PES 2012

poruka: 1.902
|
čitano: 821.098
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
PES 2012

Evo leakanih stadiona za PES 2012i.Stalno od nekud curi informacije u zadnje vrijeme.Čudno o.O

PS3 ID- http://gamercards.exophase.com/111351.png
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.8.2011 13:23 (Tommy_123).
Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
PES 2012

Šta mislite, moze li PES 2012 na GeForce 7300 GS graficku, da ga ne skidam bezveze ako ne moze? I vidim da nitko ne spominje izvođenje penala... Je li tu bilo kakvih izmjena ili je sve ostalo isto kao na 11-ki?

0 0 hvala 0
17 godina
Re: PES 2012
scenesports kaže...

Šta mislite, moze li PES 2012 na GeForce 7300 GS graficku, da ga ne skidam bezveze ako ne moze? I vidim da nitko ne spominje izvođenje penala... Je li tu bilo kakvih izmjena ili je sve ostalo isto kao na 11-ki?

Izgleda da je izvođenje penala vraćeno na staro... nisam imao priliku još niti jednom izvesti penal na novom demou..

15 godina
movie kaže...
scenesports kaže...

Izgleda da je izvođenje penala vraćeno na staro... nisam imao priliku još niti jednom izvesti penal na novom demou..

0_o
13 godina
neaktivan
PES 2012

jel ima komentator u demu kod mene nema pa zato pitam?

0 0 hvala 0
15 godina
Tomislavv kaže...

jel ima komentator u demu kod mene nema pa zato pitam?

nema komentatora... što se mene tiče može tako i u full verziji ostat :D

0_o
17 godina
ph3nom_gamer kaže...

Odvratna je promjena kamere u trenutku upućivanja udarca ...  nisu mogli pričekati još koju sekundu?

16 godina
neaktivan
PES 2012

meni se svida,dobri su mi sutevi i treba dobro naciljat da bi zabio :)

golmani opet nisu najbolji,puknem u de geu i on ode u jednu a lopta od ruke u drugu stranu gola

al ovo sa slanjem drugog igraca je predobro

ides recimo sa nanijem i rooney ispred tebe i reces neka ide u prostor i samo visoki pas u "for" i onda on zastane,to mi se ne svida i izgubi prednost,al posto je ipak u velikoj prednosti uglavnom je to gol

jos nesto,na regular na proslim pes-ovima nebi ti gola zabili iako idu 1 na 1 a tu iako rijetko ide,90% zabija 

nego,imali di dodatak sa realom/barcom ili nekim drugim jacim klubom?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
PES 2012
Ej ljudi skino sam PES 2012 demo i kad udem u exibition izbaci me iz igre i pise PES 2012 DEMO HAS STOPPED WORKING!
Imam windows 7 x64 i probo sam svasta ... obnovio sam driver za graficku , namjestao ono u compatibility , pokretao igru kao administrator al nista nije pomagalo...
Prijatelj mi ima windows Xp i u njega radi bez problema.
Znali itko u cemu je problem... HVALA unaprijed.

0 0 hvala 0
16 godina
ORIGIN NICK: rmandic | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
13 godina
neaktivan
PES 2012

sad će mi bit slađe igrat neko onako sa 4 kluba.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Hvala ti na ovome ;)

Samo, je li iko probao? Je li radi?

Ako da, prilično sam siguran da će me ovo držati do izlaska full verzije 

mmm... donuts
16 godina

Probao. Radi savršeno, samo pribacio fajlove u install folder od igre i pokrenio igru i sve pet {#}

Još svojom bodriš me lepotom za druge slep sam o tom potom jer znam, zauvek blizu si =)
16 godina

Radi. Igrao sam sa Barcom protiv Reala. Nisam mogao da ne primjetim da je 80% realovaca na terenu bilo ćelavo :D Takve detalje kome smetaju nek sam ispravi u editoru?

ORIGIN NICK: rmandic | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
15 godina
neaktivan
PES 2012

Ah, mogli su se i više potruditi oko ovoga... Nije gušt igrat sa 3/4 ćelavaca na terenu...

mmm... donuts

0 0 hvala 0
16 godina

Meni ne smeta :3

13 godina
neaktivan
sokre0 kaže...
Ej ljudi skino sam PES 2012 demo i kad udem u exibition izbaci me iz igre i pise PES 2012 DEMO HAS STOPPED WORKING!
Imam windows 7 x64 i probo sam svasta ... obnovio sam driver za graficku , namjestao ono u compatibility , pokretao igru kao administrator al nista nije pomagalo...
Prijatelj mi ima windows Xp i u njega radi bez problema.
Znali itko u cemu je problem... HVALA unaprijed.

znali itko rjesenje???

16 godina
PES 2012

probaj otic run as administrator. 

ot: jel bi meni demo delal na moju konfu? {#}

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
marinn95 kaže...

probaj,ništa te ne košta,zato i postoje demo verzije igara.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.8.2011 1:29 (antimadridista).
16 godina
PES 2012

toliko o tome {#}

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PES 2012

Ja se nadam da je ovaj demo neka ultra rana super prva pre alpha verzija, jer ovo je smece obicno nazalost...

You better run, you better take cover!
Moj PC  
1 6 hvala 0
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
marinn95 kaže...

probaj,ništa te ne košta,zato i postoje demo verzije igara.

probo sam al opet nece...probo sam u prijatelja instalirat u njega normalono radi na windows 7...sad neznam jel mi nesto fali u kompu il sta??

16 godina
PES 2012

Probao demo i meni je super, puno i to daleko bolje od prošle godine. Još ako nešto nadograde, ako nadograde jer ipak je to konami, mogao bi to biti dobar pes.

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PES 2012

Od 5 tekmi, samo sam se jednom iživcirao. To je valjda dovoljno? {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.8.2011 16:13 (Jabulani).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Mene zivciraju suci koji sude katastrofalno. Ono sto su popravili od prosle godine su dodavanja, nista vise. Preslabo, predaleko, prelose. Sramota da se Konami toliko raspao. Kada gledas video, da ga das nekom neprofesionalcu, rekao bi sto je ovo? Jedino se zamijeti razlika po onim travarima na travnjaku. Prelose.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Probao demo i meni je super, puno i to daleko bolje od prošle godine. Još ako nešto nadograde, ako nadograde jer ipak je to konami, mogao bi to biti dobar pes.

I ja sam zadovoljan demom, a full verzija može biti samo bolja. A i nezaboravimo Pes ima izvrsnu moding zajednicu, za razliku od fife.

F.C LIVERPOOL
14 godina
Ja stvarno ne znam koji vi kriterij imate, ali ne razumijem vas. Velik sam poklonik pesa i igram ga na godine i ako ovo moze biti zadovoljavajuce, svaka cast.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
16 godina
jurica_m kaže...
Ja stvarno ne znam koji vi kriterij imate, ali ne razumijem vas. Velik sam poklonik pesa i igram ga na godine i ako ovo moze biti zadovoljavajuce, svaka cast.

nauči se prihvačati tuđe mišljenje i ukuse pa ćeš možda razumijeti

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.8.2011 16:38 (Jack Sparrow).
15 godina
neaktivan
PES 2012

Evo nekih slika peča t enovog stadiona kojeg sam ubacio :D

PS3 ID- http://gamercards.exophase.com/111351.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice