Pro Evolution Soccer 2013

poruka: 3.189
|
čitano: 782.521
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2013
barcafan12 kaže...
Tommy_123 kaže...
The Unforgiven kaže...
Igram Master league, i svaki put kad stisnem na list of targets u transferima igra se crasha. PESEdit patch 1.2 je u pitanju ako ima veze kakve.. jel ima netko sa sličnim problemom?

Jesi napravio switch u Pesedit.exe ?

Sto tocno trebam napravit tam?

Tamo j eswitch za određeni mod. Npr ako ideš igrat master ligu a u igri se zna crashat onda lijepo staviš na master ligu i problem bi trebao biti riješen. Tako ja za Online. I peč radi odlično s online komponentom :)

ELS BLAUGRANES <3
13 godina
neaktivan

Evo moj novi video o Pes 2013 i golovi iz Oktobra mjeseca, sa Benzemom sam dao jedan gol skoro identican kao njegove skarice protiv Ajaxa {#}

Ako neko ima YT kanal neka lajka i subuje se na mene i ja cu sub 4 sub {#}

Love is in the air :)
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2012 20:26 (ajdin99).
15 godina

U prošlom pesu se išlo na comunitiy kad sam sa ekipom igrao ligu(uglavnom u troje).Sad nema comunity , već competition, ali tu nema lige već samo cup.

Ako itko zna kako narediti ligu neka mi objasni !!

Veliko minus za ovaj pes ako zbilja nema više lige.

Još me živcira to što u 75 % slučajeva kada dodajem loptu a protivnički igrač je blizu tj. ide na otimanje lopte ja radim faul ( sudac mi u 50% slučajeva da žuti a u par navrata bio je i crveni, mislim stvarno presmiješno) .

Pucanje na golove je 10x bolje, golmani su 2x bolji , pass je 5x gori. Uglavnom bolji pes pa čak i od prošlog sa fire patchem vietnam, i jel će biti novi fire patch(znam da im se stranica ugasila itd..)??

Edit : i da, Real Madrid je OP , sve frendove laganini dobijam , ponekad i do 5:0. U otimanju lopte sam expert , izgleda samo dobar tajming ..

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2012 23:48 (DukeOs).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dok ne dođe peč za Community i ostale online stvari, rokat ću become a legend. Obožavam doslovno taj mod.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

koju ekipu imate u MLO?

ja sam odabrao bayern i kupujem sve njemce, kasnije ću opet promjenit, dosadni su mi ovi sa SM karticom, no djeca u pubertetu pokušavaju bit najbolji, al niej baš da im uspjeva :D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HDesignz kaže...

koju ekipu imate u MLO?

ja sam odabrao bayern i kupujem sve njemce, kasnije ću opet promjenit, dosadni su mi ovi sa SM karticom, no djeca u pubertetu pokušavaju bit najbolji, al niej baš da im uspjeva :D

buffon

alves-puyol-thiago silva-abate

pirlo

gerrard-xavi

messi-----ibra----------penaldo{#}

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
13 godina
neaktivan

Ocigledno spavas sa PES-om, cim imas takvu ekipu {#}

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zoki Mpek kaže...

Ocigledno spavas sa PES-om, cim imas takvu ekipu {#}

ne spavam {#}{#}

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
16 godina
Jel ko za tekmu?
PES.. FM..
13 godina
neaktivan

Dosadilo mi igrat ML sa barcom pa odlucio igrat sa original lineup.

u zadnjem kolu prvenstva,zadnjoj minuti se desi ovo

{#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

inastalirao sam patch 1.1 i kad krenem u igru otvorimi ovaj problem"PES 2013 not been instalidion"

šta da radim....

molim pomoć,do čega je to.....

14 godina

ja igram ML sa West Hamom, odmah sam na pocetku doveo Drogbu, Asamoah Gyana i Zhirkova, trenutno ovaj zadnji i Benayoun su mi glavni kreatori :D

noćas mi se LUDUJE, noćas NEMA sna, noćas čašu TORRESA ispijmo do dna!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

HNS-u vjerovat kao da vjerujes lopovu isti vrag. PES se popravio od prosle godine ali ceka se druga godina da vidimo sta ce bit sa engineom novim. Fifa je ipak trenutno bolja. Ali kao pravi fan vjerujem u PES

17 godina

Da tema ne zamre...

Ovo su rezultati prodaje samo za PS3 i xbox. Sve ostale konzole zajedno i PC imaju zanemarive rezultate prodaje pa mi se nije dalo zbrajati

Rezultati prodaje su zaključno s 29.09.  Treba uzeti u obzir da se PES počeo prodavati 7 dana ranije od FIFE.

Global

PES 2013      312 396

FIFA13      4 530 144

Amerika - prodaja je krenula isti dan

PES 2013      10 000 - podaci za xbox su toliko mizerni da nisu niti ušli na top 100!

FIFA13       549 235

Europa

PES 2013     181 476

FIFA13     3 093 178

Engleska

PES 2013          47 430

FIFA13         1 127 590

Njemačka

PES 2013      39 392        

FIFA13        445 712

Francuska

PES 2013        50 972

FIFA13          425 175

Nema sumnje, trebat će dobro zapeti da bi se stigli prodajni rezultati fife. U ovom trenutku nije bitno što je bolje nego što se bolje prodaje i što treba konami napraviti da bi taj jaz što je više moguće smanjio.

Izgleda da šuker svojom ekskluzivom i priopćenjem nije puno pridonio rezultatima prodaje...

Moj PC  
3 6 hvala 0
13 godina
movie kaže...

Da tema ne zamre...

tema nije zamrla,a i nece zamrjeti.Jedino ce se puniti spam s ovako glupim postovima poput tvoga.To što se PES ne prodaje toliko neznači ništa

14 godina

@movie

Zbilja moraš biti budala da dođeš na temu od PESa i hvaliti se s hebenim rezultatima prodaje FIFE. Bez uvrede ali zbilja, više nisi toliko dosadan koliko jadan!

Moj PC  
10 2 hvala 2
17 godina
sstrmi kaže...

tema nije zamrla,a i nece zamrjeti.Jedino ce se puniti spam s ovako glupim postovima poput tvoga.To što se PES ne prodaje toliko neznači ništa

To znači samo jedno, manje novca za novi pes a manje novca opet povlaći jeftiniju produkciju a jeftinija produkcija povlači slabiju kvalitetu a slabija kvaliteta povlači slabiju prodaju a sve slabija prodaja može dovesti do kraja serijala jer nitko ne radi igre koje nitko ne kupuje...

17 godina
vrinho kaže...

@movie

Zbilja moraš biti budala da dođeš na temu od PESa i hvaliti se s hebenim rezultatima prodaje FIFE. Bez uvrede ali zbilja, više nisi toliko dosadan koliko jadan!

Ako nisi primjetio nije me bilo jako dugo i ne bi me bilo da sstrmi nije počeo provocirati bez ikakve veze i razloga... samo sam mu dao podatke za dodatnu analizu koju provodi ovih dana...

S obzirom koliko je igra napredovala i koliko je kvalitetna nije mi jasno kako to fanovi nisu prepoznali i podržali konami kupovinom igre? Mišljenje?

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.10.2012 18:17 (movie).
15 godina
neaktivan
movie kaže...
vrinho kaže...

@movie

Ako nisi primjetio nije me bilo jako dugo i ne bi me bilo da sstrmi nije počeo provocirati bez ikakve veze i razloga... samo sam mu dao podatke za dodatnu analizu koju provodi ovih dana...

S obzirom koliko je igra napredovala i koliko je kvalitetna nije mi jasno kako to fanovi nisu prepoznali i podržali konami kupovinom igre? Mišljenje?

Nitko nije počeo provocirati. Bez ikakvog razloga i došao i napisao da tema ne zamre i onda se ideš hvalit s prodajom fife nasprem Pesa. Bravo. Jadno da nemože bit jadnije.

ELS BLAUGRANES <3
17 godina
Tommy_123 kaže...

Nitko nije počeo provocirati. Bez ikakvog razloga i došao i napisao da tema ne zamre i onda se ideš hvalit s prodajom fife nasprem Pesa. Bravo. Jadno da nemože bit jadnije.

Krivo si shvatio, ja se ničim ne hvalim već samo iznosim poznate činjenice. Valjda vas interesira kako se igra prodaje i kako je prihvaćena od strane igrača?

14 godina
movie kaže...
vrinho kaže...

@movie

Mišljenje? Mene zaboli neka stvar oko prodaje Pesa a pogotovo šugave Fife, a ako tebe toliko usrećuje i fascinira bolja prodaja Fife neka ti je, uživaj. A ako tebe isprovocira rečenica ''Pes je bolji od Fife i sl.'' i dolaziš ovamo sipati hvalospjeve o usranoj prodaji to samo govori o tebi koliko si dijete. 

12 godina
neaktivan

movie  Daj covjece nemoj se provaljivati majke ti,cuj ga samo "nije bitno što je bolje nego što se bolje prodaje" HA HA HA e moj Bozeee!!

Normalno da cu igrati sta je bolje ( a to je pes)!!Vec je neko komentirao bio "i muzika Justina Biebera ima najvise pregledaa na Yt pa ne znaci da valja!!

A druga stvar to oko prodaje okaci macku o rep!! Mogu oni prodati koliko god hoce i to ti je sve od prodaje originala , jer za fifu nema cracka i ljudi uzimaju originale jer nemogu cekati,a sa druge strane kod pesa je obrnuto, zamisli samo koliko ljudi igra pirat! razmisli malo... {#}

17 godina
picija21 kaže...

movie  Daj covjece nemoj se provaljivati majke ti,cuj ga samo "nije bitno što je bolje nego što se bolje prodaje" HA HA HA e moj Bozeee!!

Normalno da cu igrati sta je bolje ( a to je pes)!!Vec je neko komentirao bio "i muzika Justina Biebera ima najvise pregledaa na Yt pa ne znaci da valja!!

A druga stvar to oko prodaje okaci macku o rep!! Mogu oni prodati koliko god hoce i to ti je sve od prodaje originala , jer za fifu nema cracka i ljudi uzimaju originale jer nemogu cekati,a sa druge strane kod pesa je obrnuto, zamisli samo koliko ljudi igra pirat! razmisli malo... {#}

Vidim da ne čitaš s razumijevanjem. Kad me već citiraš, citiraj cijelu rečenicu a nemoj vaditi dijelove koji tebi odgovaraju jer mijenjaš njen smisao i manipuliraš bez potrebe.  Ovo su rezultati prodaje za PS3 i xbox. Prodaja igre za PC je zanemariva i nema je smisla spominjati, no mogu ti je spomenuti.  Za tvoju informaciju igra je prodana u 50 000 komada za računalo.  Smiješno s obzirom koliko se prodaje za konzole.  Inače za tvoju informaciju FIFA12 je imala crack od prvog dana pa se opet prodala u 12 milja komada. Valjda ti je jasno da crack nema veze s prodajnim rezultatima jer 98% prodaje odnosi se na PS3 i xbox.To što vi ljubitelji PES-a igru ne kupujete nego čekate da je ukradete je vaš problem.  No ja bih se zapitao koja budala hoće raditi igru koju nitko ne kupuje a oni koji je igraju ukradu je s torrenta? Inače, dobro si primjetio pa kažeš da ćeš igrati ono što je bolje.  To je reklo i onih 4.5 milja kupaca FIFE kao i onih 300 tisuća kupaca PES-a.  Po tim brojkama ispada da 15 puta više ljudi misli kako je FIFA bolja igra... opet si u manjini...

I da, da te pitam za kraj, koliko bi klikova imao bieber da su za svaki klik fanovi morali dati 50 eura kao za fifu?  Uspoređuješ klik na netu s kupljenom igrom? Stvarno imate mašte u opravdavanju kraha igre na tržištu..

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.10.2012 0:41 (movie).
17 godina

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.10.2012 0:43 (movie).
12 godina
neaktivan

Isto sranje drugo pakovanje ,Kupim key preko neta i isto igram!!A govorim ti za pc,normalno da nece toliko proizvoditi za pc jer svako ko je pametan ce skinuti s neta,nisam budala da dajem pare kad mogu ovako i to skoro rade svii!!

Moje lično mišljenje, je da je FIFA mozda bolja na XBOX, PS platformama, dok PES za PC, iako malo iznad FIFE, je bolji i dominantniji . Oduvijek sam igrao PES na računaru, cesto znam igrati i na PS a na XBOX sam jednom probao. PES se vjerovatno vise fokusirao na PC igrače sto u stvari i nije lose jer znam da na PC se moze vise izvuci kao prvo sto se tice grafickih detalja itd..

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.10.2012 1:48 (picija21).
13 godina

Iako sam fan PES.a ali i dalje ne mogu vjerovat kako mozes tvrdit da je PES bolji od FIFE. PES ako ne promijeni engine i rijesi golmane i suce ne moze se mjerit s FIFA.om. Reci jednu stvar u kojoj je PES u ovom trenutku bolji ? 

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
picija21 kaže...

Isto sranje drugo pakovanje ,Kupim key preko neta i isto igram!!A govorim ti za pc,normalno da nece toliko proizvoditi za pc jer svako ko je pametan ce skinuti s neta,nisam budala da dajem pare kad mogu ovako i to skoro rade svii!!

Ajmo još jednom.  Tko će razvijati igru i u nju ulagati novce ako je nitko ne kupuje već svi ukradu s torrenta? Razlika između većine pes igrača i fifa igrača je u tome što su fifu kupili gotovo svi a pes samo neki dok je većina igru ukrala s torrenta. Nakon svega nemaš srama već one koji su kupili fifu ili pes nazivaš budalama? S obzirom na prodajne rezultate i zaradu ne bih se čudio da u godinama koje slijede razlika u korist fife bude još i veća.

Stvarno ne vidim problem da daš 220 kn za igru koju voliš i zbog koje se samnom svađaš dva dana. No ti si ogledan primjer igrača pesa koji pljuje po fifi a istovremeno ne iskazuje privrženost pesu kojeg navodno obožava već ga hladnokrvno ukrade s neta i pravi se pametan...

13 godina
protjeran
movie kaže...
picija21 kaže...

Vidim da ne čitaš s razumijevanjem. Kad me već citiraš, citiraj cijelu rečenicu a nemoj vaditi dijelove koji tebi odgovaraju jer mijenjaš njen smisao i manipuliraš bez potrebe.  Ovo su rezultati prodaje za PS3 i xbox. Prodaja igre za PC je zanemariva i nema je smisla spominjati, no mogu ti je spomenuti.  Za tvoju informaciju igra je prodana u 50 000 komada za računalo.  Smiješno s obzirom koliko se prodaje za konzole.  Inače za tvoju informaciju FIFA12 je imala crack od prvog dana pa se opet prodala u 12 milja komada. Valjda ti je jasno da crack nema veze s prodajnim rezultatima jer 98% prodaje odnosi se na PS3 i xbox.To što vi ljubitelji PES-a igru ne kupujete nego čekate da je ukradete je vaš problem.  No ja bih se zapitao koja budala hoće raditi igru koju nitko ne kupuje a oni koji je igraju ukradu je s torrenta? Inače, dobro si primjetio pa kažeš da ćeš igrati ono što je bolje.  To je reklo i onih 4.5 milja kupaca FIFE kao i onih 300 tisuća kupaca PES-a.  Po tim brojkama ispada da 15 puta više ljudi misli kako je FIFA bolja igra... opet si u manjini...

I da, da te pitam za kraj, koliko bi klikova imao bieber da su za svaki klik fanovi morali dati 50 eura kao za fifu?  Uspoređuješ klik na netu s kupljenom igrom? Stvarno imate mašte u opravdavanju kraha igre na tržištu..

ako sam u manjini nisam glup.

13 godina
neaktivan
movie kaže...
picija21 kaže...

Ajmo još jednom.  Tko će razvijati igru i u nju ulagati novce ako je nitko ne kupuje već svi ukradu s torrenta? Razlika između većine pes igrača i fifa igrača je u tome što su fifu kupili gotovo svi a pes samo neki dok je većina igru ukrala s torrenta. Nakon svega nemaš srama već one koji su kupili fifu ili pes nazivaš budalama? S obzirom na prodajne rezultate i zaradu ne bih se čudio da u godinama koje slijede razlika u korist fife bude još i veća.

Stvarno ne vidim problem da daš 220 kn za igru koju voliš i zbog koje se samnom svađaš dva dana. No ti si ogledan primjer igrača pesa koji pljuje po fifi a istovremeno ne iskazuje privrženost pesu kojeg navodno obožava već ga hladnokrvno ukrade s neta i pravi se pametan...

Smarac si nevidjeni!

Idi igraj komercijalu zajedno sa onom Fifa decicom!

Mrzim komercijalu i reklamu, sta ces, odrastao sam na PUNK-u i Novom valu!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice