Pro Evolution Soccer 2014

poruka: 4.416
|
čitano: 1.391.205
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
16 godina
neaktivan

Jeli vi isto osjećate da gamepad ima delay, kasni pokret igrača kad pritisnem, ili samo ja imam taj problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni je ovaj PES osvježenje u odnosu na prethodnike. Kao prvo, kad smo zadnji put vidjeli atmosferu i publiku na stadionu? Čini mi se 2008, samo što su onda falile druge stvari u igri. Fizika lope je bila lošija, nisu bile tako dobre animacije igrača itd... Jedino što mi je nekako PES 2013 djelovao "ispoliran" (kao i njegovi prethodnici), išao je besprijekorno. Nekako se osjeti taj ispolirani stari engine... nije bilo slideshow-a u replayima i početnim animacijama na utakmici...

Sad smo dobili novi engine, ali opet nove probleme koji će se ispravljati sve dok nam ne dosadi i ovaj engine... Gameplay je jedino fluidan što je dobro, ali jedva sam čekao doživjeti ovakvu atmosferu i gledati replay-e od onoga što sam uradio, i evo ti na - slideshow na replayima... Ovo je u biti prvi PES koji ima problem sa izvođenjem..., a nevjerujem da samo za replaye treba imati monstruma od PC-a kad je već gameplay fluidan.

U svakom slučaju, iritantno (i ne baš za oprostiti) ako ste kupili igru. Nadam se da će patchevi riješiti stvar bar djelomično.

Ako ne, onda mi jedino preostaje čekati PES koji će konačno imati i fluidnost i atmosferu i dobar gameplay.

I da završim još s nečim što mi se sviđa u novom PES-u: savršene animacije igrača, naročito nogu... posrtanje, okreti, općenito kretnje tijela... predobro!

Ali to sad sve što je dobro treba zadržati i ići u ispravljanje nedostataka, a ne da izađe PES 2015 koji će biti fluidan, imati kišu i lokve na stadionu, a npr. lošu fiziku lopte ili ići s konja na magarca što se tiče kretnji igrača...

Ne smeta mi ako igra ima nedostatke, smeta mi ako se ti nedostaci zanemaruju i ako se iz godine u godinu izbacuje ista igra sa novim ruhom...

U zadnjih 5 godina su trebala izaći 2 PESa: PES 2010 i PES 2014 (kao najava novog engine-a).

Moj PC  
1 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2014
Tommy_123 kaže...
Vladitor kaže...

baš sam proba demo verziju za pc i nije loše ali daleko od fife .zanima me dali sad sve valja nakon patcheva dali se isplati skidat?

Ja sam zaigrao nakon nekoliko tjedana i fino je osvježenje.  Peč stiže ovaj mjesec i popravit će sve nebuloze koje su trenutno u igri pa tako ionline.

Peč će popravit djavla crnoga. U 5 godina nisu uspili riješit online, a sad će tu u 2 miseca. Proda bi igru, ali sa pesom je ka i sa smrdljivim bmw-om u seinfeldu. Niko ga ne želi.

14 godina
neaktivan

vec 3 dana igram online i napokon to radi normalno,neznam dali su oni sta popravili na serverima ali da se lijepo igrat  i ne trza igra tako da nesto napokon dobro  ali necu se previse radovat dok jos ne odigram koji tjedan.

dragan

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
Praetorian1 kaže...

Prodajem CD Key za Pes 2014 za 100 KN.

Uplata na moj račun. Zainteresirani javite se na PM pa ćemo se dogovoriti.

Dodajem u ponudu i CD Key za Nba 2k14. Pes 14 + Nba 2k14 za 150 KN.

Za 100 KN obadvije igre.

13 godina
neaktivan

Ima li novosti o novom official patch-u i Data pack-u od 1000 faca??? Mislim, docekali smo taj studeni i.....??? 

The King of Old Trafford
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

The new data pack will bring all transfers up to date so that players are all at their correct teams. Also, there will be the addition of over 800 new faces which are included within the download. This will ensure that even more players are represented in staggering clarity, with the likes of Manchester United’s Da Silva twins, Boca Juniors’ Riquelme, Real Madrid’s Isco and England’s own, Jack Wilshere, are amongst those that will be upgraded.

There has been a lot of feedback from you guys, the PES community and it will show in the next data pack. It also updates the online section of the game, with the long awaited addition of the 11 Vs 11 mode, enhancements to the chat elements, and gameplay tweaks. A new ‘Team Play’ lobby system has been incorporated, as have online competitions and Master League Online competitions to the game’s Competition Mode.

A selection of new official kits will also be available, with third kits coming for teams such as Santos, Palmeiros and Flamengo, which sponsorships have been amended to key teams where necessary. New boots also come in with Adidas, Nike, Puma and Mizuno being included in Edito Mode. The player base copy feature has also been added with more functionalities.

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.11.2013 15:23 (Tommy_123).
Moj PC  
3 1 hvala 3
13 godina

Napokon pravi izgled igrača!

2 2 hvala 0
13 godina

Osim Neymara nikog zivog nisam prepozno {#}

Moj PC  
4 7 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Slabo pratiš nogomet..

12 godina
neaktivan

Konačnooooo!

Ali ništa ne skidam dok ne izađe novi PESEDIT koji će uključivati ovo sve :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Schweini7 kaže...
SimeKZ kaže...

Slabo pratiš nogomet..

Previse vec neko vrijeme, pa znam o cemu pricam. Ti da pratis nogomet shvatio bi da ovo nema veze s njim. {#}

13 godina

Kad dolazi novi pesedit patch?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja Riquelmea ne mogu prepoznat

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Ja Riquelmea ne mogu prepoznat

Predzadnja slika, srednji.. pjegasta faca..bar ima upečatljivu njušku... sam kaj je malo kraće ošišan nego na slici... (nema neke spešl extra frizure ko Bejl, pa valjdan isu ni posebno slagali... )

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2013 11:22 (Schweini7).
15 godina
neaktivan

Odlično izgledaju igrači moram priznati, samo je ovo od početka trebali biti tako. Online ne mislim igrat sve do peča i datapeka, ali koliko sam vidio sve bi trebalo biti popravljeno.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

meni su lica i dalje užasna

15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Odlično izgledaju igrači moram priznati, samo je ovo od početka trebali biti tako. Online ne mislim igrat sve do peča i datapeka, ali koliko sam vidio sve bi trebalo biti popravljeno.

Patch ne može popravit online ako misliš na lagove, to Konami kod svojih servera treba nešto poduzet...

15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
Tommy_123 kaže...

Patch ne može popravit online ako misliš na lagove, to Konami kod svojih servera treba nešto poduzet...

Pa ja nemam lagove, samo ne mislim igrat sve dok ne izađe peč i datapek jel me neke stvaru iritiraju.

ELS BLAUGRANES <3
11 godina
neaktivan
Znaci guzim sve online. Pes je opcenito lošiji od 13'. Golmani su najveća katastrofa u povijesti igrica. I neznan da li se vama dogodilo ONLINE da kada izvodim korner, nekada mi protivnik je odmah do korner zastavice i uzme mi loptu. Tot spam iritirajuće. Pucao bi mu u glavu. Užasna igrica
Ez 25:17

1 5 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni je igra odlična, ali offline. U online mi je opet počelo lagat. Al u SP-u je uživancija, pokreti igrača su stvarno vrhunski i to me fascinira svaki put kad igram igru. Čekam ovaj DLC da krenem igrat ML. I ono prljanje dresova mi je predobro. 

Moj PC  
2 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Jel zna netko kako doći do zlatne zvijezdice u MLO?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kako mi mlo može dignut živac pa to nije normalno. Em nemožeš normalno igrače kupit jer jede go*na, em normalnog protivnika nemožeš nać.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ne znam jel ovo spominjano al primjetia san jedan za mene bug koji mi je totalno uništia doživljaj.

Ukoliko vam napadač prima loptu leđima okrenut prema golu(dok vam je obrambeni na leđima) sve šta tribate napravit je držat trčanje i okrenit smjer direktno prema golu , on tad radi neku fintu i obrana ispada al kompletna obrana,

igrač koji vam čuva napadače trči za njim a nemože ga stić dok ostali gledaju razvoj situacije...

Nećaka san ubija u Pesu 2013 i onda smo prešli na 2014 i on je nesvjesno poča ovo izvodit i zabijat golove ko po traci dok ja gledam šta mi nije u redu sa obranom, kad mi je pokaza foru onda sam i ja počea zabijat golove ko po traci i sad mi je PES 2014 uništen...

Totalno razočaranje...

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

http://www.peseditblog.com/2013/11/peseditcom-2014-patch-13-sky-bet.html

Super mi izgledaju novi dresovi njemačke i španjolske.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Imam pitanje za vas i molim da mi odgovorite.

Znaci imam antivirus AVG Internet Security i on mi uopste ne dozvoljava da krekujem igru, cim udjem u folder sa krekom antivirus mi izbaci neke viruse i ne dozvoljava mi krek.

Da li moze neko pomoci oko ovog problema ili da mi neko kaze da li da mjenjam ovaj antivirus ?

Hvala !

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Isključi ga dolje u taskbaru
12 godina
neaktivan

hvala rijesio sam to

al sad imam drugi problem, naime kad igram igra mi nekako usporeno radi isto ko da mi je comp neka krsina, bas mi steka, a sve mi je zadovoljavajuce, kako ovo rijesiti ?

Procesor, Dual core 2.5

4 GB RAM

1 GB Graficke

Hvala !

0 0 hvala 0
16 godina

Komp ti je na granici da možeš igrati igru.

Procesor ti za današnje prilike i nije nešto. Upitno kakva ti je i grafička. Stavi na low pa probaj.

12 godina
neaktivan

nisu ni zahtjevi za pes toliki, pes 13 je radio odlicno

i imam jos jedno pitanje, kako promjeniti u formaciji ono kad igraca pomjerim da mu se i pozicija pomjeri. npr : igrac mi igra u pravom zivotu RB i sad je on po desnoj strani al mu pise CB i samim tim mu je ocjena manja, kako cu ja promjeniti na RB ?

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PES2014 nickovi- da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice