Ne kužim se baš u te igre ali mi se čini kao da su avanturističke poput Gothica i Obliviona.Ima li neka stranica sa tim starim trajlerima da se pogleda pa ako je igrica ok zašto ne probati?Moram priznati da sam ljubitelj avanturističkih igrica pogotovo onih slobodnijih u kojima treba istražiti igru(svijet u kojem igraš)da nije baš ograničeno izvrši zadatke i završi igru.Radi primjera meni za Gothic 3 trba skoro 2 mjeseca da završim igru(jer uvijek iznova želim prošvrljati i po cijelom Nordmaru i Mirtani a bogami i Varantu.Malo sam skrenio sa teme sory.Dakle tralleri tih prijašnjih igara pa da čovjek zna kaj uzeti?
To ti je avanturistička/akcijska pa donekle i SF igra.
Kada bi gledao kretanje kuda sve možeš ići, ona je linearna naspram Gothic 3.
Evo ja ću ti kazati priču u 3 djelu igre, Two Thrones!
...Kada je princ došao u luku Babilonovu sa Kaileenom vidio je da je sve u požaru i da je u tijeku pobuna/rat, kako hoćeš...
Strijelci ih napadju i brod potone no on i Kaileena ostanu živi.
On se budi i kreće u potragu za njom i kasnije na kraju prve misije dođeš do scene kada Veizir ubije Kaileenu i dobije moć, a princ skuži da ga uopće nije bio ni ubio...
Princ tada trči da ju spasi no Sands of Time je u zraku i ženska mu ozlijedi ruku sa lancem, od kojeg će on kasnije, djelomično postajati Dark Prince jer su mu Sands of Time utjecao na psihu, tak neš, a Tamni princ je kao njegova loša strana koja želi da mu dokaže da su oni jedno no princ u to ne vjeruje...
I on tako ide u potragu za Veizirom da se osveti, no tada nailazi na princezu Farah koja mu pomaže, i na kraju kada ubijete Veizira slijedi hmm, bitka protiv Tamnog princa, gdje ga se u potpunosti oslobađate i krećete dalje sa Farah...
...a dalje ćemo vidjeti što se dešava... :D
Uglavnom odigraj igru pa ćeš bolje skontati o čemu se radi, no moraš ih odigrati sve, ako odigraš neš' sigurno požaliti...