Pro Evolution Soccer 2013

poruka: 3.189
|
čitano: 781.014
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

moze mi netko dati link sa mediafire...ove je presporo

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2013

part 1 http://exoshare.com/download.php?uid=0TFZC9SC

part 2 http://exoshare.com/download.php?uid=Z9EZHCOY

i ides na rapidshare dole ja sam skinuo za 20min oba

12 godina
neaktivan

da li mi netko može pomoći oko pes patch 1.1 kadA ga instaliram i krenem igrati prije nego što uđe u igru izbaciva mi a required security module be activated.this program cannot be executed(6005). molim vas je li tko imao slično ili zna o čemu se radi....

12 godina
neaktivan

Evo skinuo sam PESEDIT Patc 1.2 i radi super samo sto jos ima neki manji problema za online bili su pustili pa sad opet nesto popravljaju..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

valjda mislis 2.0 ? i ovi linkovi ti ne valjaju

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.10.2012 16:24 (dino_pes13).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Da 2.0 sorry, i kako nevaljaju ja ih mogu otvoriti?? Kad otvori ides doel i biras odkle ces da skidas imas rapid share ja sam tu skidao i ide brzo oko 700kb/s

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.10.2012 17:20 (picija21).
13 godina
neaktivan
picija21 kaže...

Da 2.0 sorry, i kako nevaljaju ja ih mogu otvoriti?? Kad otvori ides doel i biras odkle ces da skidas imas rapid share ja sam tu skidao i ide brzo oko 700kb/s

evo sad rade,nece mi taj patch izbrisati save od ml ( posto su neki pisali da im je obrisano) ? hvala ti na linku

12 godina
neaktivan

Neznam uzmi save od ML za svaki slucaj kopiraj negdje.. radi li ti online??

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

dali mozete igrat online...namjestim postavu i kad se krene s centra izađe iz utakmice

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Kako si uspjeo napraviti online??

15 godina

evo ja nakon dva dana igram online :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozdav ljudi, 

Evo imam original igru, ali nemam DVD, pa me zanima kako vi igrate na novom patchu? 

Ako netko ima no cd crack, molio bi da mi posalje PP. 

Hvala

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
lopataos kaže...

Pozdav ljudi, 

Evo imam original igru, ali nemam DVD, pa me zanima kako vi igrate na novom patchu? 

Ako netko ima no cd crack, molio bi da mi posalje PP. 

Hvala

Znamo da nemaš original igru. Pa kaj je toliki problem reći koristiš pirata i trebaš crack jer si sam lijen upisati u Google pes 2013 crack download.

14 godina
neaktivan
zaki23 kaže...

Možeš li mi molimte reci koji update trebam skinut za online. Trazim po netu offical update da ga manualno rjesim, ali vec danas 4. put brisem i instaliravam pes i nista

12 godina
neaktivan

Kako da mi ostane moj edit data (nislim na imena igrača i dr. stvari koje sam izmjenio u editu), a da mi prihvati nove transfere sa ovim novi patchom, jer kad sam napravio apdate i dalje su mi ostali moji transferi koje sam već prije sam napravio.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Evo ovako, nisam dosao na forum muljat i kenjat, vec sam jucer kupio original CD key, od ovlastenog shopa online, ali nemam medija, sto znaci da cak ni digital download patch mi ne sljaka, jer mi trazi glupic DVD u DVDROMU. 

Stoga, trazim neki nacin da igram, jer mi je ovo kompletno retardirano da iako IMAM original cd key, ne mogu igrati igru. 

Ovo mi je prva igra za koju imam original cd key a da mi neda zbog cdroma. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.10.2012 23:40 (lopataos).

0 0 hvala 0
15 godina
hani10 kaže...
zaki23 kaže...

Možeš li mi molimte reci koji update trebam skinut za online. Trazim po netu offical update da ga manualno rjesim, ali vec danas 4. put brisem i instaliravam pes i nista

http://pes13web.winning-eleven.net/pes13w_pc/patch/

instaliraj to i skini onda data pack 2.0 u igri i sve ti štima ;)

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.10.2012 23:40 (zaki23).
12 godina
neaktivan

nemogu igrati pes 2013 online napravim konami id kako tamo piše i kad oču ulogirat u pes online piše incorect konami id or password a ja upišem i dobar konami id i šifru

0 0 hvala 0
15 godina

Izašao konami official patch  ver.1.01, hebem ih glupe ,dali comunity samo online tj. nema više lige kao prije. Mislim da ću lagano uvježbavati fifu.

Ovo iz godine u godinu sve više postaje pro evolution oshit , a ne nogomet. Paraziti, hebo ih Sammir u _upak !!!

Mijenjam pes za litru pečenog kestenja..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

KAKO SKINIT PES 2013 S INTERNETA??

{#}

M.J

0 4 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jel mi moze netko reci jel izasao i jel ima gdje Pes 13 za PS2

Ako ima, sam cu naci..samo me zanima jel izasao..da ne citam sad svih 89 stranica topica

Hvala :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

zna neko kak se rade finte na tipkovnici ?

0 0 hvala 0
16 godina

Imaš 3. ruku ili jeako elastične prste. Ako imaš onda si postaviš tipke u settingsima za tipkovnicu odeš u PES i tamo imaš tut za finte. Pa vježbaš. U protivnom je nemoguće.

12 godina
neaktivan

aj pomagajte please!!!!!!

da li mi netko može pomoći oko pes patch 1.1 kadA ga instaliram i krenem igrati prije nego što uđe u igru izbaciva mi a required security module be activated.this program cannot be executed(6005). molim vas je li tko imao slično ili zna o čemu se radi....

14 godina
neaktivan
boss90 kaže...

aj pomagajte please!!!!!!

Najbolje ti je reinstal igre i staviti pesedit patch 2.0.

13 godina
neaktivan

S kojim klubom mi preporucate igrati ML ? Po mogucnosti da igra Europsku Ligu...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ponovno sve napravio i isto mi izbaciva...što da radim?????

15 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi trebam pomoć već 3 dana sam namještao taj dlc 2.0 i patch 1.01. i windowse mjenjao i sve, i napravim da sve radi, i sad kad igram MLO ili bilo šta drugo preko neta ne moze mi naći protivnika samo piše no opponent found 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

nevezano sa ovim...skinem fifu 13..odigro 2 puta po pola utakmice...bez uvrijede al mislio sam da je neka zajebancija...pa fifa nemoze u istu recenicu sa pesom...neznam odkud da krenem pa bolje ni necu..steta 6gb da mi zauzima + instalacija jos 6gb..unistall i delete.

0 0 hvala 0
15 godina
dino_pes13 kaže...

S kojim klubom mi preporucate igrati ML ? Po mogucnosti da igra Europsku Ligu...

Atletico, Bilbao, Borussia M...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.10.2012 20:33 (antimadridista).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice