- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ma ostavite editove patcheve bezveze su
Edit : on stvarno nevalja nezz ja cemu taj palac dole
hoće li mi radit ovaj dodatak sa pes-patch stranice pošto ja imam pesedit patch 1.7???
jel ima ovaj edit da su ovim igracima slova mala sa velikim pocetnim a ne ovako sve veliko ... odvratno pravooo
Pošto sam kupio novi PES 11 i nisam baš upoznat previše sa njim,pitao bih dali se mogu vršiti transferi igrača iz jednog u drugi klub i kako.NPR: Zlatan Ibrahimović u PES 11 igra u Barceloni (sada igra u Milanu) pa da ga ja stavim u Milan.
Pošto sam kupio novi PES 11 i nisam baš upoznat previše sa njim,pitao bih dali se mogu vršiti transferi igrača iz jednog u drugi klub i kako.NPR: Zlatan Ibrahimović u PES 11 igra u Barceloni (sada igra u Milanu) pa da ga ja stavim u Milan.
Kad ukljucis igru odes na extra content pa onda data pack i tu skines update,
bit ce svi transferi napravljeni onda. (barem je tako kod mene)
Znam za te patcheve ali ja bih volio sam prebaciti pojedinog igrača(ne sve jer bih u Barcelonu stavio sve najbolje igrače.....hhahahhahA)kao naprimjer samo igrača
Znam za te patcheve ali ja bih volio sam prebaciti pojedinog igrača(ne sve jer bih u Barcelonu stavio sve najbolje igrače.....hhahahhahA)kao naprimjer samo igrača
To onda odes na: Edit -> transfers -> odaberes team npr. barcelona i onda odes na add i dovedes koga zelis.
To onda odes na: Edit -> transfers -> odaberes team npr. barcelona i onda odes na add i dovedes koga zelis.
Ako je to tako onda hvala... :)
Ako je to tako onda hvala... :)
E još jedno pitanje.Kako bih promijenio broj igrača.NPR: Ronaldov broj je 9 u PES a trebao bi biti 7.Gdje se to napravi
E još jedno pitanje.Kako bih promijenio broj igrača.NPR: Ronaldov broj je 9 u PES a trebao bi biti 7.Gdje se to napravi
Edit -> teams -> odaberes klub -> squad number, i tu mijenjas brojeve.
jeli moze drugi link nevalja ovaj?
Hvala
Imam jedno pitanje,kada bih imao piratski pes 2011 a original key dali bi mogao igrati multiplayer?
Imam jedno pitanje,kada bih imao piratski pes 2011 a original key dali bi mogao igrati multiplayer?
ja mislim da bi,samo kada uđes u online upišeš najprije svoj KONAMI ID,a poslije toga i key od igrice i trebalo bi raditi...
ozbiljno!!!??????
www.google.com isto nije losa ima sve i svastaaa :P
Jos jedno pitanje,dali mi se isplati sada nabavljati pes 2011?Zar je prekasno ili?
Jos jedno pitanje,dali mi se isplati sada nabavljati pes 2011?Zar je prekasno ili?
Nikad nije prekasno ako nesto volis igrati..
Hvala :)
Mislim da to nije moguće.Trebaš snimiti igricu pomoću programa za snimanje igara (zove se Fraps a snima zaslon desktopa)
Mislim da to nije moguće.Trebaš snimiti igricu pomoću programa za snimanje igara (zove se Fraps a snima zaslon desktopa)
Ma znam za Fraps, al nisam očekivao da ću zabit. Ja imam snimljen taj fajl s replayom, pa sam mislio da ga je moguće pokrenuti negdje u igri i onda to snimiti :)
Ma znam za Fraps, al nisam očekivao da ću zabit. Ja imam snimljen taj fajl s replayom, pa sam mislio da ga je moguće pokrenuti negdje u igri i onda to snimiti :)
Pa PES od davnina ima replay player u sebi. Potraži po opcijama. Ako postoji opcija za snimanje, mora postojati i za gledanje. A kad budeš gledao možeš snimiti sa frapsom pa uploadati na YT.
Jednostavno upalis fraps uđeš u igru gallery -> replay playback i onda snimis sa frapsom i uploadas. Sva mudrost.
Imam problem kada igram tekme lagano mi igra štuca (par sekundi je dobro, nakon toga malo zašteka). Ima li načina kako to riješiti?
pozdrav svima, imam problem sa master ligom, instalirao sam pesedit patch 2.0 sa fixon i kada pocnem igrati master ligu ispocetka, prvo se srusi kada idem igrati utakmicu, a zatim kad idem loadati igricu, isao sam u pesedit gdje sam instalirao igricu i stisnio sam switches i onda ml/bal 1, i opet ista stvar, jeli znate mozda u čemu je problem?
Hvala na velikoj pomoći
Kad si napravio switch na ml/bal 1 odi u ML, new game, odaberi sve kaj os(klub,tezinu itd), save-aj i onda vrati na default...
Skinuo sam firepatch 1.4 u dijelovima,extractao sam prvi .rar,instalirao patch iz tog .rar-a,i sve je ok samo kad napravim switch na Bundesligu 2,ostanu grbovi iz 2.engleske...Trebam li onda za svaki dio posebno instalirat patch?