Prince of Persia: The Forgotten Sands

poruka: 215
|
čitano: 63.389
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Novi PoP u svibnju
16 godina
neaktivan
RE: Prince of Persia: The Forgotten Sands
General Zed kaže...

Ne kužim se baš u te igre ali mi se čini kao da su avanturističke poput Gothica i Obliviona.Ima li neka stranica sa tim starim trajlerima da se pogleda pa ako je igrica ok zašto ne probati?Moram priznati da sam ljubitelj avanturističkih igrica pogotovo onih slobodnijih u kojima treba istražiti igru(svijet u kojem igraš)da nije baš ograničeno izvrši zadatke i završi igru.Radi primjera meni za Gothic 3 trba skoro 2 mjeseca da završim igru(jer uvijek iznova želim prošvrljati i po cijelom Nordmaru i Mirtani a bogami i Varantu.Malo sam skrenio sa teme sory.Dakle tralleri tih prijašnjih igara pa da čovjek zna kaj uzeti?

To ti je avanturistička/akcijska pa donekle i SF igra.

Kada bi gledao kretanje kuda sve možeš ići, ona je linearna naspram Gothic 3.

Evo ja ću ti kazati priču u 3 djelu igre, Two Thrones!

...Kada je princ došao u luku Babilonovu sa Kaileenom vidio je da je sve u požaru i da je u tijeku pobuna/rat, kako hoćeš...

Strijelci ih napadju i brod potone no on i Kaileena ostanu živi.

On se budi i kreće u potragu za njom i kasnije na kraju prve misije dođeš do scene kada Veizir ubije Kaileenu i dobije moć, a princ skuži da ga uopće nije bio ni ubio...

Princ tada trči da ju spasi no Sands of Time je u zraku i ženska mu ozlijedi ruku sa lancem, od kojeg će on kasnije, djelomično postajati Dark Prince jer su mu Sands of Time utjecao na psihu, tak neš, a Tamni princ je kao njegova loša strana koja želi da mu dokaže da su oni jedno no princ u to ne vjeruje...

I on tako ide u potragu za Veizirom da se osveti, no tada nailazi na princezu Farah koja mu pomaže, i na kraju kada ubijete Veizira slijedi hmm, bitka protiv Tamnog princa, gdje ga se u potpunosti oslobađate i krećete dalje sa Farah...

...a dalje ćemo vidjeti što se dešava... :D

Uglavnom odigraj igru pa ćeš bolje skontati o čemu se radi, no moraš ih odigrati sve, ako odigraš neš' sigurno požaliti...

a.k.a MindFreak MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
16 godina

WTF? Na gamereportu piše da će biti SAMO za konzole link

Ne mogu vjerovat, ako ovo ne dođe za pc poludit ću

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

WTF? Na gamereportu piše da će biti SAMO za konzole link

Ne mogu vjerovat, ako ovo ne dođe za pc poludit ću

U početku vjerovatno neće izaći za PC, ali mislim da će se s vremenom ipak predomisliti, ali ćemo se načekati. Takav slučaj je bio s The Force Unleashed, a čini se da će i Gears of War 2 izaći za PC pa se nadam da će i The Forgotten Sands jednog dana.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.12.2009 0:37 (Igor).
17 godina
neaktivan
Sigurno će biti i za PC.

Možda sa kojim mjesecom zakašnjenja, ali bit će.
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
17 godina
protjeran

Evo jedan "filmić" za star eigrače da se podsjete, i za one koji nisu igrali da se zagriju za ovaj serijal...

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

E sigurno je da izlazi za PC evo i par inf!

http://www.vg247.com/2009/12/15/new-prince-of-persia-detailed-first-images/

Radnja ce se dogadjati izmedju prvog i drugog djela tj. (Izmedju The Sands of Time i Warrior Within)

Tako da bi bilo jako zanimljivo vidjeti sta je radio u onih 7 godina Cool

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2009 15:20 (Nitrium).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Odlično, to se čekalo. Super je što se vraćaju na originalnu trilogiju. Ovaj zadnji nastavak i nije bio loš, al nije to to. A još je će otprilike u isto vrijeme i film. Fino, fino....

0 0 hvala 0
16 godina

Po traileru izgleda da je to onaj stari dobri princ. Radovalo bi me da naprave opet tako dobre igre kao sto su: the sands of time, warrior within i the two thrones. Na njih sam potrosio vise vremena nego na sve ostale igre zajedno, uzivajuci u svakoj sekundi. Zadnji dio princa me nije bas odusevio

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

pozdrav, nov sam na forumu, i ovako: zanima me da li bi mogao igrati ovaj zadnji prince od persia iz 2008. godine? imam hd saphire 4650 512mb + 1Gb hyper memory, 2 Gb ddr, amd athlon 64 3000+ i puno mjesta na hard disku. koristim amd fusion i overdrive + ati catalist.

nisam nikad igrao pop a nekako mi se sviđa pod zadnje ;)

šta da radim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
satara kaže...

pozdrav, nov sam na forumu, i ovako: zanima me da li bi mogao igrati ovaj zadnji prince od persia iz 2008. godine? imam hd saphire 4650 512mb + 1Gb hyper memory, 2 Gb ddr, amd athlon 64 3000+ i puno mjesta na hard disku. koristim amd fusion i overdrive + ati catalist.

nisam nikad igrao pop a nekako mi se sviđa pod zadnje ;)

šta da radim?

Probaj igru pa ćeš vidjet:D

Najjednostavnije

Kupujem afričkog tvora.
15 godina
neaktivan
hm...da, lako tebi za reći, stvar je u tome šta treba da ju skinem prvo, a to bi potrajalo, a piše da mu treba za pokretanje neki dual core, ja imam single ali 64bit, grafulja je bolja čak i od preporučene, a i rama imam na pretek... možda bi me to izvuklo,...ali mislim da si u pravu, najbolje probat ;)
(btw. ako mogu igrat witchera, bioshock, batmana, borderlands, dead space i risen na medium , onda bi mogao i ovo)
jedino šta čitam kako ljudi govore da im je bolji 1.,2. i 3 dio, pa sad vise nista neznam.. ;)
16 godina
neaktivan

moci ces igrati sigurno, ali neces se bas nauzivati prelijepe grafike i velikog broja fpsa...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nadam se da cu jednoga dana (cca 2godine) kupiti najjacu zvjer i terat cu sve igre sta si zamislim na high. tada ce vec biti puno jacih igara ;) a i puno boljih engine-a

AKO NETKO IMA ZA PRODATI  procesor za SOCKET 939, DUAL CORE (X2), to bi bila jos bolja opcija.. ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2010 14:04 (satara).
15 godina
neaktivan

Sto se tice igre ....odlican serijal....pogotovo Warrior within....nadam se da ce i ovo biti dobro.....

i zicer ce izac za pc....jer nebi bilo uredu da nakon 4 nastavka koja su bila za pc, da ovaj nece izaci....

Ako je netko igrao jedan od nastavaka sada neznam tocno koji ,ali mislim da je PoP:WW , bio je video gdje se on bori sa svojim bratom protiv nekih likova....to je neko prisjecanje gdje su mu ubili brata....

Koliko sam citao na ubisof stranici igrica bi trebala biti napravljena prema tome.....

A film....zivo sranje....sjebali su ga skroz......ako su radi film pod nazivom sands of time onda su ga tako i trebali napravit jer koliko sam skuzio izmjesali su ga i dodali dark princa kojeg nema u tom djelu igre.... Veliko razocarenje....ljubitelji te igre vidjet ce u cemu je stvar....znam da nemoze biti film i igra identicni.....ali opet

Sve pohvale svim nastavcima i savrsenoj radnji.....presao sam sve nastavke od 4-6 puta , zavisi kako koji....tako da to sve govori o mom misljenju igre.....

15 godina
doxy kaže...

ma ovaj zadnji je šrot naspram trilogije

odigraj Warrior Within

AKCIJA, priča, gameplay, igrivost...savršenstvo...dok sma igrao ni na jedan bug nisam naletio, il sam ćorav ili retardiran

zadnji nastavak ak usporediš s Warrior Within (dvica) ... onda izgleda ko Hello Kitty...

nema do dvice ... još Godsmack dao malo svoje muzike ...

to je MUST PLAY!

Slazem se sa svima navedenim trilogija ukupan dojam zakon al dvojka rula!

15 godina
dtmdean19 kaže...

Sto se tice igre ....odlican serijal....pogotovo Warrior within....nadam se da ce i ovo biti dobro.....

i zicer ce izac za pc....jer nebi bilo uredu da nakon 4 nastavka koja su bila za pc, da ovaj nece izaci....

Ako je netko igrao jedan od nastavaka sada neznam tocno koji ,ali mislim da je PoP:WW , bio je video gdje se on bori sa svojim bratom protiv nekih likova....to je neko prisjecanje gdje su mu ubili brata....

Koliko sam citao na ubisof stranici igrica bi trebala biti napravljena prema tome.....

A film....zivo sranje....sjebali su ga skroz......ako su radi film pod nazivom sands of time onda su ga tako i trebali napravit jer koliko sam skuzio izmjesali su ga i dodali dark princa kojeg nema u tom djelu igre.... Veliko razocarenje....ljubitelji te igre vidjet ce u cemu je stvar....znam da nemoze biti film i igra identicni.....ali opet

Sve pohvale svim nastavcima i savrsenoj radnji.....presao sam sve nastavke od 4-6 puta , zavisi kako koji....tako da to sve govori o mom misljenju igre.....

ako se nevaram igra se odvija izmedu prvog i drugog dijela!

16 godina
neaktivan

...ne varas se, mislim da ce u tom dijelu biti vise toga otkriveno, neke nebuloze koje dosad nismo kontali...

...sve u svemu PoP je super igra, zadnji nastavak mi nije nesto jer nema ono nesto, sve je ponavljajuce, dok je kod trilogije sve povezano. ;)))

a.k.a MindFreak MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

To sam i mislio samo nisam napisao.....taj video govori o necemu sto se desilo poslje SOT i prije WW.....

17 godina
neaktivan

Jel istina da će i Prince imati onu novu vrlu zaštitu kao i Assassins Creed 2? Ono saveanje samo na njihov server?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

To piše u onoj temi o Ubisoftu, vjerojatno hoće.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni je ovaj zadnji PoP bio ko neki Nintendo platformer za djecu i bakice - lik sve sam radi, ti samo trebaš stisnit dugme u otprilike pravo vrijeme, ak i fulaš, nije bed, evo probaj ponovo. Sve lijepo, šareno, svjetlucavo, čistiš zemlju od nekakve nafte i onda skupljaš neke zvjezdice, tu i tamo naletiš na nekakve ogromne šarene gumbe koji te bacaju okolo ko malu budalu, ludilo. Lik se čak i bori ko neka baba na ekstaziju - ili se mrda naprijed-natrag tri centimetra i grebucka, ili skače ko vjeverica.

Pješčana trilogija mi je puno draža, iako su debelo zaribali sa drugim dijelom koji je izgledao kao da je princ zalutao u zamak iz Quakea 1 kojeg trenutno rentaju dvije sisate darkerice na odmoru sa dežurstva u Gajevoj. I baš mi je drago što se ponovo vraćaju toj priči, naravno ak zanemarim da to rade samo zato da bi se nakeljili na ovu katastrofu od filma što dolazi (čak su i facu princa izmjenili da više liči Jake-u Gillyienghallu, ugh). A i ova fora da ćeš se moć tuć sa 50 neprijatelja odjednom bi zvuči fantastično kad se sjetim debilnih "borbi" iz ovog zadnjeg princa..

Al ak me opet budu tjerali da skupljam zvjezdice i čistim korupciju ko Kosorica, ne bu se princ više naseljavao na mom kompu.. :)

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
BUCKETHEAD /// http://companyofheroesonline.tumblr.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

Ništa novo, na kraju ćemo ga igrati na +30Smijeh

16 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...

Ništa novo, na kraju ćemo ga igrati na +30Smijeh

hehe tako je u pustinji pa da ugode atmosferiCool

Moja graficka je 100% pamuk!!
15 godina
neaktivan
http://crotrailers.co.cc CRO TRAILER-Traileri i gameplay snimke video igara

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ne valja ti link
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

http://crotrailers.co.cc/2010/04/02/prince-of-persiathe-forgotten-sands-gameplay-trailer/     evo ovaj link bi trebao raditi a sudeci po traileru    pocinjem dane odbrojavati do izlaska jer predobro izgleda.... 

That Jesus Christ guy is getting some terrible lag... it took him 3 days to respawn!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ne radi
Moj PC  
0 3 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Novi PoP u svibnju
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: