- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Cim odradis stize lova.
Koja loša grafika u ovoj igri. Ko iz BF2
1. Ne jedi govn*
2. Lik je spustio detalje na low da izvuce sto vise FPS-a (nema svako para za 1080ke etc)
3. Ne jedi *ovna
4. TK cu te bar 5 puta u Tarkovu jer samo dodjes ovdje potpaliti spam i kenjati trolleru
Nije baš pošteno naprema crvenoj krvi jer ne samo da se bolje vidi jer boja odskače nego teksture te plave krvi prekrivaju sve ostale, dok se čini kako crvena krv nema tu prednost..
Nije fer da, ali zato si to može svatko namjestiti.
Add -KoreanRating to PUBG Launch options
I tjt. (Jezik se neće promijeniti)
To sam vidio neki dan i baš mi se svidjelo kako je lakše registrirat da si nekog pogodio.
Treba se samo u parametre od steama u bacit neki klinac "-Koreanshit"
Budem isprobo danas.
ova igra je cudo.. znaci upravo sam vidio novi cheat.. squad fpp kolega i ja u finalu protiv njih trojice. skinemo jednoga a frajer se legne u travu baci 2 bombe u zrak i one se mid air lockaju na nas i promjene smjer i padnu nam na glavu.. znaci gledam killcam i ne vjerujem.
ovo sta se desava zadnjih cca tjedan dva je strasno, vise partiju normalnu covjek ne moze odigrat.. bas ti dode da im pozelis nek propadnu u tri 3.14zde materine i oni i studio i igra i kinezi.
Kinezi vjerojatno ili hackaju cijeko čudo accountova ili ih kupuju ukradenim karticama i doslovno farmaju.
Ideja im je bila genijalna, stvarno neočekivano da će igra imati poplavu svih mogućih cheatera...
ova igra je cudo.. znaci upravo sam vidio novi cheat.. squad fpp kolega i ja u finalu protiv njih trojice. skinemo jednoga a frajer se legne u travu baci 2 bombe u zrak i one se mid air lockaju na nas i promjene smjer i padnu nam na glavu.. znaci gledam killcam i ne vjerujem.
Reci da imaš snimljeno!
Valdja ima uključenu onu replay match opciju
Danas gdje god skočim sve neko slabo oružje...
Ne iskačeš na dobre zgrade
To sam i ja skužio :)
Znači skočim sad na zgradu i na krovu nađem samo hlače, lik na zgradi do nađe 2 puške
Danas gdje god skočim sve neko slabo oružje...
imas na netu kartu gdje su sve auti, low,med i high oprema..nije da je igra krcata sadrzajem kao bf4 pa da moras hrpu toga naci, otkljucati ili nauciti, igra je za razonodu no da taj dio s loot srecom u pocetku je najgori + cekanje da uopce dodes do toga..
Ovo su ti moje go to zgrade za iskakanje i lutanje. Uvijek brdo geara pogotovo u ovoj na novoj mapi.
Znam naletit na čak full lv3 gear + x8 što je bilo neki dan, a danas je u jednoj od tih bilo dva x4 i dva x8. Pokupio ih sve i onda ošo negdje u kut i izbacio ih da ih nitko ne nađe (već sam imao po jedan na sebi kad sam još ove našao)
Ovo su ti moje go to zgrade za iskakanje i lutanje. Uvijek brdo geara pogotovo u ovoj na novoj mapi.
Znam naletit na čak full lv3 gear + x8 što je bilo neki dan, a danas je u jednoj od tih bilo dva x4 i dva x8. Pokupio ih sve i onda ošo negdje u kut i izbacio ih da ih nitko ne nađe (već sam imao po jedan na sebi kad sam još ove našao)
odlicne slike ybte pa takvih identicnih gradevina ima na mapi barem 50
Ne znam dal da te shvatim ozbiljno sa svim tim smajlićima...
Treb nać di su ovakve zgrade najviše grupirane i to je to.
Stara mapa Georgpol (ima 2 grupe zgrada po 6 kuća svaka kod mosta), a nova mapa Los Leones (zapadna i južna strana grada) i za 5 min si zgiran.
pa na vecini ima dobar loot..pogotov ova prva slika... i koja bi ti bila fora da uvijek nades sto trebas cim padnes??
pa na vecini ima dobar loot..pogotov ova prva slika... i koja bi ti bila fora da uvijek nades sto trebas cim padnes??
jbte covjek vam sve mora nacrtati:
https://pubgmap.io/erangel.html#1.5/-128.0/128.0
https://pubgmap.io/miramar.html#2/-141.6/128.0
do zadnje sto sam gledao je high prioriti loot bio samo na 4 mjesta na miramaru i 16 erangel...dakle loot nikako nije dobar neznam koliko cesto igras pa da si dobio takav dojam...lp
Reci da imaš snimljeno!
ima vjerovatno u replayu, samo sam ti ja lijen prebacit sliku s mobitela a kamoli uploadat video.. bio je kolega D3ViL u toj partiji s nama ali se samoubio jer je isao rucat pa smo zavrsili bez njega.. on ima vise volje za to pa nek procacka i uploada
GUIDE: How to PROPERLY PARACHUTE in PUBG 1.0 - Long Jumping Methods &
Numbers (3km+)
Sorry ako je već bilo:
PUBG vs Fortnite Netcode Updates
EDIT:
Ashek, inače pro player igrao duo s Spreezy-em:
PUBG Nade-Crazy Chicken Dinner w/ Spreeezy | PLAYTHROUGH
... Fortnite ...
Ovo meni mali igra sa ekipom iz razreda (6.osnovne). Igre za malu dicu i 30+ newbies. To i Overwatch.
vec par puta se desava da sami sletimo u military, ne glideamo cak puno, sredina neka, i naravno nikad niceg, ili idu svi ili niko osim mene i kolege. al ko za k taj put nema nis., obidjes sve di inace bude oprema 3 kar i ostale pizdarije ti jedva nadjes vestu 2
... Fortnite ...
Ovo meni mali igra sa ekipom iz razreda (6.osnovne). Igre za malu dicu i 30+ newbies. To i Overwatch.
Fortnite je besplatan, zato i ima masu djece. A i zajednica ga ne shvaća toliko ozbiljno, pogotovo jer je kao konkurencija PUBG-u.
Overwatch možda ima cartoonish grafiku, ali ozbiljnija igra nije za djecu iz više razloga. Trenutno najbolja kompetitivna gamerska scena na svijetu i potrebna koordinacija i timska igra sa komunikacijom.
Koliko se na Overwatchu svađaš, vrijeđaš i izderavaš to je nešto što svojoj djeci nebi smio priuštiti. Zato postoji i QP gdje se svi mogu zajebavati, ali competitive mode se igra na pobjedu i ako neigraš kako spada možeš očekivati da će te ljudi izvrijeđati, ja prvi...
R6S competitive je lakrdija koja je još uvijek u beti, a tamo ljudi uopće ne koriste mikrofon niti im se da što koordinirati. LOL ili Warcraft competitive je već prožvakana stvar koja nemože ništa novo proizvesti. PUBG ljudi niti neigraju da bi pobjedili. 30 preživjelih , a tek se drugi krug otvorio. Svi skočili u školu i međusobno se poubijali. Toliko o Battle Roayale modu i njegovoj privlačnosti...
vec par puta se desava da sami sletimo u military, ne glideamo cak puno, sredina neka, i naravno nikad niceg, ili idu svi ili niko osim mene i kolege. al ko za k taj put nema nis., obidjes sve di inace bude oprema 3 kar i ostale pizdarije ti jedva nadjes vestu 2
Živa istina.
Jucer igrali squad, avion direktno iznad Military ide, mi iskacemo, kad ono, pa sami smo? Kak di, panika na Discordu. Lootamo 5 minuta, nasli jedan AR, 2 smg-a + zona na drugoj strani mape?
Nije to jedini put, al zanima me, kako baš kad samo mi sletimo nema loota?
... Fortnite ...
Fortnite je besplatan, zato i ima masu djece. A i zajednica ga ne shvaća toliko ozbiljno, pogotovo jer je kao konkurencija PUBG-u.
Overwatch možda ima cartoonish grafiku, ali ozbiljnija igra nije za djecu iz više razloga. Trenutno najbolja kompetitivna gamerska scena na svijetu i potrebna koordinacija i timska igra sa komunikacijom.
Koliko se na Overwatchu svađaš, vrijeđaš i izderavaš to je nešto što svojoj djeci nebi smio priuštiti. Zato postoji i QP gdje se svi mogu zajebavati, ali competitive mode se igra na pobjedu i ako neigraš kako spada možeš očekivati da će te ljudi izvrijeđati, ja prvi...
R6S competitive je lakrdija koja je još uvijek u beti, a tamo ljudi uopće ne koriste mikrofon niti im se da što koordinirati. LOL ili Warcraft competitive je već prožvakana stvar koja nemože ništa novo proizvesti. PUBG ljudi niti neigraju da bi pobjedili. 30 preživjelih , a tek se drugi krug otvorio. Svi skočili u školu i međusobno se poubijali. Toliko o Battle Roayale modu i njegovoj privlačnosti...
To je samo zato jer nema rankinga jos. Kad ubace ranking poput onog u overwatchu ili ne znam ciji vec zele prekopirat. Onda ne bude bilo da pola igraca skace u skolu ili haciendu del patron.