PlayerUnknown's Battlegrounds izdvojena tema

poruka: 7.007
|
čitano: 1.579.310
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
17 godina
Re: PlayerUnknown's Battlegrounds
macgyver 53 kaže...

Jel se itko uspio connectat na ovaj map test server? Stalno iznacuje servers are too busy

Još ne radi to, tek navečer u 7PM po PDT (ilitiga Pacific Day Time će počet raditi). To je nama ujutro u 4 sutra (+- 1 sat)

13 godina
protjeran
PlayerUnknown's Battlegrounds

Jel misle kad u buducnosti staviti da se moze mapa birati? jel igdje ista spomenuto?LP

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Stjepanj kaže...

Jel misle kad u buducnosti staviti da se moze mapa birati? jel igdje ista spomenuto?LP

Iskreno bolje nikad...., iako jos igru 2 miliona ljudi, kad to podjelis na servere, pa na mape (jer recimo ja pustinju vise nikad ne bih zaigrao) 100 po 100 mozda bi se za neke i cekalo duze u que. Bolje ovako random pa sta ubodes, ubodes

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
16 godina

Ma koja gluposti.

Pa PUBG trenutno ima velik broj aktivnih igrača tak da ćeš bez problema pronaći 100 ljudi za svaku mapu pa čak i kad ih bude 3.

Meni nebi bio problem niti čekat 30 sekundi (a ni tolko dugo se neće čekat kad uvedu opciju odabira mape) da updadnem u mapu koju želim igrat.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
16 godina

Nedaj bože da se može birati mapa. Npr frend igra sa ekipom, i oni uglavnom preferiraju staru mapu, dok frend više voli novu mapu. Na ovaj način nije outnumbered, pa umjesto da ju ne igra nikad - igra ju nekad.

Plus biranje mape je dosta non-competitive način.

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
AmonZero kaže...

Ma koja gluposti.

Pa PUBG trenutno ima velik broj aktivnih igrača tak da ćeš bez problema pronaći 100 ljudi za svaku mapu pa čak i kad ih bude 3.

Meni nebi bio problem niti čekat 30 sekundi (a ni tolko dugo se neće čekat kad uvedu opciju odabira mape) da updadnem u mapu koju želim igrat.

Sve je to OK dok su 2-3 ove godine ce biti 4 mape poslje mozda 5 ili 6 a cijelo vrijeme ce playbase ili da stagnira ili da blago opada jer ljudi se zasite svega pa tako i PUBG-a. 2 milionadjeluje puno, ali kad to rasporedis na gomile regija, onda uz to single/duo/squad pa first person/third person i onda u to jos ubacis map select tako da se neke manje popularne ignoriraju (vecina ljudi s kojima sam igrao nisu zadovoljni recimo pustinjom) to sa 30 sekundi poraste na vise a matchmaking ti ubaci Hochi Pinga, Chi Chon Chonga jer u EU nema dovoljno ljudi da u tom momentu popuni tvoj loby. Bas koja glupost.... 

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.4.2018 22:18 (D3ViL).
9 godina
protjeran

Nocas sanjam da igram oko vatre na novoj mapi sa ekipom iz One Piece(Luffy, Zoro, Chopper...) i da svi urlamo RPG RPG RPG... Nikako ne kontam zasto ne zele da stave RPG u igru. 

Eye In The Sky
Moj PC  
0 8 hvala 0
16 godina
Evil Access kaže...

Nocas sanjam da igram oko vatre na novoj mapi sa ekipom iz One Piece(Luffy, Zoro, Chopper...) i da svi urlamo RPG RPG RPG... Nikako ne kontam zasto ne zele da stave RPG u igru. 

13 godina
Evil Access kaže...

A kad si se probudio shvatio si da zaboravio izvaditi olovku iz šupka?!

[19xx] 4ntraks
17 godina
neaktivan
Ono kad pomislim da sam pročitao doslovno sve idiotsko na internetu, uključujući i teorije zavjere o ravnoj zemlji, pojavi se Evil Access i razuvjeri me.
16 godina
Skilledžija kaže...
Evil Access kaže...

http://i.imgur.com/D2BKm5h.gif

9 godina
protjeran
Skilledžija kaže...
Evil Access kaže...

Sta ce mi olovka u supku?!

Eye In The Sky
16 godina

Ovo mi upravo bilo pod preporučeno na youtubeu. Kako ih lik wipea sa shoticom na 500metara

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Evil Access kaže...
Skilledžija kaže...
Evil Access kaže...

Mislio si da je RPG pa si ga turnio

battletag:MasnaKrvavic#2275
9 godina
protjeran
dado16 kaže...
Evil Access kaže...
Skilledžija kaže...
Evil Access kaže...

Mislio si da je RPG pa si ga turnio

Zar se RPG stavlja u supak?

Eye In The Sky
13 godina
Evil Access kaže...

I ja se to pitam.

Od jutros o tome razmišljam.

[19xx] 4ntraks
9 godina
protjeran
Skilledžija kaže...
Evil Access kaže...

I ja se to pitam.

Od jutros o tome razmišljam.

Ja o tome bas i ne razmisljam, ali dobro, svakom njegovo. 

Eye In The Sky
16 godina
Evil Access kaže...

Možda bi trebao jer će ti inače ostati nutra.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.4.2018 11:18 (Jack Sparrow).
17 godina
Jack Sparrow kaže...
Evil Access kaže...

Možda bi trebao jer će ti inače ostati nutra.

Ako nije dovoljno duboko namješteno, moze te izdati u travi...viri ko zastavica

battletag:MasnaKrvavic#2275
17 godina

8 alive, vidi krug i šta je na njemu (to je na novoj mapi):

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Zato si se već odavno trebao skampirat u ove kuće pored markera, a ne čistiti po rubu kruga....

9 godina
TomoR kaže...

Na toj poziciji na kojoj se nalaziš je gotovo 100% sigurno da te red-zona neće ubiti jer bombe ne padaju na rubovima zone. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.4.2018 19:52 (Snoozly).
17 godina
D-wook kaže...
TomoR kaže...

Zato si se već odavno trebao skampirat u ove kuće pored markera, a ne čistiti po rubu kruga....

To nisam ja igrao, i BTW, streamer koji je igrao je pobijedio tu rundu sa 16 kill-ova.

Inače, ta mapa će biti čisti kemperaj, željni akcije će skakati na 3 hot-spota, slupiti po 7-8 kill-ova možda još nekog putem i onda će ih na kraju ubiti kemper koji je sletio na sredinu kruga i čekao u kutu...

EDIT:

Ovo gore se svodi na činjenicu da za sada imamo samo solo uključen na toj mapi. Duo i squad će biti druga priča, gdje mislim da će duo biti najzabavniji baš na toj mapi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.4.2018 19:53 (TomoR).
17 godina

Na Savage experimental test mapi je sad uključena opcija i za duo i squad.

Također izbacuju novu seriju ključeva za testiranje:

https://twitter.com/pubattlegrounds/status/981375685217411073

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Bathroom - PUBG Logic - VLDL (cowering is a legit strategy)

Moj PC  
3 0 hvala 2
17 godina

Imate vote za Red zone, valjda žele istražiti što ljudi misle (začudo dosta ih želi da ostane!!!):

https://twitter.com/pubattlegrounds/status/981555301563461632

Na live je stavljen novi patch, manje više dodano da možeš spectate-at svojeg ubojicu do kraja meča:

http://steamcommunity.com/games/578080/announcements/detail/1652133167147851975

Idući event, samo sačmarice i melee oružja - na Miramaru (to od sutra rano ujutro po našem vremenu)...

http://steamcommunity.com/games/578080/announcements/detail/1651007810293743014

Moj PC  
0 0 hvala 1
9 godina
neaktivan

Što vam tako smeta ta red zona? Ako igraš kako spada i pametno ta red zona ti apsolutno ništa ne znači. Ako kasniš i loviš krug pješke onda si i tako već negdje drugdje pogriješio tako da nemožeš kriviti red zonu.

1 0 hvala 0
11 godina
Profesionalci po svojoj prirodi ne vole RNG elemente kao što je Red zone, a forumaški "profesionalci" samo kopiraju njihovo mišljenje. Ja sam da ostane zbog toga što stvara zvučnu kulisu pa se lakše prišuljati nekome, kamperima npr. Pogotovo jer su nedavno nerfali sve ambijentalne zvukove. A i stvara finu atmosferu - muh immersion!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Redzone smeta jednom na tri mjeseca, what ever. Seru bez veze, placipicke.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice