Path of Exile

poruka: 856
|
čitano: 237.894
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Path of Exile
chaselol kaže...

Razlika je milion stvarno.

Recimo ovako

Diablo ima 7 klasa, amazon, druid, barb, sorc, pala, assa, necro i svaka klasa ima svoje magije, svoj gameplay vecinom i nesto specificno za t u klasu.

U path of exile imas 5-6 klasa ne sejcam se vise, ali svaka klasa se na kraju svodi na isto, svu su kasteri, nadje se poneki blood magic i to je to.
Nebitno koju klasu uzmes, build biras po svom. Hoces melee witch, moze nema problema.

To mi je isfur nevidjeni, realno imas 5-6 klasa a u stvari imas samo jednu klasu a 5-6 razlicitih skinova te klase. 

Dalje character movement od neki klasa u witch je smijurija, witch hoda ko da ima kolac u ledjima. Haos macko.

I da najgluplja stvar, bar kad sam ja igrao, desavao se cesto neki delay lag, pa je 50%HC igraca ginulo bukvalno bez objasnjenja. Samo stoje svu u mjestu par sekundi i gg. To je smorilo tonu ljudi, pogledajte samo klipove na YT.

igra je dobro osmisljena, ali slabo ili realno nedovoljno odradjena. Realizacija nije na nivou D2 i nece nikad biti.

I da, D2 izgleda daleko bolje. 

Mehanike igre PoE su temeljene na Diablo 2 mehanikama i slično se ponašaju. To su mi potvrdili i developeri još davno davno prije par godina kad su počinjali s tim projektom. Ja baš i nisam bio oduševljen jer su išli rippat Diablo 2.

Koncept igre je malo drugačiji ali igra ima istu ideju.

Dok Diablo 3 je dosta drugačija igra. Kad bi Diablo 3 zamjenili modele i promijenili ime, nitko to nebi usporedio sa Diablo 2.

Titan Quest mi je manje sličan Diablo 2 nego Path of Exile. Barem po ideji kako mehanike funkcioniraju makar Titan Questi imao sličije mehanike Diablu 2, bila je lošija izvedba.

TQ je bio kvalitetniji proizvod ali je imao puno niži replayability, ali igra je odlična, ne tvrdim suprotno.

Ugl. probati PoE pa onda vidjeti jel je ok. PoE ima jako jako puno experimentiranja, ono što je Diablo 2 imao.

Za PoE treba researchati i više znati, tako da nije noob friendly, slično kao i Diablo 2. Nije baš casual igra.

Igrao sam s jednim casual gamerom, kojeg sam nabrkao da proba. Nije mu se dalo čitati sve to i bla bla.

PoE nije baš još balansiran i ima nekih mana koje valjda budu popravili na kraju. Makar ono...

Asseti u igri su ok, ali engine im nije nešto posebno grafički.

13 godina
neaktivan
Jonja kaže...
Hrpa gluposti, a igra jos nije ni izasla.

Ja ne znam dal ti primjetis da si u ofsajdu s ovim odgovorom, ali igra je u otvorenoj beti vise od tri mjeseca...

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
14 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Ja ne znam dal ti primjetis da si u ofsajdu s ovim odgovorom, ali igra je u otvorenoj beti vise od tri mjeseca...

I sam si potvrdio da igra još nije izašla pa ju ne vrijedi uspoređivati dok ne bude 1.0 {#}

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
13 godina
neaktivan
Path of Exile

Igra je trash, 90% nazovimo ih poznatijih igraca sto su je igrala su digli ruke od nje, jer je skroz losa i za betu. Pricajte sta hocete to je stvarnost i realnost. 

Ugodan ostatak veceri. 

Moj PC  
1 11 hvala 0
17 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Igra je trash, 90% nazovimo ih poznatijih igraca sto su je igrala su digli ruke od nje, jer je skroz losa i za betu. Pricajte sta hocete to je stvarnost i realnost. 

Ugodan ostatak veceri. 

Uuu koji argumenti. "to je stvarnost i realnost." :)

"digli ruke od nje, jer je skroz loša i za betu."

Ovo jednostavno nije istina. Npr. Kripp je samo išao igrati ostale igre za vrijeme 1-month race-a, a kad je vidio novi patch rekao je da nije nikad bio toliko uzbuđen radi nekog patch-a. {#}

Nugi je isto krenuo igrati nove igre, ali je rekao da će se vratiti na PoE jer je super igra. Sad kad dođe ovaj patch će se sigurno vratiti.

KingKongor je nešto kratko igrao pa se vratio na Diablo 3, jer je očito noob. Isto kao i Kungen. {#}

15 godina
GuitarMaster kaže...

Uuu koji argumenti. "to je stvarnost i realnost." :)

"digli ruke od nje, jer je skroz loša i za betu."

Ovo jednostavno nije istina. Npr. Kripp je samo išao igrati ostale igre za vrijeme 1-month race-a, a kad je vidio novi patch rekao je da nije nikad bio toliko uzbuđen radi nekog patch-a. {#}

Nugi je isto krenuo igrati nove igre, ali je rekao da će se vratiti na PoE jer je super igra. Sad kad dođe ovaj patch će se sigurno vratiti.

KingKongor je nešto kratko igrao pa se vratio na Diablo 3, jer je očito noob. Isto kao i Kungen. {#}

Ma svi su oni noobovi, ne znam kako mogu igrat ista drugo osim svemocnog, nenadj*bivog Diabla 2..

Ne znam kaj se uopce zamarate s chaselolom, pa decko je ocigledan D2 fan boy, nema smisla se s njim raspravljat..

Nego kad smo kod gamera, i HotshotGG igra PoE..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
13 godina
neaktivan
Path of Exile

Nek smo mi nubovi, botine, fanboys itd.

Realno, u Path of Exile nije bitno koja si klasa, bitan ti je spec.

Aj mi sad reci da to nije glupo. Al' ozbiljno razmisli malo. Svi imaju isti talent tree, svi su manje vise isti kasteri poslije i to je to. Sta je tu zanimljivo, nebitna je klasa u igri totalno, sto onda ih ima 6 ili  7 koliko ih je vec.

Ajde odgovorite na ovo ako mozete molim vas i odustajem.

Moj PC  
2 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Aj mi sad reci da to nije glupo. Al' ozbiljno razmisli malo. Svi imaju isti talent tree, svi su manje vise isti kasteri poslije i to je to. Sta je tu zanimljivo, nebitna je klasa u igri totalno, sto onda ih ima 6 ili  7 koliko ih je vec.

Kakvi casteri? Moj main je lvl 77 sweep physical marauder sa stvarno shitty opremom.. A sad nakon patch-a će postati sigurno dosta bolji. Jest da je melee-ranged balansa trenutno malo zeznuta, ali evo vidjet ćemo s ovim patch-em šta će biti.

14 godina
chaselol kaže...

Razlika od klase do klase ti jest da svaka klasa ima drugačiji pristup određnim skilovima jer se nalaze na drugoj lokaciji na skill tree, pa imaju duži ili kraću put ka određenom skilu, šta diktira određene buildove.

Ali dobro, igra ima svojih problema, slažem se sa ovih par postova gore.

Nema vam se smila pregovarati da li je igra bolja ili gora. To je stvar perspektive.

Najbolje da svatko kaže svoje, a ne da tvrdi , a umanjuje tuđe mišljenje. Nema vam smisla ovaj hvaljenje-pljuvanje konflikt.

15 godina
Path of Exile

0.11.0 Patch notes

Edit: Jel planirate igrat nove lige?

2 Anarchy
1 Onslaught
1 Oba dve
13 Nijednu
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.6.2013 17:06 (Don Strongtoni).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Path of Exile

dosadna je igra solo.. amo netko zeli igrat skupa nek doda imornar

1 0 hvala 0
14 godina
ZeljkoKerum kaže...

dosadna je igra solo.. amo netko zeli igrat skupa nek doda imornar

Yup.

Možeš ti mene dodati na skype: tigerija .

14 godina
neaktivan
Path of Exile

moze pomoc oko ovoga league kad napravim character i dignem npr do 100 lvl jel mogu kasnije mjenjat league ili?! i na koju legue stavim kad pocnem lvl up?!

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vujoo kaže...

moze pomoc oko ovoga league kad napravim character i dignem npr do 100 lvl jel mogu kasnije mjenjat league ili?! i na koju legue stavim kad pocnem lvl up?!

Ako se prvi puta susrećeš s igrom kreni u Anarchy league. Krenula je prije par dana i trajat će 4 mjeseca.

Ligu ne možeš mjenjati samovoljno jedino automatski, recimo likovi iz Anarchya na kraju se automatski sele u Default. Ako znaš što je ladder u D2 stvar funkcionira slično.

15 godina
Vujoo kaže...

Odma da ti velim - Nebus doso do lvl100, samo je jedan doso do 100 i to u SCu, sa jako puno igranja i jos su mu pomogli..

A ove nove lige traju 4 mjeseca i onda se Anarchy prebaci u Standard, a Onslaught u Hardcore, i da ti odg na sljedece pitanje, stash se prebaciva(Na kraju lige, ne kad umres(onslaught)) u odgovarajucu ligu, ali je remove only, tj. mozes samo izvadit iteme, nemres ih stavit..

14 godina
neaktivan
Path of Exile

ok to mi jasno :) znaci toliki grind je za lvl up?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vujoo kaže...

znaci toliki grind je za lvl up?!

Naravno, pa ARPG je :p

U početku je lako levelat, tek kasnije krivulja napredovanja usporava, tako da od 90-100 ti treba isto xp-a kao od 1-90.

14 godina
neaktivan
Path of Exile

a znam ak sam diablo igral idgnul do 60 plus paragon onda i ovo ide samo neznam kakve su razlike! prvo sto mi se ne svida kako je uraden ovdje item system! ako moze netko oko toga pomoci da znam koji su rare itemi koji su legedary u kakvi su bojama itd ako nije problem!! mapa izgleda totalno ruzno :D ko is 99" godine :D,skill efekti koma :D treba sredit malo!! samo mi objasnite malo ovo o itemima sta sam napiso ako nije problem,ako ima neki tutorial za to :)!!!!

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vujoo kaže...

a znam ak sam diablo igral idgnul do 60 plus paragon onda i ovo ide samo neznam kakve su razlike! prvo sto mi se ne svida kako je uraden ovdje item system! ako moze netko oko toga pomoci da znam koji su rare itemi koji su legedary u kakvi su bojama itd ako nije problem!! mapa izgleda totalno ruzno :D ko is 99" godine :D,skill efekti koma :D treba sredit malo!! samo mi objasnite malo ovo o itemima sta sam napiso ako nije problem,ako ima neki tutorial za to :)!!!!

Ne razumijem kako te to zbunjuje jer je isto kao i u Diablu. White, blue - magic, yellow - rare, orange/brown - unique.

15 godina
Path of Exile

Evo, doci ce jos malo zabave uskoro:

https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/434870

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Path of Exile

jer igra jos ko PoE??

0 0 hvala 0
15 godina

Igram ja pomalo.. Sad se vecinom igram na onslaughtu..

14 godina

Zaigrao bi PoE ponovo nakon ovih par changesa, ali mi se neda samome.

Ima koga tko bi aktivno igrao?

17 godina
neaktivan
Path of Exile

Nova klasa, novi dungeoni, novi gemovi i službeni izlazak za 19 dana:

http://www.onrpg.com/articles/editorial/path-of-exile-1-0-launch-preview/

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Path of Exile

da je akt4 u paketu zajedno sa zadovoljavajucim krajem igre to bi vec bilo nesto....vjerovatno cu probat novog lika kad izađe.

Btw, kakve su vama performanse u partiju sa 6 igraca ? Meni bude sve ok dok je samo melee, cim u parti dođe witch sa spelovima i totemi fps ode kvragu ( cesto na nula ).

Mjenjanje video postavki ne radi apsolutno nista.....( q6600, 4gb, 7770 )

http://www.pohrani.com/f/2/fg/1GVZlEtT/pathofexile-2013-10-04-1.jpg - 2 spark totema i vatra = ponekad i ispod 10 fps-a s tim da igra ponekad stane - nula fpsa ( bf3 igram med-high no prob )

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
dekstroza kaže...

Nova klasa, novi dungeoni, novi gemovi i službeni izlazak za 19 dana:

http://www.onrpg.com/articles/editorial/path-of-exile-1-0-launch-preview/

O da *.* Vrijeme je da polako ocistim od prasine moje charove..

Ja se nadam da ce bit bar 4-5 ljudi s foruma koji ce igrat ovo..

Will you play this:

16 Yeap
4 Nope
Svi smo mi Mentalist // R.I,P. EP
17 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
15 godina
Splićo kaže...

da je akt4 u paketu zajedno sa zadovoljavajucim krajem igre to bi vec bilo nesto....

Pa na kraju act 3 se ubija dominus, priča završava?!?!

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.10.2013 12:12 (anarky1988).
17 godina
neaktivan
anarky1988 kaže...
Splićo kaže...

da je akt4 u paketu zajedno sa zadovoljavajucim krajem igre to bi vec bilo nesto....

Pa na kraju act 3 se ubija dominus, priča završava?!?!

Pa završava taj dio priče.. Act4 dolazi sljedeće godine.

14 godina
neaktivan
Path of Exile

za mene nije zadovoljavajuc i nemam osjecaj da sam zavrsio igru

Moj PC  
0 2 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice