Prjedlozi za age of conan i WoW

poruka: 7
|
čitano: 1.332
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Oprostitena ovako glupoj temi ali moram pitat igro bi Age of Conan I WoW ,problem je u tome šta neznam izabrat koju bi class dal DEMONOLOGIST,BARBARIAN,GUARDIAN i.t.d.isto i tako i u WoW.

Pa bi molio preporuke?

(P.S.

otvorio sam temu iz razloga što mi se nije dalo kopati u AGE OF CONAN HYBORIAN ADVENTURES ima jako puno poruka )

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Prjedlozi za age of conan i WoW

Pa sta te najvise zanima, koji ti stil borbe najvise lezi, prvo nam to reci kako bi ti lakse mogli predlozit. Da li volis biti support u nekom fightu, healing radit ili vise volis damage radit. Da li ti se svidja biti mage klasa koja nosi lak armor ili bi nosio ogromne armore i maceve te bio u samom sredistu borbe...

Sto se tice WoWa tu ti nije problem, nema previse klasa pa lako probas i vidis sta ti se svidja, tako sam ja izlevelo par klasa do lvl 25 pa odusto ako mi je klasa losa.

Q6600 @ 3.1Ghz // 4GB DDR2 Kingmax MARS // 8800GTX
16 godina
neaktivan

Obožavam warrior tipove u svim igrama no čito sam u BUG-u o Age of Conanu i piše da nakon 50 lvl najbolja Mage class jel posjeduju super spellove pa zato se dvoumim,a što se tiče WoW-a igro sam ga samo dva sata trial verziju ali nabavio sam full verziu pa baš nism ufuran u tu igru pa bih htjeo brzog warriora ako takva classa postoji!

17 godina
neaktivan
miky moj kaže...

Obožavam warrior tipove u svim igrama no čito sam u BUG-u o Age of Conanu i piše da nakon 50 lvl najbolja Mage class jel posjeduju super spellove pa zato se dvoumim,a što se tiče WoW-a igro sam ga samo dva sata trial verziju ali nabavio sam full verziu pa baš nism ufuran u tu igru pa bih htjeo brzog warriora ako takva classa postoji!

Barbarian, ili conqueror Belji se
17 godina
neaktivan

a brzi warrior ... imas rougea koji radi dobar dps , imas i warriora ali se ljudi vecinom sa njima opredjeljuju za tanka jer je kao tank odlican

Necu zvaku , hocu kusur !!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ako želiš brzo napadat i radit odličan dmg uzmi rougea...meni osobno najbolja klasa u WoW-u...age of conan nisam igro pa ne znam

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Samo mala digresija: ti stigneš igrat obje igre istovremeno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice