Pro Evolution Soccer 11

poruka: 3.404
|
čitano: 1.009.591
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 11
Mislio sam na brzinu uploada... bez flata se ne može...
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

ma ostavite  editove patcheve bezveze su {#}{#}

Edit : on stvarno nevalja nezz ja cemu taj palac dole{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.3.2011 20:18 (IlijaM).

0 10 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

hoće li mi radit ovaj dodatak sa pes-patch stranice pošto ja imam pesedit patch 1.7???

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno.

0 0 hvala 0
15 godina
Pro Evolution Soccer 11

PESEDIT 2.0

Jedan file ofc ;)

EDIT: 2.01 fix

LoL nick: Strongtoni
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2011 19:36 (Don Strongtoni).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

jel  ima ovaj edit da su ovim  igracima  slova mala sa  velikim pocetnim a ne ovako sve  veliko ... odvratno pravooo

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Pošto sam kupio novi PES 11 i nisam baš upoznat previše sa njim,pitao bih dali se mogu vršiti transferi igrača iz jednog u drugi klub i kako.NPR: Zlatan Ibrahimović u PES 11 igra u Barceloni (sada igra u Milanu) pa da ga ja stavim u Milan.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Coutinho kaže...

Pošto sam kupio novi PES 11 i nisam baš upoznat previše sa njim,pitao bih dali se mogu vršiti transferi igrača iz jednog u drugi klub i kako.NPR: Zlatan Ibrahimović u PES 11 igra u Barceloni (sada igra u Milanu) pa da ga ja stavim u Milan.

Kad ukljucis igru odes na extra content pa onda data pack i tu skines update, 

bit ce svi transferi napravljeni onda. (barem je tako kod mene)

14 godina
neaktivan

Znam za te patcheve ali ja bih volio sam prebaciti pojedinog igrača(ne sve jer bih u Barcelonu stavio sve najbolje igrače.....hhahahhahA)kao naprimjer samo igrača

15 godina
neaktivan
Coutinho kaže...

Znam za te patcheve ali ja bih volio sam prebaciti pojedinog igrača(ne sve jer bih u Barcelonu stavio sve najbolje igrače.....hhahahhahA)kao naprimjer samo igrača

To onda odes na: Edit -> transfers -> odaberes team npr. barcelona i onda odes na add i dovedes koga zelis.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.3.2011 18:32 (mario1990).
14 godina
neaktivan
mario1990 kaže...
Coutinho kaže...

To onda odes na: Edit -> transfers -> odaberes team npr. barcelona i onda odes na add i dovedes koga zelis.

Ako je to tako onda hvala... :)

14 godina
neaktivan
Coutinho kaže...
mario1990 kaže...
Coutinho kaže...

Ako je to tako onda hvala... :)

E još jedno pitanje.Kako bih promijenio broj igrača.NPR: Ronaldov broj je 9 u PES a trebao bi biti 7.Gdje se to napravi

15 godina
neaktivan
Coutinho kaže...

E još jedno pitanje.Kako bih promijenio broj igrača.NPR: Ronaldov broj je 9 u PES a trebao bi biti 7.Gdje se to napravi

Edit -> teams -> odaberes klub -> squad number, i tu mijenjas brojeve.

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

jeli moze drugi link nevalja ovaj?

Hvala

SUZE MI TEKU KAD IZGUBE, OSMIJEH NA LICU KAD BOLJI JE, TI NE RAZUMIJEŠ ŠTO JE TO - ON JE CIJELI ŽIVOT MOJ- HAJDUK ŽIVI VJEČNO

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Imam jedno pitanje,kada bih imao piratski pes 2011 a original key dali bi mogao igrati multiplayer?

'pušimo dinamit na krovu nebodera sve se dimi'

0 0 hvala 0
15 godina
retardinjo25 kaže...

Imam jedno pitanje,kada bih imao piratski pes 2011 a original key dali bi mogao igrati multiplayer?

ja mislim da bi,samo kada uđes u online upišeš najprije svoj KONAMI ID,a poslije toga i key od igrice i trebalo bi raditi...

15 godina
Najbolja stranica za skidanje patcheva i svih drugih stvari u vezi PESA ovogodisnjeg i proslih je www.pes-patch.com . Tu mozete pronaci sve sto vam treba.
15 godina
neaktivan
jurica_m kaže...
Najbolja stranica za skidanje patcheva i svih drugih stvari u vezi PESA ovogodisnjeg i proslih je www.pes-patch.com . Tu mozete pronaci sve sto vam treba.

ozbiljno!!!??????

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

www.google.com  isto nije losa ima sve i svastaaa :P

1 0 hvala 0
15 godina
Da, ozbiljno. Zato sam to napisao jer ima puno ljudi koji traze patcheve, a ne znaju gdje ih pronaci. www.pes-patch.com
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Jos jedno pitanje,dali mi se isplati sada nabavljati pes 2011?Zar je prekasno ili?

'pušimo dinamit na krovu nebodera sve se dimi'

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
retardinjo25 kaže...

Jos jedno pitanje,dali mi se isplati sada nabavljati pes 2011?Zar je prekasno ili?

Nikad nije prekasno ako nesto volis igrati..{#} 

15 godina
Zabio gol iz slobodnjaka s Valdezom, i spremio ponovljenu snimku... Gdje se sad to spremilo, i kako da uplaodam na YT?

Hvala :)
It recently became apparent to me that the letters 'T' and 'G' are far too close together on a keyboard. This is why I'll never be ending an e-mail with the phrase 'Regards' ever again.
14 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
Zabio gol iz slobodnjaka s Valdezom, i spremio ponovljenu snimku... Gdje se sad to spremilo, i kako da uplaodam na YT?

Mislim da to nije moguće.Trebaš snimiti igricu pomoću programa za snimanje igara (zove se Fraps a snima zaslon desktopa)

15 godina
Coutinho kaže...
The Unforgiven kaže...

Mislim da to nije moguće.Trebaš snimiti igricu pomoću programa za snimanje igara (zove se Fraps a snima zaslon desktopa)

Ma znam za Fraps, al nisam očekivao da ću zabit. Ja imam snimljen taj fajl s replayom, pa sam mislio da ga je moguće pokrenuti negdje u igri i onda to snimiti :)

It recently became apparent to me that the letters 'T' and 'G' are far too close together on a keyboard. This is why I'll never be ending an e-mail with the phrase 'Regards' ever again.
17 godina
The Unforgiven kaže...
Coutinho kaže...
The Unforgiven kaže...

Ma znam za Fraps, al nisam očekivao da ću zabit. Ja imam snimljen taj fajl s replayom, pa sam mislio da ga je moguće pokrenuti negdje u igri i onda to snimiti :)

Pa PES od davnina ima replay player u sebi. Potraži po opcijama. Ako postoji opcija za snimanje, mora postojati i za gledanje. A kad budeš gledao možeš snimiti sa frapsom pa uploadati na YT.

Come to the dark side, we have cookies.
15 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
Coutinho kaže...
The Unforgiven kaže...

Jednostavno upalis fraps uđeš u igru gallery -> replay playback i onda snimis sa frapsom i uploadas. Sva mudrost.

16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Imam problem kada igram tekme lagano mi igra štuca (par sekundi je dobro, nakon toga malo zašteka). Ima li načina kako to riješiti?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

pozdrav svima, imam problem sa master ligom, instalirao sam pesedit patch 2.0 sa fixon i kada pocnem igrati master ligu ispocetka, prvo se srusi kada idem igrati utakmicu, a zatim kad idem loadati igricu, isao sam u pesedit gdje sam instalirao igricu i stisnio sam switches i onda ml/bal 1, i opet ista stvar, jeli znate mozda u čemu je problem?

Hvala na velikoj pomoći

SUZE MI TEKU KAD IZGUBE, OSMIJEH NA LICU KAD BOLJI JE, TI NE RAZUMIJEŠ ŠTO JE TO - ON JE CIJELI ŽIVOT MOJ- HAJDUK ŽIVI VJEČNO

0 0 hvala 0
15 godina

Kad si napravio switch na ml/bal 1 odi u ML, new game, odaberi sve kaj os(klub,tezinu itd), save-aj i onda vrati na default...

LoL nick: Strongtoni
14 godina
Pro Evolution Soccer 11

Skinuo sam firepatch 1.4 u dijelovima,extractao sam prvi .rar,instalirao patch iz tog .rar-a,i sve je ok samo kad napravim switch na Bundesligu 2,ostanu grbovi iz 2.engleske...Trebam li onda za svaki dio posebno instalirat patch?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice