Pro Evolution Soccer 2013

poruka: 3.189
|
čitano: 782.483
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

ja dok idem 1 na 1 stalno sa finesom zabim , a kad imam nekog igraca sa boljim udarcem raspalim pod precku u stilu ibrahimovica {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.10.2012 19:58 (dino_pes13).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2013
Hery kaže...

npr.

gubiš 2-0 ,70 min.

mijenjam formaciju u 3-4-3. stavljam LM i RM skroz naprijed i mijenjam im uloge u LW i RW, i napred su mi 2 SS i jedan CF. taktika full Attack, pressing max.! formacija praktički 3-2-5!!

još ako uspiješ pobjediti 3-2

Neprocjenjivo !!

to u Fifi UT nije moguće napraviti!! jedino sa gljivom pojačati da bolje igraju prema naprijed.  zato nemojte govoriti nešto što nemate pojma!!

odgovor za pucanje:

ako nemaš kontrolu nad šutom neznaš pucati:) ili raspališ, ili lobaš, ili imaš i finness shot... biraš.

Izvini Hary ali ja nisam rekao da mogu da pomeram igrace kako ja hocu,samo mogu formacije i znas vec sta, igrao si.Drugo jel moze recimo ti promenis u takozvano 3-2-5, da protivnik to uvidi u toku igre i onda on stavi 8 u odbrani i dva ispred njih????Ne znam sto se raspravljas samnom kada ja odlicno znam sta moze a sta ne moze na FUT!!!!Ostale zezalice ne igram,I da igram ML offline na pesu ne non stop ali igram ,tako da nijednog trenutka nisam rekao da mi se ne svidja pes, jednostavno odigram po koju cisto da promenim igru ,samim tim da mi ne dosadi ne samo fifa 13,vec i call of duty!

15 godina
neaktivan

Bolesna igrica.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...
barcafan12 kaže...

S ovom 5.tockom si me uvjerio da ili nisi ni probao pes ili ne pratis nogomet pa neznas koje su to lige petice

Od pet liga petice a to su engleska, njemačka, talijanska, španjolska i portugalska možeš navesti koje su lige u pesu kompletno zastupljene?

Ne znam jesi li upoznat ali ove godine portugalska liga je izbacila francusku iz popisa lige petice da se sad ne natežemo čija je peta liga...

Spanjolska,Talijanska,Portugalska ne cijela,a ove ostale sredis s jednim patchom,a tu su jos cijela Nizozemska i Francuska liga sto mislim da je sasvim dovoljno ligi da se igra...sta ce mi kao u FIFI tamo neke 3.sjever,regionalne i slicno kad sumnjam da 5% igraca igra s klubovima iz tih ligi

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.10.2012 20:18 (barcafan12).
13 godina
neaktivan

.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.10.2012 20:18 (barcafan12).
17 godina
neaktivan

Dečki, zna netko kako ubaciti facu u igru (a da nije preko onog editora u igri nego s vanjskim programima)? Frend me zamolio da mu to riješim nekako.

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
themilition kaže...

nemora ali eto i tebi link ,pomoceti

Na kojem jeziku je ovo napisano?

15 godina

Kad sam vidio ona babska prepucavanja kao sa pijace, instalirao sam fifu da je isprobam.

Dojmovi su : prirodnija kretanja i fizika igrača,lopte .

Nisam još igrao u paru ali vidim da ima također grešaka u dodavanjima, nekako je sve usporeno iako je na fast.

Nema onog čara kao u pesu kad   baždariš svaki dijelić igre po svome ,zato ja  još uvijek igram pes.

Fifu sam  isprobao samo tri tekme ,nije loša , daleko od toga, al jbg ja ponekad volim igrati sa našom repkom a to u fifi zasad nije moguće itd.

Jer svi znamo kada bi konami izbacio savršen pes nitko više ne bi kupovao novi, pa jel tako?

Zato svake godine moramo čekati dobar patch kao što je bio firepatch vietnam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
picija21 kaže...

movie  Zasto ti  golman zahebe sav gušt igranja??'haha ocigledno igras sa dinamom pa kelava prima golove sa 30m Sto se mene tice golmani su uredu i veoma je tesko zabiti boljim golmanima kao Bufon,Cech,Hart itd.. A da ti kazem skinuo sam fifu odigrao danas 2 tekme po 6 min. od 6 primljeni golova za 4 je golman iz kriv covjek mu skoro sa 16m glavom dao gol  lopta oskocila ispred njega i usla u gol pukao sam od smijanja kako daju glupe golove,a kao drugo ispucavanja 0, napunio par puta do kraja kad ide lopta prema golmanu jedva izbije do pola centra...

Više puta sam objašnjavao a nekima sam već i dosadan no ponovit ću tebi još jednom. Znači, mene ne interesira što golman brani već kako a to kako u pesu je jako loše napravljeno. Golman pada na trbuh, ne zna napraviti povaljku, ne izlazi ili jako teško izlazi na korner, teško hvata ili izbija loptu, loše zatvara kut, generalno gledajući jako je loše animiran, smiješno baca loptu rukom, klizi po travi, lebdi u zraku, nema volumen i težinu.

Istovremeno sve ove nabrojane mane nisu prisutne u fifi. Ako želiš ispucati loptu ispucavaš ju gumbom za centaršut a ne pucanjem. Zato ti je i ne može ispucati. Što se ostalog tiće što si spomenuo stvarno ne znam. Igram na najtežem nivou i takve stvari nisam vidio. No da ima čudnih golova ima, kao i u stvarnom nogometu. Neki dan izađem na centaršut i uhvatim loptu a protivnički igrač se zabije u mene i obojca padnemo i golmanu ispadne lopta a drugi protivnički igrač dođe i zabije mi u praznu mrežu. Situacija koju često možeš vidjeti na pravim travnjacima i to me oduševljava kao i ponašanje golmana te način na koji je animiran. Ne znam jesi me skužio?

13 godina
neaktivan
movie kaže...

Više puta sam objašnjavao a nekima sam već i dosadan no ponovit ću tebi još jednom. Znači, mene ne interesira što golman brani već kako a to kako u pesu je jako loše napravljeno. Golman pada na trbuh, ne zna napraviti povaljku, ne izlazi ili jako teško izlazi na korner, teško hvata ili izbija loptu, loše zatvara kut, generalno gledajući jako je loše animiran, smiješno baca loptu rukom, klizi po travi, lebdi u zraku, nema volumen i težinu.

Istovremeno sve ove nabrojane mane nisu prisutne u fifi. Ako želiš ispucati loptu ispucavaš ju gumbom za centaršut a ne pucanjem. Zato ti je i ne može ispucati. Što se ostalog tiće što si spomenuo stvarno ne znam. Igram na najtežem nivou i takve stvari nisam vidio. No da ima čudnih golova ima, kao i u stvarnom nogometu. Neki dan izađem na centaršut i uhvatim loptu a protivnički igrač se zabije u mene i obojca padnemo i golmanu ispadne lopta a drugi protivnički igrač dođe i zabije mi u praznu mrežu. Situacija koju često možeš vidjeti na pravim travnjacima i to me oduševljava kao i ponašanje golmana te način na koji je animiran. Ne znam jesi me skužio?

Vidis kod mene je bas suprotno,uopce me ne zanima animacija i da li su njegovi pokreti dobro napravljeni vec mi je bitno da mi brani ono sto treba da obrani,spominje se da svaki sut izvan 16,pa i svaki s 30 m je ide u gol...ja stvarno nisam to primjetio,znam cesto pucati s tih udaljenosti i svaki malo bolji golman obrani bar 8/10 takvih udaraca,pa kao i sto sam kazes i u pravom nogometu nerijetko vidamo golove iz daljina.

17 godina
barcafan12 kaže...

Vidis kod mene je bas suprotno,uopce me ne zanima animacija i da li su njegovi pokreti dobro napravljeni vec mi je bitno da mi brani ono sto treba da obrani,spominje se da svaki sut izvan 16,pa i svaki s 30 m je ide u gol...ja stvarno nisam to primjetio,znam cesto pucati s tih udaljenosti i svaki malo bolji golman obrani bar 8/10 takvih udaraca,pa kao i sto sam kazes i u pravom nogometu nerijetko vidamo golove iz daljina.

Kako sam već rekao ja s tim nemam problema ali imam s izvedbom. Rađe volim vidjeti golmana u lijepoj akciji i gol nego da debilno skoći i obrani. Pogle malo kako golman stoji na udarcima s 30 m? Stoji na pet metara i radi paradu na petercu što izgleda jako glupi i nerealno. I tako svaki put. Ajde jednom, ali ne možeš uvijek stajati na petercu i od tamo braniti.  Pa naravno da te lopta preleti i uđe u gol. Golovi padaju kako kažeš u stvarnom nogometu svakako ali ne padaju svi na isti način. U fifi10 si imao mogućnost laganog loba. Ideš prema golmanu on izađe a ti ga lobaš. Izgleda lijepo i efektno.  Nakon desetog puta izgleda dosadno a nakon stotog frustracija.

Bezveze mi je igrati kad svaki put na isti način zabijem gol. Odmah u fifi11 su to izbacili pa je sad golman oprezniji i puno teže ga je lobati... Tako i ova situacija sa stajanjem golmana na 5m. Ako pukneš kad je na petercu i pogodiš okvir gotovo uvijek je gol. Prvi put ti je fora od kud si ga zabio a poslije ti je bezveze jer ga zabiješ svaki put...  Treba tog golmana malo dotjerati. Bolje animirati. Neka pada prirodno, neka brani realno, neka izađe na centaršut te hvata ili boksa loptu, krati kut, bolje se postavlja, neka ne kliže kao na ledu, kada padne da imam osjećaj težine tijela a ne pera. Pa nije to neki problem ali očito im se hebe. Ako mogu igrači tako realno padati

ne vidim zašto ne može golman?  Ne bi bilo fer da kažem da je u pesu sve loše kad nije. Po meni, pokušati golmana dotjerati na fifin nivo i malo usporiti dodavanja.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.10.2012 23:52 (movie).
13 godina
protjeran
movie kaže...
barcafan12 kaže...

Kako sam već rekao ja s tim nemam problema ali imam s izvedbom. Rađe volim vidjeti golmana u lijepoj akciji i gol nego da debilno skoći i obrani. Pogle malo kako golman stoji na udarcima s 30 m? Stoji na pet metara i radi paradu na petercu što izgleda jako glupi i nerealno. I tako svaki put. Ajde jednom, ali ne možeš uvijek stajati na petercu i od tamo braniti.  Pa naravno da te lopta preleti i uđe u gol. Golovi padaju kako kažeš u stvarnom nogometu svakako ali ne padaju svi na isti način. U fifi10 si imao mogućnost laganog loba. Ideš prema golmanu on izađe a ti ga lobaš. Izgleda lijepo i efektno.  Nakon desetog puta izgleda dosadno a nakon stotog frustracija.

Bezveze mi je igrati kad svaki put na isti način zabijem gol. Odmah u fifi11 su to izbacili pa je sad golman oprezniji i puno teže ga je lobati... Tako i ova situacija sa stajanjem golmana na 5m. Ako pukneš kad je na petercu i pogodiš okvir gotovo uvijek je gol. Prvi put ti je fora od kud si ga zabio a poslije ti je bezveze jer ga zabiješ svaki put...  Treba tog golmana malo dotjerati. Bolje animirati. Neka pada prirodno, neka brani realno, neka izađe na centaršut te hvata ili boksa loptu, krati kut, bolje se postavlja, neka ne kliže kao na ledu, kada padne da imam osjećaj težine tijela a ne pera. Pa nije to neki problem ali očito im se hebe. Ako mogu igrači tako realno padati

ne vidim zašto ne može golman?  Ne bi bilo fer da kažem da je u pesu sve loše kad nije. Po meni, pokušati golmana dotjerati na fifin nivo i malo usporiti dodavanja.

momak, its a game ne real life.otidji na igraliste pa se bacakaj do mile volje

13 godina
neaktivan
Nisam primetio,jel ima ruka u pes-u?
13 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...

Ne.

14 godina
neaktivan

imam jedno pitanje,imam mornarsku verziju i sad u čemu je stvar,uopće nema onih detalja,npr.navijači na tribinama ne mašu šalovima,boje su jednolične,u cupu libertadores nema bakljade i toga,navijači nisu u dresovima klubova itd.radi se o pc verziji,pa sad ne znam jel to do mornarske verzije ili do čega ili je original isto takav?hvala.mislim ti detalji nisu tolko bitni ali je ipak ljepše izgleda i drugačije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ddd3 kaže...

imam jedno pitanje,imam mornarsku verziju i sad u čemu je stvar,uopće nema onih detalja,npr.navijači na tribinama ne mašu šalovima,boje su jednolične,u cupu libertadores nema bakljade i toga,navijači nisu u dresovima klubova itd.radi se o pc verziji,pa sad ne znam jel to do mornarske verzije ili do čega ili je original isto takav?hvala.mislim ti detalji nisu tolko bitni ali je ipak ljepše izgleda i drugačije.

Kod tebe je to do morske bolesti ... :))

Nema ti razlike između tvoje i oriđiđi ... jedino što ti ne možeš igrat online (a ako već netko želi igrat online on će kupit FIFA 13)

Hasta La Victoria Siempre
15 godina
themilition kaže...

nisam jos probao fifu,bili trebao

Toliko glupih postova nisam vidio u 2.5 godine na ovom forumu, koliko sam ih u zadnjih par dana procitao od tebe..

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
13 godina
protjeran
Major950 kaže...
Red_Star_Forever kaže...

Ne.

kako ne svaki igrac

13 godina
protjeran
Encyanix kaže...
themilition kaže...

nisam jos probao fifu,bili trebao

Toliko glupih postova nisam vidio u 2.5 godine na ovom forumu, koliko sam ih u zadnjih par dana procitao od tebe..

a znam pitam gluposti,naravno da nebi trebao

13 godina
neaktivan
themilition kaže...
Major950 kaže...
Red_Star_Forever kaže...

Ne.

kako ne svaki igrac

Sta svaki igrac???Pojasni odnosno da li znas znacenje mog pitanja?Odnosno neka pravila u fudbalu (sta je ruka)?

13 godina
protjeran
Red_Star_Forever kaže...
themilition kaže...
Major950 kaže...
Red_Star_Forever kaže...

Ne.

kako ne svaki igrac

Sta svaki igrac???Pojasni odnosno da li znas znacenje mog pitanja?Odnosno neka pravila u fudbalu (sta je ruka)?

Ja sam te skontao odma sta si pitao,ali nekima koji se nikad nisu maknuli od Pc-a barem 2 metra i imaju male mozgove treba crtati.. Nema ruke,barem nijednom mi sudac nije sudio.. ;)
13 godina
protjeran
Red_Star_Forever kaže...
themilition kaže...
Major950 kaže...
Red_Star_Forever kaže...

Ne.

kako ne svaki igrac

pa svaki igrac ima ruku ,dakle moze biti ruka ako loptu dirnes rukom,ali se zna desiti da sudac nesvira jer nije vidio

jel treba jasnije

13 godina
neaktivan

Majke ti nisam znao da imaju igraci ruke.Bravo!!!!Ja sam pitao da li ima ruka a ne da li igraci imaju ruke ,O Boze kako smo pametni danas postali.Sta ces mozda nije lepo procitao ili ne zna da u fudbalu postoji ruka i to se sankcionise..Naucio je valjda sada....

Najjednostavnije pitanje sam postavio!!!!!!!!!!!!

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.10.2012 13:14 (Red_Star_Forever).
13 godina
protjeran
Red_Star_Forever kaže...

Majke ti nisam znao da imaju igraci ruke.Bravo!!!!Ja sam pitao da li ima ruka a ne da li igraci imaju ruke ,O Boze kako smo pametni danas postali.Sta ces mozda nije lepo procitao ili ne zna da u fudbalu postoji ruka i to se sankcionise..Naucio je valjda sada....

evo- to put it simple,ima ruke ko u fifi hrvatska

15 godina
Red_Star_Forever kaže...

Daj sta se nerviras.. ignoriraj ga, vidis da je lik Troll...

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
13 godina
neaktivan
A zar nije moglo da se odgovri bez pominjaja ,fife,reprezentacije hrvatske sto je nema u fifi,zar nije moglo da se odgovori ne,nema,nije bilo do sada ili nisam primetio.Sto se ulazi u duel gde ga nema,igrao sam jutros copa libertadores pa sam se setio igranje ruke,pa sam zato i pitao?????
Da li sam u svom dijalogu spomenuo fifu?Nisam niti mi je bila pomisao vise ovde da je spominjem jer ona ima svoju temu za raspravu i misljenja.

Jos jednom ZASTO SPOMINJANJE FIFE?
13 godina
protjeran
Encyanix kaže...
Red_Star_Forever kaže...

Daj sta se nerviras.. ignoriraj ga, vidis da je lik Troll...

a cujes ,rece da ima vise godina igranja pesa od pola foruma i da je osvajao turnire sto bi znacilo da je morao primjetiti da nikad i nigdje nije bilo ruke.

takodjer navodi da nepostoje glupa pitanja.

13 godina
protjeran
Red_Star_Forever kaže...
A zar nije moglo da se odgovri bez pominjaja ,fife,reprezentacije hrvatske sto je nema u fifi,zar nije moglo da se odgovori ne,nema,nije bilo do sada ili nisam primetio.Sto se ulazi u duel gde ga nema,igrao sam jutros copa libertadores pa sam se setio igranje ruke,pa sam zato i pitao?????
Da li sam u svom dijalogu spomenuo fifu?Nisam niti mi je bila pomisao vise ovde da je spominjem jer ona ima svoju temu za raspravu i misljenja.

Zato sto lik ima vjerovatno 10-13 godina i iq visine moga psa..
13 godina
protjeran
Cyber_Freak kaže...
Red_Star_Forever kaže...

Zato sto lik ima vjerovatno 10-13 godina i iq visine moga psa..

slazem se koji specijalac taj red

13 godina
neaktivan
Ja sam klinac sto sam pitao da li ima ruke u pes-u 13,svasta!

Drugo pes za koji ja pricam je PES 6 a za ostale ne.U to vreme kada sam bio osmi razred tada se to igralo!!!!!

trece sto ja specijalac kada sam postavio pitanje najnormalnije jer koliko znam mi zivimo u 21 veku i gde je tehnika otisla daleko pa sto nebi ljudi iz konamija i ubacili igranje rukom i sviranje ruke!

I ko je ovde klinac..................

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice