PlayerUnknown's Battlegrounds izdvojena tema

poruka: 7.007
|
čitano: 1.543.482
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
13 godina
Re: PlayerUnknown's Battlegrounds
naravno da mogu,i jesam pro nisi znao? 😂
Battlelog: LtMoNkK
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Doca15 kaže...
naravno da mogu,i jesam pro nisi znao? 😂

Cim odradis stize lova.  

Eye In The Sky
17 godina
MRSKI kaže...

Koja loša grafika u ovoj igri. Ko iz BF2

1. Ne jedi govn*

2. Lik je spustio detalje na low da izvuce sto vise FPS-a (nema svako para za 1080ke etc)

3. Ne jedi *ovna

4. TK cu te bar 5 puta u Tarkovu jer samo dodjes ovdje potpaliti spam i kenjati trolleru 

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
12 godina
protjeran
PlayerUnknown's Battlegrounds

...blue blood mod.... nest novo za njubare.... sad bar znamo zasto Kinezi ownaju i nisu svi citeri....

dc hejter
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Stranica 124. netko je ovo već bio stavio...

Nije baš pošteno naprema crvenoj krvi jer ne samo da se bolje vidi jer boja odskače nego teksture te plave krvi prekrivaju sve ostale, dok se čini kako crvena krv nema tu prednost..
11 godina

Nije fer da, ali zato si to može svatko namjestiti.

Add -KoreanRating to PUBG Launch options

I tjt. (Jezik se neće promijeniti)

16 godina

To sam vidio neki dan i baš mi se svidjelo kako je lakše registrirat da si nekog pogodio.

Treba se samo u parametre od steama u bacit neki klinac "-Koreanshit" 

Budem isprobo danas.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
13 godina
protjeran

Evo za sve kojima fali reshade u podesavanjima ovo je legalan nacin da poboljsate grafiku u igri.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.3.2018 13:08 (Asteroid1979).
Moj PC  
0 0 hvala 3
13 godina

ova igra je cudo..  znaci upravo sam vidio novi cheat.. squad fpp kolega i ja u finalu protiv njih trojice. skinemo jednoga a frajer se legne u travu baci 2 bombe u zrak i one se mid air lockaju na nas i promjene smjer i padnu nam na glavu.. znaci gledam killcam i ne vjerujem.

ovo sta se desava zadnjih cca tjedan dva je strasno, vise partiju normalnu covjek ne moze odigrat.. bas ti dode da im pozelis nek propadnu u tri 3.14zde materine i oni i studio i igra i kinezi.

Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nije je mi jasno kaj su očekivali kada su dopustili da se ingame itemi prodaju za RL novac.

Kinezi vjerojatno ili hackaju cijeko čudo accountova ili ih kupuju ukradenim karticama i doslovno farmaju.

Ideja im je bila genijalna, stvarno neočekivano da će igra imati poplavu svih mogućih cheatera...

1 0 hvala 1
14 godina
neznalica90 kaže...

ova igra je cudo..  znaci upravo sam vidio novi cheat.. squad fpp kolega i ja u finalu protiv njih trojice. skinemo jednoga a frajer se legne u travu baci 2 bombe u zrak i one se mid air lockaju na nas i promjene smjer i padnu nam na glavu.. znaci gledam killcam i ne vjerujem.

Reci da imaš snimljeno!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
16 godina

Valdja ima uključenu onu replay match opciju

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
16 godina

Danas gdje god skočim sve neko slabo oružje...

Kuponi s popustima na Gearbest-u, svaki dan novi kuponi: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1EThg_or_CPBJMHZ00pufBNc0o_-sSPWwHXA9d_RXsG8
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ne iskačeš na dobre zgrade 

16 godina

To sam i ja skužio :)

Znači skočim sad na zgradu i na krovu nađem samo hlače, lik na zgradi do nađe 2 puške 

Kuponi s popustima na Gearbest-u, svaki dan novi kuponi: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1EThg_or_CPBJMHZ00pufBNc0o_-sSPWwHXA9d_RXsG8
13 godina
protjeran
XXX-Man kaže...

Danas gdje god skočim sve neko slabo oružje...

imas na netu kartu gdje su sve auti, low,med i high oprema..nije da je igra krcata sadrzajem kao bf4  pa da moras hrpu toga naci, otkljucati ili nauciti, igra je za razonodu no da taj dio s loot srecom u pocetku je najgori + cekanje da uopce dodes do toga..

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
16 godina

Ovo su ti moje go to zgrade za iskakanje i lutanje. Uvijek brdo geara pogotovo u ovoj na novoj mapi.

Znam naletit na čak full lv3 gear + x8 što je bilo neki dan, a danas je u jednoj od tih bilo dva x4 i  dva x8. Pokupio ih sve i onda ošo negdje u kut i  izbacio ih da ih nitko ne nađe (već sam imao po jedan na sebi kad sam još ove našao) 

Nova mapa meni najbolja zgrada Nova mapa meni najbolja zgrada
Stara mapa meni najbolja zgrada Stara mapa meni najbolja zgrada
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.3.2018 21:34 (AmonZero).
13 godina
protjeran
AmonZero kaže...

Ovo su ti moje go to zgrade za iskakanje i lutanje. Uvijek brdo geara pogotovo u ovoj na novoj mapi.

Znam naletit na čak full lv3 gear + x8 što je bilo neki dan, a danas je u jednoj od tih bilo dva x4 i  dva x8. Pokupio ih sve i onda ošo negdje u kut i  izbacio ih da ih nitko ne nađe (već sam imao po jedan na sebi kad sam još ove našao) 

odlicne slike ybte pa takvih identicnih gradevina ima na mapi barem 50

16 godina

Ne znam dal da te shvatim ozbiljno sa svim tim smajlićima...

Treb nać di su ovakve zgrade najviše grupirane i to je to.

Stara mapa Georgpol (ima 2 grupe zgrada po 6 kuća svaka kod mosta), a nova mapa Los Leones (zapadna i južna strana grada) i za 5 min si zgiran.

16 godina
Stjepanj kaže...
AmonZero kaže...

pa na vecini ima dobar loot..pogotov ova prva slika... i koja bi ti bila fora da uvijek nades sto trebas cim padnes??

...potpis nije potreban...
13 godina
protjeran
DaNiTo kaže...
Stjepanj kaže...
AmonZero kaže...

pa na vecini ima dobar loot..pogotov ova prva slika... i koja bi ti bila fora da uvijek nades sto trebas cim padnes??

jbte covjek vam sve mora nacrtati:

https://pubgmap.io/erangel.html#1.5/-128.0/128.0

https://pubgmap.io/miramar.html#2/-141.6/128.0

do zadnje sto sam gledao je high prioriti loot bio samo na 4 mjesta na miramaru i 16 erangel...dakle loot nikako nije dobar neznam koliko cesto igras pa da si dobio takav dojam...lp

13 godina
CyberDemonVZ kaže...
neznalica90 kaže...

Reci da imaš snimljeno!

ima vjerovatno u replayu, samo sam ti ja lijen prebacit sliku s mobitela a kamoli uploadat video.. bio je kolega D3ViL u toj partiji s nama ali se samoubio jer je isao rucat pa smo zavrsili bez njega.. on ima vise volje za to pa nek procacka i uploada 

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.3.2018 7:44 (neznalica90).
17 godina

GUIDE: How to PROPERLY PARACHUTE in PUBG 1.0 - Long Jumping Methods & 
Numbers (3km+)

Sorry ako je već bilo:

PUBG vs Fortnite Netcode Updates

EDIT:

Ashek, inače pro player igrao duo s Spreezy-em:

PUBG Nade-Crazy Chicken Dinner w/ Spreeezy | PLAYTHROUGH

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.3.2018 8:35 (TomoR).
Moj PC  
1 0 hvala 2
15 godina

... Fortnite ...

Ovo meni mali igra sa ekipom iz razreda (6.osnovne). Igre za malu dicu i 30+ newbies. To i Overwatch.

12 godina

vec par puta se desava da sami sletimo u military, ne glideamo cak puno, sredina neka, i naravno nikad niceg, ili idu svi ili niko osim mene i kolege. al ko za k taj put nema nis., obidjes sve di inace bude oprema 3 kar i ostale pizdarije ti jedva nadjes vestu 2

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
KIKI3ooo kaže...

... Fortnite ...

Ovo meni mali igra sa ekipom iz razreda (6.osnovne). Igre za malu dicu i 30+ newbies. To i Overwatch.

Fortnite je besplatan, zato i ima masu djece. A i zajednica ga ne shvaća toliko ozbiljno, pogotovo jer je kao konkurencija PUBG-u.

Overwatch možda ima cartoonish grafiku, ali ozbiljnija igra nije za djecu iz više razloga. Trenutno najbolja kompetitivna gamerska scena na svijetu i potrebna koordinacija i timska igra sa komunikacijom.

Koliko se na Overwatchu svađaš, vrijeđaš i izderavaš to je nešto što svojoj djeci nebi smio priuštiti. Zato postoji i QP gdje se svi mogu zajebavati, ali competitive mode se igra na pobjedu i ako neigraš kako spada možeš očekivati da će te ljudi izvrijeđati, ja prvi...

R6S competitive je lakrdija koja je još uvijek u beti, a tamo ljudi uopće ne koriste mikrofon niti im se da što koordinirati. LOL ili Warcraft competitive je već prožvakana stvar koja nemože ništa novo proizvesti. PUBG ljudi niti neigraju da bi pobjedili. 30 preživjelih , a tek se drugi krug otvorio. Svi skočili u školu i međusobno se poubijali. Toliko o Battle Roayale modu i njegovoj privlačnosti...

15 godina
neaktivan
dennocro kaže...

vec par puta se desava da sami sletimo u military, ne glideamo cak puno, sredina neka, i naravno nikad niceg, ili idu svi ili niko osim mene i kolege. al ko za k taj put nema nis., obidjes sve di inace bude oprema 3 kar i ostale pizdarije ti jedva nadjes vestu 2

Živa istina.

Jucer igrali squad, avion direktno iznad Military ide, mi iskacemo, kad ono, pa sami smo? Kak di, panika na Discordu. Lootamo 5 minuta, nasli jedan AR, 2 smg-a + zona na drugoj strani mape?

Nije to jedini put, al zanima me, kako baš kad samo mi sletimo nema loota?

13 godina
D-wook kaže...
KIKI3ooo kaže...

... Fortnite ...

Fortnite je besplatan, zato i ima masu djece. A i zajednica ga ne shvaća toliko ozbiljno, pogotovo jer je kao konkurencija PUBG-u.

Overwatch možda ima cartoonish grafiku, ali ozbiljnija igra nije za djecu iz više razloga. Trenutno najbolja kompetitivna gamerska scena na svijetu i potrebna koordinacija i timska igra sa komunikacijom.

Koliko se na Overwatchu svađaš, vrijeđaš i izderavaš to je nešto što svojoj djeci nebi smio priuštiti. Zato postoji i QP gdje se svi mogu zajebavati, ali competitive mode se igra na pobjedu i ako neigraš kako spada možeš očekivati da će te ljudi izvrijeđati, ja prvi...

R6S competitive je lakrdija koja je još uvijek u beti, a tamo ljudi uopće ne koriste mikrofon niti im se da što koordinirati. LOL ili Warcraft competitive je već prožvakana stvar koja nemože ništa novo proizvesti. PUBG ljudi niti neigraju da bi pobjedili. 30 preživjelih , a tek se drugi krug otvorio. Svi skočili u školu i međusobno se poubijali. Toliko o Battle Roayale modu i njegovoj privlačnosti...

To je samo zato jer nema rankinga jos. Kad ubace ranking poput onog u overwatchu ili ne znam ciji vec zele prekopirat. Onda ne bude bilo da pola igraca skace u skolu ili haciendu del patron.

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
13 godina

Evo jedna prije spavanja 

Battlelog: LtMoNkK
Moj PC  
12 0 hvala 0
17 godina

Pa, danas je bilo OK:

I još jedna koja još nije u statsima, smo uletjeli vozilom između dva tima.

Moj PC  
5 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice