Preporucite mi igru

poruka: 36
|
čitano: 3.164
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Preporucite mi igru

I niš više? Thx Skywaker

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Kažu da škola nije ztvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Preporucite mi igru
Hex kaže...

Ajde preporučite i meni igru: lijep dizajn likova, gušt koreografija; strategije mi i nisu baš nešto pa bih rađe FPS ili simulaciju vožnje, igru stila God Of War ili stila TPS-a (third person shooter).Može biti igra i na Playu 3. Umjetnički sam tip, ne sportski. To su mi prioriteti. Hvala

pričekaj još malo dok ne izađe novi prince of persia, tomb raider anniversary i legend (sada će izaći novi nastavak).
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan
Preporucite mi igru

Probaj ako, ako nisi, igru Prince of Persia svi nastavci su dobri.

Buraz

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Preporucite mi igru

da ne otvaram novu temu, možete li mi preporučiti jednu odličnu strategiju tipa lotr: battle for middle earth II (a da to ne bude dodatak Rise of Witch King)?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Preporucite mi igru

Dead space....Namigiva.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Preporucite mi igru

Dobro, hvala vam, ma da sam već igrao većinu ovih igara gore.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Kažu da škola nije ztvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina...
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice