.2014 15:00 (SimeKZ).
Moj PC  
4 1 hvala 2
11 godina
neaktivan

Kada bi osobno napisao da je PES smeće ili ispodprosječan, iz principa ovdje ne bi više ostavio bilo kakav post. Tko se to obazire na Ford Ka, ako vozi novu Mečku?

Sve da PES sutra bude imao vidno bolji gameplay, teško da će itko pomisliti da napusti carstvo FUT-a, obasuto sjajnim karticama. Mislim, meni je jasno o čemu se tu radi, ali čemu potreba da se ismijava ovaj drugi na pomalo iritantan način, što pak za posljedicu izaziva i brutalan odgovor sa druge strane.

Npr., važnije je popljuvati kako je RVP izveo udarac i nama ovdje kojima je stalo do serijala pokušati dati do znanja, kako se radi o debilnoj igri, a izostaviti predivnu animaciju De Rossi-a, koji stavlja ruke otraga prilikom blokiranja šuta.

Samo neka je negativa, a tko šiša pozitivu.

Igram i jedno i drugo, a u samoj FIFI 14 sam skupio skoro 1000h, i nijedan gool koji sam postigao u FIFI se ne može mjeriti sa onim koji sam postigao sa Nani-em sa nekih 22m u PES-u 2014. Osjećaj je bio ravan onom kada dočekaš gool u stvarnom nogometu, jer lopta tako lijepo odsjedne u mrežu i postigne onaj efekt "screamer gol-a", onako kako to vole uzviknuti engleski komentatori.

Zato dragi moji "dežurni", možemo pljuvati do mile volje, ali sam osjećaj ne laže...Kužite?

The King Of Old Trafford // Origin ID: red7Nick // PES 2014 nick: BillyFOX
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Gamescom za dva dana. Držim fige...

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
6 1 hvala 0
13 godina
SimeKZ kaže...

Ako pomnije citas ovdje nitko nije fanboy nicega. Osim vas par tu koji svim silama branite PES na vidljive gluposti. To bi vam do sada trebalo biti jasno. TDovi se djele iz frustracija, izmisljaju se gluposti tipa FIFA za djecu i takve stvari. Nitko da bi napisao nesto konkretno. 

Sad ti nabrojim 100 stvari koji nevaljaju u FIFAi i koje treba ispravit to odmah znaci da sam fanboy PESa jer sam napiso nesto lose za FIFAu ? 

Dodu novi videi od PESa koji su katastrofalni nasuprot konkurencije pa se nadi ovaj jedan koji vidi da je neki igrac udario loptu kako treba i da ima pravilnu putanju, mada ostalih 10 vidi da putanja nema veze s mozgom kao niti udarac. I to nije fanboy ?  

EDIT: Vidim netko nema zivot pa lupa TD na svaki post, cak i na onaj koji nema veze s PESom. Bravo spodobo. 

da pozornije čitaš onda bi vidio da čim je netko stavio one video iz pes-a da sam napisao i ove godine se igra PROSJEČNI pes,tako da ja nisam sipao komplimente na pes ali nisam pisao sve žive gluposti i nelogičnosti,jer čim sam napisao prosječan zna se da dosta toga nevalja

13 godina
neaktivan
jovial kaže...

dakle, ljudi, igrajte sta ocete ali ostavite u ovoj temi fifu po strani i raspravljajmo o pesu.

Potpis.

Ja ovdje neću da pričam o Fifi. Ako hoću da pričam o Fifi, otići ću na temu o njoj. A normalno da ću govoriti da je Fifa dječija igra, kada me vuku ovi njeni fanboji, i kad u čitavoj temi uglavnom samo komentarišu Fifa fanboji/PES hejteri, kako je ova bolja od PES-a... A šta odgovoriti na dječije komentare tipa prodaji igara, koju ovaj jedan balavac stalno potencira? To nije dječije ponašanje? Igra o Kim Kardashian obara sve rekorde, pa to ne znači da je igra kvalitetna, toliko o tome...

Ovdje hoću da vidim novosti o PES-u. I ako imate šta da kažete ostavite jedan komentar i razgulite. Nikoga ne zanima raspravljanje o vašim mišljenjima. Nemojte se ponavljati.

Evo na ovim videima, na jednom Neymar malo prokliže (stari problem PES-a) i odmah se stvori priča (od hejtera, naravno) kako je PES sranje. A kao što kolega gore reče, niko ne priča o dobrim stvarima. A sve ostalo na tim videima je izgledalo dobro. Sačekajmo još par dana da vidimo kako će to sve izgledati u igri...

12 godina
SimeKZ kaže...

Sva tri razloga si nabrojo zbog cega sam preso na FIFAu. Najbolje je izbaciti proizvod pa da sa milijun patcheva i to sta je najbolje ne njihovih igras normalno bez North London i takvih stvari. Jos je bolje kad stave Classic timove a unutra niti jednog pravog imena. Sve je to bilo fora nekad, sad polako ide na zivce ako na drugoj strani imaju fenomenalne online modove, puno contenta i licencirano sve sta se valjda da licencirat. 

PES se redovito igra sa ekipom, evo jucer smo se napokon svi skupili i picili 2vs2. Naravno da smo vristali od smijeha je kad igrac izvede slobodnjak i vanjskom pukne loptu a ona dobije fels na unutarnju dovoljno govori koliko se paznje daje na ovu igru, ali eto, igra se jer je PES, PES. Igrali bi mi i FIFAu da im ne stavljam po 5-6 komada al jbg...

Ako PES 2015 bude ostvarenje snova prvi cu preci na njega. No, vidjeli smo video od gameplaya i opet je to isto ko i PES 14 sa ultra super detaljnim facama i overvalima koji nemaju smisla. I ovo fifioljubci i ostalo ti ne drzi vodu. Dam se kladit da 99% nas sta igramo FIFAu smo igrali PES redovito, ja prvi jos od ISS.a i jos dan danas igram PES 6 turnire. Ali sta ti to vrijedi kad na PES.u nemas sta igrat, a solirat u singleplayeru mi se neda.

Potpis na sve. I sam sam igrao PES jos tamo od trice pa sve do PES 2012, tada sam u ljeto kod frenda probao FIFU 12 (tj imao je mod EURO 2012) i tada sam prešao na fifu, jednostavno puno je bolja. Da ima i ona mana ali puno manje nego ih ima PES u kojem sam gubio živce zbog katastrofalnog gameplaya. Mene osobno toliko i ne smeta sto nema licenci koliko me smeta los gameplay. Ali opet htio sam reći da se ovdje bezpotrebno raspravlja, svi koji vole i igraju fifu imaju svoje teme a svi koji vole i igraju pes imaju svoje zato čemu prepirke? Tko šta voli nek' izvoli, a ovi što se žele prepirati neka otvore temu PES vs FIFA pa neka se raspravljaju 0-24 {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.8.2014 15:42 (ibme74).
13 godina
Bilal kaže...
jovial kaže...

dakle, ljudi, igrajte sta ocete ali ostavite u ovoj temi fifu po strani i raspravljajmo o pesu.

Potpis.

Ja ovdje neću da pričam o Fifi. Ako hoću da pričam o Fifi, otići ću na temu o njoj. A normalno da ću govoriti da je Fifa dječija igra, kada me vuku ovi njeni fanboji, i kad u čitavoj temi uglavnom samo komentarišu Fifa fanboji/PES hejteri, kako je ova bolja od PES-a... A šta odgovoriti na dječije komentare tipa prodaji igara, koju ovaj jedan balavac stalno potencira? To nije dječije ponašanje? Igra o Kim Kardashian obara sve rekorde, pa to ne znači da je igra kvalitetna, toliko o tome...

Ovdje hoću da vidim novosti o PES-u. I ako imate šta da kažete ostavite jedan komentar i razgulite. Nikoga ne zanima raspravljanje o vašim mišljenjima. Nemojte se ponavljati.

Evo na ovim videima, na jednom Neymar malo prokliže (stari problem PES-a) i odmah se stvori priča (od hejtera, naravno) kako je PES sranje. A kao što kolega gore reče, niko ne priča o dobrim stvarima. A sve ostalo na tim videima je izgledalo dobro. Sačekajmo još par dana da vidimo kako će to sve izgledati u igri...

I opet ista stvar, iz supljeg u prazno. Mora ti bit jasno da hejtera PESa ovdje nema, samo hejtera FIFAe. {#} 

Ako je stari problem PESa sta ga neisprave. To je dio engina i dio animacije udarca i protiv toga nemozes niti da hoces. 

Nitko ovdje nije nikad rekao da je PES djecija igra, ti stalno potenciras da je to djecija igra a PES za prave ljude zeljne realnih super usporenih lopti koje odsjedaju u gol na fantasticnu paradu golmana koji skace koda je nulta gravitacija u pitanju. 

Usporedba ti ne drzi vodu, nema veze s mozgom. 

Uostalom, ovdje nitko ne prica o FIFI osim tebe kad pocnes pricati kako je to djecija igra. Mada nitko u citavih 5-6 stranica ne spomene FIFAu dok se raspravlja o PESu. Nadam se da ti je i to jasno ili jos ne dopire do tebe. 

Konstantno vrijedanje i govorenje ljudima da su balavci, govori puno o tebi kao osobi. Zapravo nemozemo o tebi govoriti kao osobi jer djeca u pubertetu su jos u izgradnji. Jedino tko se djecija ponasa i konstanto vrijeda si ti i nitko drugi ovdje.

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.8.2014 16:00 (SimeKZ).
14 godina
Bilal kaže...
jovial kaže...

Igra o Kim Kardashian obara sve rekorde, pa to ne znači da je igra kvalitetna, toliko o tome...

Evo na ovim videima, na jednom Neymar malo prokliže (stari problem PES-a) i odmah se stvori priča (od hejtera, naravno) kako je PES sranje.

1. Previše generaliziraš. Recimo da imaš igru sa Kim Kardashian i jednu sa bilo kojom drugom glupačom i jedna od tih igara se proda u 5 puta više primjeraka. Malo je vjerojatno da je onda ta druga igra u svemu bolja, ali eto potrefilo se da ju nitko ne kupi. Simsi možda nisu najbolja igra svih vremena, ali da su kralj svog žanra, sigurno da jesu. Valjda ima neki razloga za to.

2. S ovim se slažem. Neki nikako da se odupru porivu da na svakoj stranici ponove nešto što svi već znaju.

3. Nisam vidio da je netko rekao da je PES sranje jer svi ovdje ga barem isprobaju svake godine, neki ga i kupe bez obzira na sve, a mislim da se i više manje svi možemo složiti da je za nekakvo offline napucavanje s frendovima PES uvijek bolji izbor od FIFE.

Problem sa Neymarovim proklizavanjem je prvenstveno u tome što su ljudi očekivali da će takve stvari nestati prelaskom na novi engine. Konami je svake godine ponavljao kako su limitirani enginom pa zato ne mogu ispraviti neke stvari. Onda su prošle godine rekli da su limitirani starim konzolama i da se ne vidi puni potencijal. Ove po tim prvim ingame clipovima sve izgleda po starom pa se samo čeka koji točno izgovor će izvući ove godine. Nema nikakvog opravdanja da igra 10 godina nosi iste probleme iz verzije u verziju. Tko god kaže da nije razočaran i da mu je svejedno, ili ne kupuje PES ili laže sam sebe.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Nisam vidio da je netko rekao da je PES sranje jer svi ovdje ga barem isprobaju svake godine, neki ga i kupe bez obzira na sve, a mislim da se i više manje svi možemo složiti da je za nekakvo offline napucavanje s frendovima PES uvijek bolji izbor od FIFE.

Problem sa Neymarovim proklizavanjem je prvenstveno u tome što su ljudi očekivali da će takve stvari nestati prelaskom na novi engine. Konami je svake godine ponavljao kako su limitirani enginom pa zato ne mogu ispraviti neke stvari. Onda su prošle godine rekli da su limitirani starim konzolama i da se ne vidi puni potencijal. Ove po tim prvim ingame clipovima sve izgleda po starom pa se samo čeka koji točno izgovor će izvući ove godine. Nema nikakvog opravdanja da igra 10 godina nosi iste probleme iz verzije u verziju. Tko god kaže da nije razočaran i da mu je svejedno, ili ne kupuje PES ili laže sam sebe.

Offline igranje je jedino što me zanima, a vjerujem i većinu koji još uvijek vole igrati PES. Nikavi modovi, online, menadžeri. Samo exibition i tuci.

A što se tiče proklizavanja, samo se vidilo na tom jednom videu. Ljudi testiraju. Možda taj video nije nikako snimljen na istoj verziji igre, kao i ovi ostali. Možda su to već popravili. Ne mislim na drugačiju verziju, kao PES 2014 i 2015, nego drugačija verzija iste igre. Noviji build i tako.

17 godina
Bilal kaže...
Nikoga ne zanima raspravljanje o vašim mišljenjima. Nemojte se ponavljati.

Stari, ti se ponavljaš cijeli dan i raspravljaš se sam sa sobom. Sve ono što predbacuješ drugima kao papiga ponavljaš u svakom novom postu...

13 godina
neaktivan

Ja se ponavljam? Dođem ovdje jednom mjesečno i vidim uvijek isto stanje. Ti sereš li ga sereš

4 2 hvala 0
17 godina
Bilal kaže...
Offline igranje je jedino što me zanima, a vjerujem i većinu koji još uvijek vole igrati PES. Nikavi modovi, online, menadžeri. Samo exibition i tuci.

Vjerojatno te ne zanima niti original igra?

13 godina
movie kaže...

Stari, ti se ponavljaš cijeli dan i raspravljaš se sam sa sobom. Sve ono što predbacuješ drugima kao papiga ponavljaš u svakom novom postu...

kad movie priča o ponavljanju,ahaahhahahaha ironije

pa ti se ponavljaš u temama PES 13,14 i sad 15 što ja znam

14 godina
Bilal kaže...

A što se tiče proklizavanja, samo se vidilo na tom jednom videu. Ljudi testiraju. Možda taj video nije nikako snimljen na istoj verziji igre, kao i ovi ostali. Možda su to već popravili. Ne mislim na drugačiju verziju, kao PES 2014 i 2015, nego drugačija verzija iste igre. Noviji build i tako.

Osim što svi prelaze na FIFU zbog toga. To je ono što Konamiju trenutno fali da stane koliko toliko uz bok FIFI i da vrati barem dio fanova koji su promijenili tabor. Rekao sam već 100 puta. Objasnite mi tu financijsku računicu po kojoj PES može napredovati i izlaziti i dalje, a da se broj prodanih primjeraka drastično smanjuje svake godine. Konkurencija je u gamingu sve jača i iako Konami nije neka mala firma, ne mogu si baš ni oni dopustiti da bacaju pare u rupu bez dna.

Sve je moguće što se tog videa tiče, ali ostaje činjenica da je objavljen na twitteru same igre s ciljem da se pokaže napredak. Sigurno nisu to postavili da ih se ismijava, ali očito su nesposobni prepoznati čak i tako nešto.

11 godina
sstrmi kaže...
movie kaže...

kad movie priča o ponavljanju,ahaahhahahaha ironije

pa ti se ponavljaš u temama PES 13,14 i sad 15 što ja znam

Nebrini,nastavak slijedi vec slijedece godine

15 godina

Tema je PES15. Odite se prepucavati na privatne poruke. Moderator kao i obično ne radi svoj posao.

Moj PC  
3 2 hvala 0
14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bilal kaže...
Hexfire kaže...

Nisam vidio da je netko rekao da je PES sranje jer svi ovdje ga barem isprobaju svake godine, neki ga i kupe bez obzira na sve, a mislim da se i više manje svi možemo složiti da je za nekakvo offline napucavanje s frendovima PES uvijek bolji izbor od FIFE.

mene isto i zato cu kupit fifu,jer u pes-u NE POSTOJI klasicno igranje liga (u stilu igrice football manager)..da uzmes svoj klub iz 4.engleske lige npr..i onda igras,boris se,kupujes igrace itd...

nemojte mi samo rec pes ima master ligu...kakvo je to glupavo izmisljeno natjecanje u kojoj fali milijun klubova i koji je nekakva europska nba liga,uzas...

11 godina
neaktivan

Bilo je rasprave oko proklizavanja, a ja se pitam zašto Ozil nije na ovom clipu proklizao? Evo dokaza da može doći do proklizavanja (slučaj Neymar), a i ne mora (slučaj Ozil).

The King Of Old Trafford // Origin ID: red7Nick // PES 2014 nick: BillyFOX
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.8.2014 19:39 (redNick No.7).
13 godina
Mortiis kaže...

nemojte mi samo rec pes ima master ligu...kakvo je to glupavo izmisljeno natjecanje u kojoj fali milijun klubova i koji je nekakva europska nba liga,uzas...

ML je odlična stvar

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice