Preporucite mi igru

poruka: 36
|
čitano: 3.168
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Preporucite mi igru

Znaci kak naslov veli neku dobru igru 2007-2008 moze i ranije ak je dobra vrsta:svejdno ak je dobra mislil sam dirt skinut zna ko nes bolje,slobodno vase preporuke jel bi konacno htjel odigrat dobru singleplayer igru stalno igram cod prek neta i zlo mi vec od togCool

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Preporucite mi igru

probaj mozda crysis, alone in the dark, far cry(novi), tak nes...nisam siguran...moras reci kakvu vrstu igrica volis

Why so serious? Let's put smile on that face.

0 0 hvala 0
17 godina
Preporucite mi igru

Mass effect, Grid

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Preporucite mi igru

Need For Speed, svi naslovi su dobri. Probaj si kupit i Grid i Crysis da vidiš što tvoja konfiguracija može! Pa uživaj! pozzNamigiva btw sve skoro imam pa preporučam iz osobnoga iskustva

Intel Core 2 Quad Q6600, DDR2 2x2048, ATI Radeon Sapphire HD4870, Creative Labs X-Fi Extreme Music
17 godina

a crysis igro nije bas nes alone in dark sam gledo gameplay izgleda zakon sam kaj mi ide na zivce kaj je sve to tamno tak,far cry 2 je izaso?ak je idem ga odma downlodat

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
protjeran
Preporucite mi igru

PES 2008

People that think they know it all annoy those of us that do!

0 0 hvala 0
17 godina
Preporucite mi igru

The Witcher

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Preporucite mi igru

COD 4

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Preporucite mi igru

Igraj TES4: Oblivion ako nisi. Ja sam ga vec 3 put preso, al igra je zarazna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Rider on the Storm kaže...

The Witcher

jesi igro kolko sam ovak po netu videl izgleda dobro
17 godina
Shady kaže...

COD 4

no way
http://www.xfire.com/profile/slickman25/
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.8.2008 22:51 (R4zOR229).
17 godina

Igre koje moraš probati:

1.Bioshock

2.F.E.A.R

3.Kung Fu Panda

4.Half Life 2 Episode Two

5.Turok

http://media.goalunited.org/game/gfx/signatures/user/sig_018fcea4864849cf91a42c6edd9f37ee.jpg
17 godina
protjeran
Preporucite mi igru

F.E.A.R. Combat

EDIT: Sry, zaboravio sam da treba singleplayer...

TM united forever

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.9.2008 7:59 (Shady).

0 0 hvala 0
17 godina
R4zOR229 kaže...
Rider on the Storm kaže...

The Witcher

jesi igro kolko sam ovak po netu videl izgleda dobro
 Da...po meni najbolji rpg zadnjih par god...odlicna prica. zabavan sustav alkemije, predobra atmosfera, mogucnost "intimnih odnosa" s human zenkama, rat između humana i nunhumana u koji ces se nazalost morati uplesti...
17 godina

a mozda je wow kriv kaj su mi se zgadili rpg igre zato kaj je on kao "MMORPG"al ak je ovo nes drugo vrjedi probat

17 godina
Shady kaže...

F.E.A.R. Combat

EDIT: Sry, zaboravio sam da treba singleplayer...

TM united forever

probo igra je zakon(TM united)sam kaj ju sad nemrem instalirat zato kaj neznam onaj key =(
17 godina
Ad4pt3r kaže...

Igre koje moraš probati:

1.Bioshock

Kakav je ak si igro?

2.F.E.A.R

probo nije bas nes

3.Kung Fu Panda

ovo bi volio probat

necu half life

5.Turok

koji zanar?Kakva je?

admin nemoj ban jel sam moro odgovorit na vise postova buduci da me nije bilo pa nisam mogo na svakog u trenutku kad je napisam evo jos jednom se ispricavam radi tog
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.9.2008 17:03 (R4zOR229).
17 godina
Preporucite mi igru

Ubuduće editiraj (lol...mod wannabe)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Preporucite mi igru

Uzmi Orange Box, svaku igru iz njega moraš isprobat jer si super.

Ako ti nešto smrdi, promjeni čarape.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
R4zOR229 kaže...
Ad4pt3r kaže...

Igre koje moraš probati:

1.Bioshock

Kakav je ak si igro?

2.F.E.A.R

probo nije bas nes

3.Kung Fu Panda

ovo bi volio probat

necu half life

5.Turok

koji zanar?Kakva je?

admin nemoj ban jel sam moro odgovorit na vise postova buduci da me nije bilo pa nisam mogo na svakog u trenutku kad je napisam evo jos jednom se ispricavam radi tog

1.Predobra igra

3.zabava zagarantirana

5.FPS
http://media.goalunited.org/game/gfx/signatures/user/sig_018fcea4864849cf91a42c6edd9f37ee.jpg
17 godina

a nis sad skidam alone in dark skinul sam vec farcry i skinut cu ovu pandu mislim da mi je to dosta tak i onak sad kad skola pocinje necu moc tolko bit na pc-u=(

17 godina
protjeran
Ad4pt3r kaže...

Igre koje moraš probati:

1.Bioshock

2.F.E.A.R

3.Kung Fu Panda

5.Turok

Ddefinitivno se slažem. F.E.A.R. Perseus Mandate! Druge su dobre, ali nisam igro'!
Intel Core 2 Quad Q6600, DDR2 2x2048, ATI Radeon Sapphire HD4870, Creative Labs X-Fi Extreme Music
17 godina
neaktivan
Preporucite mi igru

Potraži malo na netu: best videogames 2008, i onda vidi imena tih igara i vidi na jubitou kakav je gameplay. Tako ja uvjek radim.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Preporucite mi igru

F.E.A.R. su radili bolesnici koji pate od očinskog kompleksa

0 0 hvala 0
17 godina
Preporucite mi igru

The Settlers IV.

Stvarno simpatična strategija za opuštanje i malo laganiju igru...

Moja preporuka.

Fear leads to anger,anger leads to hate,hate leads to suffering.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Tetris

17 godina
neaktivan

Diablo 2 staro ali još u modi.

PRLJAVI IGRAJU PRLJAVO !!!
17 godina
neaktivan
Preporucite mi igru

Ajde preporučite i meni igru: lijep dizajn likova, gušt koreografija; strategije mi i nisu baš nešto pa bih rađe FPS ili simulaciju vožnje, igru stila God Of War ili stila TPS-a (third person shooter).Može biti igra i na Playu 3. Umjetnički sam tip, ne sportski. To su mi prioriteti. Hvala

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Kažu da škola nije ztvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina...
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.10.2008 18:19 (Hex).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Preporucite mi igru

Što se tiče PS3,jesi probao Uncharted:Drake's Fortune?

Fear leads to anger,anger leads to hate,hate leads to suffering.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Preporucite mi igru

PES 2009

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice