- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Šta mislite, moze li PES 2012 na GeForce 7300 GS graficku, da ga ne skidam bezveze ako ne moze? I vidim da nitko ne spominje izvođenje penala... Je li tu bilo kakvih izmjena ili je sve ostalo isto kao na 11-ki?
Šta mislite, moze li PES 2012 na GeForce 7300 GS graficku, da ga ne skidam bezveze ako ne moze? I vidim da nitko ne spominje izvođenje penala... Je li tu bilo kakvih izmjena ili je sve ostalo isto kao na 11-ki?
Izgleda da je izvođenje penala vraćeno na staro... nisam imao priliku još niti jednom izvesti penal na novom demou..
Izgleda da je izvođenje penala vraćeno na staro... nisam imao priliku još niti jednom izvesti penal na novom demou..
jel ima komentator u demu kod mene nema pa zato pitam?
jel ima komentator u demu kod mene nema pa zato pitam?
nema komentatora... što se mene tiče može tako i u full verziji ostat :D
meni se svida,dobri su mi sutevi i treba dobro naciljat da bi zabio :)
golmani opet nisu najbolji,puknem u de geu i on ode u jednu a lopta od ruke u drugu stranu gola
al ovo sa slanjem drugog igraca je predobro
ides recimo sa nanijem i rooney ispred tebe i reces neka ide u prostor i samo visoki pas u "for" i onda on zastane,to mi se ne svida i izgubi prednost,al posto je ipak u velikoj prednosti uglavnom je to gol
jos nesto,na regular na proslim pes-ovima nebi ti gola zabili iako idu 1 na 1 a tu iako rijetko ide,90% zabija
nego,imali di dodatak sa realom/barcom ili nekim drugim jacim klubom?
Imam windows 7 x64 i probo sam svasta ... obnovio sam driver za graficku , namjestao ono u compatibility , pokretao igru kao administrator al nista nije pomagalo...
Prijatelj mi ima windows Xp i u njega radi bez problema.
Znali itko u cemu je problem... HVALA unaprijed.
sad će mi bit slađe igrat neko onako sa 4 kluba.
Hvala ti na ovome ;)
Samo, je li iko probao? Je li radi?
Ako da, prilično sam siguran da će me ovo držati do izlaska full verzije
Probao. Radi savršeno, samo pribacio fajlove u install folder od igre i pokrenio igru i sve pet
Radi. Igrao sam sa Barcom protiv Reala. Nisam mogao da ne primjetim da je 80% realovaca na terenu bilo ćelavo :D Takve detalje kome smetaju nek sam ispravi u editoru?
Ah, mogli su se i više potruditi oko ovoga... Nije gušt igrat sa 3/4 ćelavaca na terenu...
Meni ne smeta :3
Imam windows 7 x64 i probo sam svasta ... obnovio sam driver za graficku , namjestao ono u compatibility , pokretao igru kao administrator al nista nije pomagalo...
Prijatelj mi ima windows Xp i u njega radi bez problema.
Znali itko u cemu je problem... HVALA unaprijed.
znali itko rjesenje???
probaj otic run as administrator.
ot: jel bi meni demo delal na moju konfu?
probaj,ništa te ne košta,zato i postoje demo verzije igara.
Ja se nadam da je ovaj demo neka ultra rana super prva pre alpha verzija, jer ovo je smece obicno nazalost...
probaj,ništa te ne košta,zato i postoje demo verzije igara.
probo sam al opet nece...probo sam u prijatelja instalirat u njega normalono radi na windows 7...sad neznam jel mi nesto fali u kompu il sta??
Probao demo i meni je super, puno i to daleko bolje od prošle godine. Još ako nešto nadograde, ako nadograde jer ipak je to konami, mogao bi to biti dobar pes.
Od 5 tekmi, samo sam se jednom iživcirao. To je valjda dovoljno?

Probao demo i meni je super, puno i to daleko bolje od prošle godine. Još ako nešto nadograde, ako nadograde jer ipak je to konami, mogao bi to biti dobar pes.
I ja sam zadovoljan demom, a full verzija može biti samo bolja. A i nezaboravimo Pes ima izvrsnu moding zajednicu, za razliku od fife.

nauči se prihvačati tuđe mišljenje i ukuse pa ćeš možda razumijeti