LJudi, sta je meni PesEdit update napravio, pa to je strasno!
Naime, ajde sto mi je igra uvek u MLO, pucala i to na samom pocetku, vec su se na aukciji pobrkali igraci, pa oni koji vrede 6,7 miliona eura, sa overall ocenom 81,82, kod mene su u tom trenutku vredeli 400 000-500 000, ja ih lepo nakupovao 4-5 igraca i bio sretan kao malo dete. Kad, ono, sta se desava, na pocetku svakog meca, odigram dva, tri, dodavanja i igra pukne. Mecku sam rodio pokusavajuci srediti, cak sam dosta toga citao i na Konamijevom sajtu, i nigde resenja, svi pominju maticnu, graficku, procesor, a meni je sve to ok. I onda se setih da reinstaliram Pes, i to sam dva puta radio jer sam se prejeb'o i instalirao opet PesEdit update i opet nista, tek kada sam instalirao samo travu i prvu verziju PesEdita, sve je proradilo, ali od igraca koje sam doveo nijedan nije ni za goli k...., vec su to neki smesni igraci sa overall ocenom 59! Uzas, bacio sam teskom mukom zaradjeni novac, tako da moram sada prodati jednu zvezdu tima da bi se pokrpio za ugovore igracima i bar jednu solidnu zamenu!
Tako da paznja sa PesEdit update-om!
1.0 ili 1.1 ?