Pada mi FPS u CoD 4

poruka: 8
|
čitano: 3.182
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pada mi FPS u CoD 4

e pozz ljudi imam jedno pitanje: imam 4 gb rama ddr2, amd phenom 4 x 2,8 ghz, 9800 gt 1 gb grafu

ne znam zasto, al mi fps na cod4 varira između 70 i 80 :S (na defaultnom cfg-u) stavio sam Stevy cfg i onda vrti od 200 - 250. jel ima neko neki cfg za preporucit da mi locka 250 fps u cod4?

btw ne znam jel ima to kakve veze, imam instalirane sve codove (braća igraju :@) bc2, mafiu 2, moh i tako malo "jace" igre

moze li to utjecat na fps? i imam 2 HDD od 500 gb (oba su seagate barracuda) cuo sam negdje da to navodno usporava komp, meni je sve normalno al jel moze imat utjecaja na igre?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pada mi FPS u CoD 4

Svi se palite na taj lock od 250, ali s takvom konfiguracijom ga možeš dobit jedino na digitron detaljima (ako i tad). 

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1567767

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Pada mi FPS u CoD 4

moj frend ima duplo slabiji komp od mog i locka mu :S

15 godina
protjeran
FuzZz kaže...

moj frend ima duplo slabiji komp od mog i locka mu :S

da na 1024*768{#} 

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
15 godina
neaktivan
Pada mi FPS u CoD 4

bez obzira -.- ja stavim 1024 x 768 i opet nece da locka izludit cu :@ a vjerujem da moze lockat  jer ako njemu na dual coreu (2 x 3 ghz tak nes) i 3 gb rama (ddr2)  i 512 mb grafe (ddr3) locka a meni nece... :S

0 0 hvala 0
17 godina
Pada mi FPS u CoD 4

Pa moraš sniziti detalje. U tome je caka. Moj komp s mojim cfg-om na najnižim detaljima drži lock 250 na 1680x1050.

Tvoj komp je "jači", dakle trebalo bi bolje raditi. Uzmi u obzir i da nVidia grafe daju veći fps u CoD4 nego ATI kartice iste kategorije.

PS: Gdje si nabavio Stevyev cfg? Siguran da nije fejk? Baš me zanima jel bolji od mog...

Ako sam ikako pomogao, nešto pojasnio il se barem trudio - kliknite na HVALA; kao znak zahvalnosti. Hvala.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ma snizim i detalje i neće. eo ti stevyjev cfg... pretpostavljam da nije fejk... sta ja znam :)

http://www.gamerconfigs.com/configs/Stevy

btw, aj sendas mi taj svoj cfg da probam... xfire blade95legend

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.2.2011 17:52 (FuzZz).
15 godina
neaktivan

sta je taj stevyy cfg?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice