Pro Evolution Soccer 2013

poruka: 3.189
|
čitano: 783.258
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2013
Zoki Mpek kaže...

LJudi, sta je meni PesEdit update napravio, pa to je strasno!

Naime, ajde sto mi je igra uvek u MLO, pucala i to na samom pocetku, vec su se na aukciji pobrkali igraci, pa oni koji vrede 6,7 miliona eura, sa overall ocenom 81,82, kod mene su u tom trenutku vredeli 400 000-500 000, ja ih lepo nakupovao 4-5 igraca i bio sretan kao malo dete. Kad, ono, sta se desava, na pocetku svakog meca, odigram dva, tri, dodavanja i igra pukne. Mecku sam rodio pokusavajuci srediti, cak sam dosta toga citao i na Konamijevom sajtu, i nigde resenja, svi pominju maticnu, graficku, procesor, a meni je sve to ok. I onda se setih da reinstaliram Pes, i to sam dva puta radio jer sam se prejeb'o i instalirao opet PesEdit update i opet nista, tek kada sam instalirao samo travu i prvu verziju PesEdita, sve je proradilo, ali od igraca koje sam doveo nijedan nije ni za goli k...., vec su to neki smesni igraci sa overall ocenom 59! Uzas, bacio sam teskom mukom zaradjeni novac, tako da moram sada prodati jednu zvezdu tima da bi se pokrpio za ugovore igracima i bar jednu solidnu zamenu!

Tako da paznja sa PesEdit update-om!

1.0 ili 1.1  ?

16 godina
Zoki Mpek kaže...

LJudi, sta je meni PesEdit update napravio, pa to je strasno!

Naime, ajde sto mi je igra uvek u MLO, pucala i to na samom pocetku, vec su se na aukciji pobrkali igraci, pa oni koji vrede 6,7 miliona eura, sa overall ocenom 81,82, kod mene su u tom trenutku vredeli 400 000-500 000, ja ih lepo nakupovao 4-5 igraca i bio sretan kao malo dete. Kad, ono, sta se desava, na pocetku svakog meca, odigram dva, tri, dodavanja i igra pukne. Mecku sam rodio pokusavajuci srediti, cak sam dosta toga citao i na Konamijevom sajtu, i nigde resenja, svi pominju maticnu, graficku, procesor, a meni je sve to ok. I onda se setih da reinstaliram Pes, i to sam dva puta radio jer sam se prejeb'o i instalirao opet PesEdit update i opet nista, tek kada sam instalirao samo travu i prvu verziju PesEdita, sve je proradilo, ali od igraca koje sam doveo nijedan nije ni za goli k...., vec su to neki smesni igraci sa overall ocenom 59! Uzas, bacio sam teskom mukom zaradjeni novac, tako da moram sada prodati jednu zvezdu tima da bi se pokrpio za ugovore igracima i bar jednu solidnu zamenu!

Tako da paznja sa PesEdit update-om!

I meni je jučer nakon PesEdit  1.1 patcha MLO pucala na startu... :(

PES.. FM..
17 godina

Jel netko isprobao PesEdit patch 1.1 online? Ak je i kako to ide? Hvala.

0 0 hvala 0
16 godina
kule kaže...

ranking match radi sve super, ali MLO crash-a .. kupio eliu i krene tekma i izbaci me.. čitam po forumima i druge također

PES.. FM..
13 godina
neaktivan

Za sve koji igraju MLO, ne ubacujte update PesEdita, vec ostanite na verziji 1.0!

Ukoliko ste ubacili i pokupovali neke igrace, na pocetku ce vam igra pucati, zato sto ti igraci nisu ti, vec neki tamo dunsteri!

To je problem svega!

Ceka se fix za PesEdit update 1.1!

1 0 hvala 4
14 godina
neaktivan
ajdin99 kaže...

Pozdrav,moze li mi neki iskusniji pes-ovac na forumu reci kako on rijesava akcije kada ostane na zadnjem igracu odbrane prije golmana znaci last defender 1v1 {#}

Meni cesto znaju uzeti loptu pa da vidim kako ih vi prolazite ?

ko imas brzog igraca samo odes u jednu stranu,ako imas sporog pucas sa 20- metara ;)

13 godina
Xfire-strmi007

5 3 hvala 0
17 godina
soja kaže...
kule kaže...

ranking match radi sve super, ali MLO crash-a .. kupio eliu i krene tekma i izbaci me.. čitam po forumima i druge također

Jel se mora napravit onaj "switch" prije pokretanja igre?

13 godina
protjeran

Nije da motam sarmu ali ovo su komentirala neka djeca... samo pricaju o grafici i facama.. sto nije suština igre...

15 godina
neaktivan

Opet se počinjete prepirat kao djeca.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Tommy_123 kaže...

Opet se počinjete prepirat kao djeca.

Šta sam sad krivo rekao?

15 godina

Pitanjce: prije se moglo igrat community, dakle napravit aliase od igrača i ograt, da igra skuplja statistike i sve se broji međusobni omjeri.

Tako sam u domu igrao sa ekipom, držali natjecanja i imali sve u igri

SAd di je to stavljeno, vidim na svemu je online ovo online ono? Dakle konami se totalno okrenuo online i nema respekta više za offline igru sa ekipicom?

Pohlepna govna

I btw šta je sa zaleđom, moji igrači dižu ruke ali ne bude zaleđe? dakle pokupili su tu glupost iz fife da kad igrač diže ruke nije zaleđe.

Dakle sad bi ja trebao znati i vdiejti svaki milimetar jel zaleđe i onda znatio kad igrač digne ruke jel je ili nije? Nravno događa se da se linijski ne vidi nekad.

bravo konami svaka čast na pofifavanju pesa.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

Community dolazi kao update u sredini 10 mjeseca.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nači suci su debili, svaki faul je žuti, najmanji faul je žuti, pa jbt, al su u*rali igru.

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
Volvox kaže...

Nači suci su debili, svaki faul je žuti, najmanji faul je žuti, pa jbt, al su u*rali igru.

Upravo to,bemti svaki prekrsaj zut,a protivnicima  nista.

da li ko igra na tipkovnicu ? jel mi moze objasniti kako obranu igrati,ja nista ne kuzim,ja upravljam svojima,on se zaleti prema napadacu i skrene desno,kako napadati da uzmes loptu,sa D znam uklizivanje,W i X dodavanja,A udarac prema golu,D nabacivanje,kako obranu igrati samo me to interesira...

15 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...
Volvox kaže...

Upravo to,bemti svaki prekrsaj zut,a protivnicima  nista.

da li ko igra na tipkovnicu ? jel mi moze objasniti kako obranu igrati,ja nista ne kuzim,ja upravljam svojima,on se zaleti prema napadacu i skrene desno,kako napadati da uzmes loptu,sa D znam uklizivanje,W i X dodavanja,A udarac prema golu,D nabacivanje,kako obranu igrati samo me to interesira...

L2 ili ti RT ti je Jockey. Pogledaj pod keybord.

ELS BLAUGRANES <3
14 godina
neaktivan

psujem,skacem,hebem snce,razbijam vaze po kuc...

1 0 hvala 0
15 godina

Instalirao sam pes 2013 i namjestio tipke za joystick. Međutim ne mogu pokretat igrače ni sa onim gljivicama a ni s tipkama lijevo,desno itd.

Ostalo poput dodavanja,pucanja,mijenjanja igrača itd radi.

Gdje je problem?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Logigamer kaže...

Lijepo, lijepo. Probaj napravit La Crocketu. To mi je najjaći skill u igri i Run Around.

ELS BLAUGRANES <3
14 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
Logigamer kaže...

Lijepo, lijepo. Probaj napravit La Crocketu. To mi je najjaći skill u igri i Run Around.

onaj osjecaj kad mu prodas la crocketu sa centra pa zabijes sa 35-40 {#}

postao sam ovisnik o la crocketi i onom kad stisnes desni pa livi analog u igracevu stranu pa se okrene za 90,samo glupo mi je sta svaki igrac moze izvest svaki trik osim rainbowa :/

15 godina
neaktivan
Logigamer kaže...
Tommy_123 kaže...
Logigamer kaže...

onaj osjecaj kad mu prodas la crocketu sa centra pa zabijes sa 35-40 {#}

postao sam ovisnik o la crocketi i onom kad stisnes desni pa livi analog u igracevu stranu pa se okrene za 90,samo glupo mi je sta svaki igrac moze izvest svaki trik osim rainbowa :/

S Crocketom možeš izbacit igrača ko kruh. A i Sombrero često radim, pogotvo kad imam korner :P

:)

ELS BLAUGRANES <3
14 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

S Crocketom možeš izbacit igrača ko kruh. A i Sombrero često radim, pogotvo kad imam korner :P

:)

ja uvik falim tajming za desni analog da je dignen za sombrero :(

14 godina
drahic kaže...

S kojim treningom se pojacava resistance igracima?

Bump...??

14 godina
neaktivan
drahic kaže...
drahic kaže...

S kojim treningom se pojacava resistance igracima?

Bump...??

mislis na ozljede?

13 godina
protjeran

Evo posto igram samo master ligu online (MLO) pa da pokazem rezultat,team istatistiku...

Igra je  stvarno dobra,to je moje misljenje...

pro..  {#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...

Evo posto igram samo master ligu online (MLO) pa da pokazem rezultat,team istatistiku...

Igra je  stvarno dobra,to je moje misljenje...

pro..  {#}

dobro ekipa,kasnije postam i ja svoju :)

inace i ove godine mi je fifa barem duplo bolja,ali nisam se odvojio od pesa od kad je izasa{#},cak ni skinio fifu jos nisam xd

edit:real sa barcinom taktikom i pedritomi villom xd

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.9.2012 19:07 (Logigamer).
13 godina
neaktivan

Zna li tko ima li kakav novi update za online transfere i to  i gdje se moze skinuti,sve stari transferi nemam volje ovako igrati,sranj* cisto, igram sa Arsenalom nema pola transfera :S

v.PesrSie jos tu A nema cazorle :S{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Kad se igra online,moze li se nekako namjestiti kamera da bude za stalno, a ne da uvijek moram pauzirat i nastimavat kameru? I jel ikako moguce podesiti game speed?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

mogu staviti svoje pjesme u igru ( i kako , ako je moguce..) ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dino_pes13 kaže...

mogu staviti svoje pjesme u igru ( i kako , ako je moguce..) ?

nossa noosa zivcira? {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice