PES 2009 (pc)

poruka: 413
|
čitano: 112.410
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

Je se taj Become a legend igra na internetu?

ASUS P5Q DELUXE INTEL CORE 2 DUO E8500 NVIDIA 9800 GX2 SEAGATE BARRACUDA 320GB CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 CORSAIR HX 620W Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: PES 2009 (pc)

Može i ne mora

E8400,EP35 DS3,HD4850 Dual Fansink,Seagate 500GBGb,2x2Gb Kingmax 800MHz,Chieftex 550W
16 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

e ljudi koje tipke na tipkovnici treba sitsnuti za RT???

ak kužite pitanje

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ridikul kaže...

Igra ko Become a legend?Ja sam evo ušao u 4. sezonu.Prvo asm igrao za Atletic Bilbao,pa dvije sezone u Atletico Madridu i evo sada 3. sezonu završio sa Valenciom(osvojio primeru i kup).Ima ko da se uspio prodati u ove top klubove i nakon koliko sezona?

Ja sam igro 1. sezonu za Atletic Bilbao, 2 sezonu za Espanjol i 3 za Valenciu bio drugi u primeri a u kupu došo do polufinala i ispo. Sad sam sebi napravio novog lika za Englesku ligu sad bas igram za West Hem..
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
16 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

Evo i ja sada u West Hama :) Sa Hrvatskom osvojio Svjetsko prvenstvo i uvršten u momčad turnira ;)

E8400,EP35 DS3,HD4850 Dual Fansink,Seagate 500GBGb,2x2Gb Kingmax 800MHz,Chieftex 550W

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

jel gubim šta ako stisnem Skip match u Become  a legend jer me mrsko igrat puno mi je ono utakmica?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

Koju kameru koriste u opciji become a legend??

Kako se zove lanac od osam Velebita:velebajt hahahaha(LOL).....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

Ne gubiš puno,moguće ti je jedino da izgubiš misto u prvoj momčadi,ali što se tiče bodova jako mala ti je razlika.Ja koristim kameru player.Prvo sam bio počeo igrati kao napadač i to je bilo katastrofa.Niti vidiš loptu ni ništa,sada igram kao defenzivni vezni i po meni je to najbolji izbor pošto se kreće po cilom terenu i stalno ti je onda lopta u kadru

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
SOS kaže...
cak_Norris kaže...

SOS sta ti nisi mogo u jednom postu citira oba odgovora nego si moro napisat u dva??Neodlučan

A sto se tice nove FIFA-e igra je stvarno dobra, evo neznam kad sam zadnji put igro FIFA-u duze od 15min a po meni ipak zaostaje za PES-om, grafiku ipak ima bolju FIFA ali jos uvijek je igra nekako drvena a igraci bas i neprate akcije pa tako po tom pitanju je jos debelo iza PES-a.

Slučajno, postao sam, a zatim vidio novi post.

Malo si se zavarao sa ovim da je FIFA 09 drvena. Npr. u novom sam PES-u zamjetio da mi ponekad moji igrači trče u stranu gdje ja idem iako nemam loptu. Igrači su prekrupni, neke sistemske postavke se ne mogu mjenjati, igrači čudno ispucavaju, golman čudno hvata loptu, teksture su mutne, osvjetljenje čudno (govorim za novi PES)...

Evo jedan "bug" na slici; lopta je u igračevoj nozi, igrač koji uklizuje je doslovno u istoj poziciji klizio polovicu od pola metra, a zatim je igrač kojemu je uklizio pao na pod tek kada je završila animacija uklizivanja.

Na drugoj slici je još jedan neobjašnjiv "bug", pa pretpostavljam da je to zbog samog engine-a.

Sad kad sam formirao mišljenje o PES-u 09, mogu reći da nije loš, ali ga je FIFA 09 prestigla.
 takav bug ti se može naći skoro u svakoj igri.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

Da li je netko u Become a legend modu uspio pronaći neku drugu ligu osim League 1, 2, 3, 4 ?

Radi se o verziji na PC-u.

Thx

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

Mislim da postoje samo te 4 lige.Primera,Serai A,Premier liga i francuska liga.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da ali recimo ako ideš samo na match onda postoje baš prave lige tipa Premiershipa. A na PS-u u Become a legend modu nemaš na izbor te lige već baš Premiership i ostale :(

16 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

Jel možda netko zna dobar kontroer za PES 09 (naravno PC verzija), navikao sam na verzije sa PS2 pa me zanima dali ima dobra zamjena za PC?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mr.cool kaže...

Jel možda netko zna dobar kontroer za PES 09 (naravno PC verzija), navikao sam na verzije sa PS2 pa me zanima dali ima dobra zamjena za PC?

Logitech Cordless RumblePad II,super kontroler imam ga ja oko 2 tjedna i super zadovoljan s njime.
ASUS P5Q DELUXE INTEL CORE 2 DUO E8500 NVIDIA 9800 GX2 SEAGATE BARRACUDA 320GB CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 CORSAIR HX 620W Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

Kako me živcira u pesu to što kad ne upravljam igračem, a on na nekom napravi prekršaj i dobije crveni karton i sad ja moram živce gubit zbog glupog kompjutera.. To mi se desilo par puta..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

Dali mi neko moze objasnit u cemu je problem, to što mi nakon svake završene utakmice dolazi tekst System data Saving... i to traje minutu i po i kasnije mi normalno nastavi s radom sve do sljedece zavrsene utakmice. Rekli su mi da je moguć uzrok premalo RAM-ova (inace imam   1 G RAM-a ) a znam i neke koji imaju samo 512 Mb RAM-a pa njim funkcionira bez problema. Iskljucio sam onaj Autosave ali svejedno nista,smanjio sam kvalitetu slike i opet nista. Ako neko ima sličnih problema i uspio ih je rijesit neka napiše nesto o tome???

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

Hmmmmmmm.. Pa ja mislim da ti je auto save ukljucen.. Ak sam dobro skuzio...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

O kako je PES 09 loš! Najlošiji od svih. Stoput je bolja FIFA...

0 0 hvala 0
16 godina
RandomlyLogic(?) kaže...

Nije i Nije
Težak je to ti smeta jel
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
16 godina
protjeran
RandomlyLogic(?) kaže...

To je onaj isti tip kaj je bio Randomly Logical, ajde dokazi da si igrao PES 2009, tj. daj screenshotove iz igre pa onda tvrrdi kaj oces!
People that think they know it all annoy those of us that do!
16 godina
neaktivan
RandomlyLogic(?) kaže...

Gamad n00bovska...nosi se van...dajte tipu žutak...vidite da je tu samo radi vrijeđanja.
16 godina
PES 2009 (pc)

Dal igra ko od vas Premier Ligu na Top Player?

Ja igram sa Arsenalom i nakon 5 kola sam 8.

Teško je i izazovno, baš to i volim, PES mi postaje sve bolji i bolji!

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nije mi ukljucen autosave,ali i da je,nije mi jasno zašto tako dugo stoji saving (barem minutu i po). Probao sam na novo instalirat igru ali pomaka nema!!! Dali bi pomoglo ako ubacim koji novi patch,ako to ima kakve veze,makar sumnjam? Gdje ima za skinut novi patch?

16 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

Inteligencija igrača u PES-u je katastrofalna po meni, a golmana još više. U PES-u igrači sami rade faulove bez tvoje kontrole, golmani sami izljeću. Igra drvena da drvenija nemože bit. Dribl je micanje lijevo, desno. Lopta se kreće presporo. U become a legend nemožeš igrat kako spada jer su suigrači debili. Uglavnom to je neki japanski nogomet koji nevalja. Vidim da je FIFA sve popularnija i s pravom. Samo da još naprave dobru FIFU za PC i onda će dokrajčit PES jer na konzolama nema šanse. Još uzmeš to da na konzolama nema patcheva za licence, a za PC je igra portana sa XBOX-a. Veoma loše

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

@ drossoad

Klikni "win" na tipkovnici , odradi onda kako treba tj. brzo. Smijeh

"Serenity Now!"
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2008 12:58 (Gaus).
16 godina
neaktivan

Ne slažem se sa tobom u vezi Become a leggend moda.Na početku je uistino debilno dok ne uđeš u štos,a kasnije je prva liga,pogotovo koristeći RT(traženje lopte).I možeš raditi odlične akcije sa utrčavanjima u prazan prostor

16 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

Da li se komu dogodilo da zabije gol,a da ne čujem navijanje,isto tako ne čujem ni suca baš kako bi trebalo tek kad pojačam zvučnike na najjače čujem suca solidno,publiku čujem sve dok ne zabijem gol,a kad ga zabijem ne čujem ono navijanje kao što treba biti kad dam gol.Imali li rješenja ili je problem u visti jer kad sam koristio xp sve je bilo u redu.Plač

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

Pa upisi u google pes 2009 patch, ali ja mislim da nisu jos izbacili patch posto je igra izasla prije 15-ak dana.. Tak da.. A koju konfu imas? jel ti inace trza dok igras ??

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kruno_21 kaže...

Pa upisi u google pes 2009 patch, ali ja mislim da nisu jos izbacili patch posto je igra izasla prije 15-ak dana.. Tak da.. A koju konfu imas? jel ti inace trza dok igras ??

Imam patch i konfa je u potpisu??Je li još tko ima kakvu ideju?
16 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

oce li bit prokletog launchera za hamatchi !!!!!??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????!??????????????????!!???????????!?!?????????????!?!??????????????????????!?!?!?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice